מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רמת פרוגסטרון נמוכה בתחילת הריון.נונו19/05/2017
שלום רב .
11 יום אחרי החזרת מוקפאים בני 3 ימים.
ביטה 120 פרוגסטרון לא נבדק .באותו יום היה דימום עם קרישים .
ביום ה 13 :ביטה 440 פרוגסטרון 25 .הרופא מעלה מ 2 אנדומטרין ל 3 .
יום 15 :ביטה 960 פרוגסטרון 30 .
הדימום הפסיק עוד לפני העלאת מינון האנדומטרין .
האם לא כדאי לתסף עם זריקות גסטון או פרגניל ?
מה היא רמה תקינה של פרוגסטרון בתחילת הריון ?
אפשר קישור למחקרים שפרוגסטרון צריך להיות ברמה מסויימת כדי שההריון יצליח.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זוהי רמת פרוגסטרון פעסיולוגית בזמן תחילת ההיריון,בכל מקרה אין בעיה בהעלאת הרמה לרמות סופרפיסיולוגיות במיוחד לאור הדמם שהיה,אני בעד הוספת זריקת פרוגסטרון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעות במינון של מנופוראני18/05/2017
בת 38 .היסטוריה רבת שנים של טיפולים והפלות רבות התחלתי מחזור ivf . ביום ה 9 למחזור היו מעט זקיקים והמובילים מביניהם בגודל 14 בממוצע .אסטרודיאל 1400 .
הרופא המליץ להמשיך במנופור 300 .שאלתי היא האם התגובה היא לא חלשה ביחס ליום של המחזור .
שאלה נוספת ביום ה 7 וה 8 של המחזור הזרקתי בטעות מנופור בריכוז של 600(עירבבתי את האבקה רק בתמיסת מים אחת ) אני מדגישה שהתוצאות הרשומות מעלה יצאו לאחר שעשיתי טעות זו .האם נגרם נזק לתהליך בגלל הטעות .הרופא הורה להמשיך ב300 האם זה לא בעייתי בהתחשב בזה שהזרקתי בריכוז גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התגובה ביחס ליום המחזור הנה אינדיוידואלית לכל אישה,בכל מקרה לטעמי המינון העודף שהוזרק לא יזיק,אדרבא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופור 75 יש לי שאלהליאה18/05/2017
היי בת 30 , לפני חודשיים הגבתי חזק למנופור במינון של 112. מעל 20 ביציות ואיכות העוברים לא היתה ממש טובה. החודש ביום השני למחזור הרופא אמר לי להזריק מנופור במינון של 75 , מזריקה כבר יומיים היום יום 4 לוסת נצפו זקיקים קטנים בשתי השחלות(אסטרדיול 294). הוא העלה לי את המינון ל150 ואמר שהתגובה חלשה! איך זה יתכן שלפני חודשיים ההורמונים היו בשמיים והיה גירוי יתר והפעם אני מגיבה חלש ?!?!?! האם זה לא סיכון לקחת מינון כזה גבוה ? במידה ובעוד 3 ימים ההורמונים יהיו גבוהים יהיה אפשר לאזן את זה איכשהו ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התגובה שלך אופינית לנשים עם שחלות במירקם פוליציסטי,המתאפיינת בתגובה משתנה לטיפול באותו מינון,חזקה על הרופא שלך שידע לנתב את הטיפול לתגובה אופטימאלית בנסיבות המקרה-המשיכי את הטיפול בהתאם להוראות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך זה קורה שבדיקת FSH קפצה תוך חודש! ומספר הזקיקים שנספרו אותו דברנויה18/05/2017
בבקשה עזרו לי להבין חודש שעבר עשיתי בדיקת FSH יצאה 7 מספר זקיקים קטנים בתחילת מחזור גבוה. החודש הזה בוצע בטעות עוד פעם FSH במקום בדיקת הורמונים רגילה נחרדתי זה קפץ ל 17.80 ! תוך חודש! מספר הזקיקים שנספר בתחילת הווסת אותו דבר האסטרדיול נמוך אבל תת פעילות בלוטת התריס יצאה גבוהה בבקשה עיזרו לי להבין מה קרה אשמח לתשובה מפורטת אני טרייה ב IVF ומבוהלת כרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להערכתי מדובר בטעות,בתיזמון לא אופטימאלי של הבדיקה,יש לראות אם חא קיבלת תכשיר להשראת ביוץ במקביל,בכל מקרה קיימים שינויים בין מחזוריים ברמת הבדיקה ,אולם לא בשיעור כזה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא אחרי הזרעהאני18/05/2017
יום 11 לביוץ בטא 8
יום 13 לביוץ בטא 33
יום 15 לביוץ בטא 120
מניחה שאם הייתי עושה בטא רק ביום ה 15 הערך היה נראה לי תקין רגיל.בגלל שעשיתי ממש מוקדם (זיהיתי עם בביתית ולא כלתי להתאפק) העליה נראית לי מוזרה.
האם עד שלב זה זה הגיוני ותקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכול תקין לשלב זה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים לקליטה זמן קצר לאחר ההפריהדנית18/05/2017
המועדים בעלי הפוטנציאל הגבוה ביותר שבהם היו יחסים שהובילו לקליטה הם יום שני האחרון לפנות בוקר(בשעה 5)וכעבור 42 שעות ביום שלישי ב11 בערב וזה כי ביום שני בבוקר(בסביבות שעה 8-9)הרופא המטפל זיהה כי הביוץ קרוב מאוד(ב24-36 שעות הבאות) והזרקטי אוביטרל מיד לאחר אבחנתו).
מאז האוביטרל כבר עברו 72 שעות ואני חשה תופעות שונות:כאבי עיניים,בטן,גרון,עצמות וחולשה כללית.היום(חמישי)בבוקר רופאת המשפחה אמרה שאין קשר בין האוביטרל שלקחתי ובין התופעות שמהם אני סובלת ושיש לי שפעת.האם בנוסף לשפעת חלק מהתופעות שתארתי מעידים גם על קליטה?זכור לי שלפני 11 שנים כשהייתי עם בעלי בטיול בחו"ל יום מסויים סבלתי מחולשה כללית והייתי"גמורה"ולא יכולתי לקום מהמיטה והתברר אחרי החזרה ארצה שבעצם הייתי"גמורה"בטיול יום או יומיים אחרי ההפריה שהתרחשה בגופי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן נפוחה וחוסר תאבון אחרי אוביטרל
דנית18/05/2017לקחתי כאמור לראשונה בחיי אוביטרל לפני 3 ימים וביטני התנפחה כמו בלון ואין לי תאבון.כדאי שאסור מיידית לרופא המטפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן נפוחה
דנית19/05/2017כבר סרתי לרופא המטפל.הכל נמצא תקין ונורמלי.
נא להתייחס לשאלה בכותרת"סימנים לקליטה זמן קצר לאחר ההפריה"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבודהלפרופסורים!!!!!
אוריאן19/05/2017את יכולה להוסיף את המילה" בבקשה"-ובטח שלא להורות!! למה להתייחס .
צריך הרבה כבוד לפרופסורים שיושבים כאן חינם אין כסף ונותנים מענה שבעבורו היית צריכה להיפרד לממעל 1000 שח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבוד
דנית19/05/2017את צודקת במאה אחוז.אני כל כך לחוצה להרות כבר ולכן בהודעה האחרונה שכחתי להוסיף מילת או מילות נימוס בסיסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אוריאן19/05/2017לא רוצה שתיפגעי.אני מבינה מאוד.גם אני במצב שלך .
מאחלת לך בהצלחה.ובמהרה לעבור אחר
עת תמתיני לתשובת הפרופסורים.שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חלק מהסימנים שציינת בהחלט יכולים להצביע על תגובה הורמונאלית עוצמתית,יחד עם זאת לא ניתן לנבא הפריה על סמך סימנים אלו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרה ללא הורמוניםדנה18/05/2017
שלום רב, אני לפני החזרה בלסטו על בסיס טבעי.
בד'כ מחזור סדיר ביוץ סדיר ביום 12-13
היום יום 12 למחזור זקיק מוביל נעלם, עובי רירית ירד במיליטמרים.
האם לא היה ביוץ? מה הסיבות לזה ברופן כללי כשלא מתרחש ביוץ. והאם בכל זאת מקיימים את ההחזרה או שמחכים חודש.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין בהירות ביחס לתיזמון האפשרי של מועד הביוץ שלך,לכן לא ניתן לעשות ספקולציה לגבי ההחזרה במחזור. נוכחי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחם דידלפי טיפולי פוריותאליה18/05/2017
שלום
אני עם רחם דידלפי עברתי 3 החזרות עוברים לרחם ימין בהחזרה הראשונה קיבלתי מחזור ביום שהייתי צריכה לעבור בדיקת הריון, בהחזרה השניה לא הצליחו להיכנס לרחם ימין פצעו אותי וקיבלתי מחזור ממש כמה ימים אחרי
ועכשיו בהחזרה השלישית קיבלתי מחזור שבוע אחרי החזרה
האם יכול להיות איזשהו משהו שגןרם לזה שאני מקבלת ישר מחזור? יש לציין שההחזרה האחרונה נעשתה בהרדמה כדי שלא אזוז ויהיה יותר קל להכניס את העובר... מה יכול לגרום להצלחת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכול מותנה בהחיל הורמונאלי תקין,החזרה מוצלחת ותמיכה הורמונאלית הולמת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחם דידלפי פוריות
אליה18/05/2017מה זה אומר?? בנוסף גם יש לי שחלות פוליציסטיות
מה תמליצו לי? ללכת לרופא פרני בלבד? כרגל אני מטופלת בציבורי
האם יש שוני ברמת ההצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין וסיכויי היקלטותאורית17/05/2017
האם מומלץ לקיים יחסים כל יום/לסירוגין, יום כן יום לא?
האם יש בסיס רפואי לשכיבה עם רגליים מוגבהות לאחר קיום יחסים במשך עשר דקות?
האם זה משפר את סיכויי ההיקלטות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם מועד הביוץ אינו מתוזמן רצוי לקיים יחסים בטווח האפשרי חסירוגין יום כן יום לא,להרמת הרגליים ערך מוסף מזערי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת בועות אויר ממנופורלידיה17/05/2017
ממש הסתבכתי עם הזריקה הזו. למה חשוב להוציא בועות אויר? שאני שואבת את החומר חזרה נכנס לי אויר תמיד וכשאני מנסה להוציא את האויר בורחות לי כמה טיפות עד כמה זה קריטי?כבר זרקתי כמה אמפולות בגלל שנכנס לי אויר
לא קריטי לילוטין מאחר וההזרקה היא ממילא תת עורית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל בדוגלס והחזרות עובריםנונו17/05/2017
שלום רב.
שאיבה אחרונה בדצמבר בשנה שעברה..מאז מנסים להחזיר עוברים .
בכל חודש נצפה נוזל רב במעקבים ,הרופאה אומרת שנשאב אותו בזמן ההחזרה .
בהחזרה עצמה הנוזל כאילו נעלם ואין מה לשאוב .
מחזירים ואין הריון .
לציין שההחזרות נעשות בהכנת הורמונים .אין בעיית ביוץ והווסת סדיר .
נעשה בירור היסטרוסקופי נלקחה ביופסה עוד אין תשובה .
הפעם נתנו 20 יום דקפפטיל להכין את הרירית להחזרה ועוד פעם נצפה נוזל .
נתנו דואקסיסלין ודקסתמיזון.הנוזל פחת אבל עדיין נצפה.
לא עברתי צילום רחם .
יש לי תאומות שנולדו ב 2010 מההחזרה הראשונה .
בעיית זרע .
מה ממליצים ?
האם יכול להיות הידרוסלפינגס?
האם עדיף החזרה על בסיס טבעי ?
איך יתכן שבמעקבים יש נוזל ובמעמד ההחזרה אין ?
לצוות המטפל אין תשובות למצב.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה פרטים שאולי רילוונטיים.
נונו17/05/2017החידה היתה בנתוח קיסרי .
בזמן היסטרוסקופיה נצפה ממצא לבן בצד שמאל של הרחם שלא הוסר .הרוםאה חושבת שזה בגלל הנוזל ולא הדבקויות.
נצפו פתחי חצוצרה תקינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש לברר את מצב החצוצרות העלולות להיות אחראיות לזליגת נוזל לרחם,בהחלט יכול להיות גם על רקע הידרוסלפינגס,או במצבים שיש ניטצ׳ באזור החתך בניתוח קיסרי,הסיבה להעלמותו לקראת ההחזרה בגלל החשיפה לרוגסטרון מספר ימים לפני ההחזרה המשנה את תגובת הריריות ועוזרת לספיגת הנוזל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני בזמן IVFיעל17/05/2017
היי, רציתי לדעת מה אתה חושב על דיקור סיני בשילוב עם הפרייה?
האם מומלץ? האם זה נכון שסטטיסטית יש יותר הצלחות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור
פרופ` דוד בידר17/05/2017הדעות חלוקות והרופאים לא משתמשים בטכניקה זו כדי להגביר סיכויים.
כמובן שהדיקור לא יפגע בתהליך אך יתכן ויעזור.
לא מתנגד לדיקור לפני החזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
יעל18/05/2017האם מותר לעשות דיקור גם סביב השאיבה וההחזרה?
זה לא פוגע בשום דבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא פוגע ולפי מספר רב של עבודות עשוי לשפר את התוצאה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת הידבקות באזור הפונדוסאני17/05/2017
שלום
1) האם קריטי להסיר הידבקות אחת באזור הפונדוס (25% דמוי מחיצה), או שלא אמורה להפריע?
2)אם מסירים, האם אפשר לחזור לטיפול כבר במחזור הבא? (גם אם זה מספר ימים לאחר הפרוצדורה? )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לטעמי רצוי להסיר מאחר והפעולה עשויה לתרום להליך ההשתרשות העתידי שלך,בכל מקרה ניתן יהיה לשוב לטיפול במחזור העוקב לטיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני17/05/2017תודה על התשובה, עוד 2 שאלות:
1) האם טכנית סביבות ימים 22-25 למחזור זה זמן טוב לפתיחת ההידבקות מבחינת הרירית, או שעדיף לעשות את זה דווקא בתחילת המחזור כשהרירית דקה?
2) מה בעצם המשמעות של ההידבקות באזור הפונדוס? זה מצמצם את נפח חלל הרחם? מצמצם שטח אפשרי להשרשה? האם ההידבקות היא רקמה לא תקינה כמו צלקת שמגשרת בין אזורים ברירית ומכסה אותם ואז העובר עלול לנסות להשתרש על הרקמה הזו, או שזה פשוט הצמדות של אזורים של רירית "תקינה" ויכולה להיות שם השרשה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
1.אין העדפה לגבי מועד ביצוע הפעולה 2..ההנחות שלך נכונות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני18/05/2017שוב תודה על התשובה. לא ברור לי עדיין אופי רקמת ההידבקות.
האם זו בעצם רק נקודת מגע בין שני אזורים של רירית תקינה, ואז יכולה להיות שם השתרשות, או שזו רקמה צלקתית שמגשרת בין 2 אזורים ברירית, כך שנוצר שטח פנים גדול לא תקין, ש"מתחרה" על העובר עם הרירית התקינה.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מדובר ברקמה צלקתית המליםה את רקמת רירית הרחם התקינה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני19/05/2017שוב תודה של התשובה. בעקבותיה עוד שאלה, כאשר פותחים את ההידבקות, האם נשארים שני אזורים צלקתיים , או שזה מסתדר במחזור הבא ונוצרת שם רירית תקינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני20/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני21/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הרת הצלקת עשויה לשפר את תגובת הרירית באזור ולהעלות את סיכויי ההשתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטא אחרי הזרעהאני16/05/2017
יום 11 לאחר ביוץ בטא 8
יום 13 לאחר ביוץ בטא 33
האם בטא 33 ליום 13 אחרי ביוץ נחשבת נמוכה? יש פה סיכוי?
כמובן שאבדוק הכפלה ביום 15 לאחר ביוץ
הביטה גבולית ,אולם מעצם העליה בערכי הביטה בהחלט קיים סיכוי עדיין להיריון תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב של מונפור וגנואלליטל16/05/2017
הרופא נתן לי מרשם גם למנופור וגם לגונאל ואמר לי לקנות. זה הגיוני?? אפשר לשלב בין תרופות?
בהחלט אפשרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)