מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ווסת לאחר דופסטון לקראת החזרההילה19/01/2020
שלום ד"ר
במהלך החודש התחלתי סבב טיפול טבעי להחזרת עובר קפוא על בסיס טבעי ללא הורמונים אך משום מה לא הצלחתי להגיע לביוץ טבעי, לכן הוחלט לתת לי 5 ימים דופסטון פעמיים ביום כדי שהווסת תגיע ואכן 4 ימים לאחר שסיימתי את כדורי הדופסטון (יום שישי האחרון) הגיעו הכתמות חומות שהיום לאחר 3 ימים הפכו לדימומים אבל רוצה לציין שמדובר בווסת שונה ודימום קל יותר...
היום הייתי בבדיקת אולטרסאונד שראו זקיק בגודל 20 ועוד כמה קטנים, בנוסף פרוגסטרון 4.0 ואסטרדיול כ200... עובי רירית 8 ממ השאלה שלי מדוע יש לי דימום והפרוגסטרון עדיין גבוה? האם לא מדובר בווסת? מתי ניתן יהיה להתחיל עם כדורי אסטרופם לקראת החזרת מוקפא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת
פרופ` דוד בידר20/01/2020הפרוגסטרון מעט גבוה , יתכן עקב הדופסטון..
תחזרי שוב על בדיקת הפרוגסטרון יומיים לאחר הבדיקה הראשונה והוא צריך לרדת , ואז להתחיל אסטרופם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווסת לאחר דופסטון לקראת החזרה
הילה20/01/2020תןדה רבה על תשובתך.
האם הזקיקים שנצפו באולטרסאונד לא מדאיגים? רירית הרחם העבה 8 ממ? האם כל זה אמור ליסתדר? או שניתן גם כך להתחיל אסטרופם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למרבה הצער השחלה והרחם שלך עוד לא התאפסו מהטיפול האחרון שעברת המתיני עוד יומיים שלושה ובצעי בדיקה חוזרת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ציטוטק - שבוע שמינינמאס18/01/2020
קיבלתי ציטוטק שבוע 8. US כמה ימים אחכ- לא היה שק.
קיבלתי וסת. לא עשיתי עוד US ביקורת לאחר הוסת.
וחודש אחכ- וסת ממש ממש מועטה, כמה הכתמות וזהו.
הידבקות? רזידואה?
לעשות היסטרוסקופיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לעשות בדיקת אולטרסאונד+ בדיקת ביטה,בהתאם לשקול היסטרוסקופיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטף דם בטבור אחרי החזרהמיטל17/01/2020
שלום
ביום א עברתי שאיבה וביום ד החזרת עוברים
היום במקרה שמתי לב לשטף דם בתוך וטיפה מעל לטבור.(סגול שהופך צהוב בקצוות)
ממה זה יכול לנבוע והאם יש ממה לחשוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום לאחר השאיבה שהתנקז בחלקו ליד הטבור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטף דם בטבור-לאחר החזרה
מיטל17/01/2020יש ממה לחשוש?
האם זה מצריך טיפול רפואי כלשהו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטף דם
פרופ` דוד בידר17/01/2020זה מהזריקות סביב הטבור שעשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מאחר וההכחלה העוצמתית יחסית הופיע מספר ימים לא מבוטל להיריון הזריקות התת עוריות שקיבלת האפשרות שציינתי צריכה גם היא להילקח בחשבון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטף דם
מיטל20/01/2020האם זה מצריך טיפול כלשהו? יש ממה לחשוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בשלב זה רק מעקב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא שמעיד על התייבשות למרות שתיית מים מרובהיהודית17/01/2020
שלום רב
משתדלת לשתות כליטר וחצי מים ביום מתאמצת אפילו להגיע ל2 ליטר . לפני כשבועיים וחצי הייתי ב us שיגרתי ( שבוע 19 הייתי) והטכנאית שאלה אם אני שותה מספיק אמרתי לה שכן שאני ממש משתדלת ואמרה שהיא רואה כמו התכווצות קלה( משהו בסגנון) שמעיד על התייבשות לא חזרתי לרופא עם הממצא הנ"ל יכול להיות שנעשה נזק?? לא חשבתי על זה באותו הרגע שזה אולי דבר משמעותי..זה משמעותי כדאי שאלך למיון? בעקרון מרגישה טוב אין לי כאבי בטן או משהו חריג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסור
פרופ` דוד בידר17/01/2020הטכנאית מבלבלת את המוח.
את יכולה לשתות רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין ורידים ברגליים בשבוע 21נעמה17/01/2020
הייתי אצל הרופא לפני חודשיים שאל אותי אם כבר יש לי ורידים ברגליים אני שבוע 21 ועדיין אין לי..רק כרגיל אני תמיד שוכחת לשאול מה שצריך. למה שיהיה לי ורידים ברגליים?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לעיתים ורידי הרגליים בולטים ומתרחבים בזמן היריון אשרך וטוב לך שורידייך עומדים במעמסה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני התייבשות לפי טכנאית אולטרסאונדדינה17/01/2020
היי אני שבוע 21 אוטוטו בהרגלי לפני היריון בקושי שותה מים...כמעט ולא מרגישה צמא שותה ממש מעט. מאז ההיריון הבנתי שצריך להקפיד שותה לפחות ליטר וחצי ביום משתדלת להגיע ל2 ליטר...בusלפני שבועיים הטכנאית ראתה סימן ליובש ( התכווצות או משהו כזה) האם אחרי שאני ממשיכה לשתות המון היא עדיין תראה את הסימן הזה של ההתייבשות או שזה נעלם? דבר שני עד כמה זה באמת חשוב להקפיד על 2 ליטר ?
מאזן הנוזלים היומי מצריך לפחות את הכמות שציינת,באשר לסימני התייבשות ראוי שתתייעצי עם הרופא ולא עם הטכנאית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפחתה בשימוש בטלפון סלולרי בזמן היריוןניצה16/01/2020
האם בהיריון יש צורך להפחית שימוש בסלולרי ( קרינה) ? בכדי שהעובר לא יוקרן? או שהוא מוגן טוב ברחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינהה
פרופ` דוד בידר16/01/2020העובר אינו חשוף לקרינה כלשהיא מהטלפון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקלוני ביוץ ובדיקה שליליתתמי15/01/2020
עוקבת אחר הביוץ עי מקלונים. התחלתי ביום 11 למחזור, בוקר וערב. ביוץ ביום 14- שני פסים חזקים- חיובי.
היום, 11 ימים אחרי הבדיקה החיובית קבלתי מחזור. אולם לפני שבועיים בדיוק הבדיקה יצאה שלילית! ולא עברו שבועיים.
כיצד יתכן? אגב, אין לי שום בעיה עם רמות פרוגסטרון, תמיד יצא תקין וגבוה אחרי ביוץ.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקלוני
פרופ` דוד בידר15/01/2020הוסת מגיע בין 11 ל 14 יום אחרי הביוץ.
זה לא תמיד מדוייק. אצלך זה הגיע 11 יום אחרי הביוץ וזה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית והתפתחות מערכות עצבים במוח העוברנטע15/01/2020
היי.. אני בשבוע 20 והבנתי שעכשיו מתפתחים מערכות העצבים במוח העובר...האם גם זה קשור לחומצה הפולית? כי חומצה פולית הפסקתי לקחת בסוף חודש שלישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
פרופ` דוד בידר15/01/2020לא קשור לחומצה פולית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטרסאונד אזור היפואקוגני וטיסהמודאגת15/01/2020
אני שבוע 9 היום
ב31.12 עשיתי אולטרסאונד ראשון ונצפה אזור היפואקוגני היכול להתאים לאזור דימום במימדים 12×24
משמאל לשק ההריון. ב13.1 עשיתי בדיקת אולטרסאונד נוספת ושוב נצפה אזור היפואקוגני אך הפעם הוא גדל למימדים 36×11
אני אמורה לטוס ב29.1
(באותו זמן אהיה שבוע 11) האם ניתן לטוס? ובלי קשר לטיסה מה הטיפול המומלץ לדבר כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר15/01/2020את יכולה לטוס ולא צריך לטפל בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת גירוד לאחר מתן שתן לא שורףד9נה15/01/2020
שלום רב. שבוע 20 התחיל לי היום גרד חיצוני (בנרתיק( בשפתיים החיצוניות ובדגדגן) זה לא משהו קבוע ..לאחר מתן שתן בעת ניגוב יש מין תחושה כזאת שיש צורך לגרד זה עובר ישר לאחר מכן. אין לי סימנים לדלקת בשתן לא שורף לי וכו...ולפני חודש תרבית הייתה תקינה. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת
פרופ` דוד בידר15/01/2020זה קשור לגירוי המקום עקב רמות גבוהות של אסטרוגן בהריון.
תשימי דרמקומבין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמות גבוהות של אסטרוגן
דפנה15/01/2020רמות גבוהות של אסטרוגן זה דבר טבעי? והייתי רוצה לדעת כמה זה בדרך כלל? נניח בהפרייה שעשית היה לי ( שהזרקתי) רמת אסטרוגן של 6000. כמה בערך בהיריון יש? אסטרוגן גבוה זה לא דבר חיובי לא?
לא סיבה לדאגה בתנאי שתפקודה הכבד נשארים תקינים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שואלת מבחינת השדיים?
דפנה16/01/2020רמות גבוהות שח אסטרוגן לא גורמות לגושים בשדיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמות
פרופ` דוד בידר16/01/2020לא גורמות לגושים בשדיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש באזור המצח בשבוע 22דנה15/01/2020
שבוע 22 פעם בחודש יש לי כאב ראש באזור המצח ידוע למה זה דווקא שם יש איזשהי סיבה מדעית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
פרופ` דוד בידר15/01/2020כאבים בהריון בחלקי הגוף השונים תלויים בכלי הדם , וכמובן במבנה הגוף האישי שלך.
כנראה באיזור יש יותר כלי דם ונפיחות בעקבות ההריון והשפעתו על כלי הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע סקירה מאוחרת היא עד שבוע 23 ולא אחרי?מעיין15/01/2020
למה אומרים סקירה מאוחרת גג עד שבוע 23? לא עדיף אפילו שיהיה קצת יותר מאוחר בכדי לראות את" התמונה "בצורה ברורה יותר? ובכלל לא מבינה מדוע אין סקירה שלישית אם כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירה
פרופ` דוד בידר15/01/2020בכל שבוע הסקירות ברורות, בעולם כולם עושים בשבוע זה ,שנקבע באופן כזה שאפשר לגלות את רוב הבעיות.
אפשר לעשות גם קודם.
לעשות אחרי זה בעיה, כי הפלה אםשר לעשות רק עד 24 שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשאלה נוספת
אור15/01/2020לא עלינו אבל מה הכוונה הפלה עד שבוע 24?
שלא נדע יש מקרים גם יותר מאוחר מה הכוונה עד שבוע 24 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שבוע 25 זה כבר השראת לידה, לא הפלה
סיגל15/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח
פרופ` דוד בידר15/01/2020אחרי שבוע 24, לא תמיד, ולא על כל מקרה, יאשרו הפסקת הריון במידת הצורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Cmv כל כמה זמן אמורים לעשות?מיכל15/01/2020
היי
שבוע 20 אין לי נוגדנים ל cmv.
כל כמה זמן צריכה לבדוק שלא נדבקתי וזה עדיין שלילי עשיתי לפני חודשיים בערך בפעם האחרונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגדנים
פרופ` דוד בידר15/01/2020בשלב זה, זה כבר פחות בעייתי.
תעשי בעוד חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים בבדיקות דם אחרי שאיבהטאטי15/01/2020
שלום רב,
בוצעה לי שאיבה ב 3.1.20, נוצרו 2 הפריות (שיטת ברטוב).
החזרה של עובר אחד ששרד (8 תאים) ב 6.1.20.
ב 8.1.20 זריקת אוביטרל, ואנדומטרין 1*3 פעמים ביום.
בדיקת דם ב 9.1.20-
אסטרדיול- 3594
פרוגסטרון- גדול מ 190
בדיקת דם ב 12.1.20
אסטרדיול- 6123
פרוגסטרון- גדול מ 190.
יש לי כמה שאלות...
1. ערך הפרוגסטרון לא השתנה, מה זה אומר?
2. האם תמיכה של אנדומטרין בלבד מספיקה?
3. מתי ניתן לבצע בדיקת דם?
4. שבוע לאחר ההחזרה היו לי תחושות של סחרחורות, חולשה ועייפות וכאבי מחזור, שבוע השני לאחר ההחזרה אין את התחושות הללו, האם מעיד על משהו?
תודה רבה על היותכם מי שאתם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכים
פרופ` דוד בידר15/01/20201.למרות שהבדיקות שהגעת הן מיותרות, הרי הרמות גבוהות עקבהטיפו והן מעל 190, זה יכול להיות כל מספר מעל למספר הזה וזוהי כמות רבה מאוד של פרוגסטרון.
2.התמיכה שאת לוקחת היא יותר מידי, אך זה לא ישפיע על התוצאות .
3.בדעקת דם לאחר 12 יום מההחזרה.
4.לכל מיני תחושות אין משמעות ולא אומרות כלום.
אני מתאר שאם נוצר עובר אחד הרי שסיכויי ההריון תלויים בגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)