מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רפאפןהילה27/01/2008
ביום שני 21.1.08 הוחזרו לי 4 עוברים מוקפאים, מאתמול התחילה לי מוגלה בגרון,
היום הלכתי לרופא והוא הביא לי רפאפן + סטרפסילס האם אני יכולה לקחת אותם או שאסור בגלל שאולי אני בהריון? (כתוב בעלון לצרכן שאין להשתמש אם הינך בהריון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני יכולה לקחת אופטלגין??
הילה27/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום הילה
ד''ר דוד ישי27/01/2008גם אם את בהריון, את יכולה לקחת גם רפאפן וגם אופתלגין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות ושילשוליםחסוי27/01/2008
שלום היום אני הייתי צריכה לקבל מחזור
אתמול בערב היו לי מן בחילות מוזרות .. בסיביבות 4 וחצי לפנות בוקר הקאתי וגם היו לי שילשולים
גם היום אותו דבר יש בחילות אבל לא מקיאה ויש לי שילשול
יש לי גם מן כאב קל בבטן
רציתי לדעת ממה זה נובע האם רמז שיש היריון או סתם וירוס?
האם כדאי כבר לעשות בקדיקת היריון<?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי27/01/2008זה נשמע לי יותר כמו איזה זיהום של דרכי העכול. בלי קשר לזה, אם יש לך איחור תעשי בדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית זרעדנה27/01/2008
בבדיקת זרע האבחנה המשוערת היא מיעוט תאי זרע (OLIGOASTHENOZOOSPERMIA) .
בדיקה ראשונה ב-PCT - נצפו תאי זרע בודדים וללא תנועה , בנפח 4.2
בדיקה שניה - ריכוז של 0.1 בנפח 6 וגם לאחר סירכוז לא נמצאו תאים בתנועה.
בדיקת סונר אשכים (US דופלר) נצמא וריקוצלה קטנה דרגה 1 או 2 .
רופא הנשים קבע על סמך בדיקות הזרע שיש בעיה של יצור תאי זרע, וצריך בדחיפות להקפיא זרע כי יכול להיות שעוד מעט הגוף לא ייצר זרע בכלל,ושאין טעם לחכות לשאר הבדיקות (הורמונים,תרבית זרע,שתן אחרי מתן זרע ו-FNUCBOSE)
שאלותי הן איך ניתן לדעת שהגוף יפסיק לייצר תאים על סמך בדיקת זרע בלבד?
והאם הוריקוצלה לא יכולה להיות הסיבה?
האם זריקות או כל טיפול אחר יכולות לעזור במקרה כמו שלנו?
האם אנחנו צריכים טיפולי IVF?
מה הסיכויים במצב כמו שלנו?
מה השלב הבא שעלינו לעשות?
האם יש דבר כזה רופא פוריות מומחה בזרע? איך נדע למי לפנות? (גרים באיזור ק.שמונה)
תודה על תשובתכם, אנחנו מאד מבולבלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעית זרע
פרופ' שחר קול27/01/2008בעיית זרע אינה נדירה כסיבה לתת פוריות בקרב הזוגות המטופלים במרפאות הפריון.
לא ניתן לדעת האם הגוף יפסיק יצור הזרע. ההקפאה מהווה "ביטוח".
וריקוצלה בדרגה שנמצאה אינה סיבה למיעוט הקיצוני של תאי הזרע.
זריקות יועילו רק אם יש בעיה ספציפית בבדיקות הורמונאליות של המטופל.
יש סיכוי גדול שתזדקקו לטיפול ב - IVF
הסיכוים טובים מאוד בעיקר אם את צעירה.
מציע להשלים את הברור של בן הזוג, ורק אז לקבוע את הטיפול המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות פרופיל הורמונלייוספה27/01/2008
אודה לך מאוד על דעתך על תוצאות הפרופיל ההורמונלי שעשיתי ביום ה3 למחזור. יש לי תור לרופא שלי רק בעוד כחודש.... כמו כן האם יש צורך בבדיקות נוספות?
תודה מראש !
Prolactin 132 mIU/l
LH - Luteinizing Hormone 4.8 IU/l
FSH 3.7 IU/l
Estradiol (E2) 200 pmol/L - קטן מ
=========================
Progesterone 2.0 nmol/l
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי
פרופ' שחר קול27/01/2008תקין.
רצוי לבדוק פרוגסטרון כשבוע לאחר תאריך הביוץ המשוער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 15 נסיונות "טבעיים"נעמה26/01/2008
שלום! אני בת 32 ואנחנו מנסים כבר 15 חודשים להכנס להריון באופן טבעי לפי תאריך ביוץ משוער(ממוצע של 30 יום למרות שנע בין 27 ל-35 יום). בינתיים עשיתי בדיקות הורמונליות שיצאו תקינות ובעלי עשה בדיקת זרע שהיתה תקינה למרות שנמצאו מעט לויקוציטים וה-MOTILITY היתה 58% אחרי שעה ו-40% אחרי 4 שעות. אני מנסה לדחות את צילום הרחם והטיפולים ההורמונליים. האם יש דרך לעשות "מעקב זקיקים" באולטרסאונד והזרעה (אם יש צורך) ללא טיפול הורמונלי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיונות "טבעיים"
פרופ' שחר קול27/01/2008בוודאי.
אם כי, במצבך מומלץ לבצע צילום רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה : מתי בייצתי והאם יש בעייה ?מיכאלה26/01/2008
חודש נובמבר :
יום 3 למחזור :
3.7 LH
5.2 FSH
קטן מ 200? Estradiol (E2)
3.2 Progesterone
1.6 Testosterone Total
דצמבר:
14.6 FSH
672 Estradiol (E2)
4.3 Progesterone
שחלה ימין גודל זקיק רירית ימי מחזור תאריך
16 11.2 יום 14 למחזור 7/12/2008
20 12.3 יום 16 למחזור 9/12/2008
21 13 יום 17 למחזור 10/12/2008
17 13 יום 19 למחזור 12/12/2008
ינואר:
יום 21 למחזור :
84.1 LH
19.5 FSH
640 Estradiol (E2)
5.7 Progesterone* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי בייצתי
פרופ' שחר קול27/01/2008בכל הבדיקות לא מתועדת עליה תקינה של פרוגסטרון המעידה על ביוץ.
הבדיקת האחרונה מתאימה לעליה החדה ברמת ה - LH האופיינית ממש לפני הביוץ.
רצוי לבדוק פרוגסטרון כשבוע לאחר הבדיקה האחרונה כדי לתעד הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסים הריוןחסוי26/01/2008
אנחנו מנסים להכנס להריון במשך כ 7 חודשים, המחזור היה סדיר (כל 29 יום) אך בחודשיים האחרונים יש איחור, כלומר המחזור הגיע בחודש שעבר באיחור של שבוע, והחודש עוד לא קיבלתי, כנראה גם איחור של שבוע.
אני בת 32, אני חושבת שאנחנו מנסים בימי הביוץ אבל אם המחזור אינו סדיר (כמו שחשבתי)
האם אני צריכה איקקלומין? והאם בדיקות ביוץ ביתיות שוות משהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסים
פרופ' שחר קול27/01/2008אם המחזור אינו לגמרי סדיר יש מקום לתעד את הביוץ ע"י בדיקות יסודיות.
לדעתי בדיקות ביוץ ביתיות אינן מספיק אמינות במצבך.
ממליץ להתחיל בטיפול תרופתי רק לאחר קביעת האבחנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להבין...שלומית26/01/2008
שלום רב,
אנחנו משתייכים לקבוצת הלא מוסברים. ביוני עברתי שאיבה (פרוטוקול קצר, גונל במינון 150 למשך כ- 7 ימים, אוביטרל). נשאבו 18 ביציות. היו 13 הפריות (7 באיקסי - עשו אוטומטית ו- 8 טבע) הוחזרו 2 עוברים. יתר 11 העוברים הצליחו לגדול לבלסטו' והוקפאו.
לפני חודשיים - שאיבה נוספת פרוטוקול ארוך (דקא 3.75, גונל במינון 187.5 למשך 8 ימים, לובריס 75 למשך יומיים). נשאבו 23 ביציות. 4 תרמתי. מתוך ה- 18 הנותרות הופרו 13 (8 באיקסי, 7 ב- IVF). הוחזרו 2 עוברים ביום 3 ובלסטוציסט ביום 5. לא הוקפאו עוברים. טענת המעבדה - הם לא התפתחו לבלסטו'. במחזור הזה נקלטתי להריון כימי.
השאלה שלי - איך ניתן להסביר את השוני בין שתי השאיבות - ממצב של 100% מוקפאים בלסטו' למצב שאף עובר לא גדל לבלסטו'? האם ניתן ללמוד שפרוטוקול ארוך פחות מתאים לי (למרות שהושג הריון?).
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להבין
פרופ' שחר קול27/01/2008הייתי נזהר מאוד לייחס את ההבדל בין 2 הניסיונות לפרוטוקול.
יכולים להיות גורמים רבים נוספים.
יש לזכור כי מתן פרוטוקול זהה לחלוטין לאותה מטופלת בהפרש זמנים קצר יכול להניב תוצאות שונות לחלוטין.
מתוך התאור ניתן להסיק כי סיכויי ההריון בהמשך הם טובים מאוד, ולא כל כך משנה איזה פרוטוקול יינתן לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדילמה...הגר26/01/2008
לפני כחודש עברתי IVF ראשון, יותר נכון ב 12.12.07. ב 24.12.07 אחרי 12 ימי המתנה
ניגשתי לבדיקת בטא שיצאה 11, ואמרו לי לחזור לבטא חוזרת לאחר יומיים. מאחר והתחלתי לדמם
באותו יום התקשרתי אל הרופא שלי והוא נחרצות קבע שזו ווסת, אז אפילו לא טרחתי לגשת שוב לבדיקה נוספת.
המחזור שלי בדרך כלל סדיר לגמרי 28 יום בדיוק.
היום, אני כבר 34 יון אחרי המחזור האחרון ועדיין כלום, אפילו לא הפרשות של לפני.
סומכת על נסיונך הרפואי הרב בכדי לייעץ ולהדריך אותי מאחר ואני ממש מבולבלת ולא רוצה להשלת את עצמי.
מודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילמה
פרופ' שחר קול26/01/2008ממליץ לחזור על בדיקת הבטא.
אם חיובי - יש להמשיך ולעקוב. יש להמשיך ולעקוב עד שמגיעים לאיבחון וודאי לגבי התהליך ההריוני שהחל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילשירה26/01/2008
שלום רב רופאים יקרים
האם מבחינת הסיכוי להשיג הריון וצאצא בריא יש הבדל אם האשה בת 40 או 45?
הרי ידוע שהפוריות יורדת(אם כי אין מספיק מודעות ציבורית, נשית לענין) בגיל 30+
אז מה באמת קורה עם בנות ה40+ כמה הפלוס מהווה את המינוס ביצירת חיים חדשים ובריאים?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום:
פרופ' שחר קול26/01/2008יש הבדל גדול בין הסיכוי בגיל 40 לבין הסיכוי בגיל 45.
המודעות הציבורית לנושא מאוד נמוכה.
בציבור השתרשה האמונה שבידי רפואת הפריון היכולת להתגבר על נושא הגיל.
זה נכון אם עושים שימוש בתרומת ביציות.
לצערי, הסיקור התקשורתי של נשים שהרו בגיל מבוגר (גם "מפורסמות") משמיט את העובדה שההריון נוצר מתרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםלילך26/01/2008
ב14.1 היתה לי החזרת עוברים מוקפאים {3 הוחזרו} ומיום למחרת החל דימום ההיתי במיון ביום שבת עם דימום חזקים אמרו לי שזה לא בא מהרחם ולא מצוואה הרחם וביום רביעי הפסיק לחלוטין
אני לוקחת 3 אסטרופם ו4 אנדמוטרין בבוקר היום היו לי כאבי גב כאילו אני אמורה לקבל מחזור ביום שני ב28.1 יש לי בדיקת הריון האם הטיפול נכשל ?או שיש עוד סיכוי להריון ? וכל תופעות הלוואי זה מההורמונים שאני מקבלת למשל כאבי חזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים מוקפאים
פרופ' שחר קול26/01/2008מקור הדימום החזק אינו ברור. אם לא מהרחם ולא מהצוואר - מאין???
אין לדעת אם הטיפול נכשל עד ביצוע בדיקת הדם בתאריך שניקבע לך.
עד אז - מציע להמשיך ולקחת את הטיופול התרופתי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרהנגה26/01/2008
שלום רב.
אני בת 44
אני אחרי הריון מivf שכשל. הריון שלא התפתח (שק ריק). אני בשלבי הפלה ע"י ציטוטק.
ההריון הושג מהחזרת 2 עוברים בדרגה A , שהתחלקו ל8 תאים טרם ההחזרה. 2 עוברים נוספים הוקפאו.
בהתייעצות עם אחד מן הרופאים המטפלים (יש כמה ברוטציה), רופאה במקרה הזה, לגבי סיכויי בהמשך, ובאיזה הפלה לבחור, ענתה הרופאה:"תראי, בגילך אין לידות!!!......." ועוד כמה דברים שאני מעדיפה לא לפרט
שאלתי היא כזו, האם מנסיונכם הרב זה נכון? האם לא מושגות לידות לנשים בגילי, האין העובדה שהיו לי 4 הפריות מתוך 7 ביציות, מתוכם 2 עוברים בדרגה A , והיתר AB מצביעה על סיכוי טוב יותר למרות הגיל? אשמח לשמוע את תשובתכם הכנה. אני "ילדה גדולה" ומוכנה לקבל כל אמת שתאמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגה שלום:
פרופ' שחר קול26/01/2008הסיכוי להריון המסתיים בלידה של צאצא בריא בגילך הוא אחוזים בודדים (1 - 2 ) למחזור טיפול.
יש מקום להחזיר יותר משני עוברים במחזור טיפול אחד.
אולי היה עדיף להחזיר את כל 4 העוברים שהושגו.
העובדה שהושג הריון מעלה מעט את הסיכוי להמשך.
אם כי, לצערנו, רוב מוחלט של ההריונות המושגים אינם מסתיימים בלידה של צאצא בריא.
בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ממושך לאחר התחלת גלולות מינסדן25/01/2008
אני בת 34 וכחודשיים וחצי לאחר לידה. ביום הראשון של המחזור התחלתי לקחת גלולות מינס. בד"כ המחזור שלי נמשך כ- 6-7 ימים אך כעת המחזור אינו מפסיק ונמשך כבר 13 ימים. מה הסיבה לכך? האם עלי להפסיק את הגלולות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינס
פרופ' שחר קול26/01/2008מינס היא גלולה המכילה מינון נמוך של "הורמונים".
"המחיר" הוא עליה בתופעת הלוואי שאת מציינת.
כלומר, רירית הרחם אינה יציבה, ונושרת.
מציע להמשיך בטיפול ולפנות בהקדם לרופא/ה שלך כדי לשקול החלפת הגלולה, או תוספת זמנית של "הורמונים" ל"חיזוק".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוות או לא לחוות זו השאלהשירה25/01/2008
שלום רב רופאים יקרים
מדוע התריעה בפני האחות לאחר החזרת העוברים לבל אקיים יחסי מין ופחות מכל להגיע לאורגזמה? היש הסבר והצדקה מדוע להמנע מיחסים מכל סוג שהוא? ואם כן, אזי, למשך איזו תקופה יש להמנע מיחסים לאחר ההחזרה?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו השאלה
פרופ' שחר קול25/01/2008הימנעות מקיום יחסים קשורה לגירוי השחלות. שחלות לאחר שאיבה של מספר רב של ביציות הן גדולות, עשירות בכלי דם, ופגיעות לטראומה.
וכך למשל, לאחר מחזור הפשרה אין צורך במיגבלות הנ"ל.
לגבי נושא האורגזמה - אין שום קשר לסיכויי הצלחת הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שחר היקר תוצאות בדיקות דםאדית25/01/2008
TSH 1.680 MIU\
LH 5.3 IU\L
FSH 10.3 IU\L
PROLACTIN 430MIU\L
ESTRADIOL [E2 <73.4
PROGESTERONE 0.9 nmoi\L
י"ח \ תוצאה \ שם בדיקה
ד"ר שחר יקר הבדיקות האלה התבצעו ביום השלישי לוסת קיבלתי ב01 19 ואת הבדיקות עשיתי ב01 21 האים זה תקין ומה אתה ממליץ לי לעשות אני מיואשת תודה רבה לך אתם מקסימים על הסבלנות שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם
פרופ' שחר קול25/01/2008הבדיקות תקינות, אם כי רמת ה - FSH מעט גבוהה, ורומזת על אפשרות לתגובה שחלתית נמוכה לגירוי.
לא אוכל להמליץ לגבי ההמשך בלי לדעת את מלוא הפרטים.
מציע לפנות לרופא פריון כדי לגבש תכנית להמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)