מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פענוח בדיקות פרופיל הורמונליצ01/11/2018
בת 45 עוד חודש, בעלי ואני במשך 3 שנים מנסים להביא ילדים, עשינו הזרעות ללא הורמונים שלא צלחו, טיפלתי גם אלטרנטיבית בדיקור וצמחים. כשהיה fsh גבוה הדיקור עזר להוריד אותו.
מחזור חודשי כל 27-28 יום, יש לי ביוץ לפי בדיקות ומעקב us ובדיקות דם כשהייתי עושה מעקב בקופ"ח.
לפני כחודשיים היו:
fsh-22.1
estradiol-122
progesteron קטן מ - 2.
בדיקות דם שעשיתי אתמול ביום ה - 3 למחזור (במעבדה פרטית לא של קופ"ח) יצאו חריגות:
fsh- 2.1
estradiol - 934
מה אומרות התשובות האחרונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ` דוד בידר01/11/2018את בגיל המעבר ואין לך יותר ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש בעיה עם אכילת חריף בהיריון? מבחינת התפתחות העובר או פגיעה בואנונימית01/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

לא רצוי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע? מה יכולות להיות ההשלכות?
אנונימית01/11/2018והאם זה נכון לכל משך ההיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חידק GBS ואנטיביוטיקה בלידהחגית01/11/2018
שלום,
נמצאתי חיובית לחידק ואמרו שאצטרך לקבל אנטיביוטיקה בלידה.
השאלה שלי האם האנטיביוטיקה משפיעה על העובר ובאיזה אופן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא משפיעה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרגזות בהריון ופגיעה בעובררחגית01/11/2018
אני בשבוע 4+3, לעיתים קורה שמרגיזים אותי ואני לא יכולה לעזור את זה ועונה בקול גבוה....,
1.השאלה שלי האם זה יכול לפגוג בעובר ולגרום להפלה?
2.מה אפשר לעשות כדי להפחית את התגובה שלי למצבים מרגיזים..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר שיזיק,בכל מקרה אולי תעזרי באיש מקצוע,פסיכולוג
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמה של פרוגסטרון ואסטרדיולגל ע01/11/2018
מקבלת תמיכה של אוטרוגסטן-6 כדורים ביום של 200 מ"ג ו3 אסטרופם של 1 מ"ג ביום מלאחר שאיבה ועד היום (החזרת 2 טריים)- אני כבר בשבוע 9 (עובר אחד). בבדיקות דם פרוגסטרון מעל 190 nmol/L ואסטרדיול 10,300 pmol/L.
רציתי לדעת האם הערכים לא גבוהים מידי? והאם ניתן לדעתך להפסיק את התמיכה כבר בשלב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן בשלב זה להפסיק את התמיכה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת אסטרדיול
מיכל ב01/11/2018האם רמת האסטרדיול שציינתי מסוכנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר על בדיקות דםאור31/10/2018
בבדיקות דם 11 יום אחרי החזרת מוקפא בטא 11, אסטרדיול 2800.
אני מבינה שכימי, אבל למה אסטרדיול כ"כ גבוה? לחשוש מציסטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בכל מקרה בצעי בדיקה חוזרת בעוד יומיים,כנראה שישנה עדיין פעילות הודפת של השחלות(ציסטות)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כנה בתור רופאיםמור31/10/2018
מעניין אותי לדעת...
בתור רופאי נשים שעושים מעקבי הריון - האם באמת משנה לכם האם האשה עשתה שעווה במפשעות ו/או באיבר המין לפני הבדיקות והus??
בהריון לא תמיד יש כח לסבול את השעווה, מצד שני מרגישה שזה חשוב להגיע מדוגמת ומוכנה אל הרופא כדי שיהיה יותר אסתטי...
עד כמה זה משנה מהצד שלכם?
(בבקשה בלי ציניות.. זו שאלה רצינית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להתייחסותכם...
מור01/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התגלה אצלי אוראופלסמה אורילטקוםדפנה31/10/2018
שלום רב,
אני לאחר בדיקת ארה, ובאמצע סבב שמתחיל טבעי ו שעתיד להיות מעורב בו כנראה אורגלוטרן ומנופור (שחזור פרוטוקול הארה). הריתי לפני שנתיים באמצעות הפריה.
התגלה אצלי אוראופלסמה אורילטקום לפני שלושה חודשים. לקחתי אזניל 250 פעמיים ביום 3 ימים ולא עבר, לאחר מכן אזניל 250 פעמיים ביום 5 ימים, ועדיין לא עבר.
הטיפול ניתן בהתייעצות עם רופא עור ומחלות מין. לבעלי נראה שעבר כבר בטיפול הראשון.
רופא הפוריות שלי לא מוטרד מזה ואמר לא לטפל אך אני מוטרדת מכל מה שקראתי באינטרנט. אציין שאין לי תסמינים.
קראתי שניתן לקחת דוקסילין כדי לטפל. מחר נפגשת שוב עם רופא העור ומחלות המין.
האם אני יכולה לקחת דוקסילין בשילוב עם מונפור, אורגלוטרן, אוביטרל - וגם לוקחת אספירין כבר 3 חודשים - גם לעניין יעילות הטיפול וגם לעניין האפשרות להכנס להריון מהחזרת מוקפא? אני מעריכה שייקח לפחות עוד שבוע ואף יותר להחזרה. אם לא, מה אוכל לקחת?
אשמח מאוד לעזרתכם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
דפנה31/10/2018בפורום מחלות זיהומיות הוצע לי לקחת אופלוקסצין לשבוע. אני עתידה לבצע החזרה בעוד שבוע-שבוע וחצי. האם זה תקין שאתחיל טיפול כזה ממחר לשבוע ואסיים ממש בסמוך להחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוראופלסמה
פרופ` דוד בידר31/10/2018קודם כל אני קורה לאחרונה על עניין הארה.
הדבר אינו יעיל ומציע לכן להפסיק אם כל דבר חדש שמישהוא מציע ונותן הרגשה שזה מועיל.
לעניין החיידק אני בדיעה של הרופא שלך ולא הייתי מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שבוע 4+2 שאלה לפרופ'לנה31/10/2018
שלום,
אני בשבוע 4+2 . מתנצלת מראש על התיאור אך מודאגת.
גיליתי על ההריון ואני מרגישה שבורח לי נוזל שאינו שתן ויש לו ריח של זרע אך לא קיימתי יחסים בשבועיים האחרונים. יכול להיות שמדובר במי שפיר? מה זה יכול להיות? דורש בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בשלב זה אין מי שפיר,כנראה הכול תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי של רירית הרחםמאיה31/10/2018
שלום.
אני מאוד מבולבלת ולא מקבלת תשובה נורמלית מהרופא שלי בנוגע למה שקורה איתי.
אז אני בת 28, פרופיל תקין, אחרי לידה רגילה ספונטנית והריון מחוץ לרחם. חצוצרה אחת בתפקוד חלקי לכן בטיפולי פוריות. עברתי שאיבה בחודש אוגוסט ובגלל גירוי יתר לא בוצעה החזרה. עכשיו לקראת החזרת מוקפא.
במעקב זקיקים :
15/10 - רירית 6.5 מ"מ (יום 7 למחזור)
18/10 - רירית 4 מ"מ
24/10 - רירית 6.6 מ"מ
28/10 - רירית 4.5 מ"מ
31/10 - רירית 4.3 מ"מ.
E2 - עולה וכרגע עומד על 1850, יש זקיקים קטנים בשתי השחלות, אני עם אסטרופם.
פרוגסטרון 0.8
איך יכולה להיות שהרירית עולה ויורדת?
בכל המעקבים הקודמיים הרירית שלי תמיד הייתה מעל 10 מ"מ, האם יכול להיות שאסטרופם במקום לעזור פוגע ומוריד את הרירית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לטעמי יהיה צורך להתחיל במעגל טיפולי חדש,היות ורירית הרחם תקועה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים על בסיס הורמונלי
מאיה01/11/2018קודם כל תודה על המענה, אז גם הרופא שלי החליט להמתין למחזור הבא.
הרופא שלי אמר שייתכן ואני לא מגיבה טוב לאסטררופם והחליט ללכת על פרוטוקול כמו לשאיבה אבל עם מינון נמוך מאוד של מנורפור, מעקב זקיקים ולקראת הביוץ מתן אוביטרל ואז ההחזרה של קפואים (בלסטו)
1. האם זה מקובל פרוטוקול כזה, או שעדיף על בסיס טבעי?
2. מתי אמורים להתחיל עם תמיכה של פרוגסטרון? האם 36 שעות אחרי הזריקה, או לפני? כי ראיתי שאמרת שעדיף חשיפה של הגוף לפרוגסטרון יום קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
פרופ` דוד בידר01/11/20181.הדבר מקובל
2.את התמיכה נותנים שלוש ימים אחרי אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר בלוןאדוה31/10/2018
פרופ בידר שלום
הריון קודם היה בקיסרי ועכשיו הריון שני הפרופ שאצלו אני עושה מעקב לא רואה סיבה כרגע ללכת לקיסרי.
אני מבינה שפיטוצין לא ניתן לקחת.
מה זה בלון ? והאם זה אפשרי לאחר קיסרי ראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלון
פרופ` דוד בידר31/10/2018מכניסים לתוך צואר הרחם קטטר ונפחים את קצהו שהופך לבלון קטן והוא מגרה יצירת צירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ דוד בידר בלון לאחר קיסרי
אדוה01/11/2018פרופ מבידר תודה על המענה
האם ניתן להכניט לתוך צואר הרחם קטטר שהופך לבלון לצורך יצירת צירים למי שעוברת את שבוע 40 ואין התקדמות לידה כאשר עברה קיסרי 1?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
פרופ` דוד בידר01/11/2018אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאל ואסטרדיול ביוץ טבעיליבנת31/10/2018
לא הצלחתי להגיב לכן אחדד יותר. האסטרדיול שלי שבוע אחרי מחזור נמוך מתחת ל400 בביוץ טבעי וגם פעם אחרי ביוץ הוא ירד ל270 לכן שוקלים לקחת גונאל כשבוע אחרי מחזור כדי להעלות אותו .אך בהתאם זה לא יהיה ביוץ טבעי להחזרת מוקפאים וחוששץ שהסיכויים יקטנו האם כך ? והאם גונאל יכול להעלות את הסיכוי עקב העלאת האסטרדיול ובהתאמה עיבוח רירית. מקווה שעכשיו מובן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט ניתן להגביר את הפער באמצעות טיפול משלים עם גונל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה גונאל ועובי רירית אסטרדיול
ליבנת02/11/2018ביום 8 למחזור אסטרדיול 308 עובי רירית 5.9 ביום 10 למחזור אסטרדיול ירד ל123 ועובי רירית עלה ל6.9 האם יש טעם בגונאל ? מדוע תנודות באסטרדיול לא אמור לעלות עם עובי הרירית שעלתה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבעיה היא התאמת המינון לתגובה השחלתית הי נמוכה שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגונאל ואסטרדיול
ליבנת03/11/2018אז מה אתה מציע? לוותר?
ההחלטה בידי הרופא שלך,לעיתים דברים שרואים משם לא רואים מפה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול נגד החיידק וחיסון השעלתנטלי31/10/2018
בוקר טוב!
התגלה לי חיידק בשתן. קיבלתי טיפול של זינת 500מ"ג. אתמול סיימתי את הטיפול 10 כדורים.
האם אפשר לעשות חיסון נגד השעלת במקביל לחיידק בשתן?
רק בעוד שבוע יש לי לחזור על בדיקת השתן.
אני בשבוע 33.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעלת
פרופ` דוד בידר31/10/2018אפשר לעשות חיסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה רגילה לאחר קיסרילינוי31/10/2018
שלום לרופאים הנכבדים,
ביום שישי הקרוב בעזרת השם אהיה בשבוע 40,אני מתכננת לידה רגילה לאחר קייסרי,
הקייסרי האחרון היה לפני שלוש שנים חתך רוחבי החלמה תקינה לחלוטין.
פוחדת להגיע לעודף הריון שיובילו אותי לבסוף לקייסרי נוסף כי אין אפשרות לזרז כימי.
כמה שאלןת:
א.כרגע אני בפתיחה 1 סמ 70% מחיקה צוואר רך ואחורי ספינה -2,ללא צירים.במצב זה סטריפנג עלןל להועיל?
ב.אני אמורה ללדת בבית חולים סרוקה הידוע כבית חןלים שהכסתחת הכי חשובה לו,האם לדעתכם יהיה ניתן לעשות זירוז עם בלון??
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיסרי
פרופ` דוד בידר31/10/2018הסטריפינג והבלון יכולים לעזור.
אבל זה לא טוב שאת לא בוטחת בבית החולים בו את צריכה ללדת.
סורוקה לא שונה מבתי חולים אחרים בחדרי הלידה שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
לינוי31/10/2018שמחה לשמוע שאפשר לעשות בלון לפחןת.
זה לא שאני לא בוטחת אני מאודד אוהבת את הצוות והכל,אבל יש בתי חולים שפחןת לוקחים סיכון ויש שיותר,לכן אני שואלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לבדוק מחר?שי30/10/2018
שלום לרופאים יקרים,
ביום 16/10 לפנות בוקר - זריקת אוביטרל
ביום 17/10- שאיבה
ביום 20/10- החזרה א׳
ביום 23/10- החזרה ב׳
הונחתי לעשות בדיקת דם ביום חמישי ה1/11
האם ניתן להקדים את הבדיקה למחר 30/10?
אני דיי בטוחה ששלילי ומאד קשה לי להמשיך עם התמיכה.
אודה לתשובתכם האם שלילי מחר בבדיקת דם ובבדיקה בייתית יכול להשתנות ממחר למחרתיים משלילי לחיובי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במקומך הייתי מבצע בדיקה לא לפני ה-2/11
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אפשר לשאול מדוע?
שי30/10/2018יש לי מאז ההחזרה הפרשות ורודות בבוקר בקרינון ולכן לא מאמינה שנתפס. השאלה שלי למה דווקא ה2/11?
שהרי ה1/11 זה 12 יום מהחזרה א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כדי לקבל תשובה אמינה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)