מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שחלות פוליצסטיות בדיקה וגינאליתדוש22/10/2018
עקץ אותי משהו והיד יתנפחה האם אני יצטרך ללכת לרופא זה סכנה בגלל ההריון ? ואיך אפשר לבדוק אם התינוק בסדר בלי בדיקה וגינאלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לבצע בדיקת אולטרסאונד אבדומינלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש22/10/2018מותר חלווה בהריון כי יש בה סויה ובוטנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין הוראת נגד,אולם יש לקחת בחשבון את הערך הקלורי הגבוה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש22/10/2018מה זה בדיקה איבדומינלית לא הבנתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דרך הבטן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש27/10/2018מה זה כאב בטן חולף בהריון בצד שמאל והאם מותר לאכול שניצל קנוי מהסופר מרקט ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש27/10/2018מה זה כאב בטן בצד שמאל בהריון כאב חולף ועוד שאלה מותר לאכול שניצל קנוי מהסופר מרקט?
אין בעיה באוכל שציינת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש28/10/2018מותר כמון בהריון הבנתי שאסור כורכום
אין הוראת נגד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש29/10/2018היה לי שלשום כאבי גב נוראיים ולקחתי 2 נורופן סה יכול לגרום להפלה הבנתי שיש הפלות בלי דם ?
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש30/10/2018קראתי באינטרנט שיש בקורנפלקס חיידק סלמונלה זה נכון או שמותר קורנפלקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש30/10/2018קראתי באינטרנט שיש בקורנפלקס חיידק סלמונלה זה נכון או שמותר קורנפלקס בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף לך לאכול בהריון דברים שא מכינה בבית ולא לאכול חטיפים
אינה30/10/2018
כמו סלט, ביצים קשות, אורז, עוף אפונה .....אבוקדו, שקדים
הריון קל ובריא :) ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש30/10/2018תודה
נא חהקפיד על תזונה בריאה וראויה בהיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים ומניעת הריוןניצה21/10/2018
שלום רב, יש לי 2 שאלות
אם קיימתי יחסים וכבר לא הייתי רטובה יבשה לגמרי זה יכול למנוע היריון? כי הזרעונים לא יכולים לשחות כשהאזור יבש או משהו כזה?
שאלה שנייה אם השתמשנו ברוק כדי להרטיב הרוק יכול לננוע היריון( לפגוע בזרעונים?
מוטרדת אשמח לתשובה על שתיי השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים
פרופ` דוד בידר22/10/2018זרעונים שוחים גם במדבר, היובש לא מונע.
גם לרוק אין השפעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מאפשרים לנוח אחרי החזרה?חגית21/10/2018
אם זה רצון המטופלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוחה
פרופ` דוד בידר22/10/2018מאפשרים לפי בקשתך.
אבל זה מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים ריקים מה המשמעותרזרבה21/10/2018
בת 34. במעקב US צמחו לאיטם 12 זקיקים יפים עד לגודל של כ18 ממ. טריגר חצי אוביטרל ו2 דקא בדיוק במועד. ביום השאיבה נשאבו רק 4, הרופא אמר שלא היו עוד בציות, ושהמצב מרמז על רזרבה שחלתית נמוכה. האם זו אכן הסיבה? מה עוד יכולים להיות הגורמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים
פרופ` דוד בידר22/10/2018אי אפשר לענות על השאלה בלי נתונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לקחת פריפול - המוגלובין נמוך?רונית21/10/2018
שלום,
גיליתי עתה שההמוגלובין שלי הוא 10.1
חברה שלי אומרת שזה נחשב נמוך. האם להתחיל לקחת פריפול?
הבדיקה הבאה שלי בעוד כשלושה שבועות..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריפול
פרופ` דוד בידר22/10/2018אפשר, אבל צריך לברר למה זה ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספקולום בהחזרה- האם סטנדרטי או שאפשר קטן?שלי21/10/2018
האם משתמשים בספקולום בהחזרה? אם כן, האם אפשר לבקש ספקולום קטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספקולום
פרופ` דוד בידר22/10/2018כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחית מלאה בהחזרת עובר?תמי21/10/2018
האם מגיעים להחזרת עובר עם שלפוחית שתן מלאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאוד רצוי,מקל על ההחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
תמי21/10/2018באיזה אופן מקל? רואים יותר טוב היכן ממקמים את העובר?
ויזואליזציה יותר טובה,ופוזיציה טובה יותר של הרחם מבחינה מריבית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לא מזריקים את העובר לחלל הרחם וזהו?
המשך23/10/2018
1.האם ממקמים אותו במקום מסויים ושם יישאר?
אם כן, איפה בד"כ . האם בקיר אחורי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בקרקעית הרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר כישלונות IVF הסברשלי21/10/2018
פרופ בידר שלום
לאחר מס' הריונות כימיים לא מצאו כלום.
לאחר הזרעות שכשלו בסוף נכנסתי להריון טבעי ומוצלח .
עכשיו לאחר 6 טיפוליי פיריון IVF עוברים מצויינים 9 תאים דרגה A ללא שברים וכולם הופרו כמעט.
לא הושג הריון בכלל.
בסוף נכנסתי שוב בנסיון ראשון לאחר הפסקה מטיפולים באופן טבעי וכרגע בחודשי הריון מתקדמים.
1. האם בכלל היתה בעיית פריון מהצד שלי?(בעלי בסדר גמור) כי נכנסתי פעמיים בנסיון ראשון או פשוט נפלתי בסטטיסטיקה של הריונות כימיים?
2. מדוע עם העוברים היו כאלה טובים לא הושג הריון? וכל מחזורי הטיפול היו באסותא
האם קשור לכשל של מעבדה או חוסר הישרדות של העוברים במעבדה או החזרת עוברים לא התאימה לי? הרי עם הושג הריון בנסיון ראשון טבעי מן הסתם הייתי צריכה להרות עם עוברים כאלה מצויינים שכולם 8-9 תאים ללא שברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתגובה
שלי22/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שלי22/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר23/10/2018ידוע לנו כי אחוז מסויים מצליחות להרות בהפסקת הטיפולים, ביחוד כאשר מדובר בעקרות על רקע לא ברור.שם ,שליש מהנשים הרות בהפסקת טיפולים.
עצם העובדה שהיו לך הפלות כימיות וקושי להרות מדבר בעד העובדה שיש בעיה במבנה הכרומוזומלי של העוברים למרות שהם נראים טוב.
למזלך הרית עם עובר , שכנראה היה בנוי טוב ואילו היינו בודקים העוברים בהפריה היינו מגלים שיש להם בעיה ולכן לא נקלטו.
מדובר פה בעניין של סיכויים.
במבנה הגנטי שלך זה הסיכויים שלך להרות, כלומר רוב הפעמים היו עוברם לא תקינים גנטית , ורם הסיכויים של נשים רגילות הוא 50% שיהיו עוברים תקינים , אצלך ,יכול להיות 10% למשל.
אבל אני חושב שלא כדאי לדבר על כל מיני תאוריות, העיקר שהרית, והעובר מתפתח וזה סימן טוב לבאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידר DNA של זרע וביצית
שלי23/10/2018פרופ בידר תודה על ההסבר. יש לי 3 שאלות שהייתי מאוד רוצה לנסות להבין כי זה יעזור לי להחליט עם אני ארצה עוד הריון בעתיד
1. עשיתי בדיקת AMH שיצאה מצויינת לדברי 2 פריון.
אז האם הבעייה הייתה במבנה הגנטי של הביציות או במבנה לא תקין בין DNA של הביצית והזרע יחד?
2. כאשר נתנו קלקסן קלקסן במינון 40 ההריונות הכימיים ניפסקו ו-2 הריונות התפתחו. האם יכול להיות גורם קרישה בגוף לא מוכר שעלול להיות הסיבה להריונות כימיים? כי קלקסן עשה את העבודה.
3. ב-2 ההריונות עשיתי סקירה אצל 2 רופאים שונים ששניהם אמרו אותו דבר על 2 הריונות שונים שמדובר בעובר עם מדדים הכי מדוייקים שיש לפי הספר ועובר מאוד איכותי ואחת הסקירות המצויינות שראה . האם יש דבר כזה במקרה שלי שהעובר צריך להיות במבנה הכרומוזומלי שלו ממש איכותי גנטית בשילוב הזרע והביצית שלנו בשביל לשרוד? או שזה באמת היתה בעיית קלקסן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
פרופ` דוד בידר23/10/20181.הבעיה היא גיל הביציות. בגיל זה יש יותר שברים במבנה הביצית ועוברים עם בעיות כרומוזומליות באחוז גבוה.
2.קלקסן פועל נגד כל גורמי הקרישה. הבעיה שלך זה לא גורמי קרישה.
3.זה שהרופאים התלהבו מהעוברים זה למעשה להגיד שהם עדו עבודה טובה והכשלון לא קשור בהם.
כל העניין שבגילך צריך מזל שיהיה איבר תקין ואז סיכויים להיקלט הם טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופסור בידר האם זה גנטי עלולו להיות?
שלי23/10/2018פרופ תודה על המענה וההסבר
1. אני מבינה מימך שלמעשה זה לא הבעיה להיקלט אלא מזל בליפול בעובר שהוא טוב כרומוזומלית.
ברור שהגיל מדבר אבל כל זה החל ממש בתחילת שנות ה-30 שזה גיל יחסית צעיר.
ואין לי רזרבה שחלתית ירודה ו-LH ו-FSH ובדיקת AMH היו מצויינות.
הרי זה סותר שהבדיקות בסדר.
אבל מה שאני רוצה לדעת יש לי בת ועוד בת בעזרת השם בדרך.
בהנחה שהייתה בעייה בביציות בגיל יחסית מוקדם גם כאשר כל הבדיקות תקינות כולל AMH שיצאה מעל המצופה , האם זה גנטי ויכול להיות מצב זהה לילדות שלי בעתיד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגנטי
פרופ` דוד בידר23/10/2018זה לא גנטי לילדות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שלא נפסק לפני החזרהעינב21/10/2018
שלום פר' בידר או אשכנזי.
ביום 5/10 התחיל לי מחזור ועד עכשיו הדימום לא פסק (כבר 16 ימים)
אני לפני החזרת מוקפאים.
בבדיקה מהיום E2-1030, פרוגסטרון 0.9.
הרירית 4.8 מ"מ .
הרופא שלי בדק אותי ואמר שהכל תקין, השחלות בסדר, הרחם בסדר, אין ציסטות ואין כלום, נשלל גם הריון (בטא שלילית).
1. מדוע עד עכשיו הדימום לא פסק?
2. אם הדימום ייפסק בקרוב והרירית תגדל, האם עדיין יהיה אפשר להחזיר מוקפא, או עדיף לחכות למחזור הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.המצב מחייב בירור 2.הרירית עדיין דקה .הנסיבות מחייבות בירור ובשלב זה הייתי נמנע מהחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להבהרה
עינב21/10/2018איזה בירור צריך לעשות?
הרופא עשה לי אולטרה סאונד, עשיתי בדיקות דם להורמונים.
האם יש צורך להוסיף עוד משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמונת המצב אינה ברורה דיו,ויתכן ויהיה צורך בביצוע היסטרוסקופיה חקראת הטיפול הבא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור נוסף
עינב22/10/2018תודה על התשובה.
ביצעתי היסטרוסקופיה אבחנתית לפני החזרה קודמת - בוצע בחודש אוגוסט והחזרה הייתה בחודש ספטמבר.הכל היה תקין. האם בכל זאת כדאי לחזור שוב פעם על הבדיקה?
אני גם לא מבינה מדוע E2 תקין וגם פרוגסטרון ורק הרירית דקה ויש דימום קל שלא מפסיק עד היום.
כדאי לקחת כדורים כל שהם להסדרת הרירית?
עוד פעולות שיכולות לעזור?
עוד בדיקות שכדאי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יתכן ונטילת אסטרוגן(אסטרופם)עשוי להפסיק את הדימום ולשפר את מדדי הרירית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות להחזרה כפולהשי21/10/2018
רופאים יקרים תודה לכם מראש
ביום שבת הוחזר לי עובר בן 3 ימים - 8 תאים
בשל כשלונות חוזרים (5 שאיבות והחזרות טריים) והעובדה כי מעולם לא הצליחו להגיע להקפאת עובריי, הועלתה אופציה הפעם לבצע החזרה כפולה כי נותר עוד עובר טוב.
האם החזרה מחר יכולה להפחית את הסיכוי להרות?
אני מפחדת לפגוע בעובר הקיים ומצד שני יכול להיות שהקיים כבר כלל לא קיים.
דבר נוסף, בשל מום ברחם (דידלפי) איני יכולה להחזיק תאומים ועל כן במידה ושניהם יקלטו אאלץ לעבור דילול.
אציין גם, כי אין טעם להחזיר לרחם 2 משום שמעולם לא הצלחתי להיקלט בו להריון תקין.
אודה להתייחסותכם לגבי היתרונות והחסרונות של החזרה הכפולה ובאילו מקרים הייתם בוחרים באופציה הזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התפתחות העובר לבלסטוציסט יכולה להעיד על איכות העוברים שלך,יתכן שיהיה שווה להקפיא אותו ולהמנע מהיריון רב עוברי(במקרה הנדון)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההתלבטות נחסכה כי העובר לא התפתח- שאלה
יעל22/10/2018לצערי הבוקר התקשרו מאסותא שלא להגיע להחזרה השנייה כי העןבר לא התפתח לבלסטוציסט.
האם יש סיכוי קלוש שהעובר שהוחזר ביום שלוש כן ישרוד. הם היו באותה איכות בהתחלה וכעת אני חוששת שזה שלא התפתח מעיד גם על השני שהוחזר
? אודה לתשובה כנה.. כבר הנמכתי את ציפיותיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הסיכוי בהחלט קיים-התשובות שלנו תמיד כנות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון נגד שעלת וטטנוסליאת21/10/2018
פרופ שלום
עשיתי היום חיסון לשעלת בשבוע 29+ ונאמר לי שיש נמרכיב של טטנוס בחיסון.
האם לדעתך זה בטיחותי לעובר שזה כולל טטנוס ביחד ? ומה הקשר לטטנוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נחשב בהחלט לבטיחותי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר שבוע 28דנה21/10/2018
שלום וברכה
שבוע 28 פלוס 3 ימים
האם ניתן לעשות את העמסת סוכר עדיין? של 50 גרם
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסה
פרופ` דוד בידר21/10/2018כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להתייבשות מהקאות בהריון?דואגת21/10/2018
שבוע 10, הריון ivf יקר מאוד, עדיין לוקחת תמיכה פעם ביום. סובלת מאוד מבחילות והקאות, אתמול הקאתי שלוש פעמים בבוקר, מקיאה 'כלום', רק מיצי קיבה, הייתי תשושה לחלוטין והצלחתי לשתות ממש מעט ורק החל מהצהריים, אולי ליטר אחד עד הלילה. האם קיים חשש שסבלתי מהתייבשות בפרק הזמן הזה? על פניו לא היו לי תסמינים מלבד החולשה האיומה שליוותה אותי עד שעות אחר הצהריים
חוששת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות
פרופ` דוד בידר21/10/2018תגיד למיון לבדיקה וראות אם צריך עירוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפה אחרי החזרת מוקפאקפה21/10/2018
האם מותר רפה אחרי החזרת מוקפא או שפוגע ההשרשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קםה
פרופ` דוד בידר21/10/2018לא.
כדאי להוסיף קרואסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום יש קשר בין סטרס גבוה בחיים לטיפולי הפריה?דפנה21/10/2018
שלןם לפרופ'
לאחר שנה של כשלונות בטיפולי פוריותרתיתי הלבין האם יש קשר אמיתי בין סטרס לפוריות וטיפולי הפריה. עברתי שנה עם סטרס גבוה ביותר עקב מחלה בבן משפחה. האם ישקשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרס
פרופ` דוד בידר21/10/2018יש דעות לכאן ולכאן, לכן, אם את במצב כזה, יש שרות פסיכולוגי ביחידות הפריון וכדאי לך להיעזר בו.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)