מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יש סיכוי להיקלטות?שני29/05/2017
היי .. רציתי לדעת האם יש הגיון בכך שעובר בדרגה של 8 תאים לא נקלט ויש אפשרות שמוקפאים בדרגה 6,5 תאים יכולים להקלט? האם האיכות לא פוחתת לאחר הפרשה? מודאגת מאד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט קיים סיכוי כזה אם האיכות הגנטית שלהם תקינה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למומחים יום ה3 לווסתשוש29/05/2017
עשיתי היום בדיקות דם יום שלישי לווסת:
LH 16.5
FSH 8.9
Prolactin 221
Estradiol 159
Progesterone 3.5
אנחנו מנסים כבר מעל שנה להכנס להריון אני בת 26
האם יש בעיה בבדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתכן שמדובר בשחלה עם מירקם פוליציסטי בהתחשב ביחס ההורמונים LH/FSH
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים במקרה כזה?
שוש31/05/2017לפי בדיקות דם במחזורים קודמים יש ביוץ שכן שבוע אחרי ווסת הפרוגסטרון גבוה מ20.
איך מטפלים? והאם ניתן לעשות הזרעה על בסיס ביוץ טבעי במקרה הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל האפשרויות פתוחות בפני הרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה האם אפשר להכנס להריון עם הנתונים שיש לי? ומה הטיפול הכי מקובל בהתאם לנתונים שלי?
שוש02/06/2017עדיין לא פניתי לרופא ואני ממש רוצה לדעת איזה טיפול הכי מתאים למצב הזה?
הזרע של בעלי תקין והבעיה היא רק אצלי כנראה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הטיפול הייעודי הראשון אמור להיות בהשראת ביוץ + הזרעות תוך רחמיות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיבות שעה ללקיחת אוטרוגסטןליטב29/05/2017
היי. אני יום לאחר שאיבה , הרופא אמר לי לקחת 4 נרות ביום( לאחר שהזרקתי יומייים לפני שאיבה רבע אוביטרל ו2 דקפפטיל ) לקחתי 2 נרות ב8 בבוקר , הבעיה שאני עובדת היום עד 23:30 זה בסדר שאקח עוד 2 נרות ב12 בלילה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין כל חשיבות לשעה העיקר שצקחי את סה״כ הכמות שנקבעה לך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים לאחר דקפפטילליאל29/05/2017
בת 30 , יש לי שחלות פולצסטיות ולבעלי בעית זרע בינונית/קלה
יומיים לפני השאיבה הרופא אמר לי להזריק 2 מזרקים של דקפפטיל ורבע אוביטרל בגלל גירוי יתר . האסטרדיול 3 ימים לפני שאיבה היה 13 אלף. נשאבו 18 ביציות , הופרו 9 .
1. האם זה נורמלי ש50% רק הופרו ? מה יכולה להיות הסיבה לכך ?
1. הרופא אמר שההחזרה תיהיה של עובר טרי ונתן לי לקחת כתמיכה 4 נרות של אוטרגסטן האם זה מספיק לאור העובדה שלפני השאיבה ניתן לי רבע אוביטרל ו2 מזרקים של דקפפטיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההחיך תקין וגם התוצאה,ההוראות שקיבלת הנן ראויות בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונוגון במקום פיורגון מה דעתכם?ליאת29/05/2017
רציתי לשאול האם נכון שמונוגון יותר טוב לגיל 38 מאשר פיורגון? הרופא רוצה לשנות לי פרוטוקול. כי אני מגיבה חלש לפיורגון
שמדובר בתגובה הורמונאלית פושרת ,תכשיר זה עשוי לשפר את התגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 5+2 שק הריון בלי שק חלמוןליבי29/05/2017
שלום,
בת 31. לא מוסברים.
עוברים באיכות טובה.
Ivfראשון החזרה של עובר טרי יום 5 הניב הריון אקטופי.
Ivf שני הוחזר עובר אחד קפוא יום 5. בטא ראשונה 11 יום לאחר החזרה 550. בטא שניה כעבור יומיים 2000. כעבור 4 ימים נוספים ) שבוע 5+2) בטא 13000. בוצעה גם א.ס לאור האקטופי בעבר שהדגם רק שק הריון ברחם תואם אבל בלי שק חלמון או קוטב עוברי.
אני מודאגת.
האם צריך כבר לראות שק חלמון לפחות? ובמיוחד לאור הבטא הגבוהה?
תןדה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרה סאונד
פרופ` דוד בידר29/05/2017העליות בדם בסדר ואין לשפוט לפי בדיקת אולטרה סאונד אחת.
תחזרי על הבדיקה בעוד שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרע מוקפא או טריאורי29/05/2017
היי .
אני לפני שאיבה-שתתבצע השבוע אני מניחה.
בן זוגי חייב לטוס לחו"ל מאילוצים.-בהפתעה!
האם נוכל לתת זרע מחר ולהקפיא עד לרביעי או חמישי? בהנחה שיש לו שם "סחלב".
סליחה שצוחקת-פשוט שכל הבעיות יכלו להגיע בסבב זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ` דוד בידר29/05/2017אין בעיה להקפיא ולהשתמש.
זה תהליך מקובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמות ממושכות אחרי הווסתקרן28/05/2017
שלום רב לצוות הרפואי,
אני שנתיים ו-4 חודשים לאחר לידת קיסרי. מאז הלידה יש לי הכתמות דמית גם בסיום הווסת. למשל החודש קיבלתי ב- 19/5 ועד היום ה 28/5 עדיין יש הכתמות.
נאמר לי שיש לי נישה לאחר הקיסרי.
שאלותיי:
איזו בדיקה עליי לבצע כדי לברר פשר ההכתמות?
האם זה עלול להפריע להשרשת עוברים? (אני בסבב שני כבר שנה+, אחרי 5 הפריות ..).
אשמח לתובנות מכם.
תודה רבה! קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אכן האבחנה של נישה סבירה,כדאי לבצע היסטרוסקופיה לאישור האבחנה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך שאלה
קרן29/05/2017תודה על המענה.
האם לדעתך יש לכך השפעה על השתרשרות העוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קיימת אפשרות אם יש זליגת נוזל מהנישה לרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך ניתן לדעת?
קרן30/05/2017כלומר האם בעקבות היסטרסקופיה אבחנתית ניתן יהיה לדעת אם יש זליגה או לא? או שעליי לעשות בדיקה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נוכחות נוזל ברחם נצפית במעקב האולטרסאונד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת-אחרי 5 ימי הזרקה בטיפול ארוךmia28/05/2017
והאטרדיול ירד !! ל 130 במקום לעלות LH 4.4 פורגסטרון גדול מ 2 באולטרסאונד 10 זקיקים קטנים 8-6 מ"מ אני אחרי לידה מ IVF ראשון מה יכול לגרום לזה ? מה אתה ממליץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת
פרופ` דוד בידר28/05/2017ממה האסטרדיול ירד?
אחרי 5 ימים של חוסר תגובה מעלים מינון.
יתכן שיש גם בעיה בטיב הזריקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר תודה על המענה !~ יכול להיות שיש קשר לפורגינובה
mia28/05/2017שביקשו שאקח בתחילת הפרוטוקול ? או לדקסתמזון שנטלתי עם ההזרקות בהוראת הרופא להורדת פורגסטרון? האם זה סימן לירידה בפוריות ? אני אחרי לידה ספירת זקיקים קטנים 14 בתחילת פרוטקול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשור
פרופ` דוד בידר29/05/2017יכול להיות
צריך להמשיך להזריק ולראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מעריכה מאוד:)
mia29/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי FSH ביום ה 3 למחזוראורית28/05/2017
שלום למומחים. יש לי שאלה כללית לגבי הפרופיל ההורמונלי.
חודש שעבר היה לי עשיתי פרופיל כללי ביום ה 3 למחזור LH- 5 ו FSH - 5.9
החודש במעכב זקיקים לפני ההורמונים ביום ה 3 למחזור ה LH היה 7.8 שזה ממש גבוה יחסית לחודש שעבר. האם יכול להיות שגם ה FSH משתנה מחודש לחודש והוא פתאום יכול לעלות? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר28/05/2017רמות ההורמונים נעים במרווח שבין 2 ל 10 ככה שבדיקה של 5 ו 8 זה אותו הדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה FSH המשך
אורית28/05/2017אבל אם ה FSH גם יעלה ל 8 זה ממש לא תקין מבחינת רזרבה שחלתית. האם יתכן שה FSH יעלה ככה תוך חודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בפועל ישנם שינויים ברמת ה-FSH בין מחזור למחזור,עדיין ערך של 8 הנו בטווח התקין המצביע על רזרבה תקינה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם (:
אורית29/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אסטרופם אחרי אוביטרלאנונימית28/05/2017
שלום
אני מטופלת החודש באיקקלומין+אסטרופם+אוביטרל
אתמול קיבלתי אוביטרל והרופא אמר להמשיך לקחת את כדורי האסטרופם?
האם זה בסדר?
אסטרופם לא דוחה ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם
פרופ` דוד בידר28/05/2017האוביטרל גורם לביוץ.
האסטרופם יכול לגרום לכך שלא יהיה לך ביוץ עצמוני אך במקרה הזה,כשמקבלים אוביטרל ,אין לזה משמעות
הרופא נותן לך את האסטרופם לעיבוי הרירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בזריקות גונאל להזרעהאסתי28/05/2017
שלום רב,
אני בת 41, עקב רצוני להיכנס להיריון ראשון - הומלץ לי לנסות הזרעה עקב שנה של נסיונות ללא הצלחה להיכנס להיריון באופן טבעי. הומלץ לי טיפול בזריקות גונאל אף והזרעה כשהגעתי לאולטרסאונד זקיקים בתוצאה צוין שיש ממצא של שרירן ברחם.
לפני שנה עברתי פעמיים אולטרסאונד ולא היה לי שום ממצא.
האם השרירן נגרם מהטיפול של גונאל אפ?והאם עקב לקיחת הורמונים בזריקות האם זה יכול להיות לא שרירן אלא ממצא אחר? האם בגיל המעבר השרירן יתקטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירן
פרופ` דוד בידר28/05/2017לא ציינת את גודלו.
לשרירן קטן אין משמעות והוא יקטן בגיל במעבר.
השרירן לא נוצר מהזריקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה מלאכותית תוך רחמיתאסתר28/05/2017
שלום רב
יש לי בן זוג ואנחנו מעונינים בהזרעה תוך רחמית
אני מטופלת אצל רופאת פיריון ומידי שבוע עושה אולטראסאונד מעקב זקיקים . יש לציין שיש לי שחלות פולציסטיות ומחזור לא סדיר מגיל קטן ולאחרונה הפסקתי את הגלולות והמחזור לא הגיע וגם אין ביוץ
ביקשתי מהרופאה כדורים לקבלת המחזור והיא אמרה שהרירית דקה מידי שאלתי האם זה קשור לקבלת המחזור ולמתן כדורים להגברת הביוץ ומה עם הרירית מעולם לא תתעבה
שאלה נוספת מעולם לא קיימתי יחסי מין האם יש אפשרות להקל בהזרעה ולתת משהו להרדים או כדור מסויים בגלל שהמפסק ודאי יכאב לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן להתחיל לאלתר טיפול להשראת ביוץ,ללא צורך להתעכב עד קבלת המחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים נמוכים, החזרת עובריםמיכל28/05/2017
שלום,
אני בת 41, החודש אני צריכה לעשות החזרה של עוברים מוקפאים, אני יום 14 למחזור, רירית 7 מ"מ, Estradiol, 17beta-blood 2717.0, Progesterone 2.
בבדיקות מלפני 3 ימים הרירית היתה 5 מ"מ Estradiol, 17beta-blood 6487.2 וProgesterone 2.6.
גם חודש שעבר וגם חודש לפני לא החזירו לי עוברים כי ההורמונים היו נמוכים מדי, באפריל: Estradiol, 17beta-blood 2076.3 וProgesterone 2.3 ובמרץ Estradiol, 17beta-blood 3560.2 וProgesterone 3.8,
החודש קבלתי אסטופם ומדבקות אוורל
אשמח לשמוע את חוות דעתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בתנאים אלו ניתן להתחיל את הטיפול בפרוגסטרון(בנרות) ולבצע החזרה בהתאם למועד הייעודי לפי הקפאת העוברים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר החזרת עוברים טרייםיפית28/05/2017
ד"ר שלום. האם תמיד bותנים תמיכה לאחר החזרת עוברים טריים?
אם כן, איזה תמיכה מקובל לתת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר28/05/2017לרוב כולם נותנים.
סוג התמיכה , שזה פרוגסטרון,לא משנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה על התמיכה
יפית28/05/2017האם נותנים תמיכה יומיומית עד קבלת הבטא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
פרופ` דוד בידר28/05/2017כן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)