מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אופן ביצוע הזרעה ללא ספקולוםדנה15/05/2017
שלום.
רציתי לדעת בביצוע אופן ההזרעה אם הרופא לא משתמש במכשיר הספקולום האם ניתן יהיה לבצע הזרעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בתנאים אלו ההזרעה תהיה נרתיקית ולא תוך רחמית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי ההצלחה בדילול תאומיםדנית15/05/2017
בת 42 וחצי,2 הריונות ספונטניים ותקינים לפני 8-10 שנים ו-2 הפלות טבעיות בשנה-שנה וחצי האחרונות.
היום לראשונה בחיי קיבלתי התערבות רפואית-הרופא המטפל זיהה באולטראסאונד שהביוץ ב24 שעות הקרובות ונתן לי זריקת אוביטרל גונדוטרופין.
החסרון היחיד בטיפול זה מבחינתי הוא שלדבריו סטטיסטית הסיכוי להריון מרובה עוברים הוא בין 10 ל15 אחוזים ואני מעוניינת בהריון של עובר אחד.
אם יקלט תאומים הוא אמר שגם במקרה כזה(ולא רק שלישיה)אפשר לעשות דילול.
בהנחה שעושים דילול לתאומים שמתבצע על ידי מומחה ובציוד מתקדם-מהי בקירוב הסבירות הסטטיסטית לכשלון ההליך(כאשר לצורך העניין כשלון גם נחשב שהדילול"הצליח"אך התאום השני יצא בעל מום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון בגיל כזה ובמיוחד עם הרקע שלך כרוך בשיעור גבוהה של הפלות,לכן הייתי ממליץ להמתין ולראות כיצד יתפתחו העניינים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות תוצאת בדיקת AMHרונית15/05/2017
בוקר טוב
שמי רונית, בת 44 וחודשיים
עשיתי בדיקת AMH והתוצאה יצאה 0.35
אשמח לדעת מה זה אומר?
ומה הטווח שצריך להיות?
האם יש סיכוי להיכנס להיריון בטיפולי IVF
דרך אגב ה-FSH שלי יצא 11.4
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר AMH
פרופ` דוד בידר15/05/2017לפי נתוני ההורמונים הטיפול הנכון למצבך הוא תרומת ביציות.
הערך הנמוך של AMH, שהיה צריך להיות מעל 2 נמוך ביותר, ורמת ה FSH גבוהה ,מראים על כך שהביציות כבר אינן תקינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכה לאחר בדיקת בטאאוריאן14/05/2017
ערב טוב.
ביצעתי בד' בטא ביום ה11 להחזאת בלסטוציסט מוקפא.מאחר והיום ה12 היה יום שישי.
הבטא הייתה 6 .הפסקתי תמיכה-רוצה לדעת אם ביום ה12.יתכן והבטא הייתה עולה? ועצם הפסקת התמיכה הפילה את ההיריון בהנחה שהיה?
אני מבועתת שאולי טעיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר שזה מה הפיל את ההיריון במיוחד לאור תוצאות הביטה הנמוכות בצורה חריגה ביותר בהתחשב בעובדה שהוחזר בלסטוציסט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה וייעוץ לאחר קבלת בדיקות דם ביום ה 2 למחזורקרנית14/05/2017
שלום, אני בת 38.5 עם שני ילדים מהריונות טבעיים. מזה כשנתיים מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה. לאחר צילום רחם תקין, פורופיל הורמונלי תקין ובדיקת זרע תקינה אך אי סדרים במחזור, הוגדרתי כסובלת מהפרעות ביוץ.
לפני מספר חודשים התחלתי עם איקקלומין שגרם לציסטה גדולה אשר בעיקבותיה נאלצנו להפסיק עם הטיפול למספר חודשים.
החודש היינו אמורים להתחיל הזרעה ראשונה.
מכיוון שלא הגיע מחזור קיבלתי כדורים להבאתו. במהלך הימים של לקיחת הכדורים התחיל דימום מאוד חלש והפסיק. יומיים לאחר הכדור האחרון התחיל דימום חלש שוב והפסיק. ה
הרופא אמר לחכות לדימום מאסיבי ואז לבצע בדיקת דם ביום ה 2 למחזור ואלו היו התוצאות:LH 2.2, E-2 379 ו -פרוגרסטרון 2.
התבקשתי מהרופא לבצע בדיקה נוספת ליום למחרת והוצאות היו:
LH 2.9, E-2 450 ופרוגרסטרון 3.1.
לצערי הרופא אמר שלאור כך שהתוצאות עולות, לא ניתן להתחיל טיפול הורמונלי (גונאל F) אבל אפשרי הזרעה טבעית...
אשמח לדעת:
1) למה הכוונה בזרעה טבעית
2) מדוע התוצאות כאלה גבוהות ביום ה 2 וה 3 למחזור (הבנתי שהן אמורות להיות נמוכות)
3) האם יכול להיות שהדימומים החלשים שהיו הם היו תחילת המחזור (ולא הדימום המאסיבי)?
4) האם הערכים מצביעים על ביוץ בטווח הקרוב?
תודהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להערכתי מדובר בשיבוש במחזור הנובע או בגלל רזרבה שחלתית נמוכה או עדיין כתגובה מאוחרת לטיפול עם האיקכלומין שבצעת וגרם להתפתחות של ציסטה שחלתית,בכל מקרה הכוונה היא להזריע אותך במחזור טבעי לאחר מעקב אחרי התפתחות זקיקי מוביל ותיזמון הביוץ שלך (פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני 4 ימים בטא 70 והיום ( 4 ימים) 585יעל14/05/2017
היי...
ביום רביעי הקודם לפני 4 ימים
בטא היתה 70 ביום 12 מההזרעה.
היום 16 ימים מההזרעה בטא 585
האם העלייה תקינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העליה תקינה לחלוטין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם!
יעל15/05/2017הפורום הזה ממש מרגיע
תודה לכם על התגובות המהירות שלכם
אתם מקסימים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי ביטא בהפרש של 48 שעות, האם העליה תקינה?אלה14/05/2017
יום 13 אחרי החזרה של 2 עוברים 879.2 miul/ml
היום, יום 15 אחרי החזרה 1928.0 iu/l
אני רואה שיש הכפלה, אבל קראתי שהכפלה בלבד היא רק 50% סיכוי לתקינות, ושצריך לשאוף ליותר בשביל הריון תקין. האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בשלב זה מתקבל הרושם שהכול תקין,יש לבצע אולטרסאונד בהמשך לזהות דופק עוברי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - האם יש צורך לטעמך בעוד בדיקת בטא טרם האולטרא סאונד?
אלה15/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין צורך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ׳ אשכנזי - עשיתי בכל זאת עוד בדיקה נוספת
אלה17/05/2017יום 13 אחרי החזרה של 2 עוברים 879.2 miul/ml
יום 15 אחרי החזרה 1928.0 iu/l
היום יום 18 אחרי החזרה 5226 -אם אמורה להיות הכפלה כל 48 שעות, זה אמור להיות גבוה יותר, לא כן?
האם העליה תקינה? גבולית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכול תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעולות שמעלות את הסיכוי לקליטת הריוןדנית14/05/2017
רציתי לדעת האם הפעולות הבאות גורמות להעלאת הסיכוי לקליטת הריון:
1.הגעה לאורגזמה נשית (באמצעות אוננות)וחדירה ופליטה מיד אחריה
2.הישארות של הגבר בתוך הנרתיק לאחר הפליטה זמן מסויים(ואם כן-כמה זמן בקירוב בדקות מומלץ שהוא ישאר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים
פרופ` דוד בידר15/05/2017אין שום עליה בסיכויים להרות בטכניקות שאת מתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורגזמה נשית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2017מחקרים שמראים שנשים שחוות אורגזמה משמרות את הזרע בגופן זמן ארוך יותר (הזרימה של הזרע היא לתוך הרחם במקום החוצה ממנו),באותה עת ישנה גם הפרשת אוקסיטוצין מוגברת המגבירה את האפקט של קליטת הזרע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות למחלות לפני הפריהאילנה14/05/2017
שלום,
אני מנסה להרות ביחד עם פרטנר שהוא גיי. עשינו בדיקות למחלות מין (איידס, עגבת, צהבת וכו) לפני תחילת התהליך והכל יצא תקין. אך אנו כעת לפני נסיון חמישי כבר ואני יודעת שהפרטנר שלי מקיים יחסי מין (אין לו בן זוג קבוע). מה יכול לקרות אם בינתיים הוא נדבק במחלה כלשהי? האם אין סכנה שבהעברת הביצית המופרית אל תוך גופי אז אני או העובר נידבק?
תודה
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חזקה על בן הזוג שלך שינקוט כמו כל אחד בצעדים מונעי הדבקה,למען בריאותו,בריאותך ובריאות העובר העתידי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא לבקש ממנו לחזור על הבדיקות?
סיגל14/05/2017אם מאמהות יחידניות מבקשים לחזור על בדיקות זיהומיות אחת לשנה, למה לא לבקש ממנו לעשות את זה? זה הגיוני וחשוב. בהצלחה. :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט מבקשים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרם התחלת טיפול פוריות נמצאתי נשאית של X שבירנילי13/05/2017
שלום, אני רווקה בת 32 ולאחרונה גיליתי שיש לי בעיית פוריות
להלן פרופיל הורמונלי מהיום ה2 של המחזור:
Amh 0.3
Tsh 1.63
Prolactin 190
LH luteinizing hormone 7.5
Fsh 10.9 , בעבר היה 22
Estradiol 130
Progesterone 1.7
Testosterone קטן מ1.5
Dhea-s 4.18
כחלק מהבדיקות הגנטיות שעברתי נמצאתי נשאית של איקס שביר:
30 חזרות CGG על איקס אחד, 85 חזרות CGG על איקס שני.
רציתי לדעת מה מומלץ לעשות במקרה כמו שלי והאם יש פתרונות על מנת שלא יצא ילד עם פיגור שכלי.
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן לעשות אבחון טרום השרשתי בהפריה חוץ גופית,או לבצע בדיקת מי שפיר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בטא 880 מהווה הריון ודאי?סיון13/05/2017
האם בטא 880 מהווה הריון ודאי?
עברו 14 ימים מיום ההחזרה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריון מחוץ לרחם?מאיה13/05/2017
שלום, אני בת 32, אחרי חודש של הפסקה מטיפולים שבו ניסינו טבעי, המחזור הגיע במועד, שבועיים אחרי שזוהה ביוץ (דימום משמעותי כמו בובת רגילה+כאבי מחזור). ביום ה-7 למחזור הגעתי לבדיקת מעקב זקיקים (כדי להתחיל מחזור של הזרעה טבעית ללא הורמונים) ונצפה זקיק בגודל 12 מ״מ ורירית 6.4. פרוגסטרון קטן מ-2 ואסטרדיול 434... עד כאן הכל נשמע הגיוני אלא שבטעות בדקו גם בטא שיצאה 50 (!) הייתי בטוחה שמדובר בטעות אלא שאתמול, יום למחרת בדקתי שוב והיא הייתה 72... אני מתחילה להרגיש כאבים בצד שמאל... הרופא רק אמר להמשיך לעקוב ולבדוק שוב ביום א.
אציין שלא נטלתי שום תרופה או הורמון.:.אודה מאוד לכל מידע כי אני מאוד מבולבלת ולחוצה, האם יש סיכוי להריון מחוץ לרחם? מה אפשר לעשות במצב כזה מה צפוי לי? תודה רבה ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש כמובן לשלול היריון מחוץ לרחם המצריך לעיתים התערבות רפואית ניתוחית או תרופתית לפי שיקול הרופא,יחד עם זאת כדיין קיימת גם אפשרות של היריון תוך רחמי עם הפרעות בהשתרשות המלוות בדמם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלילת חוץ רחמי
מאיה13/05/2017איך אפשר לשלול חוץ רחמי?
הפרוגסטרון קטן מ-2 עדיין יכול להיות תוך רחמי תקין?
אציין גם שלא ראו שום סימן להריון באולטרסאונד ושהבטא נמוכה יחסית לשלב (הייתה אתמול 72 וזה כבר היה אמור להיות שבוע 5... אבל בכל זאת עדיין הייתה במגמת עלייה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפי ההתפתחות העתידית מבחינה קלינית,מעבדתית,ואולטרסונוגרפית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא 13 יום אחרי החזרת עובריםאלה12/05/2017
יצאה 879!!!
האם זה עשוי להעיד על הריון תאומים?
על מה בטא גבוהה כל כך מוקדם עשויה להצביע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קראתי שיש קשר בין
אלה12/05/2017בטא גבוהה במיוחד לבין מומים בעובר ואף תסמונת דם. האם זו אפשרות בשלב זה. מתי ניתן לאבחן? אשמח להסבר על כך
האפשרות בהחלט קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה כוונתך פרופ׳ אשכנזי?
אלה13/05/2017אפשרות קיימת לתאומים? לעוברים עם מומים? (שים לה שהיה המשך לשאלתי)
ממתינה להבהרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האפשרות של היריוןתאומים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם מדובר בעובר אחד, האם תוצאת בטא גבוהה ככ ביום 13 תקינה?
אלה14/05/2017האם זה עשוי להעיד על מולה/ סיכוי לתסמונת דאון?
על מה בטא גבוהה עשויה להעיד אם לא מדובר בתאומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המלצתי היא חהמתין בסבלנות לפני קפיצה למסקנות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת, הייתי רוצה לדעת את כל המשמעויות האפשריות של ערכי בטא ככ גבוהים
אלה14/05/2017אנא התייחסותך
רמות HCG גבוהות מהצפוי יכולות להופיע בהריון מרובה עוברים ובהריונות לא תקינים, כמו הריון מולרי (הריון שבו יש שגשוג יתר של השליה).
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה. והאם תוצאה של 890 ביום 13 אחרי החזרה נחשבת לגבוהה במיוחד?
אלה14/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על לקיחת אאיקקלומיןאנונימית12/05/2017
שלום רב,
לפני הווסת יש לי יום יומיים של הכתמות חומות ולא דימום ממש. השאלה שלי:
1. האם לקחת את האאיקקלומין מהיום ה5 לווסת כשאני רואה דם? או לספור גם את ימי ההכתמות?
2. הרופא שלי אמר לי שזה בסדר לקחת 2 כדורים ביחד.
למרות שראיתי בפורומים השונים שצריך לקחת כדור אחד בבוקר ואחד בערב.
מה הדרך הנכונה?
אשמח לתשובותיכם המקצועית.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.לקחת את הכדורים ביום החמישי מהתחלת הדימום 2.לקחת כדור בבוקר כדור בערב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דופק עובר שבוע 1מעיין12/05/2017
שלום לכם
אני בשבוע 6+1
ללא בחילות . מרגישה רק עייפות , הראם זה תקין?
קבעתי לעוד שבועיים בדיקת דופק עובר
מה אני אמורה להרגיש כדי לדעת שהכל בסדר?
ועוד שאלה, מדוע לא ממשיכים לעשות בדיקת דם לבטא
כלומר מבדיקת בטא שניה ועד בדיקת דופק עובר ?
יש 3 שבועות זה הרבה זמן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
את לא חייבת לחוש תחושות מיוחדות,ניתן לזהות כבר עכשיו דופק עוברי,מעקב ערכי ביטה אינו נותן מידע לגבי התפתחות העובר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)