מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי החזרת בלסטודנה20/05/2017
שלום רב,
לפני החזרה על בסיס טבעי
האם ייתכן לבצע החזרה 5 ימים לאחר הביוץ לבלסטו שהוקפא ביום 6? כי הבנתי שצריך להחזיר בהתאמה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלסטו.
פרופ` דוד בידר21/05/2017יום הביוץ הוא יום השאיבה של הביציות.
סופרים את העוברים למחרת השאיבה ככה שאם השאיבה נעשתה היום אז מחר זה עובר יום א וככה הלאה.
עובר יום 6 מוחזר בשבת.
באופן עקרוני גם אם יחזירו ביום שישי , שהוא יום 5 זה בסדר
אך מעולם לא נבדק האם זה כך.
בכל אופן עובר יום 6 , סיכוייו להשתרש נמוכים מאוד.
באופן כללי יש המלצות היום של החזרה ביום 5 כי סבורים שזה עובר נבחר וסיכוייו להשתרש יותר טובים.
מדובר בפרסומים מארצות הברית , קנדה וכדומה.
יש להבין שתנאי מעבדה שונים ממקום למקום.
ביחוד כשמנסים להחזיר בלסטוציסטים קפואים בארצנו.
התוצאות אצלנו הן לא כמו בארצות אחרות.
תמיד עדיף להחזיר עוברים טריים ולא משנה אם זה יום 3 או 5.
יש לעניין סיבות שונות התלויות בסוג העבודה אצלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה שאלה אחרונה וחשובההילה בלילטי20/05/2017
במידה ואולטרסאונד שד תקין ללא היסטוריה ופרולקטין תקין.. האם יש צורך בהמשך ברור? מתי עתיד להסתדר ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור
פרופ` דוד בידר20/05/2017אין צורך , הכל יסתדר עם הזמן....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
הילה בלילטי20/05/2017תודה מעריכה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
הילה בלילטי20/05/2017תודה.. האם יתכן שבגלל זה יש מעט כאב ורגישות בשד בגלל החחלב? בעיקר מורגש צד שמאל..?זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מסיבי שבוע 14ליאת20/05/2017
שלום
שבוע 14 אחרי החזרת מוקפאים
עד שבוע 9 היו לי דימומים שפסקו...
היום שבוע 14 דימום ממש חזק כמו מחזור
מה יכולה להיות הסיבה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר20/05/2017יש סיבות שונות לדימום.
יש לבדוק צואר רחם,
יש לראות מה קורה עם השליה, האם אין היפרדות כלשהיא.
צריך לשלול שלית פתח.
לא תמיד מגלים את הסיבה מיד.
יש סיבות הקשורות לאם וצריך לעשות ברור בדם וכן יכול להיות מסיבות של העובר ולכן לעשות אולטרה סאונד מערכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי תגובה לזריקת אלונבהאוריאן20/05/2017
שבת שלום
ב16.5הזרקתי אלונבה הבוקר מעט דימומים.
האם משמיות הדבר שגופי איננו מגיב לזריקה?
אני אחרי החזרת מוקפא.ההכנה הייתה נטילת פרוגינובה כ 3 שבועות.וחמישה ימים של פרוגסטרון.
תודה בעבור מענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כנראה מדובר בתגובה ירודה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אן יש גידול יש עלייה של פרולקטין?הילה בלילטי20/05/2017
האם רמות תקינות של פרולקטין בדם שולל גידול בהיפופזהז? כלומר כשאר יש גידול יש גם עלייה מחייבת בפרולקטין ? במידה ואולטרסאונד שד תקין ורמות פרולקטין תקינות יש מקום למעקב או ברור נוסף מדוע יש חלב . אציין כי אני שלושה שבועות לאחר לידה ולקחתי כדורים לייבוש מיד לאחר הלידה האם יתכן שבגלל זה החלב? ואם כן עד מתי זה נורמאלי? בבקשה מוטרדת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה מהיר
פרופ` דוד בידר20/05/2017הפרשות מהשד כאשר הפרולקטין נורמלי אינו מהווה בעיה ואם היה לך תקין לפני הלידה זה יסתדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה מענה מהיר
היחה20/05/2017תודה רבה על המענה המהיר.. עד כמה זמן אחרי הלידה זה טבעי ונורמאלי? אני כבר שלושה שבועות אחרי ואני חוששת שמא זה ממקור אחר.. האם רמת פרולקטין תקינה שוללת בוודאות גידול בהיפופזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
פרופ` דוד בידר20/05/2017אין לך גידול בהיפופיזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה מענה מהיר
הילה בלילטי20/05/2017תודה רבה רבה ... אז לפי דבריך אמור להסתדר בקרוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפרשת חלב מהשד ללא רקע פתולוגי יכולה להיות עד שנה לאחר הלידה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענה על כל מה ששאלתי
הילה בלילטי21/05/2017אייך ניתן לברר רקע םתולגי? בדיקת אולטרסטונד שד תקינה ורמות פרולקטין תקינות שללות מצב פתלוגי?( לציין שאינני מניקה ולקחתי כדורי יבוש מיד לאחר לידה זה עדין הגיוני שזה יהיה שנה עד שהתייבש לגמרי?) ואם כן ממתי ניתן לבצע בדיקה לרמות פרולקטין בדם על מנת לקבל תשובה מהימנה?? תודה רבה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מעבר למה שעשית אין צורך בבירור נוסף הכול תקין,למרות זאת עלולה חהיות הפרשת חלב עוד פרק זמן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקתי אוביטרל כחצי שעה אחרי שניצפה באולטרסאונד שאני על סף ביוץד``ר אליעזר גירש20/05/2017
שלום לכם.
הזרקתי אוביטרל כחצי שעה אחרי שניצפה באולטרסאונד שאני על סף ביוץ.
נניח שללא אוביטרל ולצורך העניין הביוץ היה מגיע אחרי 24 שעות.
אז מתי בערך הוא אמור להגיע עם בעקבות האוביטרל?(כמה זמן אחרי האוביטרל בנסיבות הנ"ל הוא אמור להגיע).
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר20/05/2017ביוץ יהיה אחרי הזרקת אוביטרל בין 36-40 שעות.
במעקב המחזור או בזמן טיפול לגרימת ביוץ יתכן ביוץ עצמוני על ידי הורמון הביוץ שלך ,והוא יכול להופיע לפני הזרקת האוביטרל.
אולטרה סאונד הוא לא ,תמיד, מדד טוב ויש לשלבו בבדיקות דם.
בטיפולי הפריה אנחנו נותנים חומר שמונע מהורמון הביוץ שלך לפעול כדי שלא יהיה ביוץ לפני מתן האוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל גורם לביוץ תמיד אחרי 36-40 שעות?
לימור20/05/2017בהמשך לשאלה ולתשובה-בהנחה שהאבחנה באולטרסאונד היתה מדוייקת והייתי על סף ביוץ,לצורך העניין 24 שעות לפניו ואז הזרקתי אוביטרל-אז בכל מקרה הביוץ יהיה אחרי 36 עד 40 שעות,גם אם באולטסאונד היה מתגלה שהביוץ בעוד 12 שעות או 36 שעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר21/05/2017הביוץ תלוי בהורמון ה LH.
אם ההורמון הזה עלה לפני האוביטרל, שהוא גם הורמון ה LH, אז הביוץ יהיה לפי ההורמון הראשון שעלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרסאונד גם אחרי אוביטרל
לימור20/05/2017ובהמשך לשאלה גם רציתי לציין כי עברתי אולטרסאונד 82 שעות אחרי הראשון שהיה לפני הביוץ וחצי שעה לפני האוביטרל כי התלוננתי על נפיחות בבטן.נבדק ונמצא הכל תקין ובין היתר הרופא אמר שהוא מבחין בזקיק 13 מילימטר שבייץ.אז יכול להיות שבייץ ואחרי זה התכווץ ולכן נראה 13 בלבד או לפי זה שניצפה 13 אפשר להסיק שזה לא טוב לסיכוי שהבייצית הופרתה?
חזקה על הרופא שלך שתיזמן היטב את מועד הביוץ והעצים אותו עם זריקת אוביטרל ,כך שהביוץ התרחש בין מספר שעות בודדות לבין טווח דל עד 36 שעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבילבול שמקורו באי הבנת מהות האוביטרל
לימור21/05/2017אני די מבולבלת.הרופא נתן לי פעם ראשונה את האוביטרל ויש לי תור אליו רק ב1.6 ואני מנסה להבין מה קורה עד התור.
האוביטרל ניתן כשניראה היה שאני עף סף ביוץ(שעתיד היה להתרחש ביממה-יממה וחצי הבאות).קיימנו יחסים כמה שעות לפני זה וגם יממה וכמה שעות לפני זה וגם 2 יממות וכמה שעות לפני זה(כמה זה אומר 3-4 שעות).האוביטרל ניתן בבוקר והרופא הורה לנו להמשיך לקיים יחסים בלילה/לפנות בוקר הקרוב וגם בזה שאחריו.הבעיה שבגלל שלא הצלחנו לקיים יחסים בלילה/לפנות בוקר שהיה אחרי האוביטרל אלא רק בשעות הערב המאוחרות של היום שאחרי מתן האוביטרל(שהיה בבוקרו של יום זה)אני חוששת שהביוץ"נפל בין הכסאות"כח עברו כמעט 2 יממות שלמות בין היחסים.אם האוביטרל השפיע 36 שעות בקירוב אחרי שהוא ניתן (כמו שפרופ' בידר רשם)אז אנחנו"מסודרים"כי היחסים שקיימנו ביום שאחרי מתן האוביטרל ובשעות הערב נפל"בדיוק"על הביוץ ואם הביוץ התרחש רק במהלך ה36 שעות אחרי שהוא ניתן(כפי שכתבת בתשובתך האחרונה)אז אני קצת חוששת שהמחזור הזה שהוא קריטי מבחינתי לא הצליח כי נניח שהביוץ התרחש כ24 עד 30 שעות אחרי היחסים הלפני האחרונים(כאשר האוביטרל ניתן 4 שעות אחרי יחסים אלה)אז אולי זה לא הצליח כי הזרע יהיה חלש מדי כדי להפרות אחרי 24 עד 30 שעות והביצית תגיע כבר ל"גיל"של 12 עד 18 שעות ואולי כבר תתפרק או תהיה לא בעלת יכולת להיות מופרית.אז אם תשובתו של פרופ' בידר שהביוץ העקבות אוביטרל בנסיבות הנ"ל יהיה אחרי 36 עד 40 שעות אז אני"מסודרת"בעקבות היחסים האחרונים ואם תשובתך האחרונה נכונה שהביוץ בנסיבות הנ"ל יהיה במהלך ה36 שעות שלאחר האוביטרל אז אני חוששת שיתכן שהביוץ נפל בין הכסאות.
אנא עזרו לי.אני מאוד סובלת כתוצאה מהבלבול ואי הוודאות הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר21/05/2017לפי כמות היחסים נראה לי כי לא פיספסת את הביוץ היות והזרע נמצא ג 50 שעות במערכת.
כפי שכתבתי לך הרי שאם לא היתה עליה של ההורמון הביוץ העצמי שלך אז האוביטרל גרם ליציאת הביצית אחרי 36-40 שעות.
ואם שלך יצא קודם אז הביוץ היה קודם לפי זמן יציאת ההורמון הפנימי שלך.
בכל מקרה הביצית מחכה כיממה.
מרוב לחץ לעניין הביוץ נראה לי שבעלך נפל בין הכסאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין אורגלוטרן לדקפפטיל?דנה20/05/2017
שבת שלום. אז לאחר מספר הזרעות שלא צלחות וטיפול ivf ראשון שלא צלח. הרופאה והאמברולוגית אמרו שהאיכות של הביציות ברמה מעולה ואצלי לא מצאו סיבה לאי היקלטות.
החודש ביקשו ממני לחדש את הבדיקות, ולכן בשלב הזה של החידוש החלטנו לנסות אני ובעלי עם תמיכה הורמונלית
הרופא נתן מונפור עמ לעלות את הסיכוי להיקלטות.
ביום השני להזרקות 4 זקיקים בגדלים.
10,8,9,10 .
הרופא אמר שיכול להיות שאצטרך אורגלוטרן.
שאלה מה ההבדל בין אורגלוטרן לדקפפטיל?
האם דקפפטיל בשלב הזה גם מונע ביוץ באם לא ניתן לפני כמו בטיפול ארוך לפני שאיבה?
שאלה נוספת, לאחרונה נוכחתי לגלות שיותר ויוצר נשים בטיפולי פוריות נוטלות ציפרלקס במינון נמוך בגלל לחץ וחרדות. האם ידוע מה ההשפעה של ציפרלקס על העובר, והאם יש השפעה על האיכות של הביציות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדובר בשתי תרופות הפועלות באופן שונה למניעת ביוץ מוקדם,המלצתי היא להמנע מתרופות הרגעה אם ממחש לא צריך אותםן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיבה ?
דנה21/05/2017להימנע מתרופות הרגעה? האם תרופות הרגעה יכולות לפגוע באיכות הביציות או בכלל בפוריות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא תמיד קיימים מחקרים מבוססים לגבי השפעת תרופות אלו על העובר המתפתח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על מה אחראים ההורמונים?רינת19/05/2017
כל ההורונים שניתנים (מנופור , פיורגון , גונאל) על מה הם בדיוק אחראים ? על התפתחות הזקיקים או על איכות הביציות ? אשמח לפירןט !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה
פרופ` דוד בידר20/05/2017ההורמונים שציינת הם ההורמונים שגורמים לגדילת הזקיקים כאשר הם ניתנים בזריקות וגם במחזור הטבעי הגורמים לגדיל הזקיק הבודד , בדרך כלל.
טיב הביציות אינו קשור ממש להורמונים אלא , בעיקר לגיל, וכמו כן הביציות , טיבן מצוי במבנה הגנטי .
יש החושבים שטיפולים שונים לגרימת ביות יכולים לתת ביציות יותר מוצלחות, אך אני לא חושב כך.
לסיכום טיב הביציות לא קשור ישירות להורמונים המגדלים אותן.
טיב הביציות קבוע גנטית בכל אישה ותלויה בגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא קיבלתי וסת אחרי 39 יוםשוש19/05/2017
רקע כללי: מחזור סדיר 29-30 ימים, צילום רחם תקין, פרופיל הורמונלי תקין, זרע תקין.
בחודש מרץ בזמן הווסת (2.3.17)לקחתי אסטרופם על מנת לאחר את הביוץ, לקחתי במשך ארבעה ימים של הווסת.
קיבלתי ווסת לאחר 39 ימים בתאריך 10.4.2017 ומאז לא לקחתי שום תרופה לרבות אסטרופם.
עדיין לא קיבלתי ווסת ועברו 39 ימים
עשיתי בדיקות הריון של החברה ״תשובה כנה״ וכולן יצאו שליליות.
האם האסטרופם עדיין משפיע למרות שלא לקחתי החודש? האם זה שיבש לי את המחזור והאריך לי אותו? או לחילופין
יכול להיות שבדיקה ביתית לא מזהה הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחים
פרופ` דוד בידר19/05/2017את צריכה לעשות בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון כדי שנבין מה קורה.
לקיחת אסטרופם משבשת את הביוץ ולכן רק לפי הבדיקות שציינתי נדע מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!! רק לחדד
שוש20/05/2017לקחתי אסטרופם רק חודש אחד וזה היה במרץ
החודש וחודש שעבר לא לקחתי כלום אז שאלתי אם זה עדיין משפיע למרות שהאסטרופם נלקח לפני חודשיים?
מאז קיבלתי מחזור אחד ועכשיו אני ממתינה למחזור הבא שמאחר (היום הוא יום ה40 למחזור)
בכל מקרה מחר אעשה בדיקת דם לבירור
האם יש טעם לעשות גם בדיקת בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההשפעה של האסטרוגן שנטלת לפני חודשיים פגה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! עשיתי בדיקת דם ואלה התוצאות:
שוש21/05/2017בטא שלילית
LH 15.5
FSH 3.5
Prolactin 263
Estradiol 775
Progesterone 20.4
עוד לא קיבלתי ווסת וואני כבר באיחור של 13 ימים לפי התוצאות מתי אקבל מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
את אחרי ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה? כי הייתי צריכה לקבל מחזור מזמן
שוש21/05/2017מחזור אחרון היה ב10.4
היה ביוץ מאוחר? מתי המחזור יגיע לפי הנתונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר21/05/2017רמת הפרוגסטרון מראה על ביוץ לפני שבוע.
כאשר רמת הפרוגסטרון גבוהה , ואין הריון, הוסת תגיע בין 8 ל 10 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתוצאה אבל לא שוללת הריון?
שוש25/05/2017הערכים תקינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר26/05/2017כתבת שעשית בדיקה להריון.
אם הוסת לא מגיע בזמן שאמרתי אז יש לחזור על הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית 9 לאחר החזרהר19/05/2017
אני שבוע לאחר החזרת עובר
היתי אצל הרופא כי הרגשתי כאבי בטן
השחלה הייתה קצת מוגדלת בגלל ההורמונים
הרירית הייתה 9 זה סימן טוב?
לפני ההחזרה הייתה 8,6
מלבד זאת אני לא מרגישה כל שינוי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר19/05/2017אין משמעות לרירית בשלב זה.
החשיבות של הרירית היא לפני הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת תמיכה אחרי החזרהאביה19/05/2017
שלום,
אני מקבלת 2 כדורי דופסטון ביום לתמיכה אחרי החזרת עוברים.
במידה ותוצאת הבטא שלילית האם לא יתחיל דימום הוסת כל עוד אני ממשיכה לקחת את הכדורים?
במילים אחרות...האם אני יכולה לדחות את הוסת על ידי המשך שימוש בכדורים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר19/05/2017התמיכה לא מונעת וסת אם הוחזרו עוברים טריים או כאשר עושים טיפולים תרופתיים והזרועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תמיכה אחרי החזרה
אביה19/05/2017החזרו עוברים מוקפאים. הוסת תגיע אחרי 14 יום מהביוץ למרות כדורי הדופסטון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
פרופ` דוד בידר19/05/2017האם זה על מחזור טבעי? אם כן הדופסטום לא ימנע וסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תמיכה אחרי החזרה
אביה20/05/2017זה לא על מחזור טבעי. ההחזרה בוצעה אחרי השראת ביוץ עם גונאל. אם כך יש אפשרות שזה ידחה את המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
פרופ` דוד בידר21/05/2017לא ידחה מחזור, ואם לא יגיע דימום יש סיכויים טובים להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת וסת בזמן תמיכה אחרי החזרהאביה19/05/2017
שלום,
אני מקבלת 2 כדורי דופסטון ביום לתמיכה אחרי החזרת עוברים.
במידה ותוצאת הבטא שלילית האם לא יתחיל דימום הוסת כל עוד אני ממשיכה לקחת את הכדורים?
במילים אחרות...האם אני יכולה לדחות את הוסת על ידי המשך שימוש בכדורים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין כל בטחון שהנטילה הנוספת תמנע את הופעת המחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים בזמן שימוש בנר וגינאליליאורה19/05/2017
הי.
במסגרת טיפול הורמונלי התבקשתי על ידי הרופא להחדיר בזמן הקרוב כל יום,פעמיים ביום נר וגינאלי שיתמוך בהריון אם יקלט.כיצד אדע מתי אני יכולה לקיים יחסים בזמן הטיפול בנרות?
לצורך העניין אני מחדירה את הנר כל יום בשעה 8 בבוקר ו8 בערב.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים
פרופ` דוד בידר19/05/2017אפשר לקיים יחסים גם כששמים את הנר או, אם נוח, אפשר אחרי היחסים.
הזמנים, גם, לא חשובים ואת יכולה , למשל , לשים בין 5 ל 6 בערב
ובשמונה בבוקר. זה לא חייב דיוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרי חלב ונס קפהנועה19/05/2017
האם מוצרי חלב ונס קפה פוגעים במערכת הורמונלית של נשים עם שחלות פולצסטיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב
פרופ` דוד בידר19/05/2017לא פוגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ביוץ חזקים מאודלאה19/05/2017
שלום ,
בעקבות אנדומטריוזיס כאבי ביוץ חזקים במיוחד .
מה ניתן לקחת כדי להקל ? אופטלגין לא עוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נקסין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)