מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעה עם תומך אנדומטריןמירי25/02/2008
שלום רב! השבוע אני עוברת הזרעה רביעית [שתים היו על בסיס המחזור החודשי] הזרקתי גונל 112.5 וקבלתי פעמים קודמות סופרפקט כתומך ,הבנתי שלא נהוג לתת סופרפקט וביקשתי מהרופא אנדומטרין כתחליף.מה ההבדלים בינהם? אני יודעת שאנדומטרין מונע שהרירית הרחם תתפורר ,מה הסיכוים שהפעם ההזרעה תצליח ? כמה טיפולים של הזרעה עם בסיס הורמנים צריך לעבור עד לטיפול הבא .מקווה שהשבוע יצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד''ר דוד ישי25/02/2008הסופרפקט ממריץ את השחלות להפריש פרוגסטרון. האנדומטרין הוא פרוגסטרון שניתן מבחוץ. שניהם טובים. אני לא יכול להעריך את הסיכויים של המחזור הספציפי הזה. בד"כ עושים לפחות 3 מחזורים של טיפול הורמונלי + הזרעה לפני מעבר לשלב הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב רופאים יקרים :-)לילוש25/02/2008
היום דווקא אין לי שאלה לשאול אתכם...
רק רציתי לומר לשניכם תודה רבה על מה שאתם עושים כאן בפורום למעננו הבנות !
תודה על הסבלנות ותודה על התשובות המהירות והמקצועיות שלכם.
כל הכבוד לשניכם ויישר כוח !
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב ורד
ד''ר דוד ישי25/02/2008חן חן גם לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת למחמאות הנכונות ביותר...
חסוי25/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בבקשהחסויה25/02/2008
שלום רב,
בת 34. אי פריון ראשוני מסיבה לא ידועה. ביוץ תקין, צילום רחם תקין. זרע- כמות ותנועתיות תקינות, מורפולוגיה נמוכה-בדיקה1- 2%, בדיקה 2 -10%(לציין כי לדברי הרופא מדובר בבדיקה תקינה??).
בשל מחלת מסתם וכן בשל ריבוי המנגיומות בכבד לא מומלצת נטילת הורמונים. עברתי 3 מחזורי הזרעות במחזור טבעי ללא הצלחה (2 מהן כללו אוביטרל).
שאלותי, 1. כיצד מומלץ להמשיך בטיפול,האם יש טעם להמשיך בהזרעות במתכונת לעיל, או שמא לשנות צורת טיפול?
2. האם ניתן לדרוש מהמעבדה המבצעת את ההשבחה לבדוק כמות זרעים תקינים, שכן אולי זהו מקור הבעייה?
2. האם I.V.M עומד על הפרק מבחינתי?
בתודה מקרב לב על מענה לנ"ל,
א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א
ד''ר דוד ישי25/02/2008לאור הבעיות המיוחדות שלך הייתי ממשיך עם אותו פרוטוקול עוד מס' חודשים.
אפשר לפי התשובה של בדיקת הזרע, לחשב לבד כמה זרעים תקינים יש.
אני לא רואה כייצד IVM יכול לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה- המשך
חסויה25/02/2008שלום שוב,
ראשית, רב תודות על המענה המהיר.
שנית, בתשובה המצורפת של הכנת הזרע להזרעה יש נתונים לגבי נפח, ריכוז ואחוז זרעונים בתנועה, האם ניתן להסיק על סמך תשובות אלו על כמות הזרעונים התקינים מבחינה מורפולוגית, כמו בבדיקת זרע רגילה?
שוב תודה,
א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום א
ד''ר דוד ישי25/02/2008אכן בדווח על הכנת הזרע להזרעה אין נתונים על המורפולוגיה. אפשר לבקש את זה מהמעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להיות אמאסמד25/02/2008
בת 31 נשואה 3.6 שנים, ביצענו בדיקות גם אני ובעלי והכל תקין. בדיקות הורומנליות, צילום רחם+בדיקת הדבקויות ברחם-תקין. בדיקות זרע של בעלי תקינות ואפילו מעל הממוצע. אני נמצאת בשלב של מחזור 2 IVF החזרה שישית. בפעם האחרונה שאבו לי 12 ביציות והופרו 9 כל העוברים בעלי 2-3 תאים יפים לדברי המעבדה. קיבלתי אנדומנטרין וגם ג'סטון כל טיפול משהו אחר. ועד היום טרם הצליח משהו. שאלתי לכם:
1. האם ישנם בדיקות שהיית ממליץ לי עליהן?
2.מדוע הרופא (ורופא טוב ובכיר וידוע) מתעקש להמשיך את הטיפול כמו שהוא? למרות שלדעתי ישנן בטוח בדיקות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סמד
ד''ר דוד ישי25/02/2008אני מבין את התסכול שלך. בסה"כ, לפי התוצאות שתארת, את מקבלת את הטיפול האופטימלי. אין עוד הרבה בדיקות שאפשר לעשות ואשר מוסיפות אינפורמציה אופרטיבית שיש לה משמעות מבחינת הטיפול והצלחתו ובעקרון צריך להמשיך בסבלנות עד שזה יצליח - ואני בטוח שזה יצליח.
יש רופאים שבשלב כזה היו עושים סדרת בדיקות שנקראת "בירור הפלות חוזרות". תשאלי את הרופא שלך מה דעתו על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שומה במהלך IVFקרן25/02/2008
שלום,
האם יכולה להיות בעייה עם הסרת שומה בהרדמה מקומית במהלךל טיפול IVF עם דקא 0.1 וגונל F 225?
תאריך הניתוח כבר נקבע, והוא יוצא בסביבות מועד ההחזרה המשוער.
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
ד''ר דוד ישי25/02/2008אין שום בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקוקלומין וביוץשולי24/02/2008
שלום רב ותודה על התייחסותך לשאלתי.
אני בת 29. התחלתי בטיפול אקוקלומין עקב מחזורים לא סדירים.
בחודש הראשון לקחתי כדור אחד מהיום החמישי אך הביוץ הגיע רק ביום ה- 21.
הרופא אמר שצריך להעלות את המינון ל- 2 כדורים ביום וכך היה. היום ביום ה- 17 הזקיקים גדולים 16X18 אך הרירית בסך הכל 4.5 מ"מ. הרופא שלי אמר שהוא אינו מבין מדוע זה קורה. הוא טען כי צריך להעלות את המינון ל- 3 כדורים ביום. בגלל תופעות לוואי ב-2 כדורים כגון: כאבי ראש, בחילות והרגשה נפשית מוזרה אמרתי לו כי איני מוכנה לקחת את הכדורים במינון זה.
לאחר חשיבה מאומצת הרופא אמר כי יתכן ואני מבייצת מאוחר ולכן הרירית בעובי כזה ואמר עוד יומיים לעשות שוב בדיקת זקיקים.
אני בתחילת דרכי ומתחילה כבר להתייאש
האם עם טיפול אקוקלומין אני יכולה לבייץ ביום ה- 20 או 21? האם האקוקלומין גרם לדקיקות הרירית?( דבר שהרופא שלל)
האם יש טיפול אחר חוץ מאקוקלומין?
אני מצטערת על ההודעה הארוכה פשוט אני עובדת עצות.
תודה
שולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופאה אבל...
חסוי25/02/2008אני לא רופאה....אבל, רק מקריאה מרובה באינטרנט, בפורומים ובמאמרים -
מצויין כמעט בכל מקום שתופעה מוכרת היא שרירית "נמוכה" בטיפול באקיקלומין.
על כן אני מתפלאה שזה מה שהרופא אמר..
שוב - אני ממש לא גורם מקצועי, אבל זה מה שמופיע בהרבה מקומות.
תרמי אקיקלומין בגוגל ותראי כמה כתוב על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רק לאמר תודהחסוי24/02/2008
השבוע עשיתי הזרעה ראשונה.
סביב נושא זה מצאתי עצמי פונה אליכם מספר פעמים. (לפני...אחרי...).
על כל שאלה, ללא יוצא מן הכלל נענתי בפרק זמן מהיר, עם נימה אישית וחשוב מכל - עם הרבה הרבה אופטימיות ונימה חיובית לעתיד טוב.
רציתי להדגיש, כמה לפעמים תשובה מהירה ומקצועית יכולה להרגיע.......
ולאמר תודה, ושהפורום הזה מבורך, יעיל ומחמם את הלב.
ת ו ד ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה ובהצלחה
פרופ' שחר קול24/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל F ודיכאוןמאיה24/02/2008
שלום ד"ר,
לפני 24 ימים קיבלתי זריקת דקפפטיל 3.75, מזה 3 ימים אני מזריקה גונל F. היום לראשונה מאז תחילת הטיפול הרגשתי רע מאוד - כאבי ראש ודיכאון מלווה בבכי בלתי פוסק. האם מדובר בתופעות לוואי של הגונל F?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונל F ודיכאון
פרופ' שחר קול24/02/2008לא. אולי על רקע הירידה באסטרדיול האופיינית לדקפפטיל 3.75
יש לצפות שעם תחילת הפעילות השחלתית ע"י הגונאל מצבך ישתפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןשיראל24/02/2008
שבוע 6+1 ב"ה
לפני שבוע וחצי 13.02 ביטא 1350 פרוגסטרון גדול מ 127
היום ביטא 31738 פרוגסטרון 80.7-ירדדדדדדדד מדוע?????
האם יש סיבה לדאגה ?? התור לרופא ביום ראשון הבא....... לראות דופק , עובר שק וכו'
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיראל
ד''ר דוד ישי24/02/2008אני חושב שבדיקה בשלב הזה של ההריון וברווח הזמן הזה מהבדיקה הקודמת הוא מבלבל יותר מאשר כל דבר אחר. בשלב הזה מחכים לאולטרסאונד שהוא מדד טוב יותר. באופן כללי לא נראה לי שלירידה בפרוגסטרון יש משמעות. העליה בבטא מאד יפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטא ופרוגסטרון
שיראל24/02/2008אכן הפרוגסטרון אמור לעלות במהלך ההריון????? זה נכון?
לגבי הביטא אם אני מחשבת שהיא אמורה כל יומיים להכפיל את עצמה היא היתה צריכה להיות היום מינמום 42000 לא כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שיראל
ד''ר דוד ישי24/02/2008הפרוגסטרון עולה מעט בתחילת ההריון ונשאר די קבוע. הבטא אכן עולה, אבל רק בשלבים הראשונים הוא מכפיל את עצמו כל יומיים. בהמשך הטווח שלו בכל שבוע נתון הוא כל כך גדול שלא ניתן להמשיך ולעקוב אחר ההריון בצורה הזאת וללמוד מרמת הבטא על מצבו. כפי שאמרתי בשלבים המתקדמים יותר המעקב הוא באולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF ראשוןאני24/02/2008
היי,
לפני טיפול IVF ראשון בשל בעיית זרע בינונית (33 מיליון, 50%, 7% מורפולוגיה)
לפני שבועיים קיבלתי זריקת דקאפפטיל 3.75
היום (אחרי שבועיים בדיוק)
בדיקת דם שתוצאותיה: E2 - 2698
פרוג' - 2.8
אולטרסאונד
רירית 15 מ"מ אקוגנית
שחלה שמאל 51 מ"מ על 43 מ"מ ציסטה בקוטר 29 מ"מ
שחלה ימין 61 מ"מ על 31 מ"מ בעלת זקיק בקוטר 33 מ"מ ?
ללא נוזל בדוגלס
שאלותיי:
1. האם זו תמונה הגיונית לאחר שבועיים ממתן הזריקה?
2. האם זה אומר כי הפרוטוקול לא עובד עליי או שצריך לחכות עוד שבוע?
3. האם זה אומר שהטיפול משפיע?
4. אני אמורה להתחיל עם גונל כשהמערכת תהיה "מדוכאת" מה צריכות להיות התוצאות בפעם הבאה שאבדוק זקיקים ודם?
שבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענת
ד''ר דוד ישי24/02/2008בדיכוי צריכים להיות זקיקים קטנים , רירית דקה ו E2 של 200 או פחות. אין ברירה, צריך לחכות עד שתושגנה התוצאות הנ"ל כדי להתחיל את הטיפול. לעיתים יש לשקול לשאוב את המבנים הציסטיים כדי להחיש את התהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא הצליח גם הפעםאור24/02/2008
הפריה שניה לא הצליחה..אני לא ממש מקבלת מידע מהרופאים בב"ח אי לא יודעת למה לא הצליח ומה צריך לשאול כדי להבין יותר.
להלן נתונים: אצלי חסימה עקב הידבקויות וילד בן 3 מטבעי.
לבעלי יש בעיה של תנועה בזרע ואת כל זה כמובן ההפריה פותרת.
פרוטוקול ראשון קצר שאבו 6 החזירו שנים לא היה מה להקפיא
פרוטוקול שני ארוך שאבו 15 החזירו 2 ולא היה מה להקפיא
מה אני אמורה לשאול ???איך כדאי להמשיך?? בבית חולים הרופאים מודיעים לי דרך הטלפון ביום שקבלתי מה ההמשך בלי הסברים ...מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אור
ד''ר דוד ישי24/02/2008ראשית אני חושב שאת צריכה ליזום פגישה עם הרופא שמטפל בך כדי שתוכלי לשאול את שאלותייך. אבל חשוב שתדעי. אין לנו הסבר על הכל. אנחנו לא יודעים למשל למה החזרה של עוברים שנראים מצויינים לרחם עם רירית נהדרת לא מתקרבת ל 100% הצלחה ואפילו לא ל50% . ולכן לא בטוח שיהיה לרופאים שמטפלים בך הסבר מדוייק לגבי מה לא הלך ואיך צריך לנסות. ההצלחה הממוצעת של מחזור טיפול היא כ 30% ( רק ) וצריך סבלנות והתמדה. סמכי על הרופאים שהם שוברים את הראש כדי לנסות והשיג עבורך תוצאות טובות יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש בפחדהילה24/02/2008
שלום,
אני בשבוע 6+6ימים ביום חמישי לפני שבועיים היו לי דימומים (דם אדום גיליתי אותו בתחתונית ואז כשהלכתי לשירותים ירד לי המון דם שאחר כך הפסיק), ביום שישי (כשבוע לאחר מכן) החלו לי שוב אותם דימומים הייתי בביה"ח ואמרו שהכל נראה תקין (צואר הרחם סגור יש דופק לעובר והדימום לא פעיל) אך לא לזלזל וללכת לרופא אני מעוניית לדעת ממה יכול לנבוע הדימומים הללו אם לא מהריון?
התרופות שאני לוקחת:
אנדומיטרין 3 ביום
אסטרופם 4 כדורים ביום (כל כדור 2 מ"ג)
חומצה פולית
טבעפירין
גסטון בקבוק אחד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
ד''ר דוד ישי24/02/2008אני לא יכול להבטיח לך שלא מדובר בהתחלת תהליך של הפלה. אבל, העובדה שהעובר ממשיך להתפתח ומתאים לגיל ההריון מאד מעודדת ומורידה מאד את הסיכויים להפלה. ראיתי מספיק הריונות שהמשכו בצורה תקינה אחרי דימום הרבה יותר משמעותי ממה שאת מתארת. אין הרבה דברים שאת יכולה לעשות כדי לשנות את המהלך. אז תתעודדי ותהיי עם היד על הדופק בבדיקות אולטרסאונד מדי פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי24/02/2008
שלום רב! אני בשבוע ה - 13 להריון ורציתי לדעת באופן חד פעמי עקב אירוע משפחתי
איזו כמות אלכוהול מותר לי לשתות? ואילו סוגי שתייה מותרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול
פרופ' שחר קול24/02/2008הפורום עוסק בבעיות פריון. שאלתך מתאימה יותר לפורום העוסק בהריון.
ובכל זאת: הריון ואלכוהול לא הולכים ביחד. למרות זאת, כנראה שלכוסית יין בודדה לא תהיה השפעה חריגה על העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןסמר24/02/2008
שלום לצוות הראפאים הנפלאים,
אני התבשרתי שאני בהיריון לאחר החזרת 3 עוברים. ערך הבטא יותר מ-1000.
האם זה אומר משהו לגבי מס' העוברים שנקלטו?
ועדין אני סובלת מכאבי בטן כמו בכאבי מחזור וגם כאבי גב. האם אני אמורה לדאוג?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סמר
ד''ר דוד ישי24/02/2008אם זו הרמה של הבטא ביום 12 לאחר ההחזרה, היא בהחלט גבוהה ומעלה את הסבירות שמדובר ביותר מעובר אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון וכאבי בטן
סמר25/02/2008תודה דוקטור, אבל מה לגבי כאבי הבטן(כמו כאבח מחזור , האם אני אמורה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי רירית הרחם ופוריותדני24/02/2008
שלום! בא.ס. שבוצע יום אחד לפני תחילת הוסת הודגמה רירית הרחם בעובי 6 מ"מ בלבד. האם זה דק מדי? האם יש סיכוי להרות עם רירית כה דקה. למיטב הבנתי, אם זה 6 מ"מ יום לפני הוסת, אזי בעת הביוץ העובי הוא בסביבות 3 מ"מ או פחות? האם נכון? כיצד ניתן להצמיח את הרירית? האם יש טיפול תרופתי לכך? תודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכאלה
ד''ר דוד ישי24/02/2008רירית של 6 מ"מ היא סבירה. הרירית בזמן הביוץ עבה מזו שלפני הוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)