מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוביטרל לאחר גונל - מתי הכי מוקדםשמחה מאד28/02/2008
קשה להתאפק...מתי הכי מוקדם ניתן לעשות בדיקת בטא כמותית לאחר זריקת אוביטרל? לפחות רק בשביל הספק הראשוני.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 16 יום לאחר זריקת האוביטרל
פרופ' שחר קול29/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםליאור28/02/2008
ערב טוב,
בוצעה החזרת עוברים ביום שישי שעבר 22.02 (כמעט שבוע).
האם מוקדם מאוד לבצע בדיקת דם או שאם יש הריון יהיו ערכי ביתא חיובים אבל נמוכים מאוד?
במידה והביתא שלילי - האם אין הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור שלום
פרופ' שחר קול29/02/2008עדיף להמתין שבועיים מיום השאיבה.
בדיקה מוקדמת יותר אינה אמינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
ליאור01/03/2008בדיקת דם נעשתה כבר בחמישי בבוקר, אולם התשובה שלילית
האם יש בכלל צורך להמשיך בכדורים אוטרוגסטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
פרופ' שחר קול01/03/2008מציע להמשיך בטיפול כסידרו, עד יום בדיקת הדם להריון (בתאריך שנקבע לך).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
ליאור05/03/2008ביצעתי היום בדיקת דם נוספת הבטא 54
האם זה לא נמוך מדי? (ההחזרה בוצעה ב-22/02/08)
בנוסף לכך יש סימני מחזור......לא ממש ווסת אבל נראה כאילו זה עומד להגיע מה זה אומר?
האם עלי להיות במנוחה מוחלטת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ' שחר קול05/03/2008מתחיל הריון!
יש להמשיך בטיפול ולחזור על הבדיקה עוד יומיים.
מנוחה לא תשנה את התוצאה הסופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא
לי06/03/2008מחר אני אמורה לעשות בדיקה נוספת האם יש צורך אם הדימום התחזק היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול06/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
ליאור06/03/2008
1. אם הדימום מתחזק נכון לאמר שאין הריון?
2. האם יש צורך להמשיך בטיפול באטרוגסטן (דרך הנרתיק) אם יש דימום?
3.האם קיימת אפשרות שדימום מתקיים לאחר שעובר אחד הפסיק להתפתח ואולי עובר אחר כן מתפתח?
ד"ר אני מודה לך מאוד על כל תגובותיך בפורום זה זו הרגשה טובה שיש ממי לקבל תשובה כשאתה מרגיש חסר אונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
פרופ' שחר קול06/03/2008קשה מאוד לדעת בשלב זה.
באופן כללי, דימום כבד בשלב זה אינו מבשר טובות.
ועם זאת, כבר ראיתי הריונות תקינים שהחלו כך.
לכן, רצוי להמשיך בטיפול, ובמעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות זרעZרעון28/02/2008
שלום,
חזרתי היום על בדיקת זרע, שבועיים לאחר הבדיקה הקודמת. על פניו נראה שהיא טובה יותר, מה דעתך?
במידה וכן מדובר בפערים משמעותיים - האם זה מקרי? (לשני הכיוונים)
האם אני צריך לבדוק את מקור ה- Leucocyes?
תודה
אלו התוצאות של הבדיקה הראשונה (14.02):
Liquefaction normal
+ Viscosity
Colour normal
pH 9.0
Volume 2
Concentration (ml/ml) 180
Total concentration (ml) 360
Percent of motile sperm (%) 80
rapid 0
moderate 60
slow 20
total motile sperm 288
Morphology (strict criteria - Kruger)
Normal forms 7%
Abnormal forms 93%
Head defect 84%
mid piece defect 9%
Leucocytes 3
אלו התוצאות של הבדיקה השניה (28.02):
Liquefaction תקין
Viscosity תקין
Colour צהבהב
pH 8
Volume 3.7
Concentration 200
Total Concentration 740
Percent of motile sperm 80
Rapid 50
Moderate 30
Total motile sperm 592
Percent of motile sperm after 3.5 hours 80
Vitality 55%
Agglutination +
Normal forms 9%
Abnormal 91%
Head defect 67%
Mid piece defect 20%
Tail defect 4%
Leucocytes (mll/ml) 4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות זרע
פרופ' שחר קול29/02/2008שתי בהדיקות תקינות.
לא ברור הצורך לחזור על הבדיקה הראשונה.
ריבוי לויקוציטים מעלה אפשרות של תהליך זיהומי. אם כי לרוב, לא מוצאים מקור ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר קטן על הזרקת גונל אפפוריה28/02/2008
שלום לרופאים המקסימים,
שאלותי הן -
1. היום פעם ראשונה הזרקתי גונל אפ. אי לכך הלכתי לקופת חולים כדי שיראו לי פעם ראשונה כיצד עושים זאת (יש לי טיפול כשבוע ימים ואז הרופא יתן הוראות להמשך). האח בקופת חולים הסביר לי והראה שמזריקים בבטן.אני הבנתי מהרופא שמזריקים בטבור. אך האח הזריק לי בגובה הטבור אך בצד ימין (ולא בהמרכז). האם כך זה בסדר? זה חשוב אם זה צד ימין או שמאל או שצריך ממש מעל הטבור?
2. כחצי שעה לאחר הזריקה התחילו לי כאבים עמומים בצד ימין, שמקרינים קצת לרגל, לא נוראיים בכלל אך תחושה כזו לא ברורה של כאב עמום. זה כאב ברור אך לא משהו קשה. האם נורמאלי או צריך לדאוג?
אשמח להסבר. המון תודה לכם מראש וסופ"ש נעים.
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הגר
ד''ר דוד ישי29/02/2008נכון הסביר האח. ההזרקה בבטן ולא בטבור אלא בגובה הטבור.
הכאב הקורן לרגל לא נראה לי קשור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היה ביוץ?אפ28/02/2008
השאלה שלי נעלמה לי מהאתר, ולכן אשאל שוב, תודה.
שלום רב.
בת 35.
הפסקתי לקחת גלולות לפני יותר משנה, אך המחזור לא שב.
FSH בכל הבדיקות תקין (מקסימום 7).
אחרי טיפול באיקקלומין ימים 5-9 ופרוגינובה 2 כדורים ליום, ימים 5-16.
בדיקות ביתיות לזיהוי ביוץ לא גילו דבר.
אולטראסאונד ביום 13 הראה רירית 6 מ"מ, 2 זקיקים של 16מ"מ ו 15 מ"מ, ומעט נוזל דוגלס (מה זה?).
תוצאות בדיקת דם ביום ה25 הראו:
ESTRADIOL(E2) 1212.00 PMOL/L
FEMALE PMOL/L
FOLLICULAR PHASE 70-900
MID. CYCLE 140-1900
LUTEAL PHASE 70-1000
POSTMENOPAUSAL <150
LH 0.73 IU/L
FEMALE MIU/ML
FOLLICULAR PHASE 2.0-11
MID.CYCLE 12-105
LUTEAL PHASE 0.9-13.0
POSTMENOPAUSAL 10.0-65.0
PROGESTERONE 126.30 NMOL/L
FEMALE NMOL/L
FOLLICULAR PHASE 0.0-1.0
LUTEAL PHASE 3.8-51
POSTMENOPAUSAL 0.0-1.0
מחזור הופיע ביום 29.
שאלתי היא - האם היה ביוץ? או שה LH נמוך וכך היה תמיד, בגלל זה הבדיקה הביתית לא הראתה שהולך להיות ביוץ, וביצית לא השתחררה?
האם הפרוגסטרון יכול להיות גבוה גם בלי שחרור ביצית?
תודה רבה, יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אפ
ד''ר דוד ישי29/02/2008עניתי לך בפרום השני. הפרוגסטרון מעיד חד משמעית על ביוץ שהיה. כנראה פספסתם את הפיק של ה LH.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק וביוץחסוי28/02/2008
אם בתחילת השבוע נצפה זקיק אחד בגודל 23, זה אומר שהביוץ התרחשב בסביבות אותו יום בוודאות?? האם יש מצב שביוץ יהיה רק לאחר מספר ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי29/02/2008סביר להניח שכן, אבל אי אפשר לדעת בודאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שמשלשת את עצמהרחלי28/02/2008
צהריים טובים,
אני לאחר הפרייה וב-26.02 הבטא יצא 514 והיום ה-28.02 בטא יצא 1532.פרוגסטרון 190.
משום מה היום הבטא במקום להכפיל את עצמה היא שילשה,כאשר בבדיקות הקודמות היא הכפילה.
האם זה אומר שמשהו לא תקין בעובר?
אודה לכם מאוד על תשובה מהירה.
אני בלחץ!!!!!!!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול29/02/2008אין מקום ללחץ.
יתכן ומדובר על יותר מעובר אחד.
בעוד מספר ימים תדעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושבת שלום.
רחלי29/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום כתנאי להתחלת טיפול הורמונליקורנית28/02/2008
בתאריך 1.2.08 עברתי הזרעה שלא הצליחה ולאחר כשבועיים הופיע דימום חזק וספיגה עצמונית של ההיריון (בתאריך 13.2.08). אתמול התחיל דימום בשעות הבוקר. כשהייתי בצהריים אצל רופא הנשיים החלטנו להתחיל מחזור טיפול נוסף במחזור זה, והחל מהיום בשעות הערב אני אמורה להתחיל לקבל זריקות מנוגון, כפי שהיה בטיפול הקודם.
אבל הדימום אותו קיבלתי הוא חלש עד מאוד. האם ניתן לראות בו מחזור/וסת לכל דבר? שכן במקרים קודמים אף פעם לא קיבלתי וסת באופן טבעי, אלא אך ורק באמצעות כדור אוטו אני נוטלת כתחליף לארגסט (סליחה, אך שכחתי את שמו...).
האם מותר להתחיל זריקות כבר מהיום אם הדימום חלש עד חלש מאוד, ונצפה רק בעת "ניגוב".
או לחכות שיפסיק, ואז לקחת את הכדור ולקבל מחזור חזק יותר.
כמובן הכל במטרה להתחיל טיפול במצב אופטימאלי שיעזור שהפעם זה יצליח !!!
אודה על תשובתך בהקדם כיוון שהיום אני אמורה להתחיל בטיפול.
קורנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורנית שלום:
פרופ' שחר קול28/02/2008הדימום הופיע לאחר 15 ימים.
הדימום חלש יחסית, ואינו מתאים לוסת רגיל אצלך.
לכן, יתכן כי המצב ההורמונאלי אינו מתאים לתחילת טיפול לזריקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום מתמשך
קורנית05/03/2008הרופא בכל זאת התעקש על התחלת טיפול, למרות שציינתי בפניו שהדימום הולך ונחלש. אך החל מאמצע השבוע ובעיקר ביום שבת התחיל דימום חזק מאוד שנמשך עד היום וכאבים חזקים בעיקר מצד ימין.
שאלתי אליך היא:
א. האם להתייחס לתאריך הווסת ביום הופעתו ( 25.2.08 ) או מרגע התגברות הווסת דהיינו יום שבת, 1.2.08.
ב. האם טיפול ממושך עם מנוגון אינו יכול לפגוע במחזור הטיפול הנוכחי.
ג. תוצאות בדיקות דם מאתמול: E2=624, P=2.3, LH=1. בבדיקת U.S (בזמן הדימום) נצפו זקיקים קטנים מאוד. המשך טיפול עם אותו מינון (מנוגוןX 3) .
האם מהלך הטיפול תקין? האם אורך זמן הדימום של שבוע ימים הוא תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורנית שלום
פרופ' שחר קול05/03/2008יתכן והטיפול החל שלא בעת מצב הורמונאלי מתאים.
המהלך נראה מעט משובש.
E2=624 בנוכחות זקיקים קטנים מאוד? כמה? מה התגובה במחזורים קודמים?
דימום של שבוע אינו תקין.
דימום תוך כדי טיפול במנוגון אינו תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דימום...
קורנית05/03/2008שלום ד"ר קול,
מה עליי לעשות? גם לי זה לא היה נראה תקין?
האמת הדימום מתחיל לפחות.
אני מקבלת זריקות והיום זה היום ה- 7.
יהיה חבל להפסיק הטיפול עכשיו לא?
האם אני במצב מסוכן? ממה לדעתך נובע הדימום?
האם יכול להיות שנותרו שאריות מהבטא 13 שלא נקלט? האם הגוף ממשיך "להתנקות"?
אודה על תשובתך/הכוונתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורנית שלום
פרופ' שחר קול05/03/2008אם הדימום הולך ופוחת ניתן להמשיך בטיפול. לא ייגרם נזק. אין גם סכנה.
ניתן לשער שהדימום נובע מתחילת הזריקות שלא במצב ההורמונאלי המיטבי.
מציע להמשיך בטיפול תוך מעקב צמוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקרב לב על תשובתך אך...
קורנית06/03/2008מעבר לזה שהבנתי שאינני בסיכון, האם התחלת זריקות במצב הורמונלי בלתי תקין
ועם דימום הולך ובא, האם בכלל יש סיכוי להמשכיות של מחזור הטיפול הנוכחי, או
שלדעתך עדיף להפסיק ולהתחיל מחדש?
אודה על תשובה כנה כתמיד.
קורנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהמשיך?
פרופ' שחר קול06/03/2008כן, על סמך הבדיקה האחרונה יש סיכוי סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום-הסיפור שאינו נגמר...
קורנית18/03/2008שלום ד"ר קול,
אין סוף להפתעות בטיפול הנוכחי... היום, שבוע וחצי מיום הפסקת זריקות המנוגון
ועדיין הדימום ממשיך. עברתי היום בדיקת U.S ונמצא ממצא חשוד בסמיכות לשחלה ימין.
נלקחה בדיקת דם והתוצאה היא חיובית: בטא 62.
מיותר לציין שהרירית דקה מרוב הדימומים שעברתי. האם זה היריון חוץ רחמי?
ואם כן מה צריך לעשות? הרופא אומר שצריך לחזור על הבדיקה שוב בעוד יומיים.
וכל עוד שיש דימום זה אומר שהגוף מתנקה? מה דעתך?
ואיך זה שרופא כזה מומחה לא הבחין בזה מלכתחילה???
אנא תגובתך בהקדם.
האם עליי לפנות למיון בבית חולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורנית שלום
פרופ' שחר קול19/03/2008יתכן ומדובר על הריון חוץ רחמי.
בשלב זה יש לעקוב אחר הבטא.
דימום מהרחם אינו קשור לניקיון, אלא למצב הורמונאלי בלתי תקין, שהיה כנראה כל הדרך, או במצב של חשד להריון מחוץ לרחם.
אין מקום לפניה לחדר מיון אלא אם יש סימנים נוספים, כגון כאבי בטן חזקים, חולשה, וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם בטא תוצאה 2שני רינת28/02/2008
אני בחורה בת 27 וחצי בגיל 15 קיבלתי ווסת בפעם הראשונה ומאז לא קיבלתי יותר
התחלתי לקחת גלולות למניעת הריון בגיל 15 וזה מה שנתן לי ווסת סדירה כאשר הייתי עושה הפסקות עם גלולות לא הייתי מקבלת בכלל ווסת לפני כחודשיים התחלתי טיפולים על מנת להיכנס להריון הרופא אמר לי שיש לי שחלות פוליציסטיות ועודף טוסטסטרון התחלתי לקחת כדורים לקבלת ווסת שהרופא נתן לי ולאחר מכן אמר לי ביום החמישי לווסת להתחיל איקאקלומין 2 ליום למשך 5 ימים והייתי במעקב זקיקים והטיפול לא הלך טוב כי פיספסתי את מועד הביוץ.
לאחר מכן שוב נתן לי הרופא כדורים לקבל ווסת ולהתחיל שוב ביום החמישי איקאקלומין 3 ליום למשך 5 ימים לאחר מכן זיהה הרופא זקיק בגודל 17 מ"מ ואמר לי מתי בערך יהיה הביוץ אני ובן זוגי התחלנו לעבוד מאותו יום כדי לקחת ריזיקה שיהיה בסדר ומשהו ייקלט התאריך שבו ביקרתי אצל הרופא היה ה 12/02/2008 יום לפני זה סיימתי את האיקאקלומין הרופא אמר ששבוע הבא יהיה ביוץ
וקבע לי תור נוסף ל 19/02/2008 באותו היום ראה כי הזקיק כבר לא קיים בין ה 12/02/2008 ל 19/02/2008 עבדנו כמעט כל יום אני ובן זוגי הרופא אמר לי לעשות בדיקת הריון ב 04/03/2008 וגם אמר לי בדיקת שתן ולא דם. אני לא הקשתי ועשיתי אתמול 27/02/2008 בדיקת דם בטה הבדיקה הראתה על תוצאה 2 האם עשיתי מוקדם מידי את הבדיקה והאם כדי לעשות שוב בדיקה שבוע הבא. הרופא אמר לי שבמידה ולא ניקלטתי עליי להתחיל שוב בכדורים לקבלת ווסת ולאחר מכן שוב טיפול איקאקלומין 3 ליום האם זה טוב כבר שיהיו 3 מחזורים של איקאקלומין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא תוצאה 2
פרופ' שחר קול28/02/2008התוצאה שלילית לגבי הריון, אך עדיף לבצע שוב ביום שניקבע.
אין טעם להיחפז...
כל דבר בעיתו.
יש סיכוי טוב להריון, שכן הטיפול מביא לביוץ.
אם לא במחזור הזה - אולי בחודש הבא?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם היה ביוץ?אפ28/02/2008
שלום רב.
בת 35.
הפסקתי לקחת גלולות לפני יותר משנה, אך המחזור לא שב.
FSH בכל הבדיקות תקין (מקסימום 7).
אחרי טיפול באיקקלומין ימים 5-9 ופרוגינובה 2 כדורים ליום, ימים 5-16.
בדיקות ביתיות לזיהוי ביוץ לא גילו דבר.
אולטראסאונד ביום 13 הראה רירית 6 מ"מ, 2 זקיקים של 16מ"מ ו 15 מ"מ, ומעט נוזל דוגלס (מה זה?).
תוצאות בדיקת דם ביום ה25 הראו:
ESTRADIOL(E2) 1212.00 PMOL/L
FEMALE PMOL/L
FOLLICULAR PHASE 70-900
MID. CYCLE 140-1900
LUTEAL PHASE 70-1000
POSTMENOPAUSAL <150
LH 0.73 IU/L
FEMALE MIU/ML
FOLLICULAR PHASE 2.0-11
MID.CYCLE 12-105
LUTEAL PHASE 0.9-13.0
POSTMENOPAUSAL 10.0-65.0
PROGESTERONE 126.30 NMOL/L
FEMALE NMOL/L
FOLLICULAR PHASE 0.0-1.0
LUTEAL PHASE 3.8-51
POSTMENOPAUSAL 0.0-1.0
מחזור הופיע ביום 29.
שאלתי היא - האם היה ביוץ? או שה LH נמוך וכך היה תמיד, בגלל זה הבדיקה הביתית לא הראתה שהולך להיות ביוץ, וביצית לא השתחררה?
האם הפרוגסטרון יכול להיות גבוה גם בלי שחרור ביצית?
תודה רבה, יום טוב, ובהצלחה רבה לכולם אשר לצערם משתתפים בפורום זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפ שלום
פרופ' שחר קול28/02/2008לפי רמת הפרוגסטרון - היה ביוץ.
אנו משערים כי מכל זקיק המבייץ משתחררת ביצית. זה לרוב נכון, אך ברפואה אין 100%...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהסמד28/02/2008
אז הרופא אתמול אמר לי שאני אעשה בדיקת דם של קרישתיות יתר וכו'.. וזה מתבצע בבי"ח הכרמל. כמו כן ביום ה-21 של המחזור להתחיל לקחת דקפפטיל "זה מה שאני יכול להציע לך". מה ההבדל בתרופה הזו משאר התרופות מעבר לזמן הטיפול? ואיפה מזריקים את הדקפפטיל?
איך זה הגיוני שהכל תקין וכלום לא הולך? רוב האנשים מסביבי נוטים ל"האשים" אותי בגלל הלחץ בעבודה ובאופי שלי. אני מתחילה להאמין בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
פרופ' שחר קול28/02/2008מדובר באגוניסט של GNRH
מזריקים תת עורית (ביד או בבטן).
מציע להמשיך לנסות. לא להרפות.
אופי ולחץ בעבודה משפעים באופן שולי בלבד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ניתן לראות דופק?רחלי27/02/2008
ערב טוב,
אני עברתי שאיבה ב-06.02 והחזרה ב08.02 מתי ניתן לעשות אולטרסאונד לבדיקת דופק?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 6.3
פרופ' שחר קול28/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רחלי28/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי27/02/2008
אני בהריון באמצעות ivf להלן תוצאת בדיקת שקיפות עורפית שביצעתי האם התוצאות תקינות?
שקיפות עורפית 0.74
0.28 PAPP-A
FREE BETA HCG 2.45* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
חסוי01/03/2008שאלה שלא נענתה אודה על קבלת תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיפות
פרופ' שחר קול02/03/2008דומה כי השאלה מתאימה יותר לפורום הריון בסיכון, ולא לפורום פריון.
אנא, נתבי השאלה לפורום השכן.
באופן כללי, התוצאה של סקר טרימסטר ראשון אמורה להינתן בדרגת סיכון, לא במספרים מוחלטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות דקפפטילחגי27/02/2008
שלום ד"ר
אישתי מקבלת זריקות דקפפטיל לקראת IVF המתוכנן לחודש הבא.
רצינו לדעת האם זריקה זאת יכולה "לזייף" תשובה של בדיקת הריון ביתית ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יגאל.
ד''ר דוד ישי27/02/2008לא. אם התשובה חיובית זה אומר שיש הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג דםסיגל27/02/2008
עשיתי בדיקה לגילוי סוג דם והתשובה
O Rh Positive
לא להצלבה
COOMBS NEGAVIVE
לא הבנתי יש לי סוג דם O+ או -?
תודה מראש
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיגל
ד''ר דוד ישי27/02/2008סוג הדם שלך הוא O + ( פלוס )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)