מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקת דם אחרי הזרעהשירי04/01/2018
שלום,
אני 15 ימים אחרי אוביטרל ו13 ימים אחרי הזרעה.
מצרפת את תוצאות בדיקות הדם.
טרם קבלתי וסת. אני מבינה שלא מדובר בהריון.
מתי הוסת תגיע? בנוסף, יש לי הפרשות שקופות רבות יותר. מה משמעותן?
האם יש טעם לעשות שוב בדיקת בטא נוספת או להמתין לוסת ולהתחיל שוב טיפול נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצורף הקובץ
שירי04/01/2018מצורף הקובץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך............
שירי04/01/2018סליחה, לא מצליחה להעלות הקובץ.
אסטרוגן 297
פרוגסטרון 5.4
בדיקת בטא כמותית קטן מ2.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
פרופ` דוד בידר04/01/2018אין הריון.
אפשר להמשיך החזרות מיד במחזור הנוכחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...........
שירי04/01/2018תודה רבה על המענה.
מאוד מודאגת שאין לי דימום ויסתי.
הייתי בטוחה שאחרי שימוש בכדורי לטרוזול ואוביטרל אם לא יהיה הריון יגיע דימום הוסת.
מה הסיבה שאין דימום?
יש דרך לפתור את העניין?
אם אין דימום הריון יוכל להיקלט ולהשתרש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אל דאגה המחזור יופיע תוך פרק זמן קצר אלא אם ההליך לא גרם לביוץ,ואז יהיה צורך במצן תכשיר פרוגסטרון לגרימת מחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת לאחר החזרה שכשלהדניאלה03/01/2018
שלום, ברצוני להבין דבר שלא ברור לי עד הסוף..
המחזור שמגיע אחרי החזרה שלא הצליחה זו הווסת החודשית? יכול להיות שבאותו החודש תחרוג ביצית נוספת מהשחלה?
מתי ניתן להמשיך לטיפול נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחזור
פרופ` דוד בידר04/01/2018זהו הוסת.
אם ההחזרה. נעשתה על מחזור טבעי , אז בביוץ יש את הביצית שיוצאת גם.
בכל מקרה הדימום שבועיים אחרי הביוץ זה הוסת ואפשר להחזיר עוברים מיד. במחזור זה, אם יש עוברים קפואים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם להריון ביום ה13 מההזרעהשירי03/01/2018
האם אפשרי לעשות בדיקת דם להריון ביום ה13 מההזרעה וביום ה15 מהאוביטרל?
תהיה תשובה מהימנה?
התחיל לי הכתמה ממש של 2 טיפות סליחה על התיאור והיא הפסיקה.. חוששת שאולי מדובר בהריון ושהסיבה לדימום הוא חוסר בפרוגסטרון הדורש תמיכה כלשהיא.. 14 יום מההזרעה יוצא יום שישי ואין לי מענה של הרופא בכל סוף השבוע.
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה.
פרופ` דוד בידר04/01/2018אפשר לעשות בזמנים אלה.
חוסר הפרוגסטרון אינו סיבה לאי הצלחה ואין צורך להשתמש בו בהזרעות.
הסיבה שפרוגסטרון אינו גבוה הוא עקב ההריון הלא תקין, ותוספת כדי לתקן זאת לא יעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.......................
שירי04/01/2018תודה רבה על המענה המהיר.
אז אם יש הריון מהי הסיבה להכתמה קלה של 4 טיפות, סליחה על התיאור? האם ההריון עשוי להסתיים ותהיה הפלה? מה הסיבה לדימום המאוד קל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם אכן ימצא שאת בהיריון יש מקום למתן תמיכה בתכשיר פרוגסטרון ולעקוב אחרי עליית הביטה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר04/01/2018דמם יכול לאנס על ובת וגם על הריון.
לפעמים, בתחילת הריון יש גם הפרשות כאלו.
לדעתי פרוגסטרון מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמם
פרופ` דוד בידר04/01/2018יכול להיות וסת או תחילת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת אחרי הזרעה ואוביטרלשירי03/01/2018
שלום,
אני 14 יום מהאוביטרל ו12 יום מההזרעה.
התחיל לי היום הכתמה קלה של וסת.
אציין כי רירית הרחם שלי דקה ולכן הוסתות הקודמות גם התחילו כהכתמה.
האם יש טעם לעשות בדיקת דם להריון או שבוודאות מדובר בוסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדירה
פרופ` דוד בידר03/01/2018יש טעם לעשות, אחרת יכולים לפספס האיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי וסת לאחר טיפול הורמונלישיאי03/01/2018
שלום,
מתי אמורה להגיע הוסת? שבועיים לאחר האוביטרל או שבועיים לאחר ההזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת
פרופ` דוד בידר03/01/2018שבועיים אחרי האוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבב טיפול מחזור טבעיניקה03/01/2018
"ר שלום
אני בסבב טיפול מחזור טבעי.
יום 7 למחזור - זקיק בגודל 11
Progesterone 1.2 nmol/l
Estradiol, 17beta-blood 347.3
יום 8 למחזור זקיק בגודל 12
Progesterone 1.1
Estradiol, 17beta-blood 282.4
יום 9 למחזור זקיק בגודל 13
Progesterone 1.3
Estradiol, 17beta-blood 231.9
יום 10 למחזור זקיק בגודל 14
Progesterone 1.2
Estradiol, 17beta-blood 400.1
אני אמורה להזריק צטרוטרייד עם 225 מונופור ( טרם התחלתי להזריק). האם כדאי להמשיך את סבב הטיפול הזה מכיוון שאומנם הזקיק עולה אך הדם היה בירידה וזה מרמז על התפתחות זקיק לא תקין. אני בת 38 וזה טיפול מספר 4 שלי אחרי כשלון של ביצית לא טובה ובפעם האחרונה לא נשאבה בכלל ביצית. יש לי בעיה של רזרבה שחלתית. אני אשמח לקבל את חוות דעתך מכיוון שזה ניסיון אחרון שלי לפני שמכבי לא מאשרת לי כי לא היו לי מספר החזרות ואני לא רוצה לבזבז הניסיון הזה אם יש מגמה לא טובה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
פרופ` דוד בידר03/01/2018המחזור לא תקין ולא יצא מזה משהוא ולכן לא הייתי מזריק אוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון 8.1 ואסטרדיול 604ביוץ03/01/2018
שלום, עשיתי בדיקת דם ביום רביעי פרוגסטרון 8.1 ואסטרדיול 604 בערב הזרקתי אוביטרל ולמחרת הזרעה יש סיכוי להריון? הרופא שלי טען שיש למרות שהרמה גבוה מידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים
פרופ` דוד בידר03/01/2018הסיכוי נמוך מאוד אם בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציסט טרי בדיקת הריוןיעל02/01/2018
מתי ניתן לבצע בדיקת הריון מיום ההחזרה של בלסטוציסט טרי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר03/01/2018אחרי 10ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשות בלסטוציסטים שאלה לפרופסוריםאורית02/01/2018
פרופסורים יקרים,
בת 28 בקרוב, בטיפולים לאחר שילדתי לפני כשנה וקצת(ברקע בעיית מורפולוגיה 0 של הבעל).
הבן שלי הוחזר לי כבלסטוציסט, כאשר לפניו הוחזרו עוברים יום 3 שלא הניבו הריון.
כעת, התעקשתי לגדל את כל העוברים לבלסטו(כנגד המלצתו של הרופא שלי)
שהגעתי היום להחזרה הוחזר לי בלסטו בדרגה 4AB ואמרו לי שאולי עוד עובר אחד יצליח לגדול ויוקפא.
למעשה מתוך 12 הפריות יצא בלסטו אחד ועוד אחד בספק.
ממש התאכזבתי ויש לי 3 שאלות:
1. מה הסיכוי של בלסטו טרי בדרגה שציינתי להשתרש?
2. האם סבב כזה לא מוצלח מעיד גם על האיכות של העובר שנראה כביכול יפה?
3. מתי מתרחשת השתרשות של בלסטוציסט?
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלסטוציסט
פרופ` דוד בידר03/01/2018בלסטוציסט משתרש ביום סביב יום החזרתו.
אני לא מכיר את הדרוג שכתבת אך קשה להגדיר , לרוב, עוברים יום 5.
בכל מקרה עובר טרי עדיף על קפוא.
בכל סבב, גם כמו שציינת , העובר יום 5 יכול להשתרש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום לפני בטא, דימום, האם יש למה לקוות?דניאלה02/01/2018
שלום. לאחר שלושה סבבי ivf, בעיית זרע קשה..
יום לפני בטא ויש דימום מאסיבי וגושי.
יש למה לעשות בטא? יש למה לקוות? :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר03/01/2018צריך לעשות בדיקת דם.
רוב הסיכויים שתהיה שלילית אך גם בדימום קשה יכול להיות תבחין חיובי ויש ,לכן, לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ivf האם זה הזמן?אנונימית02/01/2018
החודש עשיתי הזרעה עם אוביטרל על ביוץ טבעי
ביום שבת בבוקר לקחתי אןהיטרל ביום למחר יום ראשון עשיתי הזרעה.
קיבלתי מחזור 17 יום לאחר האוביטרל...זה סביר?
זאת הזרעה שלישית שלא צלחה
האם עליי לפנות לivf יש לציין שהרופא שמטפל בי לא רואה בעיה ממשית מדוע אנינו לא נכנסים כשנה וחודשיים להריון. רופא נוסף שהתייעצתי איתו אמר שיש לי אנדמטריוזיס.
מה לעשות?
האם החודש אבוד ל ifv? אני נמצאת ביום הראשון לוסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן
פרופ` דוד בידר03/01/2018כן.
צריך לעבור להפריה אך לא תספיקי כעת כי יש צורך האישורים .
וסת יכול להגיע גם לאחר 17 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם שלילית ואין מחזורגלי02/01/2018
פרופ' שלום,
אחרי החזרת עוברים קיבלתי תמיכה בפרוגסטרון רטארד-500 מג פעם ב5 ימים וקרינון פעם ביום. החזרה היתה ב15.12, בדיקת דם שעשיתי ב27.1-שלילית.
11 ימים עברו מאז שהזרקתי פרוגסטרון , 6 ימים מאז שהפסקתי קרינון.עדיין לא קיבלתי מחזור- מה יכולה להיות הסיבה?
תודה רבה,גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` דוד בידר03/01/2018הסיבה היא זריקת הפרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם - אסטירדול גבוהגלית02/01/2018
שלום,
קיבלתי השבוע את התוצאות להלן:
estiradol 457
tsh 1.54
lh 3.6 prolactin 114.6
fsh 4.7
אני בת 41, לפני כשנה אובחנה אצלי בלות מוקדמת.
אשמח להבין מה זה אומר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנתונים שלך אינם מראים מצביעים על מצב של בלות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליצסטיות ואיכות ביציותאנונימית02/01/2018
שלום
אני בת 27 מנסה כשנה וחצי להרות ללא הצלחה וממש לפני ivf/
המחזור שלי סדיר כל 30 יום בערך, זרע תקין.
אובחנתי כpco. ( לא נצפה זקיק מוביל במשך שני מחזורים, לא רצופים, במעקב זקיקים)
קראתי הרבה לצערי באינטרנט על איכות הביציות שאומר שלמי שיש שחלות פוליצסטיות יכול להיות איכות נמוכה של ביציות . האם זה נכון? יכול להיות שהביציות שלי לא באיכות טובה?
פרופיל הורמונלי :
fsh - 6.35
tsh - 1.94
lh- 2.27* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביציות
פרופ` דוד בידר02/01/2018אם יש לך מחזור סדיר את לא בדיוק פוליציסטית.
לפי הנתונים יהיו לך ביציות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ושימור מי שפיראנני01/01/2018
שלום. הריון מivf. הבדיקות תקינות אבל אני מתכוונת לעשות בדיקת מי שפיר וצ'יפ גנטי בגלל הגיל. שמעתי שאפשר לשמור דגימת מי שפיר עד סוף ההריון מנסה להבין האם עשיית צ'יפ מייתרת את השמירה או שעדיף לשמור בכל מקרה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירה
פרופ` דוד בידר02/01/2018אחרי ציפ אין צורך לשמור יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)
.jpg)