מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איפה יש יותר הצלחות- האם עם מוקפא יום 3 או בלסטוציסט מניסיונכם?כוכי19/10/2020
האם ההצלחות קשורות גם למעבדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפוה
פרופ` דוד בידר19/10/2020שאלה מורכבת.
תלוי בגיל
תלוי מהי בעית הפריון.
תלוי בסוג התוכנית
תלוי במעבדה
תלוי בניסיונו של הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב אחר איזון הורמונים לאחר הפלהיעל18/10/2020
שלום
שבועיים אחרי ציטוטק (שבוע אחרי המנה הנוספת). בבדיקת אולטרסאונד הבוקר הכל נקי ונראה טוב. רירית תלת שכבתית בעובי 8 מ"מ. 3 זקיקים גדולים 17-21 (ועוד קטנים) בשחלה שמאל.
האם כדאי לקצר המתנה ולשאוב אותם למרות שלא הייתי עם זריקות?
ואם להמתין האם למחזור הבא, האם הכרחי לעקוב אחרי ירידת הבטא? לדעתו של הרופא בבית החולים מספיק לעקוב אחר איזון יתר ההורמונים לאחר המחזור ואין צורך לבדוק ביטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להמתין לחודש הבא לאחר שהמערכת התאפסה לגמרי וקיבלת מחזור סדיר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת המחזור החודשי על משקל הגוףלינוי18/10/2020
האם למחזור החודשי יש איזה שהוא קשר למשקל הגוף? אני מתכוונת מבחינת אופי המחזור, הסדירות החודשית והכמות.
אשמח מאוד למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל
פרופ` דוד בידר18/10/2020לא חייב להיות קשר ,אך בנשים עם השמנת יתר יכולות להיות הפרעות במחזור החודשי, וגם בנשים בתת משקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה של סתימה רצינית בצינור הזרעאנונימי18/10/2020
שלום רב, בן 38 וכבר תקופה ארוכה (יותר משנה) אני מרגיש שקיימת סתימה רצינית בצינור הזרע. בעת פעילות מינית קשה לי מאוד להגיע לפורקן, וגם כשזה כבר מגיע אני מרגיש שנוזל הזרע מאוד מתקשה לצאת החוצה, כאילו משהו חוסם את דרכו. תחושה חזקה של סתימה בצינור הזרע, וגם הכמות שנפלטת היא דיי מועטה ואני מרגיש שהרוב נשאר בפנים ולא התרוקן.
עשיתי בדיקת אולטרסאונד לאשכים, לשלפוחית השתן ולכל האיזור ולא נמצאו שום ממצאים חריגים. גם הערמונית נמצאה בגודל תקין ואין לי בעיות מיוחדות בהוצאת שתן.
המצב מאוד מדאיג אותי אך יחד עם זאת גם מאוד מביך אותי לדבר על כך עם הרופא. מה יכול לגרום לבעיה כזאת ואיזו בדיקה מומלץ לעשות כדי להבין מה גורם לכך?
האם בדיקת ציסטוסקופיה יכולה לעזור להבין מה מקור הבעיה? האם היא בודקת גם את מערכת הרבייה ואת צינור הזרע? או רק את מערכת השתן?
אשמח מאוד לתשובה, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה
פרופ` דוד בידר18/10/2020ציסטוסקופיה בודקת שום כה ושלפוחית בלבד.
מי ששלח אותך לבדיקות צריך לעבור על הכל ולהבין ממה אתה סובל כי המצב מתאים לדלקת הפרוסטטה.
צריך גם לעשות בדיקת זרע ו תרבית לזרע ואחר כך להתקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת ורמוקס לפני החזרה טבעיתאורית17/10/2020
שלום רב,
שני הילדים הקטנים שלי עם תולעים בטוסיק.
הומלץ לי לקחת ורמוקס.
יש לי החזרה טבעית ביום חמישי(לוקחת קרינון ואוביטרל בהמשך)
האם ישנה מניעה לקחת ורמוקס בשלב זה?
אודה למענה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורמוקס
פרופ` דוד בידר18/10/2020יכולה לקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה מומלצת לטחור כתוצאה מטיפוליםLiat17/10/2020
שלום לילה טוב
סליחה על השאלה..
אבל מהטיפולים התחיל להיות לי טחור שעבר וחזר ועבר..
כרגע שוב הטחור חזר כבר כמה חודשיים.
.הוא לא כואב לא מדמם.
הביאו לי משחה רקטוצורין ולא עזר..
מה אפשר לקחת במצב כזה?
יש לי תור למומחה עוד חודש בערך ועד אז אשמח להמלצה על משחה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה
פרופ` דוד בידר18/10/2020אם אין כאבים ודימום אז רק לשמור על המקום נקי.
לרחוץ עם מים וסבון פעמיים ביום.
כל המשחות הן אותו הדבר והדבר היחיד שעוזר זה ניתוח כריתת טחורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלסטוציסטים מופשריםאביגיל17/10/2020
האם במדיקל סנטר הרצליה מחזירים בלסטוציסטים מופשרים מכווצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר18/10/2020אני חא מבין מאיפוה העניין של בלסטוציסטים מכווצים.
זה מינוח של מעבדה לאחר הפשרה ,ואם הבחסטוציסט שרד , מכווץ או לא , צריך להחזירו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף להחזיר בלסטוציסט לא מכווץ, נכון? כמה זמן מפשירים עובר
.18/10/2020כדי שיחזור למצבו לפני ההקפאה (כלומר לא מכווץ)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף
פרופ` דוד בידר18/10/2020הפשרה לוקחת 20 דקות
במעבדה כשיוצא דבר הנקרא עובר מכווץ מחכים שיצא ממצב זה ולדעתי סה לא משנה וצריך להחזיר מתי שהרופא המטפל רוצה להחזיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדי שעובר יצא ממצב מכווץ זה לוקח מס' שעות, לא?
.19/10/2020דבר נוסף- האם עובר מאבד תאים בזמן ההפשרה?
האם כשהוא מכווץ הוא לא מאבד תאים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם 30 דקות מספיקות כדי שעובר יחזור ויתרחב למצבו כמו לפני הקפאה?
.19/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
פרופ` דוד בידר19/10/2020זמן קצר מה הפשרה העובר כבר לא מכווץ, כפי שאת מתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם החזרת עובר היא זו שמכתיבה את השתנות הרירית?נעמה17/10/2020
האם מרגע החזרת עובר, הרירית משתנה בהתאם להתפתחות העובר ודרישותיו או שהיא ממשיכה בהשתנותה לפי מספר ימיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר17/10/2020הרירית לא משתנה .
השליה והקרומים תופשים את כל חלל האחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן לוקח לעובר מכווץ להיפתח ברחם? האם חשוב שיפתח ביום שמתאים לגילו?
.17/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לבאולינג כללי ניתן לומר שקצב חלוקה אידיאלי 2 תאים ליום 1,4 תאים ליום 2,8 תאים ליום 3 ושלב בלסטוציסט ביום 5 עם יותר מ-100 תאים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יודעים כמה זמן העובר צריך רירית של יום 5?זהבית17/10/2020
אני רוצה להחזיר עובר 4AA. הרופא יפשיר אותו לפני שאגיע.
1.איך יודעים כמה שעות הרירית שלי צריכה להיות לפי יום 5?
חוששת מהמצב בו העובר ירצה תנאים ברחם של רירית 6 ועדיין אני אהיה רירית של יום 5 או להיפך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
?17/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נתוני הרירית שלך במהלך המעקב מדברים בעד עצמם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עובי רירית 10 קולטת יותר טוב עובר מרירית 8.5? איך יודעים?מירי16/10/2020
האם ככל שהרירית גדולה יותר הסיכוי לקליטת עובר היא גבוהה יותר?
או במילים אחרות האם רירית 10מ"מ טובה יותר לקליטת עובר מאשר רירית 8.5 מ"מ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא בהכרח,שני המדדים בטווח התקין מבחינת סיכויי ההשתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם האסטרוגן E-2 לא גבוה מידי? (שתיתי כדור 2 שעות לפני הבדיקה)חיה16/10/2020
עשיתי היום בדיקת דם לצורך החזרת עובר
התוצאות:
ESTRADIOL (E-2) 3902 pmol/L
PROGESTERONE <2
שתיתי אסטרופם 2 מ"ג 2 שעות לפני הבדיקה
האם האסטרדיול גבוה מידי?
האם אפשר להתחיל פרוגסטרון בנתוני דם אלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר ביותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר להתחיל פרוגסטרון מחר עם אסטרדיול 3902 פימול לליטר?
.16/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ערך האסטדריול נובע מכדורי האזטרופם בעיקר או גם מהרחם, רירית הרחם?
.16/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
פרופ` דוד בידר16/10/2020אפשר לקחת.
הרמה היא עקב לקיחת האסטרוגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת ההורמונים בדם היא מצטברת?זויה16/10/2020
האם הרמה של האסטרדיול והפרוגסטרון מצטברת מיום ליום ? כלומר ככל שלוקחים יותר ימים יש יותר בדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מצטברת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת קלקסן גם ללא בעיית קרישיותיעל16/10/2020
שלום פרופ',
בת 40, ללא ילדים, לאחר 2 הפלות בשבוע 8 בחודשים האחרונים (תרומת זרע).
לדעתו של הרופא שלי מדובר במזל רע וצריך להמשיך לנסות.
בביצוע ההפלה בבית החולים הרופא שקיבל אותי המליץ שבפעם הבאה אקח גם קלקסן (בנוסף לתמיכה). כשציינתי שבדיקת קרישיות (לפני מספר שנים) תקינה ענה שאין קשר ושכדאי לקחת גם אם הבדיקה תקינה.
מה דעתך? האם יש מקום לנטילת קלקסן גם ללא בעית קרישיות?
האם שלילת בעית קרישיות לפני מספר שנים תקפה או שיש לחזור על הבדיקה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן
פרופ` דוד בידר16/10/2020הסיכויים להריון אחרי שתי הפלות לא השתנו.
הסיכויים להפלה אחרי שלוש הפלות רצופות עולים.
לכן אין הצדקה לתת קלקסן.
בכל אופן אי אפשר לומר שההמלצה של לקיחת קלקסן בפעם הבאה היא לא נכונה.
ממליץ לך ללכת לפי המלצת הרופא המטפל.
אם הרופא המטפל חושב שכדאי לקחת תקחי ואם לא אז לא.
הרופא בבית החולים לא היה צריך להמליץ על קלקסן ולהראות שהוא יותר חכם מרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופית בנשאות תלסימיהאמל15/10/2020
שלום ד״ר
אני אחרי החזרת עובר מוקפאים תהליך של pgd בנשאות תלסימיה והרופא הקפאי את העוברים בלי לעשות פיופסיה בגלל פגרה במחלקת גנטיקה !! הקפיאו העוברים בשלישיות שהחזירו לי העובר המלצו שנוצאי 6 עוברים ואם יצאו בראים מקפאים אותם בחזרה הוציאו 6 עוברים מה 6 בדקו 5 עוברים אחד יצא חולה והשאר טובים (4) החזירו אחד וזרקו שאר העוברים (3) כי אי אפשר לקפאי אותם בחזרה וזה מה שלא אמרו לנו אני לא נבהלתי כי יש רשלניות בבית חולים כזה שחכינו לתהליך שנה וחצי ואף אחד לא דואג ,
אוקי
החזירו העובר על בסיס הורמנלי קבלתי מחזור ב10 ספטמבר החזרת העובר היתה ב 1 אוקטובר ולצערי לא נכנסתי להריו האם זה בסדר שלאחר הרבה זמן הם החזירו את העובר !
זה לא אמור להוסיף עובי ההררית יותר ומכשול של החזרת העוברים !
בבקשה תעני לי אני לא מפסקה לחשוב אני פשוט עוד לא סומכת על בית החולים הזה אבל אין לי בררה אני חיבת להשאר כי יש לי עוברים שם !
אני בת 28 ללא בעיות שאבו לי 19 בציות ונשארו 15 עובר מוקפאים ללא פיופסה ועכשיו הן 9 עוברים מוקפאים ללא פיופסיה בעלי עם זרע נמוך ולא יודעת למה התהליך לא הצליח אני חושבת פשוט שהזמן של החזרת העוברים לא נכון
ורצה לצין שאני מיום הרבני למחזור מקבלת אסטרופם 3 כדורים שתיים בבוקר אחד בערב לאחר בדיקת אלטראסונד עובי הררית היה 9 אבל בבדיקת דם הערמונים היו גבוהים הרופאה התקשרה ובקשה להוסיף עוד כדור של אוסטרפם ולקחתי שתים בבוקר ושתים בערב . המשכתי לקחת אסטרופם עד יום בדיקת ההריון ! זה בסדר , כי פשוט אני קוראת שנותנים אסטרופם רק ל12 יום למה נתנו לי אותו כל כך הרבה זמן !
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה
פרופ` דוד בידר15/10/2020אין את כל נתוני הטיפול וגם כך בשלב זה אין לך ברירה אלא להמשיך בתהליך בתקווה שיהיה הריון.
אם לא תהרי את יכולה לבצע את הטיפול על ידי רופא שאתם תבחרו באסותא תלנאביב או מדיקל הרצליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכול להיות שהתמיסה מאירה ברחם ולא עובר שהוזרק?ורד14/10/2020
איך יודעים שהוזרק עובר לרחם ולא רק תמיסה?
האם יכול להיות שגם תמיסה שמוזרקת לרחם נראית כמו נקודה מאירה באולטראסאונד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט,לכן הקטטר נבדק במעבדה לאחר ההחזרה ע״מ להבטיח שהוא הוחזר לרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך המעבדה מוכיחה ששמה עובר בקטטר- האם מצלמים את העובר לפני שמעבירים לקטטר?
.15/10/2020משום שיכול להיות שעובד המעבדה בטעות לא שם את העובר בקטטר
האם הרופא רואה את העובר בקטטר או שהוא "סומך" על המעבדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המעבדה לא צריכה להוכיח כלום היות ופעילותה מקצועית ובתום לב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)