מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוץ רחמי - דילמה לגבי המשך טיפול.עדי01/11/2020
שלום , אני לאחר ההחזרה הראשונה שלי ונתקעו לי שני העוברים בחצוצרה ימנית , הסתיים בצורה שמרנית.
ביררתי לגבי הבדיקה עם הקצף -סונו...
שמחליפה את צילום הרחם ושאלתי היא -
האם יש טעם בבדיקה הזו ? שכן בכל מקרה אין טיפול לחצוצרות ? או שיש טיפול ולכן יש טעם בבדיקה ?
גרסה אחרת סוברת כי כדאי לפני ההחזרה הבאה לעשות כריתה כי בכל מקרה אין טעם לבדיקה הזו שכן אין טיפול לחצוצרות גם אם נראה שהן חסומות.
מה דעתכם???
תודה רבה על תשובתכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוץ רחמי
פרופ` דוד בידר01/11/2020בשלב זה לא צריך אלא להמשיך להחזיר עוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם. אשמח לחדד ולשאול בבקשה
עדי01/11/2020פרופ' בידר ואשכנזי היקרים.
תודה על תשובתכם!
אני בהחלט חווה מגוון דיעות על צעדי ההמשך.
עדיין לא מצליחה להבין מאף אחד תשובה ברורה- במידה וצילום רחם / סונו... מגלות חסימה , האם יש טיפול???
כי אם אין טיפול והפתרון כריתה אז אולי אפשר לדלג על הבדיקה ופשוט לכרות?
פרופ' אשכנזי האם כן היית ממליץ על צילום רחם במקום הסונו? או שעדיין גורס כי כריתה עדיפה כדי למנוע הישנות של חוץ רחמי כי אין טיפול בחצוצרה גם אם יתברר שחולה?
פרופ' בידר, במידה ומחזירה ויש שוב חוץ רחמי היית ממליץ לכרות או לבדוק את החצוצרות?
שוב תודה!!! תשובתכם עוזרת לי להבין בתחום זה מה האפשרויות שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוץ רחמי
פרופ` דוד בידר02/11/2020רוב הסיכויים שאם יקלט הריון זה יהיה ברחם.
אם זה יקרה עוד פעם מחוץ לרחם אז נקבל החלטות אחרות.
יש להבין שגם ניתוח לכריתת חצוצרות יכול לגרום לסיבוכים כולל ירידה בתפוקה השחלתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת ההידרוסונוגרפיה חסרת ערך מוסף במצב זה ובכלל איכותה מופחתת ביחס לצילום רחם קלסי,אני גורס שהחצוצרה זו בעייתית ועלולה חהיות מוקד להישנות היריון מחוץ חרחם במקרה הטוב ובמקרה הפחות טוב להפריע בהליך ההשתרשות בעתיד במידה והיא חסומה,הייתי שוקל ברצינות להסירה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה מתרומה של עובר טרי ביום 22שני01/11/2020
שלום רב, החזרה של עובר טרי יום 3 מתרומה ביום ה-22 למחזור אחרי הכנה עם 3 אסטרופם מהיום השני של המחזור זה מאוחר או תקין? הרירית והאסטרוגן מוכנים 10 ימים לפני ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ` דוד בידר01/11/2020לפני החזרה, אם הרירית תקינה והבדיקות תקינות אפשר להחזיר גם אחרי 22 יום.
אם עדית בדיקות אחרי 20 ימים והחזרה אחרי 22 יום זה פחות טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר יושב על צלקת מניתוח קיסרי, מה עושים?ענבר31/10/2020
איך קורה שעובר יושב על צלקת מניתוח קיסרי בשבוע 6? זה לא שיליה נעוצה
האם זה בגלל שהצלקת לא הבריאה דייה?
האם זה מחייב סיום הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר
פרופ` דוד בידר31/10/2020העובר יכול להשתרש בכל מקום ואם הוא השתרש באיזור הצלקת צריך פשוט לעקוב ולראות לקראת המועד שהשליה לא נעוצה ,ולפי זה להחליט איך מיילדים את העובר במועד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1.האם אפשר ללדת רגיל עם שיליה נעוצה?
.01/11/20202. האם עובר יכול לזוז ברחם אם הוא נדבק לצלקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
פרופ` דוד בידר01/11/20201. אפשר ללדת רגיל
2.העובר לא נדבק בכלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היריון חיובית ודימום האם היריון כימי?אורית31/10/2020
שלום רב,
ביום חמישי לפני תשעה ימים הוחזר לי בלסטוציסט.
בדיקות הריון בייתיות חיוביות(11 יום לאחר אוביטרל)
יחד עם זאת אחרי שעשיתי בדיקה בייתית שיצאה חיובית, ראיתי דימום.
סליחה על התיאור אבל לא מדובר בדימום רגיל משום שהוא מלווה בגושים שחורים ומהבוקר הוא מופיע כל כמה זמן.
מה זה יכול להיות? זה נראה כמו הריון כימי אולי?
יש לציין שעוד לא עשיתי בדיקת בטא ואני מקבלת קרינון כתמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח
פרופ` דוד בידר31/10/2020דימום הם לא סימן טוב לתקינות הריון.
היות וגם בהריונות שמתפתחים תקין יכולים להיות דימומים אז רק מעקב בטא יגיד מה קורה עם ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר בלסטו מופשר אשר נשאר מכווץ אחרי יותר מ 4 שעותלירי31/10/2020
שלום רב
עובר בלסטו יום 5 PGS תקין, בדירוג 5bb הופשר ועמד 4.5 שעות במעבדה עד להחזרה. בזמן הזה הוא הצליח להפשיר רק כ 25% כלומר נשאר מכווץ ברובו . האם זה סימן רע?
מה סיכוייו ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר
פרופ` דוד בידר31/10/2020בעיקרון זה פחות טוב .
יש בכלל בעיה עם הבלסטוציסטים , דרוג שלהם וגםהמרט שלהם.
חדוב לדעת מאיזה עוברים יום 2 ו 3 הם התקדמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קבלת ווסת אחרי היריון כימינטע29/10/2020
שלום ,
אני עם בטא 53 כרגע לאחר היריון כימי שעלה עד 110 ועכשיו יורד. יש לציין שמאז שהבטא יורדת יש לי דימומים (לא דמם של ווסת אלא צבע חום- סליחה מראש על הפירוט)
שאלתי
1. מתי בערך אקבל ווסת עם התאפסות מוחלטת של הבטא?
2. האם ניתן להמשיך לסבב חדש - שאיבה מיד עם הווסת?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למעשה ברגע שהביטה יהיה שלילי ניתן בפועל לראות זאת כמחזור ולהתחיל טיפול חדש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יהיה ביוץ לאחר לקיחת איקוקלמין?אדל27/10/2020
היום אני ביום ה10 לאחר שסיימתי איקוקלמין 5 ימים הכוונה 20 יום מיום הווסת עשיתי אולטרא סאונד מהיום השני שסיימתי את האיקולמין והכוונה ביום 11 מהווסת היום אני ביום 20 מהווסת ועשרה ימים מיום האחרון שלקחתי איקטקלמין האם יהיה ביוץ שולחתפ בדיקות מהיום בערב תשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` דוד בידר28/10/2020הזריק צריך להיות סביב 20 מ״מ לפני שיקרה הביוץ.
ככה שצריך להמשיך מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיקת בדיקות כאשר עושים צילום מסך לא נכוןאדל27/10/2020
האם ניתן למחוק את הבדיקות עשיתי צילום מסך לא נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צלמי את המסך הנכון וידעי את הרופא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת פרגניל לאחר החזרת מוקפאיםחסויה27/10/2020
ביצעתי החזרה ב18.10 קבלתי בתור תמיכה זריקת פרגניל 5000 כל שלושה ימים..(כולל אנדרומנטין ואסטרופם)
היום הוא היום האחרון לזריקה וביום ראשון ה1.11 צריכה לבצע בדיקת בטא.. עכשיו, מובן לי שהבדיקה הראשונה תצא חיובית עקב שאריות של הפרגניל.. השאלה היא האם אמורה להיות בטא קצת יותר גבוה מהנוורמה שבה אני אדע שזה לא שארית של הפרגניל..?
כלומר במקום 100-200 בטא יהיה סביב ה300-400 שזה יכול קצת לעודד?? או שפשוט לחכות לבטא השניה להיות יותר בטוחים?
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במקומך הייתי סומך רק על התשובה השנייה שתפגין עליה לחא נטילת פריגניל נוסף
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לאחר איקולמין מתי ביוץ?אדל27/10/2020
זה הבדיקה מהיום ערב טוב פרופ' אשמח לתשובה לקחתי פעם ראשונה איקוקלמין פעמים ביום מים החמישי למחזור אני היום ביום 20 נראה זקיק אתמול 8 מ"מ האם יהיה ביוץ מאוחר זה מהיום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר27/10/2020לרוב , הביוץ מופיע בין יום 4 ל 10 אחרי לקיחת הכדור האחרון.
את בדיקת הרם ו אולטרה סאונד מריך לעשות , פעם ראשונה, 5 ימים לאחר לקיחת הכדור האחרון כך שלא ברור לי איזה מעקב עשית ולמה נעשתה הבדיקה ביום 20.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה אשמח למענה
אדל27/10/2020עשיתי אולטרא סאנד מהיום 11 למחזור כמעט כל יום עשיתי בדיקות דם וזה מהיום וראו זקיק של 8 אתמול אשמח היה כבר ביוץ כי פרוגסטרון מהיום 12 שעשיתי בדיקת דם פרגסטרון 2 והיום זאת הבדיקה האחרונה של היום אני ביום העשירי היום מהכדור האחרון התחלתי אולטרא סאונד ובדיקות גם מהיום 11 למחזור מהיום השני שגמרתי את איקולמין עם אפשר למחוק את הבדיקות דם לא מליחה שפירסמתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד בידר28/10/2020אם היה תהליך שבו הפרוגסטרון עלה כשהזקיק קטן זה סיבוך של הטיפול בתרופות ויש לעבור לטיפול אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי וערך מעל הנורמהנור27/10/2020
שלום
בת 28 עשיתי פרופיל הורמונלי ביום 3 למחזור 17-OH-progesterone יצא 0.34 ng\ml וביצעתי שוב בדיקה ביום 21 למחזור יצא 3.82 ng\ml ראיתי שערך זה מעל לנורמה האם זה מעיד על משהו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 17
פרופ` דוד בידר27/10/2020לא מהווה בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער בצבע שמכיל אמוניה לאחר תרומת ביציתשני27/10/2020
שלום ובוקר טוב, 4-5 ימים לפני החזרה מתרומת ביצית (טריים). עדיין לא התחלתי פרוגסטרון אבל הרירית שהוכנה עם אסטרופם כבר בעובי הרצוי. מותר לצבוע היום שיער בצבע שמכיל אמוניה או שזה עלול איכשהו לפגוע ברירית או בעובר כשיוחזר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת
פרופ` דוד בידר27/10/2020אין מחקרים בנושא זה.
לכן, בשלב זה, רצוי להימנע לחשיפה לחומרים כמו אמוניה ועופרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביעת שיער -אמוניה
Dr. An Hydros28/10/2020אני לא דוקטור , אך מבין מאוד בתכונות האמוניה
אם את משתמשת לצביעה של שיער הראש ואם על הבקבוק מצויין ריכוז NH3 של פחות מ 6% לעניות דעתי לא צריכה להיות בעיה , מאידך למרות שאין מחקר בתחום אמוניה בריכוז הנ"ל במזיגה ישירה על ריריות גורמת להמסה שלהם .
לסיכום: היריון זה לא משחק ילדים עדיף ומוטב להימנע מחשיפה לכל כימיקל (וגם לתרופות לא נחוצות ) בתקופת ובמהלך ההיריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם אני גורס שיש להמנע בתקופה קריטית כל כך של התהוות העובר בכימיקלים שונים ובכלל זה בצבע שיער המכיל אמוניה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוי היריון 5 ימים לאחר החזרת בלסטוציסטאורית27/10/2020
היי,
שאלה שנורא מעניינת אותי ואשמח לתשובה.
קצת רקע:
החזרתי בלסטוציסט ביום חמישי האחרון(לפני 5 ימים)
לקחתי אוביטרל לפני שבוע(ביום שלישי).
בדיקת הריון בייתית הבוקר חיובית.
זה לא מוקדם מידי לגלות הריון 5 ימים לאחר החזרת בלסטוציסט?
הבנתי ממך שזה גם לא הגיוני שמדובר בשאריות אוביטרל.
ברור שבעוד כמה ימים אעשה בדיקת דם ואבדוק הריון כמו שצריך אבל נורא מעניין אותי לדעת מה אתה חושב.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר27/10/2020את רמת האוביטרל ניתן למדוד ,סביב ,עד 4 ימים, שאריות בדם שנותנים בטא נמוך מאוד.
קודם כל יכולה להיות טעות בבדיקה הביתית.
יתכן ועדיין זה השפעה סופית של הזריקה.
לכן לא צריך לעשות בדיקה ביתית כשלא צריך לעשות ואחר כך לעשות ספקולציות.
בכל אופן זה יכול להיות גם תחילת הריון.
ולכן אם תעשי בדיקת דם 9-10 ימים אחרי החזרת בלסטוציסט תדעי את האמת בלי פלפולים מיותרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת חצוצרות ווסת חודשית האם סיבה לדאגה?הילה26/10/2020
צהריים טובים,
נכון להיות אני בווסת שנייה מניתוח כריתת חצוצרות.
בווסת הראשונה היה דימום ארוך שערך מעל ל7 ימים.
הווסת הנוכחית השנייה לאחר הכריתה היא משהו שמעולם לא נתקלתי בו... דימום מאסיבי ברמה של כל חצי שעה להחליף תחבושת ובנוסך לכך וסליחה על התיאור גושים גדולים מאוד של דם או חתיכות של משהו אין לי מושג...שלא נספגים פשוט נופלים ...האם אני צריכה לדאוג?.. זה נכון שכנראה אספקת הדם של השחלות שלי יכולה להיפגע מהניתוח וזאת התוצאה דימום יתר? (מטופלת פוריות עם אנדמטריוזיס)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר שהדמם המוגבר קשור בניתוח שעברת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות בביוץ / פרופיל מתי הביוץ?בתאל26/10/2020
שלום רב פרופ
ביצעתי בדיקות הבוקר להלן התוצאות
Progesterone 1.07ng/ml
E2-355 pg/ml
Lh-65.7mlu
מתי הביוץ תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הביוץ למחרת הבדיקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בתאל26/10/2020תודה רבה פרופ
זקיק 21-22
האם ביוץ למחרת הבדיקה בבוקר או בערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)