מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התעבות ריקית לאחר בדיקת אסטרופםרינת08/10/2020
עשיתי בדיקה לעובי רירית לאחר 12 יום אסטרופם והיא 10 מ"מ.
אמרו לי לקחת עוד יומיים אסטרופם ואז גם פרוגסטרון
האם הרירית לא תגדל יותר מידי עוד יומיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות מצוינות,נהגי לפי ההוראות שקיבלת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגילוטון אחרי ניתוחית - מתי לוקחים בדר"כ?שימרית07/10/2020
שלום פרופ
אני אחרי ניתוחית תיקון מבנה והסרת מחיצה קטנה
האם הגיוני לקחת פרוגילוטון ביום ה 3 למחזור שמגיע מיד אחרי הניתוחית?
כי הבנתי שבדר"כ לוקחים יום אחרי הניתוחית.
האם זה יכול להשפיע לרעה בהמשך על רירית שלא לוקחים מיד אחרי ניתוחית?
(רירית שגם ככה נפגעה מגרידה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגילוטון
פרופ` דוד בידר08/10/2020אפשר לקחת אחרי הניתוח ואפשר גם מיום הוסת שמגיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 6 ימים אחרי החזרת עובר מוקפא בן 6 ימים לאחר גירוי יתרברכה07/10/2020
שלום פרופ לא התאפקתי ועשיתי היום בדיקת דם הבטא יצאה שלילית אבל הפרוגסטרון הינו 62.4 אסטרדיול 905 והlh3.3
אני מקבלת 3 פעמים ביום אסתרופם דופסטון 3 פעמים ביום ופעמים ביום פרדניזון ודרך הנרתיק 2 כדורים 3 פעמים ביום של אוטרוגסטון 200
האם שאר ההורמונים יכולים לתת תקווה טובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 6 ימים
פרופ` דוד בידר07/10/2020שאר ההורמונים לא נותנים תקווה טובה.
מקבלת יותר מידי תרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ברכה07/10/2020הנתונים גבוהים או נמוכים? כי הרופאה שלי אמרה קהם מצוינים לא כל כך מבינה אשמח להסבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ברכה07/10/2020התחיל דמם מועט בניגוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר08/10/2020לא יודע למה הרופאה אמרה שמצוינים אבל הוסת הגיעה.
ברכה08/10/2020שלום פרופ ותודה על המענה הדימום היה כמה כתמים למשך כשעתיים אתמול ופסק .
רציתי לשאול על סמך מה אתה חושב שהסיכוי הינו אפסי
? אם תוכל בבקשה להרחיב לי אודה לך מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר08/10/2020בשלב זה הייתי מצפה לבטא חיובי נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת AMH גבוהה - אנדומטריוזיס וטיפולי פוריותאנה07/10/2020
שלום
אני בת 27 שמתחילה זה עתה בטיפולי פוריות עקב אנדומטריוזיס בדרגה בינונית-קשה.
עשיתי פרופיל הורמונלי וקיבלתי את התוצאות הבאות.
שואלת איך התוצאות משפיעות על הצלחה של טיפולי פוריות IVF?
האם תוצאות הבדיקה תקינות לצורך IVF?
תודה
AMH - 3.88
LH - 5.6
FSH - 7
E2 - 299
Progesterone - 1
Testosterone - 1.1
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת
פרופ` דוד בידר07/10/2020התוצאות טובות לIVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לגילוי הריון מה הערכים אומרים?חנה07/10/2020
שלום פרופ
היום ביצעתי בדיקת דם שלושה ימים אחרי איחור
אלו הם התוצאות
BHCG Quant PReG -20 mlu /ml
מה זה אומר תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת
פרופ` דוד בידר07/10/2020הבדיקה חיובית עם ערך נמוך.
יש לחזור על הבדיקה יומיים אחרי בדיקה זו , ואם זה נופל על יום שישי אז לחזור בראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חנה07/10/2020פרופ תודה רבה על המענה
האם הערך הנמוך מראה על הריון לא תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר07/10/2020לפי ערך אחד ראשוני אין להסיק מסקנות.
הכל יכול להיות.
הערך הבא יכול לתת רמז עבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חנה07/10/2020תודה רבה
חנה08/10/2020פרופ שלום רציתי לשאול האם יכול להיות שאולי יש לי בטא מאוד נמוך אולי זה הריון חוץ רחמי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמה במקום דימום - השרשה או שיבוש הורמונלי?חן07/10/2020
היי,
יש לי מחזור סדיר בכל 28 ימים. ביום ה 18 למחזור האחרון התחילו כאבי מחזור, בחילות וכתמים חומים. זהנמשך עד היום ה22. כאבי המחזור והבחילות עדיין ממשיכים מידי פעם ועכשיו אני קרובה ליום ה 28. האם זו יכולה להיות השרשה או שיבוש הורמונלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה
פרופ` דוד בידר07/10/2020זה לא השרשה ואני לא יודע מה זה שיבוש הורמונלי.
כדי לדעת מה קורה את צריכה לעשות בדיקת דם לאסטרוגן פרוגסטרון ובטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכויים לפיריון - תוצאות לפרוסקופיהיעל07/10/2020
שלום,
עברתי לפני 5 ימים לפרוסקופיה התגלה אנדומטריוזיס, ציסטה ענקית בשחלה ימנית שלא כולה הוסרה, הידבקויות קשות באגן וחלל הבטן. חצוצרות נפוחות אבל עבר בהן צבע מיוחד שהראה שיש מעברים.
שבורה פיזית ובעיקר נפשית בעקבות כל הבעיות שהתגלו. מה הסיכויים שלי להיכנס להריון בivf? או שמדובר במקרה מורכב.. אשמח להמלצות מה עושים הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה
פרופ` דוד בידר07/10/2020הסיכויים תלויים , קודם כל , בגיל, בפרופיל ההורמונלי ותוצאות שיהיו בהפריה חוץ גופית.
לאחר תוצאות השאיבה נוכל להעריך סיכויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גב תחתון מקרינים לרגלמישהי06/10/2020
שלום,
מחר יש לי תור לרופאה אבל אשמח לשמוע גם את דעתכם המקצועית.
שבוע 15.
בימים האחרונים התחילו לי כאבים ברגל שמאל. כאב שמתחיל מהגב התחתון ומקרין על הרגל. זה מקשה עליי לעמוד וללכת ואף להסתובב במיטה.
משיטוט באינטרנט אני מבינה שמדובר בסיפיזיוליזיס או בסיאטיקה. כיתד מאבחנים את זה? ולפי התיאור שלי האם זה נשמע כמו סימפיוזיליזיס?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שהרקע לבעיה שלך הנו אורטופדי,לא ברור אם את בהיריון ?
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה. כן אני בהריון. שבוע 15
מישהי06/10/2020כן.. אני בהריון בשבוע 15
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמובן שיהיה צורך לשלול קשר להיריון,אם כי סינפיסיוליזס מתפתחת בטרימסטר השלישי של ההיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד מחזור לאחר נטילת אסטרופםשואלת05/10/2020
שלום וברכה חג שמח אשמח לעזרה..
יש לי מחזורים תמיד סדירים וקבועים כל 28 ,29
קיבלתי מחזור ב 18/9
ויום אחרי מחוזר לקחתי אסטרופם פעמיים ביום וגינלי,
במשך 4 ימים ואז הפסקתי ונאלצתי לעשות היסטרו ניתוחית הניתוחית הייתה ב 30.9
(למחיצה ותיקון מבנה)
ביום של הניתוחית היה לי זקיק 10 ו 11 ורירית דקה
הייתי אמורה להיות לקראת ביוץ ביום הניתוח וכנראה האסטרופם דחה תביוץ..
לפי המתואר בערך מתי אני אמורה לקבל מחזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להערכתי עלול להתעכב הד חודש ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש חזק וחולשה בשבוע 14מישהי05/10/2020
שלום רב,
אני בשבוע 14+6,
שלשום בלילה תקף אותי כאב ראש הרגשתי לחץ נוראי ברקות ובחלק האחורי. למחרת הקפדתי לשתות הרבה מים והכאב חלף אך חזר בלילה בעוצמה נמוכה לזמן קצר.
היום אני מרגישה בעיקר חולשה.
מדדתי לחץ דם והוא יחסית נמוך 85/58
ודופק 90.
האם נחשב תקין? אני חוששת חלילה שלא מדובר ברעלת... בגלל שכאב הראש חלף היום אני מעדיפה לא ללכת למיון בגלל המצב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע
פרופ` דוד בידר05/10/2020זה לא רעלת.
עד מיגרנות בהריון, כחלק מתופעות ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש מניעה לקחת נורופן אחרי ציטוטק?יעל04/10/2020
שלום
האם יש מניעה לקחת נורופן אחרי ציטוטק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין מניעה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם 5 ימים לאחר החזרת בלסטוציסטנטע04/10/2020
שלום רב פרופ,
5 ימים לאחר החזרת בלסטוציסט.
עשינו בדיקות דם היום (יודעת שמאוד מוקדם רציתי חבדוק את התמיכה)
פרוגסטרון- 32
e2- 600
בטא- 0
1. האם עוד יכול להיות היריון?
2. האם התמיכה מספקת ונספגת טוב?
אני נוטלת דוספטון, אסטרופם ואנדומטרין.
תודה לך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיין קיים סיכוי להיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה בשבוע 5 - האם הכמות לא גדולה מדי?נועה04/10/2020
שלום,
אני מקבלת תמיכה של אסטרופם 3 פעמים ביום ואוטרגוסטן 3, 3 פעמים ביום יוצא שלוקחת 9 נרות ביום.
על פי הרופאה שלי צריכה להמשיך כך עד שבוע 9 לפחות,
בהרגשה שלי מפחדת שהכמות היא גדולה מאוד
ושאלה נוספת, האם זה יכול להזיק/ להשפיע על העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מינון סביר,לא מזיק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין ואורגזמה ביום הרביעי להחזרהשיר03/10/2020
שלום פרופ',
ביום הרביעי להחזרה קיימנו יחסים וכן חוויתי אורגזמה.
הרופא שלנו אמר שלושה ימים להימנע ופתאום ראינו שיש רופאים שמבקשים עד לבטא / לדופק להימנע בעיקר מאורגזמה בגלל התכווצויות ברחם.
מה דעתך?
דואגים שעשינו משהו שמזיק להחזרה בטח כשזה יום רביעי להחזרה ויחסית קרוב אליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום
פרופ` דוד בידר03/10/2020יש לפעול לפי הוראות רופא המטפל.
עדיף לבחור רופא שממליץ להימנע מיחסים רק 3 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ', האם יש מקום לדאגה לדעתך אורגזמה ביום הרביעי להחזרה?
שיר03/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
פרופ` דוד בידר03/10/2020לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעטשויות רבות מיד אחרי החזרה האם פוגע בהשרשה?נטע01/10/2020
שלום רב,
עברתי אתמול החזרה.
החל מיום ההחזרה ועד עכשיו אני מתעטשת בעוצמתיות מספר פעמים רב ביום (אלרגיה או צינון)
אין לי תופעות נוספות חוץ מצינון (רגיל אצלי)
האם עיטוש גורם להתכווצויות בבטן שיכולים למנוע השרשה ?
לא לוקחת משהו נגד צינון ותוהה האם זה בסדר ? לצערי לא מצליחה למנוע זאת
ואשמח קצת להרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעטשות
פרופ` דוד בידר01/10/2020לא ימנע השרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)