מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופהאמאני05/08/2007
ויש לי עוד שאלה בבקשה אני היום יום חמישי אחרי החזרת שני עוברים טריים ביום השני והשלישי והרביעי להחזרה היה לי הרבה כאב בטן תחתונה וגם לפעמים כמו כאב של קבלת מחזור ומהיום החמישי עבר הכאב וגם לא היו לי הפרשות מאז היום הראשון אני בתמיכה של אנדומטרין 3 פעמים ביום מה זה אומר להיות הכאבים שחלפו נכשל הטיפול או השתרשות ? בשאיבה הוציאו 20 ביציות 13 הופרו ואני מה זה מפחדת ומאוד מקווה שהפעם יהיה הריון תעזור לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמאני היקרה:
פרופ' שחר קול05/08/2007מכיוון שהוציאו 20 ביציות יש לשלול גירוי יתר שחלתי. לכן מציע שתפני לבדיקה ליחידה המטפלת בך.
אין דרך לדעת כעת אם הטיפול הצליח, חייבים להמתין לבדיקת דם להריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום יומיים אחרי שאיבהyoni04/08/2007
IVF #5 שלי. עשו לי שאיבה ביום חמישי בבוקר (9 בייציות) ,והרגשתי יחסית טוב. היום - שבת, עלה לי החום עד 39. אין לי שום סימן לאיזה דלקת ברורה.
מחר אמורים להחזיר לי 2 עוברים שהתפתחו (בתקווה ששרדו את השבת)
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יוני
ד''ר דוד ישי05/08/2007אני חושב שאת חייבת להבדק בקפדנות לפני החזרת העוברים. עם חום כזה , מסיבה לא ברורה הייתי שוקל להקפיא את העותרים ולהחזירם לאחר שתחלימי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת טיפול IVF ראשוןטל04/08/2007
שלום, אני ובעלי סיימנו 6 מחזורי טיפולי פוריות ללא הצלחה. השבוע אנו ניפגש עם הרופא על-מנת לקבל את הטפסים לאישור התחייבות קופת החולים. יש לציין כי כרגע אני המחזור, איזה בדיקות צריך לעשות לפני הטיפול הראשון? האם יש בדיקות שניתן לבצע כבר עכשיו לפני האישורים כדי לחסוך זמן?
הבעיה אצלי היא חוסר ביוץ. מבדיקות צילום הרחם - הכל תקין, וגם בדיקות הזרע טובות מאוד.
נאמר לנו שבטיפולי פוריות שעברנו אחוזי ההצלחה בכל הזרעה היא בערך 20%. אם כך מהם הסיכויים שלנו בטיפולי IVF? האם עליי להכין את עצמי למס' טיפולים (עד 6) לפחות, כפי שקרה בטיפולים הקודמים?
תודה מראש , טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
ד''ר דוד ישי05/08/2007אני לא יודע איזה בדיקות עשית עד כה ולכן איני יודע איזה בדיקות חסרות. בדיקות הכרחיות הן הבדיקות הסרולוגיות לכל אחד מכן ( צהבת מסוג B, צהבת מסוג C ואיידס ).
הסיכוי להריון ב IVF הוא כ 30%. אז תכיני את עצמך לאפשרות של 6 מחזורים אבל רוב הסיכויים שזה יקרה לפני.
ברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזקה דחופהאורטל04/08/2007
דר' שלום
לפני כשבועיים לאחר טיפול IVF הוחזרו 2 עוברים.
אני משתמשת באנדטמטרין 3 פעמים ביום.
למחר תוכננה בדיקת דם להיון.
כבר מס' ימים שהתחילו להופיע הפרשות חומות והיום היצא גוש של דם.
האם מדובר בכך שעוברים לא התפתחו?
מה עליי לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורטל
ד''ר דוד ישי05/08/2007התשובה היא לא. הדימום שתארת ( ולפעמים אפילו חזק יותר ) אינו שולל הריון. מה שאת צריכה לעשות זה את בדיקת הדם מחר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הורמוניםליטל02/08/2007
בעקבות מחזור לא סדיר וחוסר הצלחה בכניסה להריון (וחשד לשחולות פוליציסטיות), נשלחתי לבדיקה הורמונלית. תוצאות הבדיקה ביום השלישי למחזור הינן:
TSH 2.060
LH 12.5 (גבוה מערכי הנורמה)
FSH 6.0
PROLACTIN 452
ESTRADIOL ׂE-2 203
PROGESTERON 17-OH 6.0 (גבוה מהנורמה)
TESTOSTERONE-TOTAL 2.7
DHEA SULPHATE 2.5
האם רמת ההורמונים הגבוהה מהנורמה, תוצאות אלו והחשד לשחלות פוליציסטיות, יכולים לסמן שיש לי חלילה באמת בעיה בכניסה להריון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליטל
ד''ר דוד ישי05/08/2007ההורמונים הגבוהים תומכים באפשרות של שחלות פוליציסטיות ( לגבי ה 17OHP כדאי שתתיעצי עם אנדוקרינולוג ). אם לאלה מתלווה מחזור לא סדיר יש לך קרוב לודאי בעיה בביוץ. אבל אל דאגה אנחנו יודעים לטפל בבעיה מסוג זה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' ישי
ליטל05/08/2007מה זה בדיוק אומר שחלות פוליציסטיות ומה הסיבה לגשת לאנדוקרינולוג? אם יש בעיה בביוץ, אז מה הטיפול שניתן על מנת להצליח להכנס להריון? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- beta גבוהאולגה01/08/2007
שלום דוקטור אני אחרי החזרה6 היום עשיתי באטה והיא 1416 אני לא יודעת עם זה טוה או רע.החזירו לי 2 עוברים מוקפעים אחרי פיפל שהיה בנישוי אני לא יודעת אבל דבר אחד אני יודעת ש זה באטע גבוה מאוד.. זה עומר ש ישלי 3-4 עוברים יכול להיות דבר כזה..החזירו לי רק 2 ..מה עושים כ שיש 3-4 עוברים? תודה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולגה היקרה:
פרופ' שחר קול02/08/2007מציע לפנות ליחידה המטפלת לצורך ביצוע אולטרסאונד. רק כך נוכל לדעת כמה עוברים מתפתחים ברחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיוריגוןענת01/08/2007
שלום
בהמשך לשאלותי
איזה מבין הזריקות: פיוריגון / מונוגון משפיעה יותר טוב על אישה בת 39 מבחינת איכות הביציות וטיבן כדי להשיג עובר תקין? ולפי מה קובעים איזה זריקות תקבל האישה?
וכן האם יש הבדל מבחינת השפעת ההורמונים לטווח הרחוק מזריקות שמקבלות נשים בהנדסה גנטית לבין זריקות שמופקות משתן של נשים?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד היקרה:
פרופ' שחר קול02/08/2007ההחלטה לגבי פרוטוקול הטיפול והתרופות שבשימוש נעשית לאחר שיקלול מגוון רחב של גורמים. לכן רצוי שתעשה ע"י רופא מנוסה בתחום.
אין תשובות פשוטות לשאלות שלך. שני התכשירים טובים, ועובדים היטב בכל גיל, כאשר נעשה בהם שימוש נכון ומדויק.
לא מוכרת השפעה שלילית לטווח ארוך של התכשירים שהזכרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות לפני טיפול 6ב-ivfעידית01/08/2007
שלום אני בת 43 בדיוק לפני טיפול בהפריה האחרונה האבחנה של הביציות לפני ההפריה היתה שהן [ביציות vac אב נורמליות]- האם תוכל בבקשה להסביר לי את המונח ומשמעותו?
שאלתי השניה: בכל טיפול אני מביצת 5-15 ביציות, בכל פעם איכות הביציות משתנה אני טופלתי בגונלf 262.5 מהיום ה3 למחזור+3 אמפ' מונוגון בהמשך צטרוטייד ואוביטרל,בעקבות הטיפול האחרון הרופא החליט להגדיל את המינון ל300 גונל ו4 אמפ'מונוגון, בדיקת ההורמונים האחרונה שלי הראתה:-fsh-9.3 E2-301 progres2.5 testos1.9/ שאלתי היא האם בגילי כדאי להעלות כה הרבה את מינון ההורמונים האם זה יכול לגרום לגירוי יתר או בעיות אחרות? מקריאה הבנתי שלנשים מעל גיל 40 עדיף לקחת מינונים נמוכים דווקא,
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידית היקרה:
פרופ' שחר קול02/08/2007הכוונה לביצית המכילה וקואולה או אזור שנראה כמו בועה בתוך תא הביצית. הסיכוי להשגת הריון מביצית כזו הוא קלוש מאוד.
לגבי המינון: לדעתי מינון של 300 יח' גונל + 4 אמפ' מנוגון הוא מוגזם. העלאת המינון לא תשפר את תגובת השחלות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול תודה על התשובה ועוד שאלה ..
עידית02/08/2007[האמת לא התכוונתי לקחת את המינון הזה גם כך הגוף שלי לא משתגע על ההורמונים] לשאלתי, האם להמשיך עם גונל 262.5 כמו בטיפול הקודם או אולי לרדת טיפה במינון ולראות אם הגוף נותן את אותה כמות ביציות, אבל אולי מאיכות יותר טובה? אם כן בכמה לדעתך כדאי להקטין את המינון?
אני בכל הפריה עוברת הנצה ומיקרומניפולציה, דבר שלא צינתי בהודעה הראשונה , בכל שאר הבדיקות בריאותי תקינה לחלוטין, תודה על תשובתך עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הערה קטנה
עידית03/08/2007יש לי ילדה בת8 מהריון רגיל והיו לי עוד שני הריונות אחד לפני 3 שנים גם באופן רגיל, כלומר הגוף שלי ידע להיות בהריון [אני לא יודעת אם יש לזה משמעות או לא?!] בעבר קיבלתי 225 גונלF והיתה לי שאיבה של 7 באיכות משתנה, אני קצת מבולבלת מה לעושות לדעתך?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידית היקרה:
פרופ' שחר קול05/08/2007בהחלט יש משמעות להריונות הקודמים. העובדה שהיית בהריון לפני זמן לא רב משפרת את הסיכויים להיריון נוסף.
עודף מינון של גורמי גירוי שחלתי אינו מומלץ, ולכן יש לקבוע גבול עליון של עד 450 יח' גונל ליום (או 6 אמפ' מנוגון / מנופור). מינון גבוה יותר אינו מוסיף, אלא אם מדובר על נשים במשקל גבוה במיוחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' קול האם כדאי לי להשאר עם המינון
עידית05/08/2007הקודם 262.5 או להעלות ל-300 את הגונל? אני חשבתי אולי אפילו להוריד את הגונל ל250? מה דעתך?
אני מאוד מודה לך על התשובות, הן מעודדות וגם יש תחושה ש"יש שם מישהו" ! עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול05/08/2007מינון של 300 ליום נראה לי סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הכל ושבוע טוב עידית
עידית05/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר זקיקיםלי01/08/2007
שלום דוקטור!
התחלתי מחזור שלישי של טיפולי IVF. התחלתי את הטיפול מהיום ה 3 לוסת במונגון כמות של 4 קפסולות ליום כאשר ביום ה- 5 הגעתי לבדיקות דם ואולטרסאונד.
בדיקות האולטרסאונד הצביעו על 4 זקיקים בצד אחד ו- 3 בצד השני בגדלים של 12 עד 17 מ"מ. לאחר בדיקות הדם התחלתי לקחת צטרוטייד.
האם תוצאה של 7 זקיקים הינה סבירה בהתחשב בטיפול? כמות של כמה זקיקים נחשבת לתוצאה טובה? האם זה משפיע/מפריע שגודלם של הזקיקים אינו זהה? האם גודל הזקיק משפיע על איכות ההפריה עצמה?
תודה רבה על ההתייחסותכם ומצטערת על ריבוי שאלות.
תודה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
ד''ר דוד ישי01/08/20077 זקיקים זה סביר. אם כי היה רצוי שיהיו מעט יותר.
יש קשר בין גודל הזקיק לסיכוי שתהיה בתוכו ביצית בשלה. בד"כ הגודל המינימלי הוא 17 מ"מ.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםאוריאל01/08/2007
שלום
אני בת 27
הפסקתי לקחת גלולות לפני 3 חודשים ומאז קבלתי כל 28 יום
המחזור האחרון היה ב-1/7 ועד היום (יום מחזור 32 לא קבלתי) אני לא יודעת מתי היה הביוץ
ואתמול עשיתי בדיקת דם :
HCG QUANT.(S) 0.58 IU/L
LESS THAN 3.0 IU/L :NEGATIVE
MORE THAN 25.0 IU/L : POSITIVE
אני מבינה שהבטא ממש נמוכה אך האם יש עוד סיכוי בהנחה שביום מחזור 22-28 לא עשינו כלל?
ומה אומרים ההערכים 3.0 IU/L
25.0IU/L
תודה רבה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אוריאל
ד''ר דוד ישי01/08/2007הבדיקה מראה שאת כנראה לא בהריון. אני מציע שאם הוסת לא יופיע בימים הקרובים תפני לבדיקה כדי לדעת מדוע מאחר הוסת להופיע ולקבל טיפול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אוריאל02/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחורים בוסתקרן01/08/2007
שלום, אני מנסה כשנה להיכנס להריון ללא הצלחה.
ולאחרונה יש איחור של חודש וחודשיים בוסת. כיד לעבור את הבדיקת ההורמונים אני לא יכולה לדעת מתי לבצע אותם.
מה אה מציע? מאיפה להתחיל את הטיפול והבדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
ד''ר דוד ישי01/08/2007אני חושב שאת צריכה להבדק כדי לדעת מדוע יש איחור בוסת ( בהנחה שלא מדובר בהריון ) וכדי לקבל טיפול לגרימת וסת .את הפרופיל ההורמונלי את צריכה לעשות ביום ה 3-5 למחזור ( בהתאם להוראות שקבלת )
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFענת01/08/2007
שלום
רציתי לדעת מה ההבדל בין זריקות מונוגון מתי נותנים אותם ולמי ?
לבין זריקות (אם אני לא טועה) פיוריגון (העט של חברת סרונו)?
האם שימוש במטרודין כבר לא קיים? ולמה?
האם יש הבדל באיכות הביציות אם משתמשים ב: מונוגון / העט או במטרודין?
סליחה על עומס השאלות?........ ותודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ורד
ד''ר דוד ישי01/08/2007מנוגון מכיל את שני ההורמונים FSH ו - LH. שמפיקים משתן של נשים מבוגרות.
מטרודין הוא תכשיר כנ"ל שמכיל בעיקר FSH שהוא ההורמון החשוב יותר לטיפול.
פיורגון הוא FSH שמיוצר במעבדה בהנדסה גנטית ( ולא משתן של נשים מבוגרת )
לכולם אפקט דומה על השחלות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי החזרהסיון01/08/2007
שלום רב
ראשית, מצטרפת לאחת הכותבות-תודה על התשובות המלאות והמפורטות!!!!
כתבתי אליכם לפני מספר ימים וכעת- לאחר שבוע ויום מההחזרה הופיע דימום. אופי הדימום : כשאני מתעוררת בבוקר-כמות גדולה, ובהמשך היום טפטופים יחסית בהירים. דיברתי עם הרופא ביום ב'-אמר שהוא מקווה שזו השרשה לאור העובדה שאני מקבלת תמיכה-אנדומטרין 3 פעמים ביום ופרוגינובה.
הדימום נמשך מאז יום ב' לסירוגין ואני מאד מודאגת. מה דעתך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיון
ד''ר דוד ישי01/08/2007קשה לתת תשובה חד משמעית. דימום של מחזור לא מוצלח מתרחש בד"כ לאחר כשבועיים ( פלוס מינוס) ולא בשלב כל כך מוקדם. אז צריך להיות אופטימיים ולקוות שמדובר בדימום שקשור להשרשה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הבדיקות תקינות?אור01/08/2007
שם הבדיקה תוצאה
- nmol/L 2.8 17-OH-PROGESTERONE
12.4- 2.41 pmol/L 9.1 TESTOSTERONE- FREE
10.8- 0.94 umol/l 2.4 DHEA SULPHATE
5- 0.50 mU/L 2.55 TSH
- pmol/L 265.0 ESTRADIOL (E-2)
- nmol/L 0.7 PROGESTERONE
- IU/L 8.3 LH
- IU/L 6.8 FSH
620- 82 mU/L 177.0 PROLACTIN
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שוב אור
ד''ר דוד ישי01/08/2007הבדיקות תקינות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לפני הפריהאור01/08/2007
אלו בדיקות לפני הפריה חייבים לעשות שני בני הזוג.?
אני רוצה לבצע את הבדיקות לפני התחלת הטיפול כדי לחסוך זמן.
תודה לך , אתה תמיד עונה בצורה מעודדת ונעימה לעין וזה חשוב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אור
ד''ר דוד ישי01/08/2007לא ברור לי לאיזה הפריה את מתכוונת. האם IVF?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני מתכוונת לIVF
אור01/08/2007נחמד שאתה כבר מכיר אותי.
אני עם חסימה בחצוצרה אחת ובשניה פיזור חלקי.
כמו שכתבתי יש לי ילד מהריון טבעי והבדיקות תקינות.
האם יש לי סיכויים טובים להצלחה בהפריה ? מה יכולות להיות הסיבות לכשלון לפי נתוניי
האם לפי בדיקות הדם רואים שיש שחלות פוליצסטיות והאם זה יפריע להפריה
תודה תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אור
ד''ר דוד ישי01/08/2007אין חשיבות למצב החצוצרות בטיפולי IVF. אם זו הבעיה היחידה יש לכם סיכויים טובים מאד.
ככל שזכור לי אין בבדיקות שלך מאפיינים של PCO.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך , יום נעים
אור01/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)