מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- באיזה שבוע אנימיטל13/08/2007
ביצעתי שאיבה בתאריך 25.6.07 והחזרה בתאריך 28.6.07 באיזה שבוע אני נמצאת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל היקרה:
פרופ' שחר קול13/08/2007שבוע 9.
ו.א. מחושב לפי 14 יום לפני השאיבה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ביוץ?ליאת12/08/2007
עשיתי מעקב זקיקים ויצא תשובה הבאה: שחלה ימנית גודל 1 - 18 גודל 2 -13 , תשובת ההורמונים
LH--6.30 IU/I FSH-4.50 E26-263 PROGSTERON 10.70 בדיקה דם בבוקר של
מעקב הזקיקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת היקרה:
פרופ' שחר קול13/08/2007ערך פרוגסטרון של 10.7 מרמז שהיה ביוץ לפני יום - יומיים. האם נראה נוזל חופשי באגן בבדיקת הזקיקים?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתך ד"ר
ליאת13/08/2007מעקב הזקיקים עשיתי ביום 9/8 יום חמישי האחרון לא נראה נוזל בדוגלס, בבוקר של מעקב הזקיקים
ב-9/8 עשיתי את בדיקת הפרוגסטרון שיצא 10.70 , לא הבנתי את תשובתך האם בייצתי אחרי תאריך 9/8 כלומר ב - 10/8 יום שישי וב-11/8 יום שבת או שביצתי ב-8/8 יום רביעי לפני מעקב הזקיקים
(עלי לציין כי עשיתי נסיון טבעי החל מתאריך 8/8) האם פספסתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול14/08/2007קשה לקבוע בוודאות. הרושם שהביוץ היה ב - 8.8. אם היה קיום יחסים אז - יש סיכוי להריון.
חייבים לדעת מה הפרוגסטרון הבסיסי שלך. יש מטופלות שהוא גבוה באופן כרוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ביוץ
מורן14/08/2007לד"ר תודה על תשובתך היום
יש לי יותר פרטים הייתי אצל טכנאית (14/8/07) הודגם
גופיף צהוב בגודל 16.9*19
ונראה מעט נוזל בדוגלס,
בשחלה השניה גודלה 24.7*15 נצפו מספר זקיקים קטנים, בייצתי בוודאות בשחלה הימנית אך השאלה החשובה שאני צריכה זה מתי שאני לא יודעת אם פספסתי,? והאם אבייץ בחודש הבא בשחלה השמאלית ? עלי לציין עובי
רירית 9/8 -10 , 14/8-8 8.7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול15/08/2007קשה מאוד לתזמן בדיוק מתי היה הביוץ.
בחודש הבא סביר שיהיה הביוץ בשחלה השניה, אך זה לא חוק, ויתכנו הפתעות...
במחזור הבא, מציע להתחיל את המעקב ע"י בדיקות דם ואולטרסאונד מוקדם יותר.
עובי הרירית - תקין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ביוץ
מורן15/08/2007לד"ר היקר אני ממש מודה לך על תשובתך ויש לי רק שאלה אחרונה נוספת וחשובה לי
הבנתי שהביצית נושרת לחלל הבטן והחצוצרה כאילו מושכת אותה לכיוונה אז השאלה היא האם יכול להיות שביצית משחלה ימנית תמשך לחצוצרה מצד שמאל ז"א האם הם עוברים צדדים ? ושאלה שניה
האם אפשר בעזרת תרופות לגרום לשתי ביציות לצאת בשתי השחלות ולא באחת השחלות כדי להגביר את הסיכויים להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול16/08/2007לגבי השאלה הראשונה - זה יתכן, אך מהווה ארוע נדיר, ולכן באופן מעשי אין טעם לסמוך על ניסים...
לגבי השאלה השניה - בוודאי, זה בדיוק ההיגיון שעומד מאחורי טיפולי הפיריון עם גירוי שחלות - להגדיל את מספר הביציות כדי לשפר את הסיכוי הסטטיסטי להריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץיעל12/08/2007
בוקר טוב,
אניאחרי לקיחת 2 טבליות איקקלומין ונימאת ביום ה 15 למחזור. ביום ה 12 למחזור ביצעתי מעקב זקיקים ויצא
רירית רחם: 5.3
שחלה שמאל: 13, 11, 12
שחלה ימין: זקיקים רבים.
היום ביצעתי שוב :
רירית רחם: 6
שחלה שמאל: 16, 19
שחלה ימין:זקיקים רבים
שאלותיי הן: רירית הרחם דקה מאוד אני מאוד מודאגת מכך מה עושים? בנוסף איך ייתכן שביום ה 12 היו 3 זקיקים והיום 2?וכן מתי להערכתך יהיה ביוץ?
תודה מראש ושבוע טוב,
נטלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי היקרה:
פרופ' שחר קול13/08/2007רירית רחם דקה היא תופעת לוואי מוכרת של איקקלומין, אם כי 6 ממ עדיין מאפשר הריון.
הביוץ יבוא עוד מספר ימים, קשה לדעת בדיוק מתי ללא מעקב הורמונאלי צמוד, או תיזמון ע"י זריקת אוביטרל.
אם הזרע תקין, קיום יחסים מידי יומיים יבטיח חשיפה נאותה לזרע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בתהליך בין הזרעה להפריה ?אלי.א12/08/2007
מה ההבדל בתהליך בין הזרעה להפריה ?
האם צריך לקחת את כל הזריקות ופשוט אין שאיבת ביציות או שהתהליך שונה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי היקרה:
פרופ' שחר קול14/08/2007הזרעה - הכנת זרע במעבדה והזרקתו לרחם, לרוב לאחר גירוי שחלות עם תרופות.
הפריה חוץ גופית - גירוי שחלות ליצירת ביציות, שאיבתן, הפרייתן בתנאי מעבדה, והחזרת עוברים לרחם לאחר יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחםיעל12/08/2007
בוקר טוב,
אניאחרי לקיחת 2 טבליות איקקלומין ונימאת ביום ה 15 למחזור. ביום ה 12 למחזור ביצעתי מעקב זקיקים ויצא
שחלה שמאל: 13, 11, 12
שחלה ימין: זקיקים רבים.
היום ביצעתי שוב :
רירית רחם: 6
שחלה שמאל: 16, 19
שחלה ימין:זקיקים רבים
שאלותיי הן: רירית הרחם דקה מאוד אני מאוד מודאגת מכך מה עושים? בנוסף איך ייתכן שביום ה 12 היו 3 זקיקים והיום 2?וכן מתי להערכתך יהיה ביוץ?
תודה מראש ושבוע טוב,
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי היקרה:
פרופ' שחר קול13/08/2007תופעת לוואי שכיחה של איקקלומין היא רירית דקה, אם כי 6 ממ זה עדיין סביר כדי להשיג הריון.
התגובה השחלתית שלך היא טובה - 2 זקיקים שיגיעו לביוץ בעוד מספר ימים. קשה לדעת בדיוק את מועד הביוץ ללא מעקב הורמונאלי צמוד, או תיזמון הביוץ ע"י זריקת אוביטרל. בכל מקרה, אם הזרע תקין, קיום יחסים מידי יומיים יבטיח חשיפה נאותה לזרע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה בדיקת דם בהריון, מודאגת!!!מיכל12/08/2007
שלום רב!
וסת אחרון 9 ליולי,
עשיתי בערך יומיים לפני מועד הוסת בדיקת דם להריון ויצא לי - IU/L 30 BETA-HCG האם זה נמוך או בסדר?
יכול להיות שזה נמוך מפני שעשיתי בדיקת דם יומיים לפני קבלת הוסת?
אני יעשה שוב עוד כמה ימים בדיקה לראות שעלה לי הבטא.
אני מאוד מודאגת, כי לצערי הרב עברתי לפני חודשיים גרידה כתוצאה מהפסקת דופק עובר בשובע 8 ,
חכתי חודש לקבלת הוסת ושוב ניסתי להכנס להריון, וברוך השם חודש אחד נכנסתי. האם עליי לדאוג? כי אני מאוד חוששת שזה נמוך וזה הריון לא תקין. ( כי אנחנו מאוד רוצים תינוק).
בשורות טובות.
בברכה מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי12/08/2007בטא של 30 יומים לפני הוסת הצפוי זה ערך טוב מאד. אי אפשר לקבוע רק לפי זה כיצד יתפתח ההריון, אבל ההתחלה מבטיחה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל
ד''ר דוד ישי12/08/2007בטא של 30 יומים לפני הוסת הצפוי זה ערך טוב מאד. אי אפשר לקבוע רק לפי זה כיצד יתפתח ההריון, אבל ההתחלה מבטיחה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםלי12/08/2007
שלום רב
אני נמצאת בטיפולי IVF שלישי, בטיפול הראשון נשאבה ביצית אחת, בטיפול השני היו 7 זקיקים ונשאבו 4 ביציות וגם בטיפול השלישי (ולמרות שהטיפול היה שונה) היו 7 זקיקים ונשאבו 4, מתוכם 3 הופרו שניים מהם בדרגה 2 ואחד מהם בדרגה 3, יומיים לאחר השאיבה הוחזרו שלושת העוברים (הוחזרו לפני 3 ימים).
האם אני מייצרת מספיק זקיקים? והאם יתכן שטיפול שונה יגרום ליצירת יותר זקיקים?
האם זה נכון להחזיר את כולם, 3?
האם מרגישים משהו בזמן השרשה?
האם הסיכוי להריון יורד עם כל טיפול הפריה נוסף?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי היקרה:
פרופ' שחר קול13/08/2007ממוצע הביציות בטיפול הוא סביב 11, כך ש - 7 זה לא ממש רחוק. טיפול שונה עשוי להניב מעט יותר, אך יש לזכור כי מטרת הטיפול היא להשיג הריון המסתיים בלידה, ולא עוד ביציות...
החזרה של 3 עוברים מקובלת מעל גיל 35, לפי הנחיות משרד הבריאות, ובגיל צעיר יותר לאחר כישלונות חוזרים.
לא מרגישים דבר בעת ההשרשה.
באופן סטטיסטי הסיכוי יורד מעט עם כל כישלון, אך לפי הנתונים שאת מוסרת - כדאי להמשיך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת מוקפאים
ענבל19/07/2010האופר שלנו מחזיר בסהה החסרה 2 עוברים בלבד.
כעת, אנחנו זוג אחרי הפרייה בגוף פונדקאית 2 עוברים באיכות גבוהה שלא השתרשו ולא נוצר הריון.
אנחנו לקראת החזרה שנייה, הפעם על מחזור טבעי ומוקפאים. יש לנו 4 מוקפאים.
שלושה שהוקפאו בשאיבה הקודמת ואחד שנשאר בדד מהשאיבה האחרונה.
השאלה: האם כדאי לבקש מהרופא להחזיר 3 עוברים על סמך הרעיון שסיכויי מוקפאים קטן יותר ושנית שגיל האם ממנה נשאבו הביציות הוא 37? האם הרופא יכול לסרב מסיבה מסויימת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הפריהאור10/08/2007
שלום לך,
אני לפני הפריה מחכה למחזור ואז יקבעו את הטיפול לפני.
הבעיה שלי היא חסימה אחרי ניתוח והדבקויות. כבר הייתי בהריון לפני שנתיים מחזור סדיר , פרופיל הורמונלי תקין, אין בעית זרע.
האם במסגרת מתן ההורמונים לפני האם יכול להיות שיסתפקו בכדורים מסוג איקוקלמין או שאני אהיה חייבת זריקות?
ושאלה שניה אני סוכרתית מטופלת באינסולין האם יש סכנה בקבלת הורמונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור היקרה:
פרופ' שחר קול11/08/2007בהפריה חוץ גופית לא נהוג להשתמש באיקקלומין אלא רק בתרופות לגירוי השחלות הניתנות בהזרקה.
אם את מאוזנת היטב מבחינת הסוכרת, לא צפויה בעייה מיוחדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לא עקבי אחרי גונאלאורלי10/08/2007
אני אחרי מחזור זריקות ראשון של גונאל-אף. 10 ימים אחרי ביוץ באמצעות אוביטרל היה לי דימום פעם קל פעם אחת הבדיקה למחרת העידה של בטא חיובית אבל ברמה נמוכה והאחות אמרה לי לחכות בנתיים לדימום היום שלושה ימים אחרי הדימום הראשון מידי פעם יש לי דימום קל מאוד.
האם עדיין יש סיכוי שאני אהיה בהריון במחזור הזה?
האם הבטא החיובית הנמוכה יכולה להיות שאריות של הגונאל או האוביטרל?
האי פריון שלי עדיין בהגדרה של לא מוסבר, למרות שבצילום רחם גילו שחלה אחת סתומה וFSH גבוה הרופאים ססבורים שלמרות שהסיכויים קטנים זה לא מה שצריך לעצור הריון, בכמה אחוזים יגדלו הסיכויים שלי בIVF?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר לי היקרה:
פרופ' שחר קול11/08/2007הבטא 10 ימים לאחר אוביטרל היא אמיתית, כלומר משקפת הריון שהחל. מכיוון שיש דימום, יש מקום למעקב צמוד אחר רמות הבטא, בתקוה שיושג הריון תקין, אך גם חייבים לשלול מצב של הריון חוץ רחמי.
לא להתבלבל, החצוצרה חסומה, לא השחלה.
הפריה חוץ גופית תשפר את הסיכוי להשיג הריון, אם מחזור טיפול זה לא יסתים בהריון תקין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליטל09/08/2007
אני מנסה להכנס להריון כבר מס' חודשים אך ללא הצלחה.. המחזור שלי לא ממש מסודר ולכן נשלחתי לבדיקה הורמונלית, אשר העידה כי 2 הורמונים הם מעל הנורמה. יש במשפחתי היסטוריה של בעיות בבלוטת התריס, האם ייתכן שבעיה בבלוטת התריס משפיעה על ויסות הורמונים תקין? האם יש צורך לגשת לבדיקת דם נוספת ולברר זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת היקרה:
פרופ' שחר קול10/08/2007קשה להתייחס באופן ספציפי שכן חסרים נתוני הבדיקה. באופן כללי: הפרעה בתפקוד בלוטת התריס (הן פעילות יתר והן תת-פעילות) יכולה לגרום לשיבוש הביוץ, ולכן לבעיות פריון. בנוסף, איזון בלוטת התריס חיוני במהלך הריון. לכן, מומלץ להגיע לאיזון מיטבי של בלוטת התריס לפני שמנסים להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' קול
ליטל10/08/2007תוצאות הבדיקה ביום השלישי למחזור הינן:
TSH 2.060
LH 12.5 (גבוה מערכי הנורמה)
FSH 6.0
PROLACTIN 452
ESTRADIOL ׂE-2 203
PROGESTERON 17-OH 6.0 (גבוה מהנורמה)
TESTOSTERONE-TOTAL 2.7
DHEA SULPHATE 2.5
נשלחתי ע"י הרופא לבדיקת דם נוספת לרמת פרוגסטרון ביום ה29-30 למחזור, אותה עדיין לא עשיתי.
האם התוצאות הנ"ל אכן מעידות על הפרעה בבלוטת התריס? האם כדאי לי לגשת לרופא המשפחה ולבקש הפניה לבדיקת הבלוטה בנוסף לבדיקה הדם ההורמונלית שאני אמורה לעשות בקרוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול11/08/2007TSH הוא ההרומון האחראי על הפעלת בלוטת התריס, רמתו אצלך תקינה.
הרושם הוא שיש הפרעת ביוץ על רקע אחר.
בידינו תרופות טובות מאוד לההתמודד עם בעיה זו.
סיכויים טובים שיושג ביוץ והריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום קטןאולגה09/08/2007
שלום רב!!!
אני אחרי IVF קיבלתי תשובה חיובית ליפני יומיים בטא 10215
פרוגסטרון 37 ליפאמים יש לי כאבים היתה לי גם הפרשה קטנה ןהיום בערב עלה לי קצת חום 37.1-37.4 מה עלי לעשות ? אין לי כאבי גרון ושום דבר חוץ מי חולשה ובחילות....
מה אפשר לישתות אקמול? מי איזה חום ?
תודה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אולגה
ד''ר דוד ישי09/08/200737.4 זה לא חום שצריך לטפל בו. אם את בכל זאת מרגישה צורך לקחת אקמול את יכולה לעשות את זה ללא כל חשש לפגיעה בהריון. אם החום יעלה ל 38 או יותר את צריכה לפנות לבדיקת רופא.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלב לוטאלי קצרחסוי09/08/2007
שלום רב,
הנני מנסה להיכנס להריון מזה 10 חודשים.
החודש בפעם הראשונה עשיתי מעקב זקיקים + כל הבדיקות ההרומןנאליות והכל נמצא תקין.
לצערי, היום לאחר 11 יום בלבד מאז הביוץ קיבלתי מחזור.
לפי הבנתי מדובר בשלב לוטאלי קצר.
האם אני צודקת? האם זו יכולה להיות הסיבה מדוע אינני מצליחה להיקלט?
מה הטיפול המתאים במצב כזה?
מתי צריכים להתחיל בטיפול בתקווה להיכנס להריון בחודש הבא?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי09/08/2007שלב לוטאלי קצר אמיתי הוא מצב די נדיר. אני לא חושב שזו הבעיה שלך.
נסי עוד מס' חודשים .אם לא תהרי השלימי את הבירור והתחילי טיפול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה בשילוב עם החזרת עובריםאתי09/08/2007
שלום,
אני צריכה לעבור החזרת עוברים מוקפאים והרופא המליץ לי לשלב גם הזרעה כדי להעלות את הסיכוי להריון.
שאלתי האם יש סכנה לזיהום כתוצאה מהזרעה מה שיכול לפגוע בעוברים המוקפאים שיוחזרו?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אתי
ד''ר דוד ישי09/08/2007התשובה היא לא. הזרעים שחודרים לרחם ביחסי מין לא מכניסים איתם זיהום לשמחתנו הרבה. תארי לך מה היה קורה אם זה לא היה כך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץיעל09/08/2007
בוקר טוב,
אני נימצאת ביום ה 12 לאחר נטילת 2 כדורי איקקלומין.
בוצע היום מעקב זקיקים והתוצאות הן:
שחלה ימנית: 13, 11, 12
שחלה שמאל: זקיקים רבים
השאלה היא האם רירית הרחם דקה? מידיי האם היא תתעבה מספיק בימים הבאים?
תודה מראש,
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נטלי
ד''ר דוד ישי09/08/2007הזקיקים עדיין קטנים ומפרישים מעט אסטרוגן וזה טבעי שהרירית עדיין דקה. אני מקוה שבהמשך המעקב הזקיקים יגדלו ובהתאם תתעבה הרירית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמוניק09/08/2007
היי...יש לי שאלה
מזה מס' חודשים אני ובעלי מנסים להיכנס להריון וזה לא הכי מצליח לנו. אני רוצה לדעת אם ניתן לקבל איזהשהוא טיפ או המלצות שיוכלו לעזור לי. אני רוצה לדעת מתי לערך אנחנו צריכים לקיים יחסי מין וכל כמה זמן כדי שזה ייקלט? חשוב לציין גם שאנו נמצאים קצת לאחרונה בלחצים מסוגים שונים ועייפות ואולי אלה גם יכולים להיות הגורם לכך. בבקשה עזור לי
(חשוב לציין כי המחזור של סדיר לדוגמא בחודש שעבר קבלתי ב 4/07 - יש לי מעין טיפטוף של דימום קל החל מיום שישי כאשר זה לא רצוף - לא כמו מחזור-סליחה על התיאור-יותר חום)
די דחוף לי בבקשה מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מוניק
ד''ר דוד ישי09/08/2007ראשית חשוב להוריד או לפחות להקטין את מרכיב הלחץ. הכניסה להריון יכולה לקחת זמן . תני את הזמן .חכי בסבלנות זה יגיע.
כדי לתזמן את הביוץ במדוייק ככול שניתן , את צריכה למדוד אורך של כמה מחזורים ולחשב את האורך הממוצע של המחזור שלך ( המחזור = הזמן שעובר מיום ראשון של וסת ליום ראשון של הוסת הבא ) . מהאורך הזה את צריכה להחסיר 14 . המספר שמתקבל הוא יום הביוץ הממוצע ( למשל אם אורך מחזור ממוצע שלך הוא 29 ימים הביוץ הוא ביום ה15 ) .
את יחסי המין את צריכה להתחיל 3-4 ימים לפני יום הביוץ הצפוי והמשיך יום כן ויום לא לסירוגין עד היום ה 3-4 אחרי יום הביוץ. בהצלחה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מוניק10/08/2007ערב טוב ושבת שלום ותודה על התשובה....
אם הבנתי נכון - זה אומר שאני בערך צריכה להתחיל לקיים יחסי מין בתאריך 16/08 יום כן ויום לא עד ה 24/08 (זה אומר שלפני ה 16/08 לא אוכל לקיים יחסי מין בכלל?) מחכה לתשובה מהירה. זה די דחוף.
האמת שאנחנו כבר מתחילים להילחץ!
בתודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מוניק11/08/2007צהריים טובים,אודה מאוד אם תוכל לענות לי בבקשה על מה ששלחתי אתמול.זה די דחוף לנו....
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מוניק
ד''ר דוד ישי11/08/2007אם עשית את החשבון וזה מה שיצא אז זה נכון. יחסי המין לפני ה 16/8 לאינם אסורים אבל הם אינם קשורים לנסיון להרות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מוניק
ד''ר דוד ישי11/08/2007אם עשית את החשבון כמו שאמרתי וזה מה שיצא אז זה כנראה נכון. יחסי מין לפני כן אינם אסורים אבל הם לא רלוונטיים לנסיונות שלך להרות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מוניק12/08/2007היי מודה לך אנסה כך ומקווה לתוצאות טובות בעזרת השם.
תודה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)