מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוקה לייעוץלילוש05/03/2008
שלום ד"ר,
אני בת 28 , צילום רכם-תקין פרופיל הורמונאילי-תקין
הזרע-ממוצע , בפעם האחרונה הייתה בעיה קלה של תנועתיות.
עד עכשיו 3 הזרעות עם איקאקלומין ועוד 2 עם פיוריגון.
התגובה השחלתית תמיד הייתה טובה וגם הרירית ובכל זאת אין היריון !
מדוע? מה משתבש? האם יש בעיית הפרייה או בעיית השרשה?
האם ממליץ לי החודש לעבור ל-IVF?
תודה רבה לך ד"ר יקר,
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד שלום
פרופ' שחר קול05/03/2008קשה מאוד לדעת מדוע אין הריון.
מציע להמשיך לעוד מחזור טיפול עם פיורגון ודומיו.
אם לא יושג הריון - להמשיך ל - IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
לילוש05/03/2008האם במקרה כזה לא עדיף ישירות לעבור ל-IVF?
הרי ב-IVF מחצית מ"העבודה" נעשית ואולי גם יראו מה הבעיה?!
מה דעתך?
המון תודות לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד שלום
פרופ' שחר קול06/03/2008מציע למצות הסיכוי בטיפול המבוסס על פיורגון והזרעה. לפחות טיפול נוסף.
אם לא יושג הריון - IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עמומיםשיר05/03/2008
א. האם טבעי שפתאום יש כאבים עמומים בצד של הבטן התחתונה (באותו מקוםמאתמול בלילה) בשבוע 9 (עדיין מקבלת תמיכה אסטרופם ואוטוגסטן)
ב. האם לחץ ועצבים עלולים לגרום להפלה בשבוע זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר שלום
פרופ' שחר קול05/03/2008כאב כזה שכיח מאוד בהריון.
בשבוע 9 אפשר להפסיק אסטרופם ואוטרוגסטן.
לחץ ועצבים לא יגרמו להפלה. לא אומר שהם רצויים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול
שירן05/03/2008בקשר להמלצתך שלא להמשיך את התמיכה...ההמלצה של מרפאת הפוריות היתה עד 12 שבועות והרופאה שפתחה לי תיק הריון לא התייחסה לזה בכלל, האם לדעתך עליי להקדים את התור ולהוועץ בה בקשר לזה או שאפשר לחכות שבועיים עד לתור שנקבע מראש
האם שימוש בתמיכה ללא צורך עלול לפגוע בעובר.
תודה על עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירן שלום
פרופ' שחר קול05/03/2008המשך הטיפול לא יפגע בעובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתטלי05/03/2008
שלום רופאים יקרים,
אחרי IVF הוחזרו 3 עוברים "יפים". בתאריך 29.2 בטא 130. בתאריך 2.3 בטא 200 ואתמול (4.3) בטא 340. האם תקין? האם לא היה אמור לעלות יותר? האם יש סיכוי להריון תקין? אני לחוצה מאד. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול05/03/2008קצב העליה אינו תקין. מצפים להכפלה כל יומיים.
לצערי, הסיכוי להריון תקין אינו גבוה.
מציע להמשיך מעקב, ולשלול אפשרות של הריון חוץ רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
טלי05/03/2008תודה על תשובתך. כשאתה אומר שהסיכוי להריון אינו גבוה האם אתה מתכוון שאין סיכוי בכלל?
איך שוללים הריון חוץ רחמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם צריך לבצע גרדה?
טלי05/03/2008יש לי עוד שאלה. אם בודאות ההריון לא תקין האם צריך לחכות להפלה טבעית או לבצע הפלה מלאכותית? האם מחכים להפלה טבעית האם צריך אחר כך לעשות גרידה?
מצטערת על כל השאלות פשוט קצת לחוצה מכל העניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים?
פרופ' שחר קול05/03/2008בשלב הזה - אין מה להילחץ או לבצע גרידה.
יש להמשיך ולעקוב אחר בדיקות הבטא, ובשלב מסוים - אולטרסאונד.
מציע מעקב קפדני ע"י היחידה בה קיבלת טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקיםמיכל05/03/2008
רציתי לדעת מה גודל שזקיק צריך להיות ועד איזה גודל מקסימום וגם גודל רירית ועד איזה גודל שהיו מוכנים לביוץ? עשיתי בדיקת זקיקים היום הוא יום ה 20 של המחזור ויש לי זקיק 12 ורירית 7 האם אני עוד יכולה לבייץ החודש או שלא ? בתודה מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים
פרופ' שחר קול05/03/2008מקובל להניח שזקיק מעל 17 ממ מכיל ביצית בשלה.
רירית בעובי של 7 ממ ויותר - תקינה.
לגבי המחזור הנוכחי - מציע להמשיך ולעקוב, אם הזקיק ממשיך לגדול - יש סיכוי טוב לביוץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור?mk04/03/2008
שלום רב,
יש לי ילד בן שלוש , ברצוני להרות בפעם השניה. מזה שנה וחודשיים מנסה להכנס להריון. הבדיקות ההורמונליות תקינות וכן בדיקת הזרע של בעלי. לא נעשה צילום רחם. טופלתי ע"י איקלוקמין וזריקת אוביטרל שלושה חודשיים אך לא הצלחתי להרות . הפסקתי את הכדורים ומזה מספר חודשים מקבלת באופן טיבעי בין 29 ל- 30 יום אך אחר כך שוב מופיעים דימומים לסירוגין. החודש תופעה מוזרה קיבלתי לאחרונה בתאריך ה- 25 לינואר, לאחר מכן שוב קיבלתי בתאריך ה- 5.2.08 ( שזוהי תופעה רגילה מאז שהפסקתי את הכדורים)וב-12.02.08 שוב דימום אך הפעם כמו מחזור נוסף. מאז לא קיבלתי מחזור , אני חשה כאבים בחזה כל הזמן המעידים על הגעת המחזור .היום ה- 5.03.08 עשיתי בדיקת הריון בשתן אך הראה שלילי. לשאלתי וסליחה על התיאור הארוך: האם זה יכול להעיד בכל זאת על הריון? או בעיה הורמונלית אחרת ? האם זה דבר שכיח שאחרי הריון ראשון ספונטני ומהיר אתקשה להרות באופן רגיל ואזדקק להתערבות רפואית ?
אודה לתשובתך... תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון?
פרופ' שחר קול05/03/2008בדיקת הריון ביתית אינה שוללת בוודאות הריון. בדיקת דם אמינה יותר.
אי סדירות של המחזור יכולה לשקף אי סדירות של הביוץ.
מציע לבדוק נושא הביוץ, ואם יימצא שיש שהביוץ תקין, לשקול צילום רחם.
לא נדיר שמופיעים קשיים בהשגת הריון שני.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל והזרעהחסוי04/03/2008
הזרקתי אוביטרל אחה"צ (שש בערב)
יום למחרת היתה הזרעה ראשונה בשתים-עשרה בצהרים
ויום למחרת הזרעה נוספת בשתים עשרה בצהריים.
קראתי באוביטרל צריך להיות 24-36 שעות לפני ההזרעה.
האם יש אפשרות שהזרעה ראשונה היתה מוקדם מדי (אחרי 18 שעות)
והזרעה שניה מאוחרת מדיי (מעל 40 שעות)????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל והזרעה
פרופ' שחר קול05/03/2008לוחות הזמנים - טובים.
אם עושים 2 הזרעות - נהוג לבצע בדיוק כפי שאת מתארת.
אם עושים הזרעה אחת - מומלץ 36-42 שעות לאחר האוביטרל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקבחסוי04/03/2008
שלום.
תודה על תגובתך הקודמת לגבי מועדי הזרעה ומועדי מעקב ביוץ.
לשאלתי מתי נכון להתחיל שוב מעקב ביוץ - ענית שתלוי אם אטפל באקיקלומין או טבעי.
א. בהנחה שהביוץ הטבעי - קשה לאיתור כי מחזור לא סדיר - האם לא "קל ויעיל" יותר להשתמש באקיקלומין מאשר לחפש אחר הביוץ......?
ב. האם עדיף להימנע משימוש באקיקלומין חודש לאחר חודש?
ג. אם לא אטול אקיקלומין - באיזה יום כדאי להתחיל במעקב?
אם כן אטול אקיקלומין - באיזה יום נכון להתחיל?
מצטערת שהשאלה קצת מסורבלת........הכל כלכך מורכב.........ממש לא מדע מדויק....
תודה על ההתייחסות המהירה ,
התשובות שלכם פשוט מקלות על סימני שאלה רבים ועוזרות לכושר ההתמדה ולתקווה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול04/03/2008אם יש ביוץ טבעי - הצורך באיקקלומין אינו מובהק. אפשר להסתדר בלעדיו. מציע להתחיל מעקב ביום 10 - 11 למחזור.
ניתן להשתמש באיקקלומין ברציפות.
איקקלומין מתחילים ביום 3 - 5 למחזור, למשך 5 ימים. יש מקום לעקוב החל מיום 11 למחזור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-עוד משהו קטן...
חסוי04/03/2008אם מקבלים מחזור בימים שני-רביעי.....היום ה-11-12 מהמחזור יוצא שישי-שבת.....
בעיייתי לערוך מעקב בסופש....
כמה "נורא" להתחיל מעקב ביום ה-14-15?????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב
פרופ' שחר קול05/03/2008הבעיה היא שעלול להיות מאוחר מידי, כלומר, אם הביוץ יהיה ביום 13 למחזור - איחרנו.
לכן אולי עדיף לשקול מעקב ראשון ביום 10 למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרולוקטיןפלי חן04/03/2008
שלום רב, לפני חודש עברתי הפלה לאחר הפריה חוץ גופית
לצערי לא היה דופק
לפני כשבוע יש לי הפרשות בפטמות אמרו לי שזה פרולוקטין יתר.. מה זה אומר?
וכיצד ניתן לטפל בזה על מנת שלא תהיה לי בעיה בטיפול הפרייה הבא ומדוע מופיע לי פתאום הפרשות בפטמות לאחר הפלה האם זה נורמלי או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרולוקטין
פרופ' שחר קול04/03/2008פרולקטין יכול לגרום להפרשה כזו.
קל מאוד למדוד אותו בדם.
לא כל הפשרה נובעת מפרולקטין גבוה.
הסיכון להפרעת פריון בהמשך הוא קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון לאחר הפריהלילך04/03/2008
שלום רב,
מה אמורה להיות רמת הפרוגסטרון בדם, לאחר טיפול ivf?
אני יודעת שבעבר הפרוגסטרון שלי, כשבוע לאחר הפריה היה נמוך.
עכשיו עברתי יחידה, שם אמרו לי שהם לא בודקים את הפרוגסטרון לאחר הפריה. במידה ואני יודעת שהפרוגסטרון אצלי נמוך (למרות תמיכה של 3 אנדומטרין ביום, שבוע אחרי הפריה פרוג' 12), האם אני צריכה לדרוש בדיקת פרוגסטרון לאחר הפריה ובאיזה שלב ע"מ שאקבל את התמיכה הנכונה עבורי?
תודה וערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון לאחר הפריה
פרופ' שחר קול04/03/2008קשה מאוד לייעץ בלי לדעת פרטים מלאים לגבי מחזור הטיפול:
האם שאיבה? האם מחזור הפשרה?
כמה זקיקים? מה הפרוטוקול? מה ניתן לביוץ? באיזה מינון? וכו' וכו'.
מה יחידות המדידה של פרוגסטרון?
3 אנדומטרין ליום אמורים לעשות את העבודה בכל מקרה.
אין שום נזק במדידת פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםנטלי04/03/2008
היי!!
אתמול יום שני החזירו לי 2 עוברים מוקפאים (שהיו בהקפאה 3 חודשים)..
שהקפיאו אותם כל אחד מהעוברים היה בעלי 7 תאים..
אתמול שהפשירו עדיין נשארו בעלי 7 תאים...
האם זה שהם נשארו בעלי אותם תאים זה סימן טוב.?
..שהם "חזקים" או שאין קשר ?
אמרו לי שזה מראה שהעוברים חזקים אם נשארו בעלי אותם תאים אחרי שהופשרו...
דרך אגב אני בת 30 אחרי 2 הפריות כושלות....
מקווה לתשובה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים
פרופ' שחר קול04/03/2008עוברים עם 7 תאים - סיכויים טובים להריון.
מכיוון שכל התאים שרדו את תהליך ההקפאה וההפשרה יש מקום לאופטימיות...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ - שתי שאלותחסוי04/03/2008
ווסת 4/2.נטלתי אקיקלומין (2 כדורים ביום) החל מיום חמישי למחזור.
אוביטרל 18/2
הזרעה 1 - 19/2 הזרעה 2-20/2
היום 4/3 קיבלתי ווסת.
להבנתי ווסת תגיע 14 יום לאחר ביוץ.
שאלה ראשונה-האם תיזמון ההזרעות היה נכון?
שאלה נוספת-
כדי להתחיל התהליך מחדש (נטילת אקיקלומין ביום החמישי לווסת) האם בדיקת רופא היא תנאי בטרם אתחיל לקחת הכדורים (לבדוק שאין ציסטות או מכל סיבה שהיא) או שניתן ללא בדיקה?
(אם הבדיקה היא תנאי ואני במחזור זה קצת בעייתי לא?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעצם עוד שאלה אם אפשר...
חסוי04/03/2008אם היום כאמור קיבלתי ווסת, מתי נכון להתחיל מעקב זקיקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
ד''ר דוד ישי04/03/2008תלוי אם את עושה מעקב רגיל או מחזור נוסף של איקקלומין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אטול שוב אקיקלומין
חסוי04/03/2008אזי מתי נכון להתחיל מעקב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה ממליץ?
חסוי04/03/2008מנסיונך - עדיף לא לקחת החודש (חודש שני) אקיקלומין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
ד''ר דוד ישי04/03/2008אני אישית משתדל להמנע, אצל נשים עם מחזור סדיר. מטיפול באיקקלומין חודש אחר חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אין מחזור סדיר?
חסוי04/03/2008מה קורה אם אין מחזור סדיר ונדרש אקיקלומין....
מה הנזק של שימוש באקיקלומין חודש אחרי חודש?
זו היתה הזרעה ראשונה שלי.......ופתאום הכל נראה לי כל-כך מורכב...כל-כך הרבה מונחים פה בפורום.....כדורים, זריקות, הפריה, מוקפא, לא מוקפא.....
וגם....כל-כך הרבה גישות.הרופא שלי עשה מעקב זקיקים והמליץ על מועד הזרעה אחד.....בבנק הזרע עשו לי גם בדיקת דם וקבעו לי מועדי הזרעה אחרים...
הצילו....מייאש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי04/03/2008עם איקקלומין מומלץ להתחיל במעקב 2-3 ימים לאחר סיום הכדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי04/03/2008תזמון ההזרעה היה קרוב לודאי נכון. הוסת בטיפולי פוריות יכול להקדים מעט .
מאד רצוי לעשות אולטרסאונד לפני טיפול חדש עם איקקלומין, ביחוד אם עושים טיפול חודש אחרי חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר?מאיה04/03/2008
שלום ד"ר,
דקפפטיל לפני 24 יום, גונל F במשך 11 ימים האחרונים.
היום בUS נמצאו 23 זקיקים (שניים בגודל 18, 10 בגודל 17, והשאר 16, 15, 13, 12, 11).
עובי רירית 11.5.
E2 = 10,992
היום קיבלתי הוראה לא להמשיך להזריק.
האם מדובר בגירוי יתר? או שמא הכל נראה כשורה ובימים הקרובים תהיה שאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חגית
ד''ר דוד ישי04/03/2008רמת ה E2 גבוהה . הזריקות הפסקו בגלל חשש להתפתחות של גרוי יתר שחלתי. לגבי השאיבה. ההחלטה מאיזה רמה של E2 צריך לעצור את הטיפול ומתי אח"כ ( אם בכלל ) לעשות את השאיבה,שונה מיחידה ליחידה, לכן תצטרכי לקבל את התשובה מהרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל ו- E2
מאיה04/03/2008כאשר תתקבל החלטה על הזרקת אוביטרל (אם בכלל) - האם אז תיגרם עליה נוספת של ה - E2?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חגית
ד''ר דוד ישי04/03/2008הבעיה היא לא העליה ב E2 . האביטרל מחמיר מאד את הסיכון לגרוי יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלה של בטא לאחר 24 שעותשמחה מאד04/03/2008
אתמול הבטא היתה 23 (יום 11 לאחר iui).
היום הבטא היתה 47.
האם זה תקין? הבטא לא אמורה להכפיל את עצמה רק לאחר 48 שעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי04/03/2008זאת עליה טובה מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאד תודה
שמחה מאד04/03/2008לפעמים 3 מילים יכולות להיות כמו עולם שלם. סתם כך שתדע כמה משמעות יש לתגובותייך- אני אם חד הורית לילדה בת 9. עברו הרבה שנים, בינתיים למדתי, פתחתי משרד לעריכת דין והחיים "זלגו". דחיתי והתלבטתי ונשאבתי לסחף היום יום למרות שרציתי כל הזמן עוד ילד. שמורות היו לי עוד מעט מאד תרומות זרע מאותו התורם, שנראה והיו מספיקות לשני נסיונות. זהו הנסיון הראשון. אני כל כך רוצה שהוא יצליח ולביתי יהיה אחשאחות מאותה התרומה.
הרבה הרבה תודה.
אני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק עובר ובטא בירידהרחלי04/03/2008
צהריים טובים,
עשיתי שאיבה ב-06.02 והחזרה ב-08.02
בטא ב-19.02 29
בטא ב-21.02 57
בטא ב-24.02 219
בטא ב-26.02 514
בטא ב-28.02 1532
בטא ב-02.03 4608
בטא ב-04.03 8571
הבוקר עשיתי אולטראסאונד ונצפה עובר עם דופק בגודל של 2.1מ"מ
האם זה נראה בסדר שנצפה דופק והבטא לא הכפילה את עצמה?
האם זה סימן להפלה מאיימת?(אני לאחר 2 הפלות +2 כימי)
האם העובר מתאים בגודל (5.6)?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק עובר
פרופ' שחר קול04/03/2008העובר בגודל תקין.
בשלב זה אין טעם לעקוב אחר הבטא, אלא אחר העובר ע"י בדיקות אולטרסאונד חוזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המהירה,אך...
רחלי04/03/2008האם זה לא מצביע על משהו לא תקין בעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר
פרופ' שחר קול05/03/2008לא ניתן להסיק מסקנות ברורות לגבי תקינות העובר.
בכל מקרה, מומלץ מעקב הריון הכולל את כל מיגוון הבדיקות (דם ואולטרסאונד) המעידות על תקינות העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף לכך גם
רחלי05/03/2008אין לי שום תופעות של הריון כמו בחילות או כאבים בחזה הבנתי שזה גם סימן לא טוב האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות
פרופ' שחר קול05/03/2008אלו סימנים מאוד לא ספציפיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימנים
שיראל06/03/2008רחלי היי
אני ב"ה בהריון בשבוע שבע+חמש ימים
אין לי שום סימני הריון ובדיוק כמוך מאוד דאגתי
הייתי אצל הרופא ביום ראשון וברוך ה 2 עוברים שכל אחד עם דופק
עדיין אין לי סימני הריון, פשוט כלוםםםםםםם
מקווה שזה יעודד אותך
לחוצה בדיוק כמוך! המשך הריון תקין וקל לשתינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיראל תודה רבה שכתבת
רחלי06/03/2008את תגובתך,אני עכשיו קצת יותר רגועה .
פשוט האחיות אצלי במרפאה עשו מבט שלא נראה טוב כשהם שאלו אותי אם יש לי תופעות של הריון ואמרתי להן שלא.
לכן אני מודאגת שמשהו לא בסדר.
תודה רבה על העידוד ושיהיה לשתינו בהצלחה.
שתהיה לך שבת שלום מבורכת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר
רחלי06/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימיחסוי04/03/2008
האם הריון כימי יכול לקרות רק מטיפול IVF או שאין קשר?
אם אין קשר, האם ידועה הסיבה להריון כימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי
פרופ' שחר קול04/03/2008הריון ספונטאני עלול להסתיים כ"כימי", לא רק הרין לאחר IVF.
רוב ההריונות הכימיים אינם תקינים מבחינת ההרכב הגנטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)