מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא- מאיזה כמות נחשב תקין?לימור04/11/2018
מאיזה כמות בטא היא תחשב תקינה ואין צורך לעשות שוב כעבור יומיים.
2. פי כמה צריכה לגדול הבטא כעבור יומיים כדי שההריון יחשב תקין לפחות בתחילתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר04/11/2018בדיקה ראשונה יכולה להיות כל תוצאה , אך תשובה מעל 100 זה סיכויים טובים יותר להתפתחות העובר
רק בדיקה נוספת תגיד מה קורה וצריכה להיות יות מפי 2.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה ואפידורל בחדר לידהגלי04/11/2018
האם לקיחת אנטיביוטיקה בשל חידק GBS בחדר לידה תפריע או לא תאפשר לי לקבל אפידורל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה
פרופ` דוד בידר04/11/2018לא יפריע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצמות חלק מתחת לאחוזון 5א04/11/2018
היינו בסקירה מאוחרת מכוונת בשבוע 28 גילו באולטרסאוונד שהעצמות האורוכות שנראות תקינות אך חלקן מתחת לאחוזון 5 וביום חמישי היינו בבית החולים שיבא ועשינו שוב בדיקה והנה שוב תוצאות
צרפתי תוצאות של יום חמישי שהיה
מה אתם אומרים על זה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרפת סיכום מהרופא של יום חמישי הקודם זה של חודש 9
א04/11/2018סיכום מהרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מכתב הסיכום מדבר בעד עצמו-נדרש ייעוץ ובירור גנטי והמשך מעקב ביחידה הייעודית בבית חולים כדי שינחו אותך בדבר האפשרויות העומדות בפניכם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלכוהול בפד בבדיקת דם- מותר?אירה04/11/2018
בהריון אסור אלכוהול, כך הבנתי.
אז האם הפד בבדיקת הדם שספוג באלכוהול גם אסור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין איתו בעיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ דוד בידר שינה וכאבי גבמיטל04/11/2018
פרופ בידר בוקר טוב,
יש לי 2 שאלות:
1. הריון שבוע 31 + בבדיקת צוואר הרחם לפני 10 ימים הכל היה בסדר , הצוואר היה 33 מ"מ כמעט.
עם צירים קלים מאוד אך צוואר לא התקצר.
מאתמול בערב יש לי קצת לחץ בגב האם זה תופעה נורמלית? או שזה צירים כי אין לי כאבים חוץ ממפשעות.
2. סימן ראשוני להריון אצלי עוד לפני בדיקת בטא זה עירנות יתר מאוד חזקה שנמשכת בהריון ועד לפני שבוע כמעט ולא ישנתי. עכשיו אני מרגישה עייפות חזקה וחזרתי למצב קודם מבחינת שינה.
האם זה קשור ללידה מתקרבת או שעייפות חזקה זה שכיח בשליש אחרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
פרופ` דוד בידר04/11/20181.זה נורמלי
2. זה קשור במבנה הגוף שלך ולא במשהוא אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביום השני אחרי החזרת עובריםדנה04/11/2018
שלום,
ביום השני להחזרת עוברים, האם מותר לקיים יחסים ולהגיע למצב של אורגזמה.
אשמח לתשובה
כי כל רופא טוען אחרת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ` דוד בידר04/11/2018אנחנו ממליצים, כחלק מפרוטוקול שלנו , לא לקיים יחסים 3 ימים.
אין לעניין הזה שום עדות האם זה נכון או לא וכל רופא יכול להמליץ אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממה נובעת טיפת דם בגודל ראש סיכה?זהבה03/11/2018
בתחילת הריון, שבוע 4, רואה טיפת דם בגודל ראש סיכה פעם ביממה, בניגוב,מה הסיבה? האם יש צורך בתוספת תמיכה? בפרוגסטרון, אסטרוגן?
רוצה לציין שרמת הפרוגסטרון שלי בדם 36 אסטרדיול 1100
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכה
פרופ` דוד בידר04/11/2018בהריון יש הפרשות כאלה באופן נורמלי, יכול להיות מצוואר הרחם ,מנרתיק.
בשלב זה אין לזה שום משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, האם זה קשור להשרשה?
זהבה04/11/20182. ענית לי שזה יכול להיות מצוואר הרחם או מנרתיק- מה גורם לזה? האם כתוצאה מפציעה בהחדרת התמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סביר להניח מהחדרת התמיכה הנרתיקית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיסה
פרופ` דוד בידר04/11/2018יכול היות מהתמיכה
לא השרשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות בעקבות התפתחות השיליה?
זהבה04/11/2018תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשליה
פרופ` דוד בידר04/11/2018לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבה
פרופ` דוד בידר04/11/2018בהריון, למשל, יש דינויים בצוואר הרחם שיכול לתת משהוא דומה
הכי פשוט זה להיבדק ולהבין מה כוונתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רופאים נכבדים שבוע 40.1 מיואשתתלינוי03/11/2018
אני בהריון אחרי קייסרי,
מתוכננת ללידה רגילה,בנתיים בשבוע 40.1 עם מחיקה של 60%-70% אחוז,פתיחה של קצה אצבע,
מאודד פוחדתת מקייסרי נוסף רוצה לחוות חוייה של לידה רגילה,יודעת שאין דרכים יותר מידיי כדי לזרז,
בבית חןלים שאני שם לא נותנים פיטוצין במינון נמוך,
רק בלון בשבוע 41.3 שמפחדת להגיע לבלון שיעשה רק פתיחה בלי צירים משלי ואז אין מה לעשות ישר ניתןח,מה יש לכם להמליץ לי?מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה
פרופ` דוד בידר04/11/2018לחכות עוד קמעה בסבלנות, אם בחרת בלידה רגילה ולחכות להתפתחות בסמן הלידה הפעילה.
אני המלצתי לעשות ניתוח כבר בשבוע 38.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב ותודה על התגובה
לינוי04/11/2018למה לעשות קייסרי בשבוע 38?
כל הרופאים נתנו לי סיכויי גדול ללדת לידה רגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידר מדוע קיסרי?
שירי04/11/2018תגובה לפרופ בידר
פרופ בידר, גם אני באותו מצב וחוות דעת של 2 רופאים שאחד יותר ליווה אותי בהריון היא ללכת ללידה רגילה לאחר קיסרי 1 כאשר אין שום סיבה ללכת לקיסרי. אז למה רצויי קיסרי? כמובן שעם יש התפתחויות בחדר לידה מסיימים בקיסרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי גם לי
לינוי04/11/2018הרופא נשים שלי ששמו הולך לפניו וגם הרופאים במיון אמרו להתחיל בלידה רגילה,הם ראו הרבה מקרים של לידות אחרי קייסרי,למה מההתחלה להוריד את הסיכויי ל0 שקיימים כמה אחוזים טובים להצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ללינוי ניתוח קיסרי
שירי04/11/2018גם אני מטופלת אצל פרופ בכיר וידוע בשמו באופן פרטי וגם מי שעשה לי את הסקירות הוא מנהל חדר לידה באחד מבתי החולים בארץ והוא מנתח בכיר ושניהם הסבירו לי אותו הדבר שהסיכוי הוא 50 אחוז קיסרי ו-50 אחוז לידה רגילה. אך ההחלטה נעשית בסוף ההריון וכאשר אין סיבה לניתוח קיסרי ניתן להתחיל בלידה רגילה וכמובן שעם יש סיבוך מסיימים את הלידה בניתוח, פיטוצין אי אפשר לקבל. ישנם רופאים שדוגלים בקיסרי חוזר למנוע סיבוכים ועקב גיל האישה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה
פרופ` דוד בידר04/11/2018עקב העובדה שזו לידה ראשונה נרתיקית. עקב גיל וניתוח קיסרי בעבר
הסיכויים רבים שיהיה ניתוח בזמן לידה פעילה, למרות שאפשר לבחור גם בלידה רגילה.
היות ויהיה לך ,לפי המצב, עוד הריון אחד בעתיד. יש סיכויים הרבה יותר טובים אם מסיימים בניתוח בשבוע המוקדם ביותר שאפשר במקום להמשיך בהריון, כבר את בשבוע 42.
הסיכויים לסיבוכים אצלך בחידה רגילה גדולים לעומת סיבוכי ניצוח שהם לא שכיחים.
אם את מבינה היטב את הפלוסים והמינוסים של כל מד את בהחלט מחליטה מה שנראה לך טוב יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא בשבוע 42😵
לינוי04/11/2018שבוע 40.2.
ואני בת 29,
הרופאים כאן נותנים תקווה ללידה רגילה,
בשבוע 41.3 הם עושים בלון ומעלים לחדר לידה.
אם חס ושלום לא יהיה התקדמות או כל דבר אחר,יכניסו לניתןח.לא מבינה למה מהתחלה לסגור עיניין של ניתוח שיש הרבה סיכויי הצלחה ללידת ויב"ק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
פרופ` דוד בידר04/11/2018הייתה עוד אחת בת 49+ שכתבה דומה לך.
במקרה שלך יותר טוב לראות מה קורה בחידה רגילה ולהחליט לפי המהלך
זה שונה מהמקרה שכתבתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאא אוקיי תודה רבהה!!
לינוי04/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות ביוץ לאחר הזרעהלילי02/11/2018
שבת שלום,
על פי הנחיית רופא פוריות נטלתי איקלומין ביום ה5 למחזור למשך 5 ימים יחד עם אסטרופם לעיבוי הרירית וכשהזקיק הגיע ל18 ו 21 ביצעתי זריקת אובטריול ולמחרת הזרעה במשך יומיים וכעת החלו הפרשות שקופות כמו של ביוץ? האם יתכן שההזרעות היו לשווא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכול נשמע תקין,אין מקום לחשש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות שחלתיות בגודל 20 ממא02/11/2018
3 ציסטות בגודל של כ20 ממ כל אחת בשחלה. לא פונקציונליות.
בעייתי להתחלת טיפול או אפשרי?
ישפיע על תוצאות לרעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשרי,באישור הרופא המכיר את נתוניך הקלליניים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי יוצאת הבטן בהריוןאגם02/11/2018
התחלתי שבוע 14 והבטן יצאה ממש מעט
מתי אמורה לצאת הבטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לקראת שבוע 16-18
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תובנות על ניתוח קיסריגאיה01/11/2018
אשמח לדעת באיזה בית חולים היום יש קיסרי עם אפס הפרדה?
והאם בבתי חולים שונים יש מדיניות שונה לגבי מזפר המלווים בזמן הניתוח ו/או שמיעת מוזיקה תוך כדי הניתוח?
(מתייחסת לאיזור המרכז)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התנאים האופטימאלים ביותר במרכז רבין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה על הפטמה - מה זה?דנה01/11/2018
יש לי על החלק הבולט של הפטמה (ממש על הקצה) עיגול לבן/ורדרד.. זה כבר זמן ארוך מאוד, למעשה כמעט שנתיים (מאז שסיימתי להניק את ביתי).
זה נראה כמו פצעון כזה שאפשר לפוצץ או הצטברות של משהו, לעיתים בולט יותר ולעיתים פחות...
מה אני אמורה לעשות? ללכת לרופא נשים/משפחה/כירורג שד או שלא לעשות כלום?
ממש לא כואב אבל אני לא רוצה שיצור לי בעיה כלשהי בהנקה (אמורה ללדת עוד 4 חודשים)
נתקלתם בדבר כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ללכת לכירורג שד,קרוב לודאי מדובר בבלוטת חלב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עושים במקרה כזה? זה בעייתי?
דנה03/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הרופא הכירורג יחליט אם הדבר יצריך כריתה של הנגע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אוטרוגסטון 200לימור01/11/2018
פרופ שלום
הריון, מקבלת תמיכה פעמיים ביום של אוטרוגסטון 200 לאחר שאני שמה דרך הנרתיק מרגיש שיוצא קצת בשירותים מהחומר. האם בכלל כמות מספקת נספגת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות
פרופ` דוד בידר01/11/2018מספקת.
חלק יצא החוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיות ואיכות ביציותלנה01/11/2018
שלום
האם יש השפעה על איכות הביצית במידה ולוקח זמן בהשגת ביוץ? מדובר בשחלות פוליציסטיות, נוטלת גונאל כשבועיים עד להשגת ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות
פרופ` דוד בידר01/11/2018לא.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)