מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מנוגון למסירהמיכלי24/02/2008
ברשותי חפיסה חדשה של אמפולות מנוגון
למי שמעוניינת צרי קשר-0522474697* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיזה איזור את בארץ?
קורנית25/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר קול היקר!!!!לי24/02/2008
האם אתה עובד עם הכללית??
האם יש אפשרות לעשות אצלך את הבדיקות של שקיפות עורפית? וסקירת המערכות???
איך ניתן ליצור קשר?
אני יודעת שיש לך קליניקה בצ'ק פוסט, האם ניתן להגיע לשם?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה בחום גם על דר' ישי
חסוי24/02/2008אני מטופלת שלו והוא כן מטפל בכללית בקרית אתא. רופא מ-ד-ה-י-ם, מקצועי, מומחה, סבלני וכל מה שצריך ברופא כזה. ואני ממליצה עליו מכל הלב!!!
את דר' קול אני לא מכירה אישית, אבל עפ"י התבוננותי בפורום, נראה כי גם הוא רופא ואדם מצוין!
ובהזדמנות זאת, אודה לשני הרופאים הללו על הפורום המבורך הזה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חסוי24/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיפות וסקירה
פרופ' שחר קול24/02/2008במרפאה בצ'ק פוסט היא של מכבי - עוסקת בפריון.
מציע להתייעץ עם דר' ישי לגבי בדיקות במסגרת הכללית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת!!עינב24/02/2008
רציתי לדעת אני אחרי שאיבה והחזרה 2 עוברים 1 מצב טוב והשני עם שברים.נשאבו 23 ביציות 13 הופרו כולם היו עם שברים ולא שרדו(הוקפאו) רציתי לדעת מה הסיבות שלא שרדו?והאם עוברים עם שברים יכולים להביא הריון?(כל הטיפול הייתי עם גירוי יתר שחלתי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת!!
עינב24/02/2008אני כבר עשיתי בדיקת הריון ויצא שלילי (בטא 2)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עינב
ד''ר דוד ישי24/02/2008השרידות של עוברים בהקפאה, קשורה באיכות שלהם ובעוד כמה גורמים שאינם ברורים לנו לגמרי. למרות שלא הרית, לעוברים עם שברים יש סיכוי להתפתח להריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי24/02/2008
האם כאשר יש חצוצרה אחת סתומה פוחתים הסיכויים לכניסה להריון? במה זה משפיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי24/02/2008הסיכוי להריון עם חצוצרה אחת תקינה די דומה לסיכוי שיש עם שתי החצוצרות תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרייה חוץ גופית- דחוף!!!לימור24/02/2008
שלום רב.
אני בת 33 וכבר עברתי שישה הריונות - שלושה מהם הריונות אקטופיים שהצריכו ניתוח (כריתת חצוצרה) השאר הריונות כימיים/ בטא נמוך וכו'..
כמעט כל הפעמים שקיימנו יחסי מין בזמן הביוץ - יצרו הריון (כושל).
שאלתי היא: לאן ולאיזה כיוון עליי לפנות? האם להזרעה או להפרייה - הרי גם בהפרייה יכול לחזור הסיפור של הריון אקטופי
אשמח על תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימור
ד''ר דוד ישי24/02/2008הריון אקטופי יכול להתרחש בטיפולי פוריות רגילים אבל לצערי גם ב IVF. לכן אם החצוצרה הנותרת תקינה , עדיף הריון טבעי על טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לימור26/02/2008האם כדאי לנסות הזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לפנייתי
לימור26/02/2008שלום ד"ר ישי
תודה על תשובתך, אך האם אתה עדיין ממליץ לי גם אחרי שישה הריונות כושלים?
ומה לגבי הזרעה? האם היא גם נכללת תחת הגדרת הריון טבעי?
בתודה מראש, לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימור
ד''ר דוד ישי26/02/2008אני לאנ יודע מה היה עם 3 ההריונות שלא היו אקטופיים. לכן קשה לי להמליץ על טיפול. הזרעה זה רעיון לא רע. היא יכולה להעלות מעט את הסיכויים , אבל כמובן שאינה מונעת הריון אקטופי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון נמוךאור24/02/2008
שלום,
האם יש סיכוי להיכנס להריון גם עם נתונים של פרוגסטרון נמוך (12.8) לאחר ביוץ ?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אור-לי
ד''ר דוד ישי24/02/2008הפרוגסטרון נמוך, אבל צריך להזהר מאד מלהסיק מסקנות לא נכונות. ראשית הפרוגסטרון הזה מעיד אך ורק על המחזור האחרון. אפשרי שמדובר באירוע חד פעמי ושבמחזורים אחרים רמת הפרוגסטרון הרבה יותר גבוהה. בנוסף על כך, לקיחה מוקדמת מדי ( מהביוץ ) של הבדיקה נותנת רמה נמוכה ובהחלט אפשר שיום או יומיים אחרי היתה מתקבלת רמה גבוהה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות בהריון... מלחיץ...לימורי24/02/2008
בוקר טוב,
היום סיימתי 10 שבועות הריון לאחר IVF.
ביום שלישי האחרון הפסקתי את הגסטון והאסטרופם, אך התחלתי ברזל.
אתמול וגם היום הופיעו לי הפרשות חומות (כהות) על התחתונית.
יש סיבה לדאגה?
האם עליי לגשת לבדיקה או להמתין לתור שלי בשבוע הבא?
האם זה יכול להיות משום שהפסקתי את התמיכה?
אני מאוד מודאגת,
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלת לימורי
לי24/02/2008סיימתי כרגע שבוע 9 והספקתי תמיכה של אוטרוגסטן ואספרופם וגם לי הופיעו הפרשות חומות,
האם יש מקום לדאגה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימורי
ד''ר דוד ישי24/02/2008לתמיכה אין שום תועלת בגיל הריון כזה. ברוב המקרים, הדימום הקל שאת מתארת קשור לתהליך ההשרשה של העובר ואין לו משמעות.
אין צורך לרוץ לבדיקה אלא כמובן אם מופיע דימום ממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון רצוימיכאלה23/02/2008
אני בת 35 יש לי שני ילדים מקסימים. לפני כ3 מחזורים הסרתי התקן מירנה
מנסה להכנס להריון ולוקח קצת יותר זמן מילדי הקודמים רציתי ללא חששות להבין
האם לוקח זמן לגוף להתאזן לקראת הריון רצוי מאוד לאחר הסרת התקן מירנה , כאשר בשני ילדי הצלחתי להכנס להריון כבר בחודש ניסיון האשוןאו השני , אודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכאלה
ד''ר דוד ישי23/02/2008ה "התאוששות" ממירנה היא קצרה. המירנה אינה מתערבת בפעילות השחלתית. הדאגה שלך תקטן אם תזכרי שהסיכוי להריון בכל חודש נתון הוא סביב ה 20% בלבד. מה שיוצא דופן הוא המהירות שבה הרית בפעמים הקודמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורחסוי23/02/2008
היי לצערי היום קבלתי מחזור!
בדרך כלל אני מקבלת ב 29 היום זה 28 הקדים לי ביום , האם זה לא סדיר??
ורציתי לדעת מתי יהיה לי ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי23/02/2008סטיה חד פעמית של יום אינה משמעותית. אין צורך לשנות בגללה את חישוב הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבחנה בדופק של העובררחלי23/02/2008
ערב טוב ושבוע טוב.
ברצוני לדעת האם דופק של העובר ניתן לראות בשבוע מסויים(לאחר ivf)
או לפי ערך בטא מסוייים?
תודה רבה ,אתם נהדרים שאין כמוכם!!!!!!!!
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבחנה בדופק של העובר
פרופ' שחר קול23/02/2008בהריון תקין צפוי לראות דופק עוברי כ - 4 שבועות לאחר שאיבת הביציות.
ערך הבטא פחות חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cetrotideגל23/02/2008
רופאים יקרים, תוכלו לומר לי מה התרופה מכילה, מה תפקידה ומה המועד בתהליך IVF שמשתמשים בה? תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cetrotide
פרופ' שחר קול23/02/2008התרופה מכילה אנטגוניסט של GNRH
תפקידה - מניעת ביוץ מוקדם.
לרוב מתחילים להשתמש בה לאחר 5 ימי זריקות.
לפעמים יותר מאוחר - תלוי במהירות צמיחת הזקיקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בכמה מנות זרע משתמשים ל-IVF?לימונית23/02/2008
ד"ר שלום רב,
מעוניינת לדעת בכמה מנות זרע משתמשים במחזור-IVF?
כלומר, כאשר מדובר בתרומה, כמה מנות צריך לרכוש?
בתודה מראש על התנדבותכם המבורכת כאן.
ושתהיה לכם שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת הבהרה לשאלה
לימונית23/02/2008
מכיוון שידוע לי שבכל מחזור טיפול מוציאים את כל הביציות שהגיעו לגודל מסוים לאחר גירוי הזקיקים, השאלה היא האם לכל ביצית דרושה מנת זרע, או שמנת זרע אחת מספיקה לכל הביציות באותו מחזור טיפול?
שוב, השאלה נובעת מהצורך בתרומה ובהתארגנו הכספית לכך.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכמה מנות זרע משתמשים ל-IVF
פרופ' שחר קול23/02/2008מנה אחת באיכות טובה אמורה להספיק לכל הביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך האופטימית
לימונית23/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרתאור23/02/2008
יש לי ילד מטבעי ועכשיו אני בטיפולי פוריות עקב הידבקויות אבל לא בשתי החצוצרות.
שאלתי היא ...אני חולת סוכרת שעד לפני שנתים קבלתי כדורי גלוקופז . מאחר והתחלתי להשתמש במשאבת אינסולין הפסקתי לקחת את כדורי הגלוקופז..יכול להיות שיש קשר להפסקת הכדור לקושי לכניסה להריון כי ממש לא היתה בעיה להיכנס לפני...
במהלך האיבחון היו גם מחזורים שאיחרו להגיע ויש לי עודף משקל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת
פרופ' שחר קול23/02/2008יתכן ומדובר בהפרעת ביוץ, בנוסף לבעיה המכאנית.
רצוי איזון קפדני של הסוכרת לפני ההריון. לכן אינסולין הוא חיוני.
גלוקופאג' יכול להביא לביוץ במצבים מסויימים.
יש לו חלופות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
גל24/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה ומחזוראור23/02/2008
אני מחר צריכה לעשות בטא אחרי החזרה. אני מקבלת לתמיכה 2 נרות ביום ואסטרופם.
שתי שאלות:
1. האם נכון שכל עוד אני מקבלת תמיכה אני לא אקבל מחזור במידה ולא נקלט?
2. מאוד לא נוח לי עם הנרות .הם לא נספגים ואני מרגישה כל הזמן כאילו יש משהו שחוסם ואכן הנרות מתקשים והופכים לחתיכות האם ככה זה צריך להיות?
מעבר לכך לא ניתן לקיים יחסי מין עם הנרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה ומחזור
פרופ' שחר קול23/02/20081. לא. יתכן דימם גם אם ממשיכים בטיפול. תלוי האם מדובר על מחזור טרי או מופשרים.
2. כן, אך יש חלופות שניתן לנסות, אולי יהיו עם פחות תופעות לוואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אור23/02/2008מדובר במחזור טרי ולא מוקפאים..השאלה שלי נובעת מהעבודה שבהפריה קודמת לפני הבטא ביום ה- 11 קבלתי מחזור ..היום אני 13 יום אחרי ההחזרה ומחר בטא ולא היו דימומים או כאבי מחזור כמו שהיו לי בפעם הקודמת ואני רוצה לדעת אם זה סימן טוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל F + וסתמאיה22/02/2008
שלום ד"ר,
היום אני מתחילה בשעה טובה להזריק גונל (12 יום לאחר דקפפטיל 3.75 שהוזרק 22 יום לאחר הוסת הקודמת), אלא שרק עכשיו קיבלתי וסת. האם אפשר להמשיך בתוכנית כרגיל לאור הוסת שהגיעה רק היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגית שלום
פרופ' שחר קול22/02/2008הוסת צפוי.
תחילת הטיפול נקבעת לרוב על סמך בדיקת דם המאשרת שאכן הושג המצב הורמונאלי המתאים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)