מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא 9 ימים אחרי החזרהאלה21/01/2020
עשיתי היום בטא 9 ימים אחרי החזרת בלסטוציסט מוקפא. הרופא אמר לי לעשות עוד יומיים (11 ימים אחרי החזרה) אבל שמעתי מרופאים אחרים שאפשר לעשות 9 ימים אחרי והתוצאות מהימנות. יצא שלילי היום אז אין יותר תקווה לתוצאה אחרת ביום חמישי? כי אני יודעת שהבטא מכפילה את עצמה כל יומיים אז אם נגיד עוד יומיים זה יהיה חיובי (הלוואי), אז גם היום הייתי אמורה לראות תוצאה חיובית, לחלק לשתיים. נגיד עוד יומיים יהיה 50 אז היום בכל זאת היתי צריכה לראות 25 בטא. קשה לי לחשוב שאם היום היה שלילי אז עוד יומיים יהיה חיובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר22/01/2020אין הריון והבטא לא תצא חיובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונד וגינלי שחלות פוליצסטיותלי21/01/2020
שלום רב אני בת 28 שנה מנסה להיכנס להריון עשיתי בדיקת אולטראסאונד וגינלי האם התוצאות מראות על שחלות פוליציסטיות או בעיה כלשהיא ? מה זה אומר?
פרטי הבדיקה
גישת הבדיקה:וגינלית- בדיקת אגן קטן
להלן התשובות
רחם/דוגלס מנח הרחם :קדמי גודל הרחם (מ"מ):42 34X23X
רקמת רחם:
תקין
רירית הרחם:
בעובי 3.3 מ"מ
דוגלס : ללא נוזל.
שחלה ימנית
הודגמה בגודל (מ"מ)16X37
מבנה:זקיקים קטנים מרובים
שחלה שמאלית
הודגמה
בגודל :(מ"מ)15X38
מבנה:זקיקים קטנים מרובים
הערות לבדיקה
אבחנות פעולה:א.ס אגן קטן גניקולוגיהUS
הנחיות:מופנית לרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרה סאונד
פרופ` דוד בידר21/01/2020הבדיקה סך הכל תקינה.
אם הוסת שלך לא סדיר או שלא מגיע לתקופות ארוכות, יכול להיות שיש גם מרכיב פוליציסטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון כואב על עור השד - האם קשור להיריון?מעיין21/01/2020
קמתי בבוקר והרגשתי חצקון בשד. חצקון אדום מכוער שכואב לגעת בו..ממש כמו החצקונים שיש על הפנים בגיל ההתבגרות...זה קשור להיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף...( פרונקל)
מעיין21/01/2020מעולם לא היה לי פרונקל וזה נראה כמו פרונקל האם לשים אלכוהול? או שזה בכל מקרה יעבור לבד? והאם יש קשר לזה ולהיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת תמונה של האבצס..כואבמעט אך ורק במגע.
מעיין21/01/2020צירפתי תמונה מדגישה שזה כואב אך ורק במגע וגם ממש מעט. אפשר להתעלם ולחכות שיעבור? לשים אלכוהול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא בהכרח,אם כי בלוטות השעווה של השד גדלות בהיריון ועלולות להזדהם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לשים משחה אנטיביוטית מקומית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסידין או בקטרובן אפשר גם למרוח? או שעדיף סינטומצין?
מעיין21/01/2020והאם מותר בהיריון כל המשחות שציינתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין בעיה עם בקטרובן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא בדיוק בשד זה בחלק העליון של השד למעלה.
מעיין21/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאמור יכוחה להשתמש במישחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים בגיל מבוגר אחרי לידותגלית21/01/2020
פרופ שלום בידר שלום יש לי 2 שאלות:
בת 43 שנה לאחר לידה וחושבת להחזיר מוקפאים מלפני מספר שנים שהופרו. יש לי 2 ילדים שבסוף נולדו טבעי ונשאר מוקפאים בעקבות הריונות טבעיים שבסוף יצא שלא הוחזרו בהנחה שנקלט :
1. האם יש סיכויי לעובר לא תקין עקב הגיל או שזה בסדר וזה הולך לפי גיל הביצית שהופרתה אז?
2. עקב הגיל האם יכול להיות סיבוכים כגון : רעלת הריון,לחץ דם לידה מוקדמת?
אציין שאני שנה לאחר לידה ולא היה סיבוכים בהיון ולידה היתה שבוע 40* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שסיכוייך עם העוברים המוקפאים מלפני שנים הנם טובים יותר,וזאת לאור הגיל הגנטי הצעיר יותר של העוברים ,בכל מקרה סיכוייך לצלוח את ההיריון בהצלחה הנם טובים למדי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד ביד בזמן הריוןדניאלה20/01/2020
היי שבוע 21 התחיל לי היום גירוד ביד ( בגב כף היד) האם יש לזה קשר להיריון?משהו שצריך לבדוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד
פרופ` דוד בידר20/01/2020קשור להריון.
תשימי פניסטיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד לפני סקירת מוקדמתרעיה20/01/2020
היי שבוע 21 היריון ראשון ivf
היריון רגיל. Us אחרון עשיתי ב30.12 עוד 5 ימים יש לי סקירה מוקדמת. האם זה לא אחראי מצידי ש20 יום לא ביצעתי us? עוד 5 ימים הסקירה האם כדאי שכבר מחר אלך גם ל us לראות שהכל בסדר? היום כמעט ולא הרגשתי תנועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרה סאונד
פרופ` דוד בידר20/01/2020לא כל כך מרגישים טוב תנועות בשבוע זה
גם לא צריך להיות בליץ, ותעשי מה שהרופא שלך ממליץ.
אין צורך באולטרה סאונד כל פעם שאת בלחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקל קטן מהממוצערבקה20/01/2020
שלום רב
אני בשבוע 28 פלוס 4.
היום ביצעתי הערכת משקל והמשקל מתאים בממוצע לשבוע 27 פלוס 4.
פחות שבוע מהמשקל התקין.
מה דעתכם ??
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל
פרופ` דוד בידר20/01/2020זה במסגרת סטית התקן וזה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי תזוזה של העובר בשבוע 21גילה20/01/2020
שלום רב
שבוע 21 כל יום מרגישה תנועות אך היום מהבוקר עד עכשיו שעה 4 בצהריים לא הרגשתי כלום זה ממש מלחיץ האם ישנה סיבה להילחץ? יש לי סקירה מאוחרת ב.26.1 אבל עכשיו לא רגועה ושוקלת ללכת למיון לבדוק..האם קורה שהעובר לא זז כל כך הרבה זמן? אוכל מתוק מזיזה את הבטן והיא לא זזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בראש ובראשונה לא נראה שיש בסיס לדאגתך,זהו שבוע ההיריון שבו מתחילה תחושת תנועת העובר,ישנם מצבים שהתחושה מופחתת-אצל מבכירה,במצבים שהשיליה קדמית,או במצבי עודף משקל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה בודקים בסקירה מאוחרת?מעיין20/01/2020
מה בדיוק בודקים בסקירה מאוחרת..אודה לך על פירוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסור
פרופ` דוד בידר20/01/2020בודקים את כל איברי העובר.
מודדים את העובר ואת עצמותיו.
מחפשים מומי לב או בעיות בכלי דם.
בקיצור בודקים ומסתכלים על הכל, איברים פנימיים וחיצוניים.
סקירה של כל דבר שאפשר לראות אצל העובר ולשלול משהוא יוצא דופן.
בסוף הבדיה את מקבלת דו״ח על כל מה שראו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בפיוריגון וכמות חומר שנשארה באמפולהאנונימית19/01/2020
שלום רב,
היום הזרקתי לראשונה פיוריגון.
כאשר הכנסתי את האמפולה כיוונתי למינון גבוה יותר ממה שרופא הנשים המליץ. ובטעות סובבתי אחורה במקום לסובב עד הסוף, מה שגרם לבזבוז של החומר.
לאחר מכן כיוונתי שוב למינון הנכון והזרקתי.
האם יש דרך לדעת כמה חומר נשאר באמפולה?
בנוסף, אני מרגישה קצת אי נעימות במקום ההזרקה, האם זה תקין?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש
פרופ` דוד בידר20/01/2020את מזריקה את הכמות שאת צריכה לפי מה שרשום בעט בזמן ההזרקה. אם הזרקת קצת פחות או יותר זה לא משנה כי לאחר הבדיקות אםשר להגיד לך כמה להזריק.גם אם בזבזת מעט חומר זה לא משנה.
יכולה להיות הרגשת אי נוחות במקום ההזרקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר והאדיב
אנונימית20/01/2020אין כמוכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת לאחר דופסטון לקראת החזרההילה19/01/2020
שלום ד"ר
במהלך החודש התחלתי סבב טיפול טבעי להחזרת עובר קפוא על בסיס טבעי ללא הורמונים אך משום מה לא הצלחתי להגיע לביוץ טבעי, לכן הוחלט לתת לי 5 ימים דופסטון פעמיים ביום כדי שהווסת תגיע ואכן 4 ימים לאחר שסיימתי את כדורי הדופסטון (יום שישי האחרון) הגיעו הכתמות חומות שהיום לאחר 3 ימים הפכו לדימומים אבל רוצה לציין שמדובר בווסת שונה ודימום קל יותר...
היום הייתי בבדיקת אולטרסאונד שראו זקיק בגודל 20 ועוד כמה קטנים, בנוסף פרוגסטרון 4.0 ואסטרדיול כ200... עובי רירית 8 ממ השאלה שלי מדוע יש לי דימום והפרוגסטרון עדיין גבוה? האם לא מדובר בווסת? מתי ניתן יהיה להתחיל עם כדורי אסטרופם לקראת החזרת מוקפא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת
פרופ` דוד בידר20/01/2020הפרוגסטרון מעט גבוה , יתכן עקב הדופסטון..
תחזרי שוב על בדיקת הפרוגסטרון יומיים לאחר הבדיקה הראשונה והוא צריך לרדת , ואז להתחיל אסטרופם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווסת לאחר דופסטון לקראת החזרה
הילה20/01/2020תןדה רבה על תשובתך.
האם הזקיקים שנצפו באולטרסאונד לא מדאיגים? רירית הרחם העבה 8 ממ? האם כל זה אמור ליסתדר? או שניתן גם כך להתחיל אסטרופם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למרבה הצער השחלה והרחם שלך עוד לא התאפסו מהטיפול האחרון שעברת המתיני עוד יומיים שלושה ובצעי בדיקה חוזרת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ציטוטק - שבוע שמינינמאס18/01/2020
קיבלתי ציטוטק שבוע 8. US כמה ימים אחכ- לא היה שק.
קיבלתי וסת. לא עשיתי עוד US ביקורת לאחר הוסת.
וחודש אחכ- וסת ממש ממש מועטה, כמה הכתמות וזהו.
הידבקות? רזידואה?
לעשות היסטרוסקופיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לעשות בדיקת אולטרסאונד+ בדיקת ביטה,בהתאם לשקול היסטרוסקופיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטף דם בטבור אחרי החזרהמיטל17/01/2020
שלום
ביום א עברתי שאיבה וביום ד החזרת עוברים
היום במקרה שמתי לב לשטף דם בתוך וטיפה מעל לטבור.(סגול שהופך צהוב בקצוות)
ממה זה יכול לנבוע והאם יש ממה לחשוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום לאחר השאיבה שהתנקז בחלקו ליד הטבור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטף דם בטבור-לאחר החזרה
מיטל17/01/2020יש ממה לחשוש?
האם זה מצריך טיפול רפואי כלשהו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטף דם
פרופ` דוד בידר17/01/2020זה מהזריקות סביב הטבור שעשית.
מאחר וההכחלה העוצמתית יחסית הופיע מספר ימים לא מבוטל להיריון הזריקות התת עוריות שקיבלת האפשרות שציינתי צריכה גם היא להילקח בחשבון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטף דם
מיטל20/01/2020האם זה מצריך טיפול כלשהו? יש ממה לחשוש?
בשלב זה רק מעקב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא שמעיד על התייבשות למרות שתיית מים מרובהיהודית17/01/2020
שלום רב
משתדלת לשתות כליטר וחצי מים ביום מתאמצת אפילו להגיע ל2 ליטר . לפני כשבועיים וחצי הייתי ב us שיגרתי ( שבוע 19 הייתי) והטכנאית שאלה אם אני שותה מספיק אמרתי לה שכן שאני ממש משתדלת ואמרה שהיא רואה כמו התכווצות קלה( משהו בסגנון) שמעיד על התייבשות לא חזרתי לרופא עם הממצא הנ"ל יכול להיות שנעשה נזק?? לא חשבתי על זה באותו הרגע שזה אולי דבר משמעותי..זה משמעותי כדאי שאלך למיון? בעקרון מרגישה טוב אין לי כאבי בטן או משהו חריג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסור
פרופ` דוד בידר17/01/2020הטכנאית מבלבלת את המוח.
את יכולה לשתות רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין ורידים ברגליים בשבוע 21נעמה17/01/2020
הייתי אצל הרופא לפני חודשיים שאל אותי אם כבר יש לי ורידים ברגליים אני שבוע 21 ועדיין אין לי..רק כרגיל אני תמיד שוכחת לשאול מה שצריך. למה שיהיה לי ורידים ברגליים?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לעיתים ורידי הרגליים בולטים ומתרחבים בזמן היריון אשרך וטוב לך שורידייך עומדים במעמסה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)