מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חדשה בעסק עם תהיותשירת אהבה11/07/2007
בת 31, נשואה +2. ילד ראשון מנישואים ראשונים, ילד שני מהנוכחיים , מחזור סדיר כמו שעון. מגיל 16 עם תת פעילות של בלוטת התריס אך מאוזנת יפה עם 100 מק"ג אלטרוקסין ליום. בשנים האחרונות סדרה של מחלות אוטואימוניות ( דלקת בעצב הראייה, איבחון פיברומיאלגיה ועוד...)בשנה האחרונה הצטרפו גם גלי חום, הזעה ושיעור יתר בנוסף לכאבי עצמות חזקים, האנדוקרינולוגית שלי המליצה על עריכת בדיקות הורמונאליות. התוצאה: fsh-15.1 e2-25 . הלכתי עם התוצאות לרופא נשים של הקופה שהמליץ לתת לשחלות " מכה " של הורמונים כדי לעורר אותן.
פניתי לחוות דעת שנייה אצל מומחה ( מנהל מיון נשים בביה"ח גדול ) שהמליץ לחזור על פרופיל הורמונאלי שוב, ובינתיים לנסות ולהרות ספונטאני . שאלותיי:
1. האם תוצאת הfsh היא סופית , הבנתי שיש תנודתיות, או האם בעצם היא מבשרת על כניסה ל"עולם " הרזרבה השחלתית הנמוכה?
2. האם אין סכנה להרות בצורה טבעית עם איכות ביציות שהן למעשה האחרונות שלי, או במלים אחרות האם אין חשש לביציות " פגומות " ולמומים בעוברים? האם הגוף ידחה הריון כזה?
3. הבנתי שקופ"ח כללית לא ממנת טיפולים למי שיש לה שני ילדים, האם גם אם הילד הראשון הוא לא מאותו אב?
4. אילו פרוצדורות מומלצות במקרה כמו שלי?
תודה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי11/07/2007ראשית הקופות מממנות עד שני ילדים לבני הזוג הנוכחיים . כך שמגיע לך מימון.
צריך לחזור על ה FSH. גם אם את נכנסת בגיל מוקדם למנופאוזה יש תקופת מעבר של עליות וירידות
ביציות באיכות לא טובה אינן מופרות או יוצרות עובר פגום שנופל . הן אינן קשורות ליותר מומים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה עם זרע ללא תנועהאלי.א11/07/2007
שלום,
ברצוני לשאול האם ניתן לבצע הפריה בעזרת זרע ללא תנועה?
מהם הסיכויים ? ומהם הסיכונים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי11/07/2007תאים מתים אינם יכולים להפרו.לכן השאלה היא האם חלק מהתאים האלה חיים וכמובן מה האחוז של התאים החיים.
אם חלק מהתאים חיים ( ובהתאם לאחוז שלהם ) יש סיכוי להפריה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות עבור HCGאורנה11/07/2007
שלום,
המחזור האחרון שלי החל ב 27.5.
אתמול בצעתי בדיקת HCG והערך היה 14570 UI - האם תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום. אורית
ד''ר דוד ישי11/07/2007הבדיקה תקינה.
צריך לעשות בעוד שבוע בדיקת אולטרסאונד כדי לראות האם לעובר יש דופק והאם הוא מתאים לגילו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץענת10/07/2007
שלום
אני מנסה להיכנס להריון כבר חצי שנה
בחודשים האחרונים ביצעתי בדיקות לקיום ביוץ - בדיקות ביתיות.
הבדיקה היתה חיובית ביום ה 14 למחזור. המשכתי לבדוק גם בשאר ימי השבוע והבדיקה המשיכה להיות חיובית ( נשאר כך במשך מספר ימים )
1. האם זה תקין שהבדיקה הביתית מראה שיש ביוץ במשך מספר רב של ימים ?
2. האם היום של הביוץ הוא 24 שעות לאחר הפעם הראשונה שהבדיקה היתה חיובית ?
3. האם המחזור הבא תמיד אמור להגיע 12-16 יום לאחר הביוץ ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענת
ד''ר דוד ישי11/07/2007מנסיון שלי הערכה אינה מדוייקת. הערכה אמורה לבדוק רמות שיא של ההורמון LH שגורם לביוץ כ 24 שעות לאחר הופעתו. רמות השיא ( פיק ) נמשכות מס' שעותבלבד. בודאי לא ימים. כמובן שאני לא יכול לדעת איזה מהימים שבהם הראתה הערכה שיא כזה הוא היום האמיתי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות HCGאורנה10/07/2007
שלום,
האם יש שם נוסף לבדיקות HCG ? הרופא שלח אותח לבצע בדיקות לתקינות הריון, קבלתי תוצאות ואני לא מוצאת את הבדיקה הנ"ל, האם יש לה שם נוסף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חדוה
ד''ר דוד ישי10/07/2007לפעמים מוסיפים לפני ה HCG את האות היוונית B ( בטא )
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספים נטורופתיים והזרעהיעל10/07/2007
לרופאים היקרים שלום,
אני לפני טיפול הזרעה, כאשר במקור הבעיה היא פרפלגיה של בעלי.
אני מעונינת לנסות דיאטה חדשה באמצעות כדורים נטורופתיים (המכילים תמציות צמחים, ויטמינים, מינרלים וקודים הומיאופתיים) שקיבלו את אישור ה- FDA ומשרד הבריאות בארץ, אך טרם נערך מחקר בנוגע להשפעה על נשים הרות או מיניקות, ולכן מצויין במפורש שהם אינם מומלצים בשלב זה לאוכלוסיה זו.
רציתי לדעת האם יש סיכון בנטילת תוספים כאלו במקביל לטיפולים, ובמקביל לחומצה פולית שאני נוטלת (במינון 5 מ"ג)? האם יכולה להיות השפעה מזיקה על היווצרות הביציות, תהליך ההפרייה ברחם ובהמשך גם על עוברים שייווצרו?
תודה רבה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועה
ד''ר דוד ישי10/07/2007כמו שאמרת בעצמך. הדברים לא נבדקו וככל הידוע לי אין מידע על השפעת כדורים אלה על סיכויי הפוריות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי ש...
יעל10/07/2007רציתי לדעת מה דעתך כרופא- האם כמוסות המכילות תמציות צמחים, ויטמינים ומינרלים (כמו תוספי מזון רגילים) וחומצות אמינו וחומרים הומיאופתיים- יכולות באיזשהו מובן להזיק לפוריות והריון? כלומר- אני מבינה שלא נעשו מחקרים בנושא אבל מבחינת תכולת הכמוסות הללו- משהו שם באמת יכול להזיק? הלא מדובר בסך הכל בחומרים מן הטבע ולא באיזה חומרים כימיים מסוכנים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נועה
ד''ר דוד ישי11/07/2007הכמוסות והתמציות מכילות המון חומרים שאני לא חושב שיש משהו שיודע בדיוק מה הם בדיוק - אפילו לא אלה שמכינים אותם. ובכלל ההנחה שדבר טבעי אינו מזיק היא הנחה מוטעת מאד. בטבע ישנם הרעלים החזקים ביותר.
אני לא בא להגיד שהדברים שאת מדברת עליהם רעילים או מזיקים אלא רק להגיד שמאחר שאנחנחו לא יודעים בדיוק מה יש בהם ומאחר שלא נבדקה השפעתם על הפוריות אין באפשרותי להביע עליהם דיעה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהדלית10/07/2007
שלום רב,
אחרי טיפול הפריה. החזירו לי עובר אחד (טרי).
1. אחרי ההחזרה הקודמת (התמיכה הייתה אנדומטרין ופרוגינובה, גם כעת התמיכה היא כזאת), אחרי שבוע ביקשו ממני לעלות את המינון של האנדומטרין מ-2 ל-3. ועכשיו ישר אמרו לי לקחת 3 ואחרי שבוע מההחזרה אני צריכה לעשות ב.דם לפרוגסטרון.האם כמות הנרות בסדר ?
2. האם זה משנה אם ההפרשים בין לקיחת הנרות לא זהים (בבוקר 7:30 אחרי זה 17:00-17:30 ובערב בסביבות 21:00) ?
3. בעת החזרת העובר, שלפוחית השתן לא הייתה מלאה ובקושי ראו באולט' את הרחם ובנוסף היה צורך לתפוס את הרחם עם מכשיר והקטטר נכנס עד הסוף ו"נגע" ברחם או בדפנותיו (כך הסבירו לי באותו רגע של כאב) - האם זה עלול פוגע באיזשהוא אופן ברירית הרחם?
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דלית
ד''ר דוד ישי10/07/2007המינון של האנדומטרין טוב. למרות שההפרשים לא אחידים , נראה לי שצורת הלקיחה שלך בסדר.
אפשר להחזיר עוברים גם ללא אולטרסאונד . והנגיעה בדופן הרחם שכיחה גם כשמשתמשים באולטרסאונד . אם כתוצאה מכך יש פגיעה בסיכויים היא קטנה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דלית10/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות דמיות אחרי החזרת עובריםנינה09/07/2007
לד'ר שחר קול ולד'ר ישי דוד שלום רב,
שמי נינה , בת 34.
בתאריך: 24.6.07 עברתי שאיבה
בתאריך: 27.6.07 הוחזרו לי 2 עוברים טריים בני 8 תאים במצב טוב.
אתמול בצהריים התחלתי להבחין בהפרשות ריריות דמיות שירדו מן הנרתיק והתגברו לקראת היום בבוקר שנראה כמו התחלה של מחזור אבל לא דימום רגיל. עשיתי בדיקת שתן התוצאה יצאה שלילית.
עשיתי בבוקר בדיקת דם בקופ"ח ואני מחכה לתוצאות.
תגידו לי מה דעתכם בנושא יתכן והטיפול נכשל . מבולבלת ומתוחה אנא עיזרו לי דחוף!
תודה רבה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נינה
ד''ר דוד ישי09/07/2007שתי האפשרויות קיימות . לא נראה לי שיש טעם להמר. בעוד זמן קצר תדעי את התשובה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדת עצות לאחר לפרוסקופיהזואי09/07/2007
שלום רב
לפני שלושה ימים עברתי לפרוסקופיה והיסטרוסקופיה בו זמנית והוצאו חצוצרות פגומות ונפתחו הידבקויות ברחם.יש לי מספר שאלות:מהם ההשלכות של הידבקויות ברחם על ההפריות והאם ההידבקויות חוזרות לאחר זמן מה.מתי אוכל לדעתך להתחיל את ההפריות?אני ממש חרדה מכל הבעיות הללו ולא יודעת מהם סיכויי להרות,בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום זואי
ד''ר דוד ישי09/07/2007הדבקויות ברחם יכולות בהחלט לפגוע בסיכויי ההריון. יש אפשרות להשנות שלהן ולכן הזמן הטוב ביותר עם הסיכויים הטובים ביותר הוא החודשים לאחר הפרדת ההדבקויות.
אם הפרדת ההדבקויות היתה מוצלחת הסיכויים טובים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץיעל09/07/2007
שלום רב,
אתמול היום ה 13 למחזור ללא טיפולים
E2-71
פרוגסטרון-1.1
בערכים ישנים.
רירית רחם-6.5
שחלה ימנית-10מ''מ ומ'ס רב של זקיקים קטנים.
שחלה שמאלית-מ'ס רב של זקיקים קטנים.
מתי בערך יכול להתרחש הביוץ לפי ערכים אלו?
האם זה תקין שיש רק זקיק אחד?(או שזה ניחשב מעט)
בתודה מראש,
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
יעל09/07/2007היום ערכתי בדיקת ביוץ ביתית ויצא חיובי.
ז''א שב 48 השעות הקרובות אני בביוץ?אך עדיין הזקיק לא הגיע לגודל הרצוי?האם יש בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום נטלי
ד''ר דוד ישי09/07/2007קשה להאמין שאת מבייצת בשלב הזה. תעשי בדיקה עם הערכה גם מחר ומחרתיים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נטלי
ד''ר דוד ישי09/07/2007מוקדם מדי בשלב הזה להעריך מתי יהיה הביוץ. להזכירך ברוב המוחלט של המחזורים הטבעיים יש הבשלה של זקיק אחד בלבד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוף תשובהע.א08/07/2007
שלום , אני נימצאת כשבוע ושלושה ימים לאחר החזרת שני עוברים.
בבדיקת דם מהיום : בטא 33 פרוגסטרון 18.5
היום כאבי בטן חלשים הדומים להתחלת מחזור וכתמים חומים.
מה עליי לעשות ? האם זה נורמלי או שעליי לגשת ליחידה המטפלת בי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי08/07/2007לדעתי קצת מוקדם לבדיקת הריון חיובית. האם קבלת תמיכה עם אוביטרל ?
אין טעם לגשת לרופא בשלב כזה אלא אם יהיה דימום חזק.
הפרוגסטרון נמוך צריך לשקול להוסיף לך זריקה של פרוגסטרון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה
ע.א08/07/2007דר' שלום
אני מטופלת מיום ההחזרה באוטרוגסטן פעמיים ביום (400 מ"ג) ואסטרופם (2מ"ג) פעמיים ביום.
אוביטרל קיבלתי רק יומיים לפני ההחזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי08/07/2007מעניין.
כמו שאמרתי, צריך לשקול להוסיף פרוגסטרון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםסימי08/07/2007
שלום רב,
אני אחרי טיפול ivf שלא הצליח, גסטון הופסק לפני 4 ימים.
המחזור הגיע, אבל יש דימום ממש חזק, צריכה להחליף תחבושת כל חצי שעה בערך
(במחזור רגיל רק כעבור כמה שעות)
האם זה ככה אחרי טיפול בדר"כ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סימי
ד''ר דוד ישי08/07/2007זה לא רגיל אבל אפשרי. גם כשיש דימום חזק הוא אמור להרגע תוך יום. אם הדימום מאד חזק וממשיך להיות כזה , פני לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
shirel08/07/2007דר ישי
תודה על התשובה וציינתי בכותרת שאני בשבוע 5 להריון
תודה הרגעת אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים חוזרים בשבוע 5 להריוןshirel08/07/2007
שלום דר
לאחר החזרת 4 עוברים
לפני יומיים היה לי דימום קצר שהופסק למחרת בכל זאת הייתי בבדיקת US שראו שהכל תקין, לא נתנו לי תוספת של פרוגסטרון בזריקה או משהוא אחר.
אתמול הדימום חזר ופסק שוב ושאלותיי הם
1.אם בדימומים חוזרים צריך לגשת לרופא אחרי כל דימום? כלומר האם ללכת שוב לרופא לבדיקה?
2. אני נוטלת UTRGESTAN ווגינלי האם בגלל הדימום הוא אינו יעיל ועליי לקחת דרך הפה. האם זריקה של פרוגסטרון יכולה להועיל.
3. אני בעלת סוג דם 0 שלילי האם בשלב זה של ההריון (לדעתי העובר עדיין לא פיתח נימי דם) עליי לקבל זריקת אנטי בודי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי08/07/2007לא אמרת לי באיזה שבוע הריון את. אם אני מבין נכון את בשלב מוקדם מאד. אם זה נכון , בשלב כזה לא מקובל לתת נוגדנים .
אם הדימום חזק יש טעם לשקול לעבור לזריקות או לפחות להוסיף זריקה לפרוגסטרון הוגינלי. אם הדימום קל ורמת הפרוגסטרון תקינה , אין צורך.
אני מציע שתגשי לבדיקה רק אם יהיה דימום חזק.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תקיןרבקה08/07/2007
שלום רב,
הנני לאחר הפריה וקיבלתי תשובה חיובית להריון. ציתי לברר שני דברים:
1. האם ערכי בטא של 152 בשבוע 4 הינו תקין? ומה צריך להיות הערך בשבוע לאחר מכן?
2. במידה וישנה הפלה טבעית האם אני אמורה להבחין במשהו? בדימום? או לא מחייב שאראה וארגיש כלום ובכל זאת תתרחש ההפלה? (לציין שקבלתי תמיכה של אוטרוגסטן = נרות).
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רבקה
ד''ר דוד ישי08/07/2007הערך של הבטא תקין. הוא צריך להכפיל את עצמו כל 24-48 שעות.
בשלבים הראשונים של הפלה לא חשים בכלום . אם מחכים מספיק מופיע דימום.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב טיפולסימי08/07/2007
שלום רב,
אני עוברת טיפולי ivf, שמעתי מנשים שונות שהן משלבות טיפולים אלטרנטיבים שונים כמו דיקור, שיאצו וכדומה.
האם לקופת חולים כללית, לה אני שייכת, יש מה לתרום בנושא?
האם לדעתך טיפולים אלה באמת תורמים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סימי
ד''ר דוד ישי08/07/2007למרות שאני אישית חושב שיש תוצאות טובות יותר בשילוב של הטיפולים ( ואני עושה את זה הלכה למעשה במרפאתי ) , הדעות חלוקות. ישנם מחקרים שמראים תוצאות טובות יותר בשילוב של הטיפול עם רפואה סינית ישנם כאלה שמראים תוצאות פחות טובות.
לדעתי אין במסגרת הקופות מקום שבו אפשר לקבל טיפול משולב מסודר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)