מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוזרת עם צער עמוק וכאב בלבלי26/05/2008
שלום ד"ר קול
הייתי מטופלת שלך באלישע, דרך קופ"ח כללית, לאחר החזרה שנייה, נקלט עובר מתוך שניים שהוחזרו ,
ההריון החזיק מעמד רק 21 שבועות, זהו הזמן שחוויתי הריון.
אני לא ארד לפרטים רגשיים וכמה קשה האבדה...
אספר רק שבשבוע 10 הופיע דימום והיפרדות שליה קטנה.
בשבוע 21 ירידת מים קלה שבעקבותיה ירידת מים קשה ולידה עם זירוז שבסופה גרידה והוצאת העובר בחלקים בגרידה.
הסיפור שלנו התחיל בעקבות בעיית זרע קשה (כמעט TESA) לא היו זרעים כלל לאחר 3 חודשים שוב בדיקת זרע שהעלתה מנה אחת יפה כדי להפרות את הביציות.
אני נמצאת כשבוע לאחר הגרידה, חרדה כולי, שאלתי היא מתי ניתן לחזור לטיפולים?
אין לנו מוקפאים, אני מניחה שצריך לעבור הכל מהתחלה? שאיבה? וכו'
אשמח לדעת פרטים, מתי ואיך ?
תודה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
ד''ר דוד ישי26/05/2008דר' שחר לא יוכל לענות לך ביום יומיים הקרובים. תפני אליו שוב בעוד כמה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי שמחה לקבל את דעתך , תודה
לי27/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לי
ד''ר דוד ישי27/05/2008בעקרון אם את מוכנה לכך נפשית, ניתן לחזור לטיפול כחודשיים לאחר ההפלה.
את זמן ההמתנה אני מציע שתנצלו להקפאת זרע לגיבוי ולבירור בעיית קרישת דם אצלך ( תרומבופיליה ) . המקרה שלך בהחלט מצדיק את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימנים?
שרית27/05/2008היי,לי.
האם היו לך סימנים מוקדמים מלבד שבוע 10? היית בשמירת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
לי27/05/2008לא הייתי בשמירת הריון, כמה ימיטם לפני הדימום הופיעו הפרשות חומות עד אז הכל היה רגיל לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי...
לי27/05/2008תודה על תשובתך, כאשר אתה אומר חודשיים, אתה מתכוון לשני מחזורים???
לגבי קרישיות בדם, לפני הטיפול הקודם הבדיקות היו תקינות, אתה חושב שצריך לחזור עליהם?
וכיצד קרישיות בדם, השפיעה או יכולה להשפיע על ההריון?
תודה על תשומת הלב
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי שלום
פרופ' שחר קול28/05/2008צר לי לשמוע.
חיזקי ואימצי לקראת ההמשך.
בנוסף למה שנאמר - יש לקחת בחשבון אפשרות של תפירת צוואר הרחם בהריון הבא.
ניתן לחזור לטיפול כחודשים לאחר הגרידה.
רצוי לחזור על בדיקת זרע, אולי ניתן יהיה להקפיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול
חסוי29/05/2008שלום ותודה על תשובתך
לגבי תפירת צוואר הרחם, צוואר הרחם היה סגור, זה מה שהפליא אותי כל הזמן מהיכן ירדו המים, כל פעם שאלתי אם הוא סגור והרופאים אמרו שכן, איך אפשר להסביר זאת?
לגבי בדיקות הדם
FIBRINOGEN CALCU הערך הוא 473
האם זה יכול להסביר משהו לגבי קרישיות דם?
לפני הטיפולים כל התוצאות של קרישת דם היו בנורמה,
האם אני צריכה לעשות איזשהי בדיקה יותר מקיפה?
אשמח אם תרחיב בנושא.
תודה רבה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי שלום
פרופ' שחר קול29/05/2008ערך הפיברינוגן תקין.
האם היה ניקור מי שפיר?
ברור טרומבופיליה כרוך בבדיקות נוספות. השאלה האם הברור מוצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך ועל הסבלנות
חסוי29/05/2008ניקור מי שפיר?? האם אתה מתכוון להכנסת החומר הכחול??? אז לא!
באולטרסאונד ראו בבירור כי אין מי שפיר, לא היה על המרקע רקע שחור בכלל, אלא ראו רק את העובר.
לגבי הטרומבופיליה מעולם לא שמעתי את הביטוי הזה, עד שד"ר ישי העלה את הנושא.
ממה שאני יודעת עשיתי בדיקות דם רגילות (בדיקות דם שמבקשים לפני הטיפולים PT, HIV, סוג דם וכו')
השאלה איך וממי אני מבקשת לערוך בדיקות לטרומבופיליה?
ושוב תודה על תשובותיך ועל הסבלנות הרבה
אני מאוד מעריכה את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרומבופיליה
פרופ' שחר קול30/05/2008יש צורך בפירוט מלא ומדויק של הארועים הרפואיים סביב הפלה, כדי לנסות ולבנות תוכנית ברור וטיפול להמשך.
למשל, הפסקת דופק של עובר בשבוע מתקדם מעלה האפשרות של בעייה בקרישת הדם.
ירידת מים ללא כאבים מעלה אפשרות של אי ספיקה של צוואר הרחם.
יש לברר אפשרות של בעייה אנאטומית של הרחם.
יש לשלול בעייה גנטית אצל העובר שנפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנה להחזרהשני26/05/2008
אני אחרי שאיבה, ביום חמישי או שישי צריכה להיות ההחזרה שלי אחרי בדיקת PGD.
איך בעצם מוודאים שהגוף שלי מוכן לקליטת עובר?
מה מדדים ההורמונלים האופטימלים ואיך מוודאים שהם אכן תקינים לפני החזרה, הרי לא עושים לא עוד בדיקות דם לפני כן.
אני יודעת שהרירית שלי הייתה 7.5 ביום שישי האחרון.
אני גם לוקחת אוטרוגסטן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר דוד ישי26/05/2008המוכנות של הרירית לא נבדקת ע"י רמה הורמונלית, אלא ע"י עובי הרירית והמראה שלה באולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות בטא- האם תקין ?מיכלי26/05/2008
שלום ,
וסת אחרונה - 26.04.08
יום ה-11 להחזרה - 57
יום ה-13 להחזרה - 193
יום ה- 16 להחזרה- 696
1. האם רמות הבטא תקינות ?
2. האם יש סיכוי לתאומים ע"פ הרמות ?
3. מתי אפשר לעשות אולטרא סאונד לראות שק הריון ודופק ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
חסוייה26/05/2008אני יודעת שבטא 600 ומעלה אז יש סיכוי לתאומים ואחרי שבועיים מיום הבטא אפשר לעשות אולטרסאונד לראות דופק ושק הריוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לני
ד''ר דוד ישי26/05/2008רמות הבטא טובות ויש סיכוי לתאומים. ניתן לדעת כמה שקים התפתחו כבר 2.5 - 3 שבועות מיום ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית, תודה על תגובתך
מיכלי27/05/2008האם עלייה תקינה ברמות הבטא יכולות להעיד על הריון תקין ?
יש הריונות עם בטא תקינה שבסופו של דבר מגיעים לUS ראשוני ורואים הריון מחוץ לרחם ?
אני פשוט במתח נוראי עד שיגיע הUS לראות שק הריון ודופק.
(אני בשבוע 4 ו- 3 ימים)
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו קיבלתי תשובה של בטא
מיכלי27/05/2008ביום ה-18 להחזרה בטא 2166 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לני
ד''ר דוד ישי28/05/2008עליה טובה בבטא בהחלט מרמזת ( אם כי אינה קובעת בודאות ) שמדובר בהריון תקין. ולמרות שזה לא שכיח יש גם אפשרות, שלמרות עליה טובה של הבטא מדובר בהריון מחוץ לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלני שלום לך
חסוייה28/05/2008רציתי לשאול אותך אם את מבינה אני ב18.5 עשיתי החזרה ביום ה 9 של ההחזרה יצאה חיובי קו בהיר ביום ה 10 עשיתי בדיקת דם {אתמול} יצא 1.00 שזה שלילי נכון?
השאלה את עשית לפני יום ה 11 שלך בדיקת שתן?
או שישר עשית בדיקת דם?
והאם זה מעיד על שאין הריון
ומחר אני אהיה ביום ה 12 אני צריכה לעשות שוב בדיקת דם או שזה יכול להשתנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוש אני עשיתי ישר בדיקת דם ביום ה11
לני28/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת טיפול החזרת עובריםחפ25/05/2008
ערב טוב,
לאחר בירורים , החלטתי להתחיל בניסיון אחרון של ההחזרה..בשל הערך הגבוה של הפרוגסטרון , אנ ימתחילה היום לקחת את כדורי הדקסמטזון נאמר לי 2 כדורים ביום של 0.5 מ"ג בערב אחרי האוכל, כתוב על העלון כי אין ליטול 2 מנות יחד - שאלתי היא האם מדובר על 2 כדורים ? אם כן איך נאמר לי לקחת 2 כדורים של דקסמטזון בערב ביחד?
אני שואלת בכדי לוודא שאני פועלת כראוי...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חפ
ד''ר דוד ישי25/05/2008תתיעצי עם הרופא שלך. אני מעדיף לא להביע דעתי על טיפולים ומינונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"ר ישיחסוי25/05/2008
קצת רקע אחרי החזרת עוברים ודימומים במשך תחילת ההריון שבסופו של דבר לא החזיק מעמד הייתי שלושה שבועות עם דימומים עד שפסקו.
אחרי כמה זמן אמורה להגיעה הוסת הבאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי25/05/2008כ 5-6 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת תשובהמעיין25/05/2008
שלום הנני בת 29 אם לשני ילדים אני סובלת מתת פעילות בבלוטת התריס אני לוקחת אילטרוקסין100 מקג כיום בלוטת התריס שלי היא 1.28 tsh אני מנסה להכנס להריון כשנה הלכתי לרופא נשים והוא בדק אותי ואמר לי שאני פוריה לחלוטין למרות זאת בהריונתי הקודמים נקלטתי בלי בעיה והרופא נשים לא מתייחס ברצינות לבעייתי כי הוא אומר לי שיש לי כבר שני ילדים אבל אני מעוניינת בעוד ילדים זה מתסכל אותי מאוד וברצוני לדעת אם ישנו איזה מקום טיפולי שיאפשר לי להגיע לשורש הבעיה ברצוני לציין שילדיי מבעלי ולא היתה לנו בעיה בעבר מכקה לתשובה בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מעיין
ד''ר דוד ישי25/05/2008את צריכה לפנות למרפאת פוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע אני לא נכנסת להריון?חסוי25/05/2008
אני בת 38
מנסה מזה כמה חודשים להכנס להריון
fsh 12.2-12.7
אסטרודיול 140-240
בחודשיים האחרונים מתחילים דימומים (הפרשות חומות שהולכות ומתחזקות)לפני המחזור ונגמרים במחזור.
החודש הביוץ היה ביום ה 12 וכ 8 ימים לאחר מכן החלו דימומים אשר נגמרו במחזור כ 8 לאחר תחילת הדימומים.
גם בחודש הקודם מיד לאחר ביוץ דימומים של כיומם ולאחר מכן 8 ימים לפני מחזור דימומים חומים שהולכים ומתגברים.
.
מדוע זה קורה? אני מניחה שבגלל זה אני לא נכנסת להריון האם יש מה לעשות?
בעבר היו לי גם ללא קשר לכניסה להריון דימומים של כמה ימים לפני מחזור . היו חודשים עם יותר ימים ועם פחות ימי דימום.
מאז ההריון הקודם לפני 4.5 שנים אני לא לוקחת גלולות ..בגלל המנגיומות בכבד ונטיה לסכרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירי
ד''ר דוד ישי25/05/2008אני מניח שהגיל יחד עם הFSH הגבוה מעט תורמים לירידת הסיכוי להריון בכל מחזור. מצד אחד המצב דורש אולי התערבות עם טיפולי פוריות. מצד שני טיפולי פוריות מעלים את רמת האסטרוגן מה שממש לא מומלץ כשיש המנגיומות בכבד. אם יש לך ילדים ואת לא לחוצה, תמשיכי בנסיון להרות באופן טבעי. אם אין לך פני למרפאת פוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים אלטרנטיביםפיצפיצ25/05/2008
אתה ממליץ לעשות בנוסף לטיפולים ולבדיקות לעשות רפלקסולוגיה , שיאצו או דיקור
האם לדעתך זה עוזר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אושר
ד''ר דוד ישי25/05/2008אני חושב שכל מה שתורם להרגעת האישה במהלך הטיפולים עוזר. במרפאתי אני עושה טיפולים משולבים עם רפואה סינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עובריםענבל25/05/2008
עברתי ב - 14.05 החזרת עוברים, היום (יום 11 יום לפני הבטא) עשיתי 2 בדיקות ביתיות, יצאו חיוביות, עד כמה הן אמינות??? אני מקבלת תמיכה של אוטרוגיסטן ופרוגינובה האם התמיכה יכולה להשפיע על תוצאת הבדיקה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענבל
ד''ר דוד ישי25/05/2008הן די אמינות. את קרוב לודאי בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
חסוייה25/05/2008רציתי לשאול אם אני עברתי החזרה ב 18.5 מתי אני אמורה הכי מוקדם לעשות בדיקת בטא?
או בדיקת ביתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל
ד''ר דוד ישי26/05/200812 ימים לאחר ההחזרה - בבדיקת דם. בשתן יום -יומיים מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בפטמות לאחר התעברותיעל25/05/2008
שלום רציתי לשאול אים יש מצב שלאחר התעברות תופעה של רגישות בפטמות ידועה? אני לאחר טיפול בפיוריגון + אוביטרל לפני כמה ימים ביוץ ויחסים טיבעי...ומשלשום רגישות בפטמות שלא היתה לי אפ פעם....האם יש קשר ? שזה מעיד שנקלטתי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי25/05/2008יש אפשרות, אבל לא הייתי מסתמך על זה. יש גם סיבות אחרות. חכי לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת קלקסאן בהיריון?כלנית25/05/2008
ד"ר שלום רב,
ברצוני לדעת האם הזרקה של קלקסאן בעת היריון באזור הבטן לא יכולה לחדור לרחם ולפגוע בעובר?
כי לפי הידוע לי מדובר בזריקות מוכנות להזרקה עצמית באזור הבטן.
בתודה מראש,
ושבוע טוב,
לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימונית
ד''ר דוד ישי25/05/2008לא. עם המחט העדינה של המזרקים , אין שום סיכוי בעולם שהחומר יגיע לעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ישי המדהים - תודה רבה!
כלנית26/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קשר בין תרופות ומזוןדפנה25/05/2008
שלום,
אני מצויה בתהליך IVF - בשלב הסטימולציה (PUREGON. MENOGON, SYNAREL) ונוטלת גם טבליות אלטרוקסין).
האם מותר לי לשתות מעט יין אדום בכל יום?
בתודה,דפנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דפנה
ד''ר דוד ישי25/05/2008כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא25/05/2008
שלום
כשבוע לאחר הביוץ
כאבים בבטן התחתונה ולחצים כמו מאין הרגשת הזקיקים (טופלתי באיקקלומין וניתן היה להרגיש ממש את הזקיקים)
כמו כן ביחסים יש כאבים בבטן
האם יש מצב אפילו קטן כי יחסים פוגעים במשהו???
אולי בתנוחות אשר החדירה עמוקה יותר תתכן הפרעה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א
ד''ר דוד ישי25/05/2008אחרי טיפול עם איקלומין יכולה להיות הגדלה של השחלות ( לפעמים משמעותית ) שחלות גדולות כאלה יכולות להיות מאד רגישות, גם ביחסי מין. ויכולות להיות סיבות אחרות כמו דלקת באגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סליחה על אורך השאלהסמד25/05/2008
בתאריך 24.5 קיבלתי מחזור לאחר החזרה של עוברים ובאותו יום הרופא המליץ לקחת אסטרופם (על מנת שנוכל לעשות החזרה. לקחתי במשך 9 ימים את הכדורים ואז הפסקתי בגלל דלקת בדרכי השתן. אציין שהמחזור שלי מאוד סדיר. נכון לעכשיו אני ללא כדורי אנטיביוטיקה ואני ביום ה-31 למחזור וטרם קיבלתי.
1. יש מצב שהאסטרופם מעכב את המחזור למרות שעברו כמעט3 שבועות מאז שהפסקתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סמד
ד''ר דוד ישי25/05/2008יש מצב, אבל יכולות להיות גם סיבות אחרות. אני ממליץ שתבדקי ותעברי אולטרסאונד. אז יהיה אפשר לאבחן ביתר דיוק מה קרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF וחו"לדליה25/05/2008
שלום,
אנחנו מתוכננים לIVF ראשון. שבוע בערך אחרי ההפריה/ החזרה מתוכננת לנו חופשה בחו"ל. האם נכון יהיה לדחות את הטיפול בחודש? האם לטיסות יכולה להיות השפעה שלילית על קליטת הריון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיר
ד''ר דוד ישי25/05/2008לא ידוע לי על השפעה רעה של טיסות על הסיכוי להרות בטיפולי פוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)