מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סבב טיפול מחזור טבעיניקה03/01/2018
"ר שלום
אני בסבב טיפול מחזור טבעי.
יום 7 למחזור - זקיק בגודל 11
Progesterone 1.2 nmol/l
Estradiol, 17beta-blood 347.3
יום 8 למחזור זקיק בגודל 12
Progesterone 1.1
Estradiol, 17beta-blood 282.4
יום 9 למחזור זקיק בגודל 13
Progesterone 1.3
Estradiol, 17beta-blood 231.9
יום 10 למחזור זקיק בגודל 14
Progesterone 1.2
Estradiol, 17beta-blood 400.1
אני אמורה להזריק צטרוטרייד עם 225 מונופור ( טרם התחלתי להזריק). האם כדאי להמשיך את סבב הטיפול הזה מכיוון שאומנם הזקיק עולה אך הדם היה בירידה וזה מרמז על התפתחות זקיק לא תקין. אני בת 38 וזה טיפול מספר 4 שלי אחרי כשלון של ביצית לא טובה ובפעם האחרונה לא נשאבה בכלל ביצית. יש לי בעיה של רזרבה שחלתית. אני אשמח לקבל את חוות דעתך מכיוון שזה ניסיון אחרון שלי לפני שמכבי לא מאשרת לי כי לא היו לי מספר החזרות ואני לא רוצה לבזבז הניסיון הזה אם יש מגמה לא טובה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
פרופ` דוד בידר03/01/2018המחזור לא תקין ולא יצא מזה משהוא ולכן לא הייתי מזריק אוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון 8.1 ואסטרדיול 604ביוץ03/01/2018
שלום, עשיתי בדיקת דם ביום רביעי פרוגסטרון 8.1 ואסטרדיול 604 בערב הזרקתי אוביטרל ולמחרת הזרעה יש סיכוי להריון? הרופא שלי טען שיש למרות שהרמה גבוה מידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים
פרופ` דוד בידר03/01/2018הסיכוי נמוך מאוד אם בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציסט טרי בדיקת הריוןיעל02/01/2018
מתי ניתן לבצע בדיקת הריון מיום ההחזרה של בלסטוציסט טרי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר03/01/2018אחרי 10ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשות בלסטוציסטים שאלה לפרופסוריםאורית02/01/2018
פרופסורים יקרים,
בת 28 בקרוב, בטיפולים לאחר שילדתי לפני כשנה וקצת(ברקע בעיית מורפולוגיה 0 של הבעל).
הבן שלי הוחזר לי כבלסטוציסט, כאשר לפניו הוחזרו עוברים יום 3 שלא הניבו הריון.
כעת, התעקשתי לגדל את כל העוברים לבלסטו(כנגד המלצתו של הרופא שלי)
שהגעתי היום להחזרה הוחזר לי בלסטו בדרגה 4AB ואמרו לי שאולי עוד עובר אחד יצליח לגדול ויוקפא.
למעשה מתוך 12 הפריות יצא בלסטו אחד ועוד אחד בספק.
ממש התאכזבתי ויש לי 3 שאלות:
1. מה הסיכוי של בלסטו טרי בדרגה שציינתי להשתרש?
2. האם סבב כזה לא מוצלח מעיד גם על האיכות של העובר שנראה כביכול יפה?
3. מתי מתרחשת השתרשות של בלסטוציסט?
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלסטוציסט
פרופ` דוד בידר03/01/2018בלסטוציסט משתרש ביום סביב יום החזרתו.
אני לא מכיר את הדרוג שכתבת אך קשה להגדיר , לרוב, עוברים יום 5.
בכל מקרה עובר טרי עדיף על קפוא.
בכל סבב, גם כמו שציינת , העובר יום 5 יכול להשתרש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום לפני בטא, דימום, האם יש למה לקוות?דניאלה02/01/2018
שלום. לאחר שלושה סבבי ivf, בעיית זרע קשה..
יום לפני בטא ויש דימום מאסיבי וגושי.
יש למה לעשות בטא? יש למה לקוות? :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר03/01/2018צריך לעשות בדיקת דם.
רוב הסיכויים שתהיה שלילית אך גם בדימום קשה יכול להיות תבחין חיובי ויש ,לכן, לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ivf האם זה הזמן?אנונימית02/01/2018
החודש עשיתי הזרעה עם אוביטרל על ביוץ טבעי
ביום שבת בבוקר לקחתי אןהיטרל ביום למחר יום ראשון עשיתי הזרעה.
קיבלתי מחזור 17 יום לאחר האוביטרל...זה סביר?
זאת הזרעה שלישית שלא צלחה
האם עליי לפנות לivf יש לציין שהרופא שמטפל בי לא רואה בעיה ממשית מדוע אנינו לא נכנסים כשנה וחודשיים להריון. רופא נוסף שהתייעצתי איתו אמר שיש לי אנדמטריוזיס.
מה לעשות?
האם החודש אבוד ל ifv? אני נמצאת ביום הראשון לוסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן
פרופ` דוד בידר03/01/2018כן.
צריך לעבור להפריה אך לא תספיקי כעת כי יש צורך האישורים .
וסת יכול להגיע גם לאחר 17 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם שלילית ואין מחזורגלי02/01/2018
פרופ' שלום,
אחרי החזרת עוברים קיבלתי תמיכה בפרוגסטרון רטארד-500 מג פעם ב5 ימים וקרינון פעם ביום. החזרה היתה ב15.12, בדיקת דם שעשיתי ב27.1-שלילית.
11 ימים עברו מאז שהזרקתי פרוגסטרון , 6 ימים מאז שהפסקתי קרינון.עדיין לא קיבלתי מחזור- מה יכולה להיות הסיבה?
תודה רבה,גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` דוד בידר03/01/2018הסיבה היא זריקת הפרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם - אסטירדול גבוהגלית02/01/2018
שלום,
קיבלתי השבוע את התוצאות להלן:
estiradol 457
tsh 1.54
lh 3.6 prolactin 114.6
fsh 4.7
אני בת 41, לפני כשנה אובחנה אצלי בלות מוקדמת.
אשמח להבין מה זה אומר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנתונים שלך אינם מראים מצביעים על מצב של בלות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליצסטיות ואיכות ביציותאנונימית02/01/2018
שלום
אני בת 27 מנסה כשנה וחצי להרות ללא הצלחה וממש לפני ivf/
המחזור שלי סדיר כל 30 יום בערך, זרע תקין.
אובחנתי כpco. ( לא נצפה זקיק מוביל במשך שני מחזורים, לא רצופים, במעקב זקיקים)
קראתי הרבה לצערי באינטרנט על איכות הביציות שאומר שלמי שיש שחלות פוליצסטיות יכול להיות איכות נמוכה של ביציות . האם זה נכון? יכול להיות שהביציות שלי לא באיכות טובה?
פרופיל הורמונלי :
fsh - 6.35
tsh - 1.94
lh- 2.27* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביציות
פרופ` דוד בידר02/01/2018אם יש לך מחזור סדיר את לא בדיוק פוליציסטית.
לפי הנתונים יהיו לך ביציות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ושימור מי שפיראנני01/01/2018
שלום. הריון מivf. הבדיקות תקינות אבל אני מתכוונת לעשות בדיקת מי שפיר וצ'יפ גנטי בגלל הגיל. שמעתי שאפשר לשמור דגימת מי שפיר עד סוף ההריון מנסה להבין האם עשיית צ'יפ מייתרת את השמירה או שעדיף לשמור בכל מקרה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירה
פרופ` דוד בידר02/01/2018אחרי ציפ אין צורך לשמור יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית הרחם וזמן ביוץריטה01/01/2018
שלום דוקטור ביום ה14 למחזור נצפה זקיק בגודל 21 מ"מ רירית הרחם הייתה 15 מ"מ
אחרי כמה שעות הרגשתי את הביוץ טוב מאוד
האם זה תקין שרירית הרחם תיהיה בעובי הזה?
קצת מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר02/01/2018יכולה להיות בעובי כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת הרבה מכתמים חומיםאסתי01/01/2018
היי שאלה דחופה אני מזריקה גונאל אף מינון 112 וצטרוטייד יש לי תופעות כמו כאבי מחזור, כאבים בשדיים, כאבי גב תחתון וכתמים חומים (אני סובלת הרבה מכתמים חומים עקב הדבקויות קשות מציסטה) אבל הכתמים נוראיים האם זה נורמאלי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
פרופ` דוד בידר02/01/2018זה לא משהוא תקין.
צריך לבדוק אותך ולהבין ממה זה מופיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן השתרשות אחרי הזרעהשירי01/01/2018
שלום,
כמה ימים אחרי ההזרעה קורה תהליך השתרשות העובר ברחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה
פרופ` דוד בידר02/01/2018סביב ה 5 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאל עם שחלות פוליציסטיותעופרה31/12/2017
בת 32 טיפולי הזרעות מתורם זרע.
יש לי שחלות פוליציסטיות - האם נהוג לתת גונאל במקרה זה ? לא מבינה את ההגיון לתת גונאל אם זה עוד יותר יגרום לי לריבוי זקיקים....
ובאיזה מינון התחלתי מקובל לתת את זה ?
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשרי בהחלט במינונים נמוכים ובבקרה קפדנית להשרות ביוץ אופטימאלי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק בגודל 25 מ"מאנונימית131/12/2017
היום עשיתי אולטרסאונד זקיקים וראו זקיק מוביל של 25 מ"מ. איך אפשר לדעת אם זה זקיק ביוץ או ציסטה ?
האם בהכרח זקיק בגודל כזה ביום ה 13 למחזור זה ציסטה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש בהחלט לשלול שמדובר בממצא ציסטי-על סמך נתוני בדיקת הדם להורמונים וממצאי האולטרסאונד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)