מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תאריך לשאיבהאור26/08/2007
אני אמורה לעשות הפריה ולא ברור לי מתי אני אמורה לעשות את השאיבה אם אני אמורה לקבל מחזור ב- 15/9?
(הבעיה היא חסימה מעבר לכך הכל תקין הורמונלית, עברתי הריון טבעי לפני שנתיים + קיסרי)
מבקשת לדעת בערך איך זה עובד האם שבועיים מיום הביוץ אמורים לשאוב או שכשנותנים הורמונים לפני הפריה השאיבה מתוכננת לימים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור היקרה:
פרופ' שחר קול27/08/2007בטיפולי הפריה חוץ גופית תיזמון הביוץ נתון בידי הצוות המטפל, ע"י תרופות השולטות על המערך ההורמונאלי הרלוונטי.
במקביל לגירוי השחלות לצמיחת זקיקים נותנים תכשירים אחרים המונעים ביוץ מוקדם.
לוח הזמנים תלוי בפרוטוקול הטיפולי שייבחר ע"י הרופא שלך.
בהתאם לפרוטוקול יהיה ניתן להעריך את מועד השאיבה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקאקלומיןמשי26/08/2007
שלום. הרופאה נתנה לי החודש איקאקלומין 2 כדורים ליום התחלתי ביום ראשון שעבר עד יום חמישי. יש מצב שרק ביום חמישי הקרוב ה-30.8 יהיהביוץ .הבנתי שמהרגע שמסיימים את הכדורים ממתינים שלושה ימים ואז יש ביוץ. אני שומרת נידה ורק ביום חמישי אני אוכל לקיים יחסים תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משי היקרה:
פרופ' שחר קול26/08/2007זה לא מדויק. מועד הביוץ משתנה ממטופלת אחת לרעותה. מומלץ לעקוב אחר התפתחות הזקיקים בשחלה כדי לדעת את מועד הביוץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול להחזרת עוברים מוקפאיםדניאלה26/08/2007
שלום רב לרופאים המקסימים
בת 30, יש לי 4 עוברים מוקפאים בדרגה של 8 תאים
רציתי לשאול אני עומדת כעת לפניי טיפול של החזרת מוקפאים.
הרופא המנטפל שאל אותי על איזה בסיס נרצה להחזיר את המופשרים ביוץ טבעי או ע"י פרוגינובה...
אודה לך על עזרה בבחירה ועל סמך ניסיונך העשיר לאילו מבין השניים יש שכיחות הצלחתית גבוהה יותר...
וכל זאת בהנחה שבשלב החזרת המופשרים הרירית עומדת על כ8 מ"מ + גם בטיפול טבעי וגם בתמיכת פרוגינובה.
מודה מאוד מקרב לב
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל היקרה:
פרופ' שחר קול26/08/2007מבחינת סיכויי ההצלחה - אין הבדל בין שתי השיטות. מעקב אחר מחזור טיבעי הוא מעט מעיק מבחינת מספר ניכר של בדיקות דם. בנוסף, עלול להיות קונפליקט עם צורך אפשרי לבצע החזרת עוברים בשבת או חג. היתרון העיקרי - המילה "טיבעי" המהלכת קסם על המטופלות...
מחזור מתוכנן עם פרוגינובה מאפשר גמישות מלאה בבחירת יום ההפשרה. כמות בדיקות הדם היא מינימאלית. החיסרון העיקרי: דורש נטילת "הורמונים" הנחשבים לאויבי המין האנושי...
לבחירתך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שחר קול אתה פשוט מקסים , תודה!
דניאלה26/08/2007אין בכלל לתאר כמה תשובותיך מרגיעות, נינוחות ועינייניות... אין כמוך...ו העלית חיוך על שפתיי בתשובה הנפלאה וההסברית. נפלא! תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF שנירוני26/08/2007
ד"ר שלום רב,
הופנינו לIVF לאחר 6 הזרעות שכשלו בשל בעיית זרע - מורפולוגיה 2%.
לפני שנתיים הריון ספונטני שנגמר בהפלה טיבעית.
בהפרייה הראשונה נצפו באולטרסאונד 11 זקיקים- עם E2 מתאים (שזינק באמצע הטיפול וגרם להורדת מינון)- נשאבו רק 4 ביציות והיו רק 2 הפריות- הרופא שלי אמר שיכול להיות שזה בשל קפיצת ההורמונים שהייתה.
היום הייתה שאיבה שנייה עם פרוטוקול שונה- במהלך הזריקות היו עליות וירידות של הפרוגרסטרון (למרות הדקא היומי) אבל לא ברמה של ביוץ.
באולטרסאונד נצפו 16 זקיקים עם E2=12000- נשאבו 7 ביציות טובות.
1- האם הזגזוג של הפרוגרסטרון יצר בעיה כלשהי?
2- מה יכול ללמד שנשאבים לי פחות מ 50% ביציות טובות- האם זה מלמד על בעיה כלשהיא או שאצל כולם זה ככה ואני סתם נלחצת?
אני יודעת ש 7 זקיקים זה מכובד ואני מודה לאל על כך- אבל אם המצב שפחות מ 50% מהביציות שלי טובות זה אומר שהסיכוי שלי להריון טיבעי הוא יותר מפעם בחודשיים ולא פעם בחודש כמו הנורמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוני
ד''ר דוד ישי26/08/2007בלי לדעת את רמות המזגזגות של הפרוגסטרון, נראה לי שאלה סטיות מעבדתיות חסרות משמעות.
50% בשלות של הביציות, זה אחוז מעט נמוך אבל אי אפשר ללמוד ממנו על המחזורים הבאים ובודאי לא להסיק ממנו על המצב במחזורים הטבעיים. אם המצב יחזור גם בפעמים הבאות אפשר יהיה לומר שיש בעיה מסויימת בתהליך ההבשלה בשחלות שלך. אבל כמו שאמרת 7 ביציות בשלות זאת כמות טובה ואני מאחל לך הצלחה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד ניתן לפתור בעיית הבשלת הזקיק ?
רוני26/08/2007בשחלות.
האם יש לזה טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי להודות לך...
רוני23/10/2007בעקבות ההתייעצות איתך שבה הערת את תשומת ליבי שאולי יש בעיה עם הבשלת הזקיקים- עשיתי היום שאיבה נוספת שבה נשאבו 4 מתוך 4 ביציות שראו באולטרסאונד.
עשינו שאיבה מאוחרת עם 2 אוביטרל במקום 1.
אז רציתי להגיד תודה אם לא היית מעלה את זה לא הייתי מגיעה לזה בחיים לבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעם מתכתי בפהפוריה26/08/2007
שלום רופא יקר,
רציתי לדעת, האם טעם מתכתי חזק בפה כבר שלושה ימים לפני האיחור בוסת יכול לרמז אולי על קליטת הריון?
תודה רבה ושבוע נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
ד''ר דוד ישי26/08/2007יתכן שזה נכון. אני לא מכיר סימן כזה ומציע לא לבנות עליו צפיות מיותרות. חכי בסבלנות עד יום הבדיקה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד''רjane26/08/2007
אני רציתי לשאול האם מותר לקיים יחסי מין לאחר החזרת העוברים כאשר חלפו בדקיון שבועים והיום תודה לאל התברר שאני בהריון. אולי כדאי להתאפק זמן מה? ואם כן מותר אולי בעלי צריך להשתמש בקונדום, ליתר ביטחון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום jane
ד''ר דוד ישי26/08/2007יחסי מין בהריון אינם אסורים ופרט למקרים חריגים שבהם אנחנו אוסרים אותם, הם מותרים בכל שלבי ההריון כולל בשלבשאת שואלת עליו. המניעה היחידה במצבים האלה היא התחושות שלך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד''ר
jane27/08/2007תודה רבה ד''ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריוןפוריה26/08/2007
שלום רב,
אני בת 35. הריון ראשון לפני 10 שנים. מאז, לא נסינו להכנס להריון.
היום אנו מנסים.רוצים עוד ילד. עוד כיומיים תאריך הגעת הווסת. לא התאפקתי ועאכתי
בדיקה ביתית בשעות הצהריים.לאחר דקה, כשהיה נדמה לי שאין שני פסים, עזבתי והתפנתי לעיסוקי.
אולם כעשר דקות אחרי כן ניגשתי לשירותים שם הייתה הבדיקה עדיין וראיתי שיש 2 פסים.
אחד בחלון הביקורת, אחד בחלון הבדיקה.הקו היה חלש יותר מקו הבדיקה.
האם יש סיכוי שיש הריון או שלא כדאי להתייחס לתוצאות הבדיקה לאחר 10 דקות אלא לאחר 3 דקות? אני פשוט לא טרחתי להסתכל אחרי 3 דקות אלא עזבתי את זה לאחר 1-1.5 כי היה לי טלפון.
תודה מראש.
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
ד''ר דוד ישי26/08/2007לי זה נשמע כמו בדיקה חיובית. כאשר אין הריון הקו השני לא נצבע גם כעבור שעה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהורד26/08/2007
שלום רב!
רציתי לדעת האם יש סימנים מחייבים להשרשה? ומהם?
המתנה של שבועיים היא המתנה ארוכה ומייגעת האם ניתן ע"י בדיקת אולטרסאונד לבדוק את מיקומו של העובר אשר הוחזר ולבדוק שהכל בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ורד
ד''ר דוד ישי26/08/2007לצערי אין להשרשה סמנים . בחלק מהמקרים של הפרשה דמית אנחנו מניחים שהסיבה היא השרשה.
הבדיקה הראשונה שמאשרת הריון היא בדיקת הדם. האולטרסאונד רואה הריון התחלתי רק מספר ימים אח"כ
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם (בטא = 219)jane26/08/2007
לפני שבועיים החזירו לי שני עוברים, היום בדיקת דם הראתה רמת הבטא 219, האם זה אומר שיש לי תאומים או שלישייה, או עדיין מוקדם לדבר על זה וצריך לעבור אולטראסאונד עוד שבוע?
ועוד שאלה קטנה האם אני יכולה לטוס לחו''ל או להפליג באונייה במשך 4 ימים, זה יכול לסכן את העוברים שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום jane
ד''ר דוד ישי26/08/2007אי אפשר להסיק לפי בדיקת הבטא לגבי מספר העוברים ואין מנוס אלא לחכות לאולטרסאונד.
לדעתי טיסה או הפלגה לא ישפיעו לרעה על הריון כ"כ צעיר. קחי בחשבון אבל, שאם ההריון יתפתח טוב יתחילו בקרוב הבחילות. לא נראה לי שזה שילוב טוב עם הפלגה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםמורן26/08/2007
אני כרגע לוקחת 3 פעמים ביום אסטרופם כבר כשבוע ויומיים הייתי באולטרסאונד ביום ה' ונאמר לי לחזור בשבוע הבא ושהכל תקין ולהמשיך באסטרופם ביום ה' שהייתי באולטרסאונד קיבלתי כתמים חומים לא נראה כמחזור אך שאני מנגבת מופיע חום וכמה טיפטופים חומים האם עליי לחשוש או שזה מצב נורמלי היה לי בעבר כלי דם פתוח שלקחתי נרות פולידין האם זה נפתח לי אולי כתוצאה מהחדרת המכשיר
לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורן
ד''ר דוד ישי26/08/2007אני מניח שאת מטופלת לקראת החזרת עוברים מופשרים לרחם. האם אני מבין נכון שאת מחדירה את האסטרופם לנרתיק ? כי אם כן הבהחלט יתכן שההפרשה הדמית היא בלל פציעה של הנרתיק עם המוליך. בכל מקרה את צריכה לעדכן את הרופא שלך בפגישה הבאה אתו לגבי ההפרשה הדמית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
מורן27/08/2007אני לוקחת את האסטרופם דרך הפה גם עכשיו יש לי כתמים חומים אך לא אדום האם זה נורמלי וכן אני בתהליך החזרת מוקפאים
תודה ואשמח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מורן
ד''ר דוד ישי27/08/2007אם ההפרשות הדמיות באות מתוך הרחם, זה לא תקין. דברי עם הרופא שלך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחה-המשךשרה26/08/2007
תודה לתשובתך אני בת 23 ובריאה לחלוטין האם זה מגדיל את הסיכוי??? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
פרופ' שחר קול26/08/2007בוודאי. סיכויי ההריון עולים ככל שמטופלת צעירה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחהשרה26/08/2007
שלום לבעלי יש איכות זרע בינונית אבל לא רעה כפי שהסביר לנו הרופא והמליץ על השבחת זרע כל הבדיקונית שעברתי היו תקינות ולא נמצאו אצלי בעיות : מה הסיכוי שאהרה מהטיפול הראשון והאם הטיפולים גורמים לכאב???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרה היקרה:
פרופ' שחר קול26/08/2007הסיכוי להריון תלוי בגורמים רבים. החשוב שבהם: גיל האישה.
באופן כללי לגמרי, הסיכוי להריון ממחזור טיפול הכולל הכנת זרע ("השבחה" זה מונח לא מדויק) והזרקתו לרחם הוא סביב 15%.
הזרקת הזרע לרחם אינה כרוכה בכאב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהמירית26/08/2007
הבוקר קמתי עם צואר תפוס.אני ממש בתחילת הריון (שבוע 5).
האם מותר למרוח קרמים להקלה כגון - בןגיא, וולטרן או רדיאן - אילו שמשחררים קצת שרירים תפוסים?
תודה מראש ושבוע נעים.
מילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילי היקרה:
פרופ' שחר קול26/08/2007השאלה מיועדת לפורום העוסק במעקב הריון, או ליעוץ טרטולוגי (מומחים העוסקים בהשפעה של תרופות במהלך ההריון והנקה).
באופן רשמי - להלן ציטוט:
- Use during pregnancy: topical diclofenac is not recommended during pregnancy or lactation because the safety of its administration in these situations has not been established.
במילים אחרות - הפרופיל הבטיחותי בהריון לא ידוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםאמאני26/08/2007
אני אמורה ב 4/9 לעבור החזרה של מוקפאים רציתי לברר מתי הם מפשירים את העוברים כדי להחזיר אותם ואם לא הצליחו העוברים חס וחלילה לשרוד אז נגמר הטיפול אני צריכה להמתין למחזור הבא ? אני מקבלת אסטרופם 3 פעמים ביום ואמרו לי מ2/9 לרדת מ3 ל2 יחידות אסטרופם ולהתחיל עם אוטרוגסטון200 4 פעמים ביום אני בת 24 בטיפול הראשון שאבו לי 20 ביציות והופרו מתוכם 13 החזירו לי שני עוברים והקפיאו 11 וזה הטיפול הראשון של החזרת מוקפאים ומקווה שהפעם זה יצליח ותודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמאני היקרה:
פרופ' שחר קול26/08/2007את העוברים לרוב מפשירים ביום ההחזרה לרחם.
לא כל עובר קפוא שורד.
ההחלטה האם להפשיר עוד עוברים מתקבלת באותו יום, לפי מספר העוברים ששרדו את תהליך ההפשרה, ואיכותם.
אם לא מושג הריון, ניתן להמשיך למחזור הפשרה נוסף ברציפות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשה או ווסת???אריה25/08/2007
אשמח אם תוכלו כבוד הרופאים להאיר במקצת נקודה זאת
אשתי ביום העשירי לאחר אחזרת 2 ביציות ו3 פעמים ביום אוטרוגסטן 200 וביום שני בבוקר בדיקת דם לבדיקת הריון
החלה אתמול לראות דם בתחילה בניגוב ועכשו לדבריה:"בין קל לבינוני נוטה לקל"
האם אפשר לחדד או להאיר יותר לפחות לפי הנתונים שמסרנו לגבי הסיכויים ולתקווה שלנו
בברכת שבוע טוב ותודה רבה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אריה
ד''ר דוד ישי25/08/2007הדימום שאתה מתאר יכול להיות קשור להשרשה של הריון מתפתח או לתחילת וסת כאשר אין הריון.
לצערי לא ניתן להבחין בינהם, אפילו לא כאשר הדימום חזק. נראה לי לכן שלא תהיה ברירה ותצטרכו להתאזר בסבלנות עוד יומים כדי לדעת.
בברכנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)