מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יהיה ביוץ לאחר לקיחת איקוקלמין?אדל27/10/2020
היום אני ביום ה10 לאחר שסיימתי איקוקלמין 5 ימים הכוונה 20 יום מיום הווסת עשיתי אולטרא סאונד מהיום השני שסיימתי את האיקולמין והכוונה ביום 11 מהווסת היום אני ביום 20 מהווסת ועשרה ימים מיום האחרון שלקחתי איקטקלמין האם יהיה ביוץ שולחתפ בדיקות מהיום בערב תשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` דוד בידר28/10/2020הזריק צריך להיות סביב 20 מ״מ לפני שיקרה הביוץ.
ככה שצריך להמשיך מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיקת בדיקות כאשר עושים צילום מסך לא נכוןאדל27/10/2020
האם ניתן למחוק את הבדיקות עשיתי צילום מסך לא נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צלמי את המסך הנכון וידעי את הרופא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת פרגניל לאחר החזרת מוקפאיםחסויה27/10/2020
ביצעתי החזרה ב18.10 קבלתי בתור תמיכה זריקת פרגניל 5000 כל שלושה ימים..(כולל אנדרומנטין ואסטרופם)
היום הוא היום האחרון לזריקה וביום ראשון ה1.11 צריכה לבצע בדיקת בטא.. עכשיו, מובן לי שהבדיקה הראשונה תצא חיובית עקב שאריות של הפרגניל.. השאלה היא האם אמורה להיות בטא קצת יותר גבוה מהנוורמה שבה אני אדע שזה לא שארית של הפרגניל..?
כלומר במקום 100-200 בטא יהיה סביב ה300-400 שזה יכול קצת לעודד?? או שפשוט לחכות לבטא השניה להיות יותר בטוחים?
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במקומך הייתי סומך רק על התשובה השנייה שתפגין עליה לחא נטילת פריגניל נוסף
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לאחר איקולמין מתי ביוץ?אדל27/10/2020
זה הבדיקה מהיום ערב טוב פרופ' אשמח לתשובה לקחתי פעם ראשונה איקוקלמין פעמים ביום מים החמישי למחזור אני היום ביום 20 נראה זקיק אתמול 8 מ"מ האם יהיה ביוץ מאוחר זה מהיום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר27/10/2020לרוב , הביוץ מופיע בין יום 4 ל 10 אחרי לקיחת הכדור האחרון.
את בדיקת הרם ו אולטרה סאונד מריך לעשות , פעם ראשונה, 5 ימים לאחר לקיחת הכדור האחרון כך שלא ברור לי איזה מעקב עשית ולמה נעשתה הבדיקה ביום 20.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה אשמח למענה
אדל27/10/2020עשיתי אולטרא סאנד מהיום 11 למחזור כמעט כל יום עשיתי בדיקות דם וזה מהיום וראו זקיק של 8 אתמול אשמח היה כבר ביוץ כי פרוגסטרון מהיום 12 שעשיתי בדיקת דם פרגסטרון 2 והיום זאת הבדיקה האחרונה של היום אני ביום העשירי היום מהכדור האחרון התחלתי אולטרא סאונד ובדיקות גם מהיום 11 למחזור מהיום השני שגמרתי את איקולמין עם אפשר למחוק את הבדיקות דם לא מליחה שפירסמתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד בידר28/10/2020אם היה תהליך שבו הפרוגסטרון עלה כשהזקיק קטן זה סיבוך של הטיפול בתרופות ויש לעבור לטיפול אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי וערך מעל הנורמהנור27/10/2020
שלום
בת 28 עשיתי פרופיל הורמונלי ביום 3 למחזור 17-OH-progesterone יצא 0.34 ng\ml וביצעתי שוב בדיקה ביום 21 למחזור יצא 3.82 ng\ml ראיתי שערך זה מעל לנורמה האם זה מעיד על משהו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 17
פרופ` דוד בידר27/10/2020לא מהווה בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער בצבע שמכיל אמוניה לאחר תרומת ביציתשני27/10/2020
שלום ובוקר טוב, 4-5 ימים לפני החזרה מתרומת ביצית (טריים). עדיין לא התחלתי פרוגסטרון אבל הרירית שהוכנה עם אסטרופם כבר בעובי הרצוי. מותר לצבוע היום שיער בצבע שמכיל אמוניה או שזה עלול איכשהו לפגוע ברירית או בעובר כשיוחזר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת
פרופ` דוד בידר27/10/2020אין מחקרים בנושא זה.
לכן, בשלב זה, רצוי להימנע לחשיפה לחומרים כמו אמוניה ועופרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביעת שיער -אמוניה
Dr. An Hydros28/10/2020אני לא דוקטור , אך מבין מאוד בתכונות האמוניה
אם את משתמשת לצביעה של שיער הראש ואם על הבקבוק מצויין ריכוז NH3 של פחות מ 6% לעניות דעתי לא צריכה להיות בעיה , מאידך למרות שאין מחקר בתחום אמוניה בריכוז הנ"ל במזיגה ישירה על ריריות גורמת להמסה שלהם .
לסיכום: היריון זה לא משחק ילדים עדיף ומוטב להימנע מחשיפה לכל כימיקל (וגם לתרופות לא נחוצות ) בתקופת ובמהלך ההיריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם אני גורס שיש להמנע בתקופה קריטית כל כך של התהוות העובר בכימיקלים שונים ובכלל זה בצבע שיער המכיל אמוניה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוי היריון 5 ימים לאחר החזרת בלסטוציסטאורית27/10/2020
היי,
שאלה שנורא מעניינת אותי ואשמח לתשובה.
קצת רקע:
החזרתי בלסטוציסט ביום חמישי האחרון(לפני 5 ימים)
לקחתי אוביטרל לפני שבוע(ביום שלישי).
בדיקת הריון בייתית הבוקר חיובית.
זה לא מוקדם מידי לגלות הריון 5 ימים לאחר החזרת בלסטוציסט?
הבנתי ממך שזה גם לא הגיוני שמדובר בשאריות אוביטרל.
ברור שבעוד כמה ימים אעשה בדיקת דם ואבדוק הריון כמו שצריך אבל נורא מעניין אותי לדעת מה אתה חושב.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר27/10/2020את רמת האוביטרל ניתן למדוד ,סביב ,עד 4 ימים, שאריות בדם שנותנים בטא נמוך מאוד.
קודם כל יכולה להיות טעות בבדיקה הביתית.
יתכן ועדיין זה השפעה סופית של הזריקה.
לכן לא צריך לעשות בדיקה ביתית כשלא צריך לעשות ואחר כך לעשות ספקולציות.
בכל אופן זה יכול להיות גם תחילת הריון.
ולכן אם תעשי בדיקת דם 9-10 ימים אחרי החזרת בלסטוציסט תדעי את האמת בלי פלפולים מיותרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת חצוצרות ווסת חודשית האם סיבה לדאגה?הילה26/10/2020
צהריים טובים,
נכון להיות אני בווסת שנייה מניתוח כריתת חצוצרות.
בווסת הראשונה היה דימום ארוך שערך מעל ל7 ימים.
הווסת הנוכחית השנייה לאחר הכריתה היא משהו שמעולם לא נתקלתי בו... דימום מאסיבי ברמה של כל חצי שעה להחליף תחבושת ובנוסך לכך וסליחה על התיאור גושים גדולים מאוד של דם או חתיכות של משהו אין לי מושג...שלא נספגים פשוט נופלים ...האם אני צריכה לדאוג?.. זה נכון שכנראה אספקת הדם של השחלות שלי יכולה להיפגע מהניתוח וזאת התוצאה דימום יתר? (מטופלת פוריות עם אנדמטריוזיס)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר שהדמם המוגבר קשור בניתוח שעברת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות בביוץ / פרופיל מתי הביוץ?בתאל26/10/2020
שלום רב פרופ
ביצעתי בדיקות הבוקר להלן התוצאות
Progesterone 1.07ng/ml
E2-355 pg/ml
Lh-65.7mlu
מתי הביוץ תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הביוץ למחרת הבדיקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בתאל26/10/2020תודה רבה פרופ
זקיק 21-22
האם ביוץ למחרת הבדיקה בבוקר או בערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון בייתית לאחר אוביטרל.אורית26/10/2020
שלום רב,
בדיקת הריון בייתית לאחר 8 ימים מזריקת אוביטרל נותנת תוצאה אמינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר26/10/2020אם יצא חיובי זה לא מהאוביטרל, ואם יצא שלילי יש לחזור על הבדיקה אחרי3 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע יש רופאים שאומרים שלוקח לאוביטרל 10-14 ימים להתנקות מהגוף?
אוריאן26/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אלו הטוענים כך צריכים לעדכן את המידע שלהם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת לפי המידע שלכם כמה זמן יהיו שאריות אוביטרל בדם
אוריאן26/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע
פרופ` דוד בידר26/10/2020אך רופא לא אומר מה שאת כותבת ואם מישהוא אמר לך אז הוא לא מבין.
האוביטרל לא ״מתנקה״ אלא מופרש מהדם תוך 3 עד 4 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי נתונים לקראת שאיבהלוגי25/10/2020
שלום
בת 40. פרופיל הורמונילי ביום רביעי לוסת fsh 10.3, e200. בבדיקה לקראת שאיבת ביציות ביום שלישי לוסת הe2 עלה ל400. לא בדקו fsh. Lh כל הזמן נמוך ונמצא בטווח הנורמה. ראו 3 ביציות בכל שחלה באולטרסאונד בטני. האם שווה להתחיל תהליך בכזה מצב? האם יתכן שיש עוד ביציות שלא נראו באולטרסאונד בגלל שהוא חיצוני? יש ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בנתונים הקיימים אין מניעה להתחיל טיפול ייעודי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם וביוץחנה25/10/2020
שלום פרופ
ביצעתי בדיקות דם ואלו הן התוצאות
פרוגסטרון ng/ml -0.70
אסטרידול pg/ml-235
Lh-20 mlu
מתי ביוץ בערך אשמח לעזרה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כנראה תוך 24-36 שעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חנה25/10/2020תודה פרופ רק שאלה קטנה
תוך 24-36 זה מעכשיו ה 24 שעות או ממחר כאילו קצת הסתבכתי סליחה פרופ ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממועד הבדיקה שבצעת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חנה25/10/2020תודה פרופ הבדיקה נעשתה היום בבוקר אז זאת אומרת שהיום ביוץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חנה25/10/2020הייתי במעקב זקיקים זקיק 19-20 אמרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאמור בטווח של 36 שעות מהבדיקה שבצעת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית בגיל מבוגר מה הסיכון?נתן25/10/2020
מה הסיכון והסיכוי לתהליך תרומת ביצית לאישה בת 50?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומה
פרופ` דוד בידר25/10/2020תרומת ביציות מיועדת לנשים עד גיל 54.
אם את בריאה ומבנה האחם תקין הסיכויים טובים וכן מהחך ההריון דומה לצעירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח כריתת שתי החצוצרות בשל היריון חוץ רחמישיר22/10/2020
שלום רב,
אני בהתלבטות לגבי כריתת שתי החצוצרות שלי בשל היריון חוץ רחמי.
אומנם תקוע ב470. ועדיין חושבת לכרות את שתי החצוצרות בשל 2 היריונות חוץ רחמיים קודמיים בחצוצרה השנייה.
הסיבה היא שלא רוצה עוד חוץ רחמיים ובמקביל הבטא הפסיקה לעלות ויש סיכוי שזה יספג לבד..
מה דעתך? האם ניתן לשקם את החצוצרות או שכדאי לכרות כבר את שתיהן במקרה כזה ?
גם את החצוצרה שאין בה כרגע היריון אך כן היה בה בעבר.
המחיר הוא שכל החיים אהיה תלויה בטיפולים . היתרון שאוכל להשיג היריון בתול הרחם בצורה מהירה.
אשמח ממש לדעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם לא אכרות האם ניתן להבין למה יש בהם חוץ רחמיים ולטפל ?
שיר22/10/2020בצילום רחם למשל?
או שבכל מקרה התוצאה תהיה כריתה ?
בלפרוסקופיה שאמורה לעבור מחר ... האם יוכלו לראות מה מצב החצוצרה ? המנתח אמר לי שיוכלו לראות אותה רק מבחוץ ולא ידעו על תקינותה מבפנים ... זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
פרופ` דוד בידר22/10/2020אם הבטא לעולה והוא ירד בהמשך.לא צריך שום ניתוח.
אם אין התויה לניתוח דחוף זה לא נכון להוציא את שתי החצוצרות.
יש לכך גם סיבוכים לא רצויים. אחד הסיבוכים של כריתת חצוצרות זה פגיעה ברזרבה השחלתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור תודה!
שיר22/10/2020מחר בבוקר יבדקו שוב ויחליטו בהתאם, אם הבטא תעלה מחר כרגע היא 470 , בטוח יכניסו לניתוח.
פוגע ברזרבה השחלתית????? מה זה אומר???? בבקשה תסביר לי בדחיפות כי אני בחורה צעירה בת 33 וארצה להביא ילדים כי אין לי בכלל.
הטיעון שחוזר על עצמו הוא שזה היריון חות רחמי שלישי וכדי לא חעבור את זה שוב כדאי לכרות את שתיהן.
אודה לעזרתך פרופסור !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי רמה גבוהה של פרולקטין האם קשור להפלה?יעל22/10/2020
שלום פרופ'
4.10 קיבלתי ציטוטק, 11.10 מנה שניה.
ביום ראשון האחרון (18.10) רחם נקי, רירית 8.3, 3 זקיקים בגודל 17-21 בשחלה שמאל.
הבוקר (22.10) אסטרדיול 2796
LH 1.8
פרוגסטרון 3
FSH-1.9
האם אני מבינה נכון ולא היה עדין ביוץ?
האם יתכן ו-5 ימים אחרי זקיק בגודל 21 לא היה עדיין ביוץ?
פרולקטין 766. מה יכול לגרום לרמה הגבוהה? יתכן וקשור להפלה? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ` דוד בידר22/10/2020הביוץ היה אתמול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יעל22/10/2020תודה על המענה המהיר.
אז הבדיקה תקינה? אין צורך בהמשך בירור, רק להמתין למחזור עוד שבועיים ולהתחיל טיפול חדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר25/10/2020אני לא יודע בדיוק סוג הטיפול ומה אבחנת אי הפוריות
יעל25/10/2020תודה.
בטיפולי ivf היות ואין בן זוג (זרע תורם), בת 40.
לא בעית פוריות ידועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר26/10/2020בגילך , אם אין הריון ב3 חודשי ניסיון יש לעשות הפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)