מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ - שתי שאלותחסוי04/03/2008
ווסת 4/2.נטלתי אקיקלומין (2 כדורים ביום) החל מיום חמישי למחזור.
אוביטרל 18/2
הזרעה 1 - 19/2 הזרעה 2-20/2
היום 4/3 קיבלתי ווסת.
להבנתי ווסת תגיע 14 יום לאחר ביוץ.
שאלה ראשונה-האם תיזמון ההזרעות היה נכון?
שאלה נוספת-
כדי להתחיל התהליך מחדש (נטילת אקיקלומין ביום החמישי לווסת) האם בדיקת רופא היא תנאי בטרם אתחיל לקחת הכדורים (לבדוק שאין ציסטות או מכל סיבה שהיא) או שניתן ללא בדיקה?
(אם הבדיקה היא תנאי ואני במחזור זה קצת בעייתי לא?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעצם עוד שאלה אם אפשר...
חסוי04/03/2008אם היום כאמור קיבלתי ווסת, מתי נכון להתחיל מעקב זקיקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
ד''ר דוד ישי04/03/2008תלוי אם את עושה מעקב רגיל או מחזור נוסף של איקקלומין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אטול שוב אקיקלומין
חסוי04/03/2008אזי מתי נכון להתחיל מעקב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה ממליץ?
חסוי04/03/2008מנסיונך - עדיף לא לקחת החודש (חודש שני) אקיקלומין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
ד''ר דוד ישי04/03/2008אני אישית משתדל להמנע, אצל נשים עם מחזור סדיר. מטיפול באיקקלומין חודש אחר חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אין מחזור סדיר?
חסוי04/03/2008מה קורה אם אין מחזור סדיר ונדרש אקיקלומין....
מה הנזק של שימוש באקיקלומין חודש אחרי חודש?
זו היתה הזרעה ראשונה שלי.......ופתאום הכל נראה לי כל-כך מורכב...כל-כך הרבה מונחים פה בפורום.....כדורים, זריקות, הפריה, מוקפא, לא מוקפא.....
וגם....כל-כך הרבה גישות.הרופא שלי עשה מעקב זקיקים והמליץ על מועד הזרעה אחד.....בבנק הזרע עשו לי גם בדיקת דם וקבעו לי מועדי הזרעה אחרים...
הצילו....מייאש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי04/03/2008עם איקקלומין מומלץ להתחיל במעקב 2-3 ימים לאחר סיום הכדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי04/03/2008תזמון ההזרעה היה קרוב לודאי נכון. הוסת בטיפולי פוריות יכול להקדים מעט .
מאד רצוי לעשות אולטרסאונד לפני טיפול חדש עם איקקלומין, ביחוד אם עושים טיפול חודש אחרי חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר?מאיה04/03/2008
שלום ד"ר,
דקפפטיל לפני 24 יום, גונל F במשך 11 ימים האחרונים.
היום בUS נמצאו 23 זקיקים (שניים בגודל 18, 10 בגודל 17, והשאר 16, 15, 13, 12, 11).
עובי רירית 11.5.
E2 = 10,992
היום קיבלתי הוראה לא להמשיך להזריק.
האם מדובר בגירוי יתר? או שמא הכל נראה כשורה ובימים הקרובים תהיה שאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חגית
ד''ר דוד ישי04/03/2008רמת ה E2 גבוהה . הזריקות הפסקו בגלל חשש להתפתחות של גרוי יתר שחלתי. לגבי השאיבה. ההחלטה מאיזה רמה של E2 צריך לעצור את הטיפול ומתי אח"כ ( אם בכלל ) לעשות את השאיבה,שונה מיחידה ליחידה, לכן תצטרכי לקבל את התשובה מהרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל ו- E2
מאיה04/03/2008כאשר תתקבל החלטה על הזרקת אוביטרל (אם בכלל) - האם אז תיגרם עליה נוספת של ה - E2?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חגית
ד''ר דוד ישי04/03/2008הבעיה היא לא העליה ב E2 . האביטרל מחמיר מאד את הסיכון לגרוי יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלה של בטא לאחר 24 שעותשמחה מאד04/03/2008
אתמול הבטא היתה 23 (יום 11 לאחר iui).
היום הבטא היתה 47.
האם זה תקין? הבטא לא אמורה להכפיל את עצמה רק לאחר 48 שעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי04/03/2008זאת עליה טובה מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאד תודה
שמחה מאד04/03/2008לפעמים 3 מילים יכולות להיות כמו עולם שלם. סתם כך שתדע כמה משמעות יש לתגובותייך- אני אם חד הורית לילדה בת 9. עברו הרבה שנים, בינתיים למדתי, פתחתי משרד לעריכת דין והחיים "זלגו". דחיתי והתלבטתי ונשאבתי לסחף היום יום למרות שרציתי כל הזמן עוד ילד. שמורות היו לי עוד מעט מאד תרומות זרע מאותו התורם, שנראה והיו מספיקות לשני נסיונות. זהו הנסיון הראשון. אני כל כך רוצה שהוא יצליח ולביתי יהיה אחשאחות מאותה התרומה.
הרבה הרבה תודה.
אני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק עובר ובטא בירידהרחלי04/03/2008
צהריים טובים,
עשיתי שאיבה ב-06.02 והחזרה ב-08.02
בטא ב-19.02 29
בטא ב-21.02 57
בטא ב-24.02 219
בטא ב-26.02 514
בטא ב-28.02 1532
בטא ב-02.03 4608
בטא ב-04.03 8571
הבוקר עשיתי אולטראסאונד ונצפה עובר עם דופק בגודל של 2.1מ"מ
האם זה נראה בסדר שנצפה דופק והבטא לא הכפילה את עצמה?
האם זה סימן להפלה מאיימת?(אני לאחר 2 הפלות +2 כימי)
האם העובר מתאים בגודל (5.6)?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק עובר
פרופ' שחר קול04/03/2008העובר בגודל תקין.
בשלב זה אין טעם לעקוב אחר הבטא, אלא אחר העובר ע"י בדיקות אולטרסאונד חוזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המהירה,אך...
רחלי04/03/2008האם זה לא מצביע על משהו לא תקין בעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר
פרופ' שחר קול05/03/2008לא ניתן להסיק מסקנות ברורות לגבי תקינות העובר.
בכל מקרה, מומלץ מעקב הריון הכולל את כל מיגוון הבדיקות (דם ואולטרסאונד) המעידות על תקינות העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף לכך גם
רחלי05/03/2008אין לי שום תופעות של הריון כמו בחילות או כאבים בחזה הבנתי שזה גם סימן לא טוב האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות
פרופ' שחר קול05/03/2008אלו סימנים מאוד לא ספציפיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימנים
שיראל06/03/2008רחלי היי
אני ב"ה בהריון בשבוע שבע+חמש ימים
אין לי שום סימני הריון ובדיוק כמוך מאוד דאגתי
הייתי אצל הרופא ביום ראשון וברוך ה 2 עוברים שכל אחד עם דופק
עדיין אין לי סימני הריון, פשוט כלוםםםםםםם
מקווה שזה יעודד אותך
לחוצה בדיוק כמוך! המשך הריון תקין וקל לשתינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיראל תודה רבה שכתבת
רחלי06/03/2008את תגובתך,אני עכשיו קצת יותר רגועה .
פשוט האחיות אצלי במרפאה עשו מבט שלא נראה טוב כשהם שאלו אותי אם יש לי תופעות של הריון ואמרתי להן שלא.
לכן אני מודאגת שמשהו לא בסדר.
תודה רבה על העידוד ושיהיה לשתינו בהצלחה.
שתהיה לך שבת שלום מבורכת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר
רחלי06/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימיחסוי04/03/2008
האם הריון כימי יכול לקרות רק מטיפול IVF או שאין קשר?
אם אין קשר, האם ידועה הסיבה להריון כימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי
פרופ' שחר קול04/03/2008הריון ספונטאני עלול להסתיים כ"כימי", לא רק הרין לאחר IVF.
רוב ההריונות הכימיים אינם תקינים מבחינת ההרכב הגנטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל עוברמימי04/03/2008
עשו לי החזרה ב-04.02.08 (שאיבה ב-01.02.08) היום בוצע אולטראסאונד שהדגים עובר עם דופק בגודל 36 מ"מ. האם זהו גודל תקין? לא קטן מדי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין לגמרי
פרופ' שחר קול04/03/2008בהצלחה בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותר לקוות?אפ04/03/2008
שלום רב, אחרי טיפול באיאקלומין (עקב חוסר ביוץ) ופרוגינובה לרירית דקה, ביוץ משוער היה ביום ה-16 (עקב מעקב זקיקים ביום ה 13). בדיקת דם ביום ה 22 הראתה:
ESTRADIOL(E2) 2305.00 PMOL/L
LH 2.70 MIU/ML
PROGESTERONE 105.50 NMOL/L
מערכי הפרוגסטרון אני מבינה כי לפחות היה ביוץ, טווח הנרמה לאסטרדיול הוא
FEMALE PMOL/L
FOLLICULAR PHASE 70-900
MID. CYCLE 140-1900
LUTEAL PHASE 70-1000
POSTMENOPAUSAL <150
ממה יכולים לנבוע הערך הגבוה של האסטרדיול?
תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקוות.
פרופ' שחר קול04/03/2008רמת האסטרדיול הגבוהה נובעת מגירוי השחלות שגרם האיקקלומין.
זה צפוי ותקין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון בשלישיהסמר04/03/2008
שלום ד"ר
היום עשיתי אולטראסונד ראשוני והרופא אמר שאני בהיריון בשלישיה וכולם עם דופק.
האמת הוא הפחיד אותי קצת בזה שיש סיכונים בשלישיה והם מעדיפים לעשות דילול, אבל אני יודעת שבדילול גם יש סכנה לאבד את שאר העוברים. אני בדילמה ולא יודעת מה לעשות.
נא עזרתך.
סמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון בשלישיה
פרופ' שחר קול04/03/2008לאחר שיקלול כל הנתונים בעד ונגד, אנו סבורים שיש מקום להפחתה משלישיה לתאומים.
כלומר, הסיכון של הריון עם שלישיה גדול יותר מהסיכון הכרוך בהפחתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויהאור04/03/2008
בוקר טוב
לפני כמה ימים נכוותי ביד (דרגה 2). מאז אני חובשת ומורחת כל יום את הכוויה עם משחת סילברול.
כמו כן לפני שבוע הוזרק לי אוביטרל כחלק מטיפול להשגת הריון.
האם משחת הסילברול יכולה להזיק במידה ונוצר הריון?
תודה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול04/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליותשחר04/03/2008
לאחר חודשיים עם איקקלומין ומחזור שהגיע ביום הארבעים, עם ציסטות גדולות ומרובות בשחלות, עשיתי בדיקות הורמונליות ביום ה-3 למחזור: progesterone 2.30: ca-125 - 14.5
200> estradiol 283; postmenopausal
מה פשר התוצאות? והאם עלי לבצע שוב את הבדיקות הנ"ל מפני שהאיקקלומין והורמונליות היתר שלי השפיעו על התוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות הורמונליות
פרופ' שחר קול04/03/2008התוצאות מתאימות ליום 3 למחזור.
כדי ליעץ לגבי ההמשך יש לדעת מיכלול המידע הרפואי הרלוונטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיון להרותלימור04/03/2008
בוקר טוב,
גיל 31+1 הריון ספונטני לאחר כחודש הריתי, מדוע עכשיו זה מתעכב האם יכולה להיות בעיה פתאום?
בתודה מראש,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור שלום
פרופ' שחר קול04/03/2008בעיית פריון תמיד יכולה לצוץ, אם כי מירב הסיכויים שיושג הריון במהרה.
מציע להתחיל ברור רפואי אם תחלוף שנה של ניסיונות ללא תוצאות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקהדנה03/03/2008
שלום, בבדיקת אולטרסאונד נראה כי הרירית שלי בעובי 2.9 סדירה. האם היא דקה מדי בשביל להחזיק הריון? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף...
דנה03/03/2008האם יכול להיות שזאת אחת הסיבות לאי כניסת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשגית
ד''ר דוד ישי03/03/2008כמו שאמרתי, אם זה עובי הרירית בזמן הנכון למדידה, זה בהחלט יכול להיות הסבר לקושי שלך להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שגית
ד''ר דוד ישי03/03/2008הרירית התקינה ( כאשר המדידה נעשת לקראת הביוץ ) אמורה להיות מעל 6 מ"מ . אם הרירית שלך נמדדה בשלב הנכון, היא בהחלט דקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםחסוי03/03/2008
בת 37.
מנסה להיכנס להריון מבנק הזרע.
מחזור רגיל כל 35-40 יום (לפעמים יותר) - לא סדיר.
הוחלט על שימוש באקיקלומין.
שאלתי-
מתי נדרש להתחיל לבצע מעקב זקיקים? באיזה יום?
אני קוראת בפורומים על בנות שהחל מהיום ה-12 מתחילות. האם זה לא מוקדם מדי?
וגם....
מה קצב הגידול של זקיק לקראת ביוץ בממוצע?
כלומר-אם למשל ביום ה-14 נצפה זקיק 15.....כמה יהיה ביום ה15....וכך הלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי03/03/2008האיקקלומין נלקח מיום 5 עד יום 9 כולל. קצב גדילת הזקיקים והבשלתם משתנה מאישה לאישה ואצל חלק הם מגיעים להבשלה כבר כמה ימים אח"כ. לכן, לפחות עד שלומדים את תגובת האישה, נראה לי נכון והגיוני להתחיל במעקב ביום 12. קצב גדילת הזקיקים כאמור משתנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חסוי03/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה וגודל זקיקחסוי03/03/2008
אחרי טיפול באקיקלומין נצפה זקיק 27, רירית 7.
נעשתה גם בדיקת דם, והרופא החליט יום למחרת להזריק אוביטרל
וביומיים הבאים לבצע הזרעות, יום אחרי יום.
האם זקיק 27 הוא חריג?
האם יכול להיות שעד ההזרעה הוא גדל יותר מדי?
(אגב בשחלה השניה נצפה במקביל זקיק 16, האם יכול להיות השטיפול כפי שהוצג יהיה מתאים לזקיק זה, אם הזקיק הגדול לא טוב?)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי03/03/2008זקיק של 27 הוא גדול וקצת חריג. אבל, הוא יכול בהחלט להניב ביצית בשלה. גם הזקיקי של ה 16 שבטח גדל עד הזרקת האוביטרל יום אחרי, יכול להניב ביצית בשלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחהלאלי03/03/2008
היי ד"ר אני עברתי השבחה בתאריך . 22/02/08 כמה זמן אני צריכה לחכות לבדיקת הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לאלי
ד''ר דוד ישי03/03/2008את הבדיקה צריך לעשות 14 יום לאחר ההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)