מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה ארוכהדנה29/05/2008
שלום רב, ב13.5 עשיתי הזרעה(מחזור טבעי+אוביטרל) ביום ה8 החלו דימומים, ביום ה11 הבדיקות הראו: Estradiol (E2) Urgent | pmol/l | *
450
Progesterone Urgent | nmol/l | *
20.2
HCG-B Quantitative (UR) | | 2 IU/L -קטן מ
ואמרו לי שה לא ווסת,והביאו לי אוטרוגסטן*2.
ביום ה15 להזרעה (אתמול) התוצאות: Estradiol (E2) Urgent | קטן מ2
Progesterone Urgent | nmol/l | *
39.1
HCG-B Quantitative (UR) | | 2 IU/L -קטן מ ואמרו לי להפסיק עם הנרות.(יש עדיין דימום)
מדוע הP עולה והE יורד?הכל בסדר אצלי?ואם אין הריון,היכן הווסת,אחרי 16 יום?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה,התכוונתי שהE2 קטן מ200 (לא מ2
דנה30/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה שלום
פרופ' שחר קול30/05/2008הפרוגסטרון עלה כי זה מה שיש באוטרוגסטן.
עם הפסקתו צפוי דימום.
הכל בסדר אצלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה ושוב תודה
דנה30/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שחר קול שאלה דחופה לגבי גונאלמורין29/05/2008
היום הייתי צריכה להזריק גונאל f ולא השגתי את הזריקה היום?
האם אוכל להתחיל מחר או שצריך לדחות את הטיפול?
אשמח לקבל תשובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורין שלום
פרופ' שחר קול30/05/2008אין לדעת בלי לבצע בדיקת דם מחר.
מכיוון שזה לא ניתן, אפשר לקחת הסיכון המחושב.
לשיקולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןענת29/05/2008
שלום,
שבוע 6.
1. רציתי לדעת אם אפשר לעשות שימוש בשעווה ברגליים והאם זה לא מזיק לעובר?
2. האם אפשר לעשות גוונים בשיער בשבוע 6 עם שימוש באבקת הבהרה ומי חמצן והאם זה לא מזיק לעובר?
אודה לתשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עינת
ד''ר דוד ישי29/05/2008למיטב ידיעתי שני הדברים שציינת אינם משפיעים על ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל זקיקים בביוץמיכל29/05/2008
שלום
לאחר גונל F נצפו זקיקים בשתי השחלות ימין:21,20,20 ובשמאל:25,22.5, 18
E2 - 11,725
פרוגסטרון 2.7
LH:3.64
חצוצרה שמאלית חסומה
באותו היום אוביטרל
הרופא אמר לי שהביוץ יהיה רק בזקיקים בגודל 25,22.5 . לפי מיטב הבנתי זקיקים בגודל של מעל 20 יכולים לבייץ
אשמח לדעת מה דעתך, האם הזקיקים הקטנים יותר יכולים לבייץ?
במידה ולא, למה לתת גונל אם רק 2 זקיקים מבייצים (אני מבייצת גם טבעי)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי29/05/2008כל אחד מהזקיקים שציינת אמור לבייץ בתגובה לאוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהליך ההפריהמאיה29/05/2008
שלום רציתי להתייעץ אם מומחה
אני יש לי בעיה תורשתי במשפחה אני נמצאת ביעוץ גנטי כדי לאתר את הגן במידה וימצאו אני כנראה אצתרך לעשות הפריה.
שצריך לשאוב את הביצית לנקות אותה מהגן לעשות הפריה עם הזרע ולהחזיר
עברתי הפלה לא מזמן כי שנכנסתי טבעי כי מצאו מומים בעובר
אני בדיכאון בגלל זה.
השאלה שלי היא כשאני מתחילה את תהליך ההפריה כמה זמן אני צריכה להזריק הורמונים ?
וכמה זמן לוקח כל התהליך הזהעד שמחזירים את הביצית והזרע לרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה שלום
פרופ' שחר קול29/05/2008שלב ההזרקות אורך כ - 12 יום.
לאחר מכן - שאיבת ביציות.
החזרת עוברים לאחר 4 - 5 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! עוד שאלה אחת בבקשה
מאיה29/05/2008השאיבה והחזרת עוברים האם היא כרוכה בכאבים?
או שזה מבוצע בהרדמה כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה והחזרה
חסוי29/05/2008היי מאיה.
לגבי השאיבה - היא מבוצעת בהרדמה מלאה, כל הסיפור הוא כ-20 דק' בהגזמה אני התעוררתי ממש מהר מההרדמה, נשארתי במחלקה כשעתיים להתאוששות ואח"כ שוחררתי הביתה.
לגבי ההחזרה היא מבוצעת ללא הרדמה, בהנחיית אולטרסאונד עניין של אולי 10 דק' , דומה לבדיקה גניקולוגית פשוטה.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאור מדויק.
פרופ' שחר קול30/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! לי.
מאיה31/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סליחה על הטרדה. אבל קצת לחוצהסמד29/05/2008
יומים קודם לכן סיפרתי כי לקחתי במשך 6 ימים אסטרופם(כלומר מהיום ה-3 למחזור)חטפתי דלקת שתן מאוד קשה וקיבלתי צפוויט 500. ונכון להיום אני 38 יום מאז המחזור אציין שהמחזור שלי מאוד סדיר. (כלומר אני כבר 30 יום אחרי האסטרופם).
1. יש מצב שההשפעה שלו טרם הוסרה? יכול להיות שיהיה ביוץ רגיל בתקופה הזו ואולי אולי אולי אולי אני בהריון? שווה לעשות בדיקה ביתית או שמא לחכות עוד שבוע? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמד שלום
פרופ' שחר קול29/05/2008בהנחה שהיפסקת את האסטרופם בהחלט יתכן שיבוש במועד הביוץ לאחר מכן.
יתכן והיה ביוץ, יתכן ויש הריון.
בדיקת דם להריון וכן להורמונים תיתן התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלית בטאמרגלית29/05/2008
בתאריך 14.5 הוחזרו 2 עוברים. בבדיקת בטא ב 26.5 תוצאה של 20. היום (29.5) - בטא 58. האם העליה אינה איטית מדי? והאם הדבר מרמז על בעיה מסויימת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגלית שלום
פרופ' שחר קול29/05/2008קשה מאוד לדעת בברור בשלב זה. מציע המשך מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין-שאלה לרופאים וגם לבנותחסוי29/05/2008
שאלה לרופאים וגם לבנות הפורום (מנסיונן):
חודש שעבר-כאשר המתנתי לראות אם יש הריון או לא (אחרי הזרעה) - נטלתי אנדומטרין.הנסיון לא צלח.
החודש, נסיון חדש ועוד כמה ימים אדע אם נקלט הריון. גם החודש משתמשת באנדומטרין -
משום מה, אני חשה הבדל בהפרשות -
בחודש שעבר היו הרבה יותר הפרשות..........ואילו החודש, ההפרשות יותר ב"קמצנות".
האם יכול להיות, שכאשר נקלט הריון, ההפרשות מועטות יותר? (שכאילו נספג יותר מהנר כאשר יש הריון?) או שהכל מקרי לחלוטין..........???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול29/05/2008כנראה - מיקרי בלבד.
יש לזכור כי טיפול באנדומטרין לאחר הזרעה אינו חיוני, אלא אם משתמשים באנלוגים של GNRH* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה?
חסוי29/05/2008שימוש באנדומטרין אינו חיוני אלא אם משתמשים ב.....מה?
אני מבצעת הזרעות בבנק הזרע (תורם) וכיון שהרירית שלי היתה נמוכה (תופעת לוואי מאקיקלומין), וגם בגלל שהיו לי הפרשות חומות מס' ימים לאחר שתי הזרעות - הוחלט שכדאי להשתמש. אך לא צירפו לזה שום דבר נוסף.
אתה יכול להסביר למה הכוונה בתשובתך הקודמת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אנלוגים של GNRH
חסוי30/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנאלוגים
פרופ' שחר קול30/05/2008למשל דקפפטיל, סינרל, דיפרלין, סופרפקט, אורגלוטרן, ציטרוטייד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע....משהו לא מסתדר לי
חסוי30/05/2008אני עוברת הזרעות בבנק הזרע.
3 על בסיס אקיקלומין.
האחרונה על בסיס ביוץ טבעי.
בשתי ההזרעות הראשונות, היה לי באופן חד פעמי, מספר ימים אחרי ההזרעה - כתמים חומים, וסיפרתי על כך לרופא שמבצע ההזרעות.בנוסף, בעקבות האקיקלומין - הרירית היתה דקה.
הרופא המליץ, שהחל מההזרעה השלישית אקח הנדומטרין.
ועל כך עושה.
עכשיו אני מבולבלת מתשובתך בה ציינת שזה לא אפקטיבי ללא שימוש באנלוגים של GNRH.
אז למה אני לוקחת בעצם????????
אני קצת לחוצה מזה. למה אני דוחפת לעצמי סתם את הנרות/הורמונים האלו?
וכיצד ייתכן שהרופא לא ציין בפניי את מה שציינת?
אנא תגובתך.
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חסוי31/05/2008אנא תגובתכם. האם אני לוקחת אנדומטרין לחינם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי שלום
פרופ' שחר קול31/05/2008לא ייגרם לך נזק מנטילת אנדומטרין, גם אם זה לא ממש הכרחי.
רופאים רבים נותנים אנדומטרין למטופלות במצבך.
זה פרקטיקה מאוד מקובלת.
מבחינה מדעית, אין הוכחות ברורות ליתרון שבטיפול זה, אך בוודאי שאין נזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדאי לגשת להבדק?מירב29/05/2008
שלום רב
שמי מירב ואני בת 35 חודש הבא התחתנתי לפני 3 חודשים ואני ובעלי מאוד רוצים ילד
מנסים אבל לא הולך האם כדאי להבדק ואם כן מתי המחזור שלי סדיר החודש היה לי איחור של 8 ימים אבל בסוף זה לא היה זה
מה לעשות בעניין?
תודה על תשובתכם המהירה
מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב שלום
פרופ' שחר קול29/05/2008מציע לנסות עוד 3 חודשים.
אם לא יושג הריון - לפנות לרופא פריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם התוצאות תקינות?שולי29/05/2008
שלום
בת 29 לאחר טיפול בפיוריגון ואוביטרל
בבדיקת דם בשבוע ה- 5 להריון קבלתי את התוצאות הבאות:
ESTRADIOL(E2) 2644.50 PMOL/L
HCG QUANT.(S) 3686.80 IU/L
PROGESTERONE 317.14 NMOL/L
האם התוצאות טובות? האם הן יכולות להעיד על הריון תקין? האם ניתן לדעת ע"פ הבדיקה את מספר שקי ההריון?
תודה,
שולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולי שלום
פרופ' שחר קול29/05/2008הבדיקות תקינות.
בדיקת א.ס. תבהיר את נושא מספר שקי ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל זקיקים בביוץמיכל29/05/2008
שלום
לאחר גונל F נצפו זקיקים בשתי השחלות ימין:21,20,20 ובשמאל:25,22.5, 18
E2 - 11,725
פרוגסטרון 2.7
LH:3.64
חצוצרה שמאלית חסומה
הרופא אמר לי שהביוץ יהיה רק בזקיקים בגודל 25,22.5 . לפי מיטב הבנתי זקיקים בגודל של מעל 20 יכולים לבייץ
אשמח לדעת מה דעתך, האם הזקיקים הקטנים יותר יכולים לבייץ?
במידה ולא, למה לתת גונל אם רק 2 זקיקים מבייצים (אני מבייצת גם טבעי)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שחכתי לציין...
מיכל29/05/2008שכחתי לציין כי הזרקתי באותו היום אוביטרל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בזמן בדיקת אולטרסאונדליגד29/05/2008
לצערי, אני נמצאת כעת בבירורים מדוע אינני נכנסת להריון. בעלי ואני מנסים כבר שנה. בדיקות האולטרסאונד הוגינליות קשות לי מאד וכואבות לי, למרות הרופאים המקסימים , העדינים והסבלניים. מה ניתן לעשות? האם ניתן לעשות אולטרסאונד באלחוש כלשהו או עם כדור להרפיית שרירים? אני נכנסת לסטרס רק מהבדיקה, וזה כמובן לא תורם לרוגע שזקוקים לו כל כך בכל התהליך. אנא עיזרו לי. אני לא מפונקת או "בכיינית" אך זה כמעט בלתי אפשרי עבורי. כל רעיון שיכול להקל יעזור לי מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליגד שלום
פרופ' שחר קול29/05/2008שימוש בכמות גדולה של ג'ל.
החדרה עצמונית של המתמר.
דיקור סיני לפני הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!! עוד משהו קטן...
מאיה29/05/2008השאיבה וההחזרת עוברים כרוך בכאבים?
או שזה בהרדמה מקומית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מאיה
ד''ר דוד ישי29/05/2008השאיבה נעשית בהרדמה כללית ואינה כואבת כלל. אח"כ יש לפעמים אי נוחות שנמשכת כמה שעות.
ההחזרה אינה כואבת ( כמו הזרעה )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל פוריות האישהדני28/05/2008
רציתי לשאול שאלה בקשר למהו סוף גיל פוריות האשה.
אבל אבקש תשובה כנה אמיתית ומציאותית ולא תשובה דיפלומטית בבקשה.
אשה בגיל 40 שמעולם לא היתה בהריון ובאופן כללי הבריאות שלה תקינה
מה הסיכוי הסטטיסטי שהיא בסופו של דבר תצליח להכנס להריון מביצית שלה !!! וללדת עובר בריא?
יש לי הרגשה שנשים משלות את עצמן בקשר למה שקורה במציאות בנושא גיל פוריות האשה
ויותר מידי ניתלות ביכולת של הרפואה שבגילאים האלה ההצלחות הן מעטות
למיטב ידיעתי התשובה לשאלה ששאלתי היא שסיכוייה קטנים ( פחות מ 10 אחוז מהנשים תהיינה בסופו של דבר עם הריון מביציות שלהן וילד בריא אם הן הגיעו לגיל 40 וטרם הרו )
תקן אותי בבקשה אם אני טועה.
אבל אנא תשובה כנה ואמיתית (למרות שמדובר בעניין סטטיסטי ובנתונים סטטיסטיים אפשר לנסות לעוות מציאות)
בכבוד רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני שלום
פרופ' שחר קול28/05/2008הסיכויים שונים מאוד מאישה לרעותה.
הסיכוי להריון תקין לאחר טיפול IVF בגיל 40 עומד של סביב 10% למחזור טיפול.
אכן, אתה צודק בדבריך שיש להגביר את המודעות בקרב הנשים בגילים אלו ליכולת המוגבלת של הטכנולוגיה לעזור להן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינרל - יום לפני שאיבהאפרת28/05/2008
שלום,
אתמול ב 22:00 הזרקתי כוריגון..
עד כה לקחתי ספריי סינרל פעמיים ביום. האם עלי לקחת אותו גם היום (יום לפני שאיבת הביציות)?
אני במתח רב...
תודה...
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך.
פרופ' שחר קול28/05/2008בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 9אור27/05/2008
במשך הזמן שהרופא נתן לי את זריקות החיזוקים מהרגע של ההפריה היו לי כאבים בחזה ועיקצוצים בפיטמות ומאז שהוא הפסיק לי אותם זה הפסיק פחות או יותר רציתי לדעת אם זה קשור לזריקות או שאני צריכה לדאוג. עוד שאלה בכל פעם שאני הולכת לרופא והוא עושה לי אולטרא סאונד אחרי כמה שעות יש לי קצת דימומים וזה מפסיק האם זה מסוכן לעובר או שאני יכולה להרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור שלום
פרופ' שחר קול28/05/2008אין צורך ב"חיזורים" מעבר לשבוע 9.
יש לברר מקור הדימום, אולי בעיה בצוואר הרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)