מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום במהלך לקיחת פרוגילוטוןמיכל09/03/2008
שלום רב!
רקע בקצרה - נסיונות להרות שנתיים. לא מוסברים. מעולם לא היו בעיות ביוץ.
3 הפרוטוקולים האחרונים:
החזרת מוקפאים - פרוטוקול ארוך אמפולה שלמה של דקא 3.75 .
2 מחזורי IVF מלאים - חצי אמפולה של דקא 3.75 (בראשון הושג הריון כימי).
לאחר כישלון המחזור האחרון החלטתי לא לעשות כל טיפול, אולם ביום ה- 21 למחזור בדיקת E2 ופרוגסטרון וכן US מראה על מצב דיכוי - זקיקים קטנים, רירית דקה, E2<200, פרוגסטרון - 3.6. לכן התחלתי לקחת כדורי פרוגילוטון כדי שאוכל להתחיל טיפול חדש לאחר סיום לקיחתם.
היום לאחר 8 ימים שאני לוקחת את הכדורים - התחיל דימום.
מה משמעות של דימום בשלב הזה?
המון המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי10/03/2008אין לדימום הזה משמעות. תמשיכי עם הפרוגילוטון והוא יפסק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלת המשך
מיכל11/03/2008עברו יומיים מאז שאלתי האחרונה והדימום לא פסק (אמנם רק ברמת הכתמות, אבל נראה שהולך ומתגבר).
בעיקרון זהו היום ה- 33 מאז תחילת הוסת הקודמת (לאחר טיפול כושל של IVF). האם בכל זאת, למרות הערכים הנמוכים של ה- E2 והפרוגסטרון מלפני 9 ימים, ולמרות שאני כבר 9 ימים לוקחת פרוגילוטון, הדימום זה למעשה וסת?
שוב תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שפוספסה...
מיכל12/03/2008אודה לכם אם תוכלו לענות לשאלתי מאתמול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותענת09/03/2008
שלום
בתאריך 4.3.08 כתם חום מועט על גבי התחתונית..
בתאריך 6.3.08 עשיתי בדיקות דם לרמת הורמונים
LH - 3.4
FSH - 9.9
PROLACTIN - 149
E-2 - 142
1. האם כתם חום מועט נחשב כיום הראשון של המחזור?
2. מה ניתן להסיק מבדיקות אלו?
3. האם יש סיכוי להכנס להריון עם רמה כזו של FSH? או שעכשיו יהיו יותר קשיים??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענת
ד''ר דוד ישי10/03/2008בד"כ נהוג לספור מהתחלת דימום ממש. בכל מקרה רמת ההורמונים תקינה ואת יכולה להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליציסטית ללא ביוץשלי09/03/2008
שלום,
אני פוליציסטית בת 28
התחלתי בטיפולי פוריות לראשונה
לאחר לקיחת פרוברה, ביום השלישי למחזור היה פרוגסטרון 3.7
ונאמר לי לקחת איקקלומין (1 ליום לחמישה ימים) מהיום החמישי למחזור.
ביום ה-12 למחזור:
זקיקים קטנים
פרוגסטרון = 4
אסטרדיול = 285
רירית = 4
ביום ה-16 למחזור:
זקיקים קטנים
פרוגסטרון = 5.8
אסטרדיול = קטן מ-200
רירית = 6
רציתי לדעת מה זה אומר לגבי, ולמה אין ביוץ ?
מדוע הפרוגסטרון עולה, והאסטרדיול יורד ?
למה הרירית עולה ?
מדוע אין זקיקים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלי
ד''ר דוד ישי10/03/2008הסיבה היא שהשחלות שלך אינן מגיבות למינון הזה של הכדורים וצריך להעלות את המינון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרודיל E2 ביום 11 לוסת מראה 2516,לי09/03/2008
אסטרודיל E2 ביום 11 לוסת מראה 2516,
שאלתי היא מתי מתחרש ביוץ ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
ד''ר דוד ישי10/03/2008אי אפשר לדעת רק לפי רמת ה E2 N,H H,RJA VCHU./
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי
ד''ר דוד ישי10/03/2008התכוונתי לכתוב שאי אפשר לדעת רק לפי רמת ה E2 מתי יהיה הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאנונימית09/03/2008
שלום רב,
יום 12 של המחזור (ביוץ לרוב סביב יום 14-15 ) תוצאות בדיקת דם: אסטרדיול- 848, פרוגסטרון- 3
לציין, כי תוצאות אלו בהשוואה לחודשים קודמים אופייניות לימים מאוחרים יותר של המחזור וכן פרוגסטרון בד"כ עד 1.6.
שאלותי:
1. האם הביוץ קרב ומתי מומלץ לתזמן יחסי מין?
2. האם מומלץ לבצע שוב בדיקת דם ומתי?
3.באיזה מועד יש לבצע בדיקת דם כדי לוודא שאכן היה ביוץ?
תודה מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אנונימית
ד''ר דוד ישי10/03/2008קשה לתזמן את הביוץ רק לפי הבדיקה שעשית וללא אולטרסאונד. רמת האסטרוגן מתאימה לרמה של זקיק בשל, אז אני מניח שהביוץ יהיה ביום יומיים הקרובים. בדיקה לביוץ תעשי ביום ה 21
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול שחר-תחילת הזרקת פיורוגוןגילה09/03/2008
שלום.אני מטופלת שלך ורציתי לוודא האם צריך להזריק פיורגון ביום 2 או 3 ולעשות בדיקת דם ביום:4 או 8 (כך יוצא לפי יום 2)?
האם יש טעם להתחיל טיפול כשאני חולה עם וירוס שכולל קלקול כיבה,חום עד אתמול,שלשולים וכדומה....או שכדאי לחכות לחודש הבא?
תודה,גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילה שלום:
פרופ' שחר קול10/03/2008עדיף לחכות לחודש הבא.
את הטיפול מתחילים ביום 2 או 3 מחזור. ביקורת ראשונה - לאחר 4 או 5 ימי זריקות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר קול-מחזור מהיר אחרי ביוץ.
גילה10/03/2008בדקתי ביוץ החודש :ביום 20-21 .והמחזור הגיע ,לצערי ,כבר בטפטוף ביום ה-30 וביום ה-31 ממש.גם במחזורי טיפול עם פיוריגון,הגיע המחזור אחרי 12 יום מיום הזרקת אוביטרל. האם יש לזה משמעות?הרי מחזור אמור להגיע 14 יום אחרי ביוץ,לא?
תודה רבה על תשובתך זו והקודמת......
גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילה שלום
פרופ' שחר קול10/03/2008שכיח מאוד כי המחזור מקדים לאחר הזרקת פיורגון.
זה תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר קול שחר
גילה11/03/2008שלום ד"ר קול,התחלתי את הטיפול בפיורגון היום יום שלישי,היום ה3 למחזור ,150 יחידות.האם להגיע לביקורת אצלך ביום חמישי או שני,כלומר אחרי שני ימי זריקות או 6?
תודה,גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה6
פרופ' שחר קול12/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטי דילירז09/03/2008
אני עכשיו בנסיון להרות ע"י תרומת ביצית. סוג הדם שלי הוא o- של בעלי o+ .
בנסיון קודם התורמת היתה o+ היה הריון אך נפל בשבוע חמישי. זריקת אנטי די קיבלתי רק לאחר 5 ימים. האם זה לא היה מאוחר? בנסיון הזה התורמת b+ האם זה יכול לפגוע בנסיוןההזה? אני לפני בדיקת בתא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לירז
ד''ר דוד ישי09/03/2008את הזריקה צריכים לקבל תוך 72 שעות. אני מקוה שהעובר היה Rh שלילי וגם אם היה חיובי לא יצרת נוגדנים. כרגע אין מה לעשות. אני מקוה שתהרי גם הפעם . במסגרת בדיקות הדם צריך יהיה לבדוק האם יש נוגדנים או לא. תעשי את הבדיקה גם אם לא בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לאנטי די
לירז09/03/2008עשיתי בדיקות דם לפני הטיפול הזה כתוב בתשובה:Coombs Indirect - נמצאו נוגדנים מסוג אנטי די בכייל 1:2
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת גסטון וכאבי מחזורלירז09/03/2008
אני לאחר הפריה (תרומת ביצית) אני מקבלת אוטרוגסטאן פרוגינובה וגסטון. וקלקסאן.יש לי גירודים ופריחה בכל הגוף (שבוע לאחר ההפריה) בדיקת בתא תעשה ביום שלישי. הרופא אמר לי להפסיק עם הגסטון. האם זו הסיבה לפריחה? האם יש סיכוי עדין להצלחה? יש לי גם כאבי מחזור בעת ההתקפה של הגירודים.בעבר בנסיונות קודמים לא היו לי גירודים או פריחה.
אשמח לקבל תשובה מהירה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לירז
ד''ר דוד ישי09/03/2008הפריחה נשמעת כמו פריחה אלרגית. התרופה הכי אלרגוגנית שאת נוטלת היא גסטון, גם אם עד היום היא לא גרמה לך לתגובה אלרגית. נכון עשה הרופא שהפסיק אותה באופן מיידי. יש תחליפים לא רעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה על הגסטון
לירז09/03/2008כמה ימים לוקח עד שההשפעה של הזריקה פגה? פעם אחרונה שקיבלתי גסטון היה ביום חמישי. היום יש לי עדין גירודים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירז
ד''ר דוד ישי09/03/2008שרידי תרופה נשארים במקום ההזרקה במשך כמה ימים ולכן התגובות העוריות יכולות להמשיך שבוע ואף יותר. אם יש החמרה של התופעות ואו תופעות נוספות צריך לפנות מיד לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחזור
לירז09/03/2008תודה על תשובתך.
מהלגבי כאבי מחזור לפני בדיקת בתא. האם יש סיכוי להצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירז
ד''ר דוד ישי09/03/2008סיכוי בודאי שיש. אני מאחל הצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה על האלרגיה מהגסטון
לירז10/03/2008תודה על התשובות. ועכשיו התעוררה עוד שאלה.
האם אפשר לשים אבקת טלק על מקום הגירוי. זה קצת מרגיע לזמן מה. ומה עוד ניתן לעשות. זה משגע אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירז
ד''ר דוד ישי10/03/2008אם טלק עוזר - אפשר. הטיפול בעקרון הוא בכדורים אנטי אלרגיים או במקרים הקשים זריקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לגסטון המשך
לירז10/03/2008בינתים אני לא לוקחת שום דבר. רופאת המשפחה הציאה לחכות קצת עד מחר. זה עדין לא עובר ולא משתפר. איזה כדורים אתה ממליץ? כבר חמישה ימים זה לא עובר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הריוןila09/03/2008
ד"ר שלום,
לאחר טיפול בגונאל ואוביטרל :
7 ימים לאחר ההזרעה : E2=858, PROGESTERONE=78.5
16 אחרי ההזרעה 06/03 :
BETA=153
E2=1501
PROGESTERONE<190.8
09/03- 19 ימים אחרי ההזרעה
BETA=484
E2=1772
PROGESTERONE=174.5
אני לא מקבלת תמיכה כלשהי. האם יש משמעות לירידה בפרוגסטרון? האם כל שאר הערכים תקינים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון טעות
ila09/03/2008progesterone >190.8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ila
ד''ר דוד ישי09/03/2008רמת ההורמונים יפה ותקינה וכך גם העליה ברמה. נראה לי שלפחות בשלב הזה אין משמעות לכך שאת ללא תמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה,נרגעתי:)
ila09/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתרמאיה09/03/2008
מהם הסימנים של גירוי יתר?
האם מדובר רק על כאב בטן?
באיזה מצב כדאי לפנות לבי"ח?
איך אפשר להקל על הכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
פרופ' שחר קול09/03/2008מציע לשוחח טלפונית עם רופאי היחידה המטפלת.
הם אמורים להעריך הסיכון, ולתת לך הנחיות לגבי ההמשך.
יש לשער שבדיקתם תתבקש.
אם יימצא שמדובר בדרגה קלה של גירוי יתר - מנוחה לרוב מספיקה להקלת הכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב שאלהשני09/03/2008
שאיבה אחרונה נעשתה ב- 8/2/08. ב 24/2/08 .התחיל דימום אחריההפריה. יום לאחר שהפסקתי עם התמיכה. (פרוטוקול ארוך עם דקא 375)
היום 9/3/08 התחיל דימום בבוקר... האם זה מחזור.. ? האם ניתן להתחיל טיפול שבסופו שאיבה לפני שעברו 45 יום מהשאיבה האחרונה?
אני לא יודעת אם אני צריכה להודיע למחלקה שקבלתי ושאולי צריך להתחיל את הפרוטוקול הבא...או שצריך לחכות למחזור הבא כדי שיעברו 45 יום ? בקיצור מתחילה טיפול חדש או עדיין לא ויש לחכות למחזור נוסף.
כבר הכינו לי פרוטוקול נוסף והרופא אמר שעליי לחכות למחזור טבעי שאולי יתאחר בגלל הדקא ובכל זאת קבלתי היום???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אור
ד''ר דוד ישי09/03/2008אני מניח שבדקת ואת אינך בהריון. גם לי לא ברור מה המשמעות של הדימום ללא נתונים של אולטרסאונד ובדיקות דם. אני מציע שתפני לבדיקה כדי להתמצא במקום שבו את נמצאת כרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שני09/03/2008כן עשיתי בדיקת דם ויצא שלילי.
השאלה אם זה כן מחזור..האם ניתן להתחיל פרוטוקול לפני שעברו 45 יום מהשאיבה.
ואם זה לא מחזור מה כבר יכול להיות??? אחרי שהפסקתי את התמיכה היה דימום של 5 ימים מסיבי למדי ואז נגמר .
ואני מבינה שלא יהיה לי סיכוןי להבין מתי בעצם יהיה ביוץ טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אור
ד''ר דוד ישי09/03/2008קשה יהיה לדעת בלי בדיקה מה המשמעות של הדימום שהקדים. לכן המלצתי שתבדקי. לאחר הבדיקה יהיה סיכוי טוב יותר לקבל תשובה לשאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות?
אור09/03/2008האם יכוללהיות שזה דימום קל של ביוץ?
כי זה ממש נעלם במשך היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אור
ד''ר דוד ישי10/03/2008יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום והריוןסמר09/03/2008
שלום ד"ר
אני בשבוע החמישי עם 3 עוברים. שלשום ירד לי קצת דם לא דימום או משהו כזה ממש קצת ולא כל כך אדום, וזה היה חד פעמי ונפסק.
האם יש לי ממה לדאוג או שזה טבעי במצבי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום והריון
פרופ' שחר קול09/03/2008דימום בהריון אינו טבעי.
רצוי לבדוק מה קורה באולטרסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
סמר09/03/2008וגם אם זה ממש כמה טיפות ולא מתמשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמר שלום
פרופ' שחר קול10/03/2008אם ארוע מינורי חד פעמי - מציע להתעלם ולהמשיך בתכנית המעקב שנקבעה לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
סמר11/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון נמוך?ורד09/03/2008
בת 36 , פרוגסטרון ביום 21 - 26.5
ללא שום טיפול.
האם לא נמוך מידי?
האם ייתכן וזו הסיבה לקושי להכנס להריון?
(בעבר 3 הריונות ספונטניים תקינים )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד שלום
פרופ' שחר קול09/03/2008הפרוגסטרון בטווח הסביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתענת08/03/2008
שלום,
רציתי לשאול לגבי בדיקת הריון.
האם יש טעם להשתמש בבדיקת הריון ביתית עשרה ימים לאחר ההפריה ?
ואם בכל זאת אני מגלה סבלנות - מתי הכי מוקדם יש טעם בבדיקת דם ?
האם בדיקת הדם מתבצעת במעבדות הרגילות של קופות החולים ? תוך כמה זמן מקבלים את התוצאה ?
תודה מראש על ההתייחסות,
ענת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ביתית
פרופ' שחר קול09/03/2008מציע בדיקת דם בקופ"ח 14 יום לאחר השאיבה.
התוצאה אמינה.
מתקבלת באותו היום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת מינון של פיוריגוןטלטל08/03/2008
שבוע טוב לך ד"ר,
בדר"כ עם 75 יח' פיוריגון היו 2 זקיקים מובילים , והחודש הגדלנו את המינון של הפיוריגון
ל-100 יח'. (מדובר ב-IUI)
האם עוד 25 יח' זהו שינוי משמעותי מאוד?
האם עלייה כזו של המינון יכולה לגרום לגירוי יתר, או שהסיכוי לגירוי יתר במינון של 100 יח' קטן?
האם עליי לצפות ליותר מ-3 זקיקים מובילים עקב ה-25 יח' נוספות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית שלום
פרופ' שחר קול09/03/2008הגדלת המינון היא סבירה ואינה חושפת אותך לסיכונים חריגים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- הרגעת אותי :-)
לילוש09/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמדש לאנטי די
לירז09/03/2008לפני הטיפול הזה עשיתי בדיקות דם היה כתוב בתוצאה: נמצאו נוגדנים מסוג אנטי די 1:2
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירז
ד''ר דוד ישי09/03/2008זו רמה מאד נמוכה ואינה מעידה על דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)