מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- IVF ראשוןאני03/03/2008
היי,
לפני 3 שבועות בדיוק לקחתי דקא 3.75
אחרי שבועיים
אולטרסאונד: רירית 15, ציסטה מימין 33 מ"מ, ציסטה משמאל 29 מ"מ
ב. דם: E2 - 2980, פרוג - 2.8
הרופא ביקש ממני להמתין ולהבדק שבוע לאחר מכן..
היום (אחרי 3 שבועות)
אולטרסאונד: רירית 10, ציסטה מימין 31 מ"מ, ציסטה משמאל 27 מ"מ
ב. דם: E2 - קטן מ - 200, פרוג - 3
שאלותיי:
האם הערכים בבדיקת הדם מתאימים להתחלת הזרקת ההורמונים כהתחלת IVF (הבנתי שפחות מ - 200 זו התוצאה המתבקשת)
אם הערכים התאזנו, מה עושים עם הציסטות?
האם להמתין עוד? או שניתן להתחיל?
ובכלל, האם מקובל שלוקח לגוף כל כך הרבה זמן להגיב לדקא?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענת
פרופ' שחר קול03/03/2008הערכים טובים.
עדיף להתחיל ללא ציסטות.
ניתן לשאוב אותן (ממש כמו ששואבים ביציות), או להמתין עד שייעלמו.
התגובה הממוצעת לדקפפטיל אורכת 10 - 14 ימים, אך יש סטיות.
חשוב לדעת המצב ההורמונאלי ביום תחילת הטיפול.
בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות חשובותלירי03/03/2008
1. נראה שאזדקק לתרומת זרע ( לבעלי אין תאי זרע ). האם נוכל לדעת ממי נלקח הזרע ? ( מראה, אינטיליגנציה, גנים וכו'-ובכלל מאילו אנשים לוקחים זרע ? כל אחד יכול לתרום ?! )
2. אני מדריכה לאירובי ופעילה הרבה מבחינה גופנית. מהן ההשפעות של ההורמונים ? האם לכולן יש כאבי בטן, מצבי רוח משתנים וכו' ? ומה לגבי השמנה ?
יכול להיות שההורמונים יפגעו בעבודתי ? למה להתכונן ?
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירון שלום:
פרופ' שחר קול03/03/20081. התרומה היא אנונימית. מידע מוגבל לגבי תכונות התורם - יינתן.
2. ניתן להשיג הריון על ידי הזרקת הזרע לרחם ביום הביוץ הטבעי, ללא הורמונים כלשהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הבנתי נכון
לירי03/03/2008אתה מדבר על הזרעה. ז"א שאם לא ימצאו בשום צורה תאי זרע אצל בעלי ( אנחנו עומדים להבדק אצל אורולוג, שיקבע אם ניתן למצוא זרע תקין שסתום באחד הצינורות, או לחילופין לבצע ניתוח באשכים ו"לגרד" זרע מתוכם-אם קיים ). אם לא יימצאו שום תאי זרע, ואצלי הכל תקין-אזי אעבור הזרעה מזרע של תורם. נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהלך טיפול ivfמיקי03/03/2008
אני במהלך טיפול.מזריקה דקפפטיל+3מנוגון+300גונאל f.היום זה היום ה-11להזרקת ההורמונים. את הדקה התחלתי לפני 23 יום 0.1 שבועיים ולפני 11יום ירדתי לרבע דקפפטיל. היום בU.S נראו 2 זקיקים בימין 13מ"מ.ועוד 3קטנים מ-10 בשמאל. האם זה הגיוני שלאחר טיפול כזה ארוך זו התגובה??? אולי משהו לא תקין? יש לציין כי במחזור הקודם קיבלתי את אותו טיפול בדיוק.והתגובה היתה נפלאה ואף היה הריון. מה נראה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהלך טיפול ivf
פרופ' שחר קול03/03/2008המינון של 300 יח' גונאל + 3 אמפ' מנוגון הוא גבוה מאוד, למעשה - מירבי. כנראה שהתגובה השחלתית אינה טובה.
יש לזכור כי מטרת הטיפול היא להשיג הריון. יש צפי ל - 5 ביציות, כך שהסיכוי להריון הוא טוב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןאיילת03/03/2008
יש לי ילדה בת שנתיים שילדתי באופן טבעי (ההריון היה טבעי) לאחר שלושה חודשים של נסיונות להיכנס להריון.אני מנסה להיכנס להריון שני כבר מעל לחצי שנה ולא מצליחה. רציתי לדעת האם זה יכול להיות קשור לדיאטה שאני נמצאת בתוכה שהיא דלת קלוריות ופחמימות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון
פרופ' שחר קול03/03/2008ירידה חריפה במשקל עלולה לגרום לשיבוש הביוץ, ולקושי להרות.
אם המחזור שלך סדיר, יש לשער שהביוץ סדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בביוץמיכאלה03/03/2008
שלום ד"ר
רציתי לשאול האם טיפול באגיסטן נרות + משחה בזמן ביוץ פוגע בניסיון להרות ?
לדברי רופא הנשים שלי לא אך לי זה נשמע מוזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגיסטן
פרופ' שחר קול03/03/2008נרות אגיסטן עלולים להשפיע לרעה על איכות הריר הצווארי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקוקלמיןמיכל03/03/2008
שלום
לקחתי חודש קודם איקוקלמין - כדור אחד ביום (נצפה זקיק אחד מוביל) עם הזרעה ואין הריון
הלכתי להתייעצות עם שני רופאים:
האחד נתן לי לקחת 2 כדורי איקוקלמין ביום ולא עשה בדיקה גניקולוגית
הרופא השני עשה בדיקה גניקולוגית ואמר שיש לי ציסטה בגלל האיקוקלמין ולא לקחת שום דבר החודש
מה לעשות?
מה מומלץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום:
פרופ' שחר קול03/03/2008עדיף להמתין עד היעלמות הציסטה.
באופן כללי - טיפולי פריון חייבים להתבסס על מידע אישי ספציפי של כל זוג וזוג. לכן יעוץ ראוי לגבי ההמשך מחייב קבלת מלוא המידע לגבי הברור שעברתם עד כה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלהסמר03/03/2008
שלום רב,
רציתי לשאול האם יש מצב שבתחילת ההיריון ( 2-3 שבועות) העובר או העוברים ייפלו בלי דימום או משהו נראה לעין אם האישה לוקחת כדורים לאחר ההחזרה? האם ייתכון שהדימום מתעקב בגלל הכדורים (פרוגינובה, אינדומיטרין)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה
פרופ' שחר קול03/03/2008אם נוצר שק הריון ברחם ולאחר מכן מתרחשת הפלה טבעית סביר כי יהיה דימום.
עובר המפסיק להתפתח: תופעה די שכיחה, לצערנו, המובילה כמובן להפלה. טיפול בפרוגינובה ואנדומטרין עלול לעכב הדימום במקרים אלו.
בכל מקרה, מציע לוודא עלייה תקינה של בטא, ובדיקת אולטרסאונד בערך 3 - 4 שבועות לאחר שאיבת הביציות כדי לוודא המצב ברחם לאשורו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות דקפפטיל ואיחור מחזורחגי03/03/2008
שלום ד"ר,
אישתי מקבלת זריקות אלו לקראת IVF ראשון המתוכנן לעוד שבועיים.
משום מה , מאחר לה המחזור הנוכחי כבר בשלושה ימים,
מכיוון שאני די פסימי לגבי הריון טבעי רציתי לדעת האם הזריקה
ידועה כשמשבשת תזמון מחזור.
תודה
יגאל[* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל ואיחור מחזור
פרופ' שחר קול03/03/2008כן, הזריקה יכולה לשבש את בוא המחזור.
אם עברו שבועיים מתחילת הטיפול, מציע לבצע בדיקת דם להורמונים הכוללת גם בטא (הורמון ההריון).
לא נדיר שיש הריון טבעי דווקא בחודש בו הוחל בטיפול עם דקפפטיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיבוש מחזור
חגי03/03/2008תודה ד"ר.
עד כמה הזריקות יכולות לשבש מחזור ? יום-יומיים ? שבוע ?
האם זה יכול להסתיים במניעת המחזור לחלוטין בסיבוב זה?
והאם אי הופעת המחזור עד כה יכולה לפגוע ב-IVF המתוכנן
או ביצירת הביציות שאמורות להישאב בביוץ הבא ?
סליחה על כל השאלות - אך זה מלחיץ אותנו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיבוש
פרופ' שחר קול04/03/2008חלק קטן מהמטופלות יוצרות ציסטות לאחר קבלת דקפפטיל.
לפעמים יש להמתין מספר שבועות עד היעלמותן.
מציע לבדוק ספציפית מה קורה ע"י בדיקות דם ואולטרסאונד, כדי לקבל מידע אמין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
חגי04/03/2008דרך אגב דןקטור , אמרת ש:
"לא נדיר שיש הריון טבעי דווקא בחודש בו הוחל בטיפול עם דקפפטיל."
מדוע ? האם דקפפטיל עוזר\משפר באיזו מידה לקליטת הריון
או שזה מההיבט הפסיכולוגי בלבד ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרוף מקרים
פרופ' שחר קול04/03/2008ללא הסבר פיזיולוגי או פסיכולוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהש02/03/2008
האם בבדיקת זקיקים נאמר לי כי יש זקיק בגודל מסווים בצד שמאל או בצד ימין
השאלה האם צד הזקיק משפיע?
כלומר למשל אם הזקיק בצד שמאל נקלט אז הסיכויים לבן ..?
האם לצד הזקיק יש השפעה כלשהי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ש
ד''ר דוד ישי02/03/2008אין לצד הביוץ שום השפעה על מין העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון ביוץחסוי02/03/2008
מה עושים אם עפ"י החישוב, ביוץ אמור "ליפול" בדיוק על
חג פסח (יום אחרי ערב חג) או על שבת?
האם יש דרך לתזמן את הביוץ ? או
האם מבצעים בכל זאת הזרעה באותו חודש אך מתוך הנחה שמזריעים בתיזמון קצת פחות טוב?
ת ו ד ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה על תזמון ביוץ
חסוי02/03/2008שכחתי לשאול- האם יש מצב שפשוט מוותרים על חודש של הזרעה בגלל שנופל על שבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי02/03/2008במצבים רבים, ניתן להשפיע על הביוץ וכך לעקוף חגים ושבתות. לעיתים, כאשר זה בלתי אפשרי לחלוטין, אין מנוס מלבטל את המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת גונל אפפוריה02/03/2008
שלום רב לרופאים
התחלתי להזריק גונל אפ (זה היום הרביעי כבר).
1. האם יש משמעות לאיזה צד מזריקים. את 4 הפעמים הזרקתי לאותה נקודה (מצד ימין לטבור קצת בקו מתחתיו)?
2. אני שמנמונת,האם בגלל שיש לי עודפי שומן בבטן ביחס נגיד למטופלות אחרות, אז החומר פחות משפיע עלי? אני מקבלת גונל אפ 900 פן 0.75.
ושאלה אחרונה -
3. מהם הסיכויים להריון עם טיפול גונל אפ + אוביטרל ?
אני בת 35.5 הבדיקות כולן תקינות אמלי, גם אצל בעלי. יש לי ילדה אחת בת 10 (לא ניסינו מאז ההריון הראשון וכרגע מנסים כשנה. אשמח להסבר,תשובות
המון תודה מראש לרופאים.
פוריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פוריה
ד''ר דוד ישי02/03/2008אין משמעות לצד ההזרקה וגם להשמנה שלך אין השפעה משמעותית לרעה.אם מדובר בהזרעה. הסיכויים הם 20-25 אחוזים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני טיפול בIVFלירי02/03/2008
שלום !
בעלי ואני עומדים להתחיל טיפולי IVF. הבעייה היא שלבעלי לא נמצאו תאי זרע.
לי יש שחלות פוליציסטיות-אך הרופא טוען שזה לא יפריע.. המחזור שלי הוא כול 28-32 יום והוא אומר שגם זה בסדר.
שאלתי היא, האם בגלל שהבעיה היא אצלו ולא אצלי, הטיפולים יכולים להצליח מהר יותר, או שאין קשר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לירון
ד''ר דוד ישי02/03/2008לא ברור לי איך יתבצע טיפול אם לבעלך אין זרעים. בעיקרון, הסיכוי להצלחת הטיפול כאשר אצל האישה אין בעית פוריות , טוב יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדוקטור דוד ישי
לירי02/03/2008שלום דוקטור !
בבדיקות הזרע נמצא כי אין תאי זרע. עדיין לא היינו אצל האורולוג שיקבע האם יש תאי זרע שסתומים באחד הצינורות או שמא יש לעשות ניתוח בו יחפשו תאים טובים בתוך האשך. במקביל נאמר לי כי עליי להכין גם זרע מתרומה :(
השאלה היא האם בגלל שאני צעירה ובריאה יש לנו סיכויים טובים להצלחה בטיפולים הראשונים, או שגם לנו זה יכול לקחת שנים...?
האם תוכל לומר לי מהן תופעות הלוואי של ההורמונים ( אני מדריכת אירובי וחוששת שזה יפגע לי בעבודה...) ?
תודה מראש,
לירון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה קטנהמירי02/03/2008
אני חמישה ימים אחרי הזרעה ויש לי תור בעוד יומים לדיקור סיני.האם אני צריכה לדחות את התור ? האם זה מסוכן המחטים כשיש הריון?[הלואי] ? שכחתי ליטול כדור בוקר אנדומטרין ,האם יש אפשרות שאיטול במהרים ובערב? החזה כואב ונפוח האם זה אומר שאלו שינוים הורמנלים וההזרעה לא הצליחה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי שלום
פרופ' שחר קול02/03/2008דיקור סיני לא יסכן הריון אפשרי.
ניתן לדחות האנדומטרין בכמה שעות ללא נזק.
שינויים הורמונאליים הינם צפויים, ואינם מעידים על הצלחה או כישלון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולש02/03/2008
שלום לך
התחלתי טיפול באיקקלומין עקב שחלות פוליציסיטיות
לאחר 5 ימי מחזור לקחתי 5 ימים איקקלומין
ביום ה 11 למחזור הייתי אצל הרופא
שם נצפו זקיקים בשני הצדדים 8 מ"מ
הוא אמר לקחת עוד 3 ימים ולחזור לעוד בדיקה
כמו כן אמר שנגיע ל22 הוא ייתן זריקה לעידוד ביוץ-אם לא יהיה טבעי
מה זה הזריקה הזאת?
האם חובה לקחת אותה?
כמו כן האם רק בגודל 22 ניתן להשיג הריון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ' שחר קול02/03/2008הזריקה מכילה HCG.
אוביטרל או פרגניל.
לא חובה לקחת אותה, יתכן ויהיה ביוץ ספונטאני. יתכן ולא. לכן עדיף לקחת.
זקיק של 22 ממ יכול להניב הריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין והזרעותמירי02/03/2008
שלוןם רב! אני חמישה ימים לאחר הזרעה על בסיס הורמנים [הזרעה רביעית ששתים מתוכן היו ע"י המחזור החודשי] שכחתי לקחת אנדומטרין בבוקר האם אני יכולה לקחת אחד בערב ואחד בלילה? יש לי אנדומטריומה והזרע תקין 91 אחוז לאחר השבחה ,בהשבחה האחרונה היה כתוב בתוצאות צמיגות בינונית למה הכונה האם זה לא תקין? האם יש סימני השתרשות שאוכל לדעת אם נקלטתי? האם פעילות ספןרט או כדורסל יכולה לפגוע בהזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין והזרעות
פרופ' שחר קול02/03/2008שיכחה של מנה אחת לא תזיק לסיכוי. ניתן לקחת 2 נרות ביחד.
צמיגות הזרע לא מהווה בעייה לאחר הכנתו להזרעה תוך רחמית.
אין סימני השתרשות מובהקים, ולכן לא תדעי התוצאות עד ביצוע בדיקת דם במועד הנכון.
פעילות ספורט לא תפגע בתוצאות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)