מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צטרוטייד ואוביטרל וביוץ עצמוניאיילת12/05/2017
קיבלתי פרוטוקול ivf קצר. ביום הרביעי לגונל הוסיפו לי צטרוטייד לעוד 4 ימים. היום באולטרסאונד 4זקיקים 19 . היום פעם אחרונה גונל וצטרוטייד . מחר בחצות צריכה להזריק אוביטרל וביום ראשון שאיבה.
שאלתי, האם לא יתכן ביוץ עצמוני אם לא לוקחת עוד צטרוטייד???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עלייך לקחת את הצטרוטיד עד ליום קבלת האוביטרל על מנת למנוע התרחשות של ביוץ מוקדם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה להבהרה -דחוף
איילת12/05/2017אם אתמול ב 23:30 לקחתי גונל + צטרוטייד , והיום בלילה ב 0:30 (בין שישי לשבת) צריכה לקחת אוביטרל אז לקחת גם צטרוטייד?? היום? יחד עם האוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לקחת את הצטרוטיד מספר שעות לפני האוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקשר בין עבודה בלילות לפוריותהדר12/05/2017
שלום,
אני בת 38, בניסיון להרות מתרומת זרע. אחרי 6 הזרעות כושלות, מתוכן עם הפלה טבעית אחת. בקרוב מתחילה תהליך IVF.
יש לי אורח חיים מטורף כזה שאני עובדת הרבה בלילות (מהבית) ולאחרונה התחלתי לתהות אם יש קשר בין זה לעובדה שאני מתקשה להרות בינתיים. קראתי מחקרים בנושא שעבודה בלילות מעלה את הסיכון להפלות ולבעיות פוריות.
מה דעתכם? האם אכן יש קשר? האם גרמתי נזק לעצמי?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ללא ספק שינוי באורח החיים ועבודת לילה עלולים לשבש את ההליך ההורמונאלי התקין ולהפריע להליך ההשתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך. האם גרמתי לעצמי נזק בלתי הפיך?
הדר12/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חזקה על רופא פריון שידע להתגבר על הקושי בקלות ולהשיג היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעה ואוביטרל 11 יוםחיה אברהם11/05/2017
הזרעה הייתה ב 30 לאפריל וביום שבת ב 12 בצוהרים הזרקתי אוביטרל זה הזרעה ראשונה והיום קיבלתי מחזור לפני התאריך המשוער רציתי לדעת אם ההזרעה הצליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההזרעה נכשלה כי בפועל קיבלת מחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בקביעת העיתוי להתחלת היחסיםדנית11/05/2017
בכוונתי להתחיל את היחסים עם בעלי כדי להרות על בסיס יומי במשך 4 יממות רצופות.
בת 42 וחצי.הפלה טבעית מוקדמת לפני 3 חודשים.15.2.17 ביטא היה 182,וב19.2.17 הוא היה 12 ואז התחיל מחזור ב10.3.17 וכעבור 23 ימים שוב מחזור שהתחיל ב2.4 וכעבור 29 ימים ב1.5 התחיל שוב.
ב19.3.17 בבוקר נמדדו הערכים הבאים:אסטרודיאול 801.5,LH היה 11.05ופרוגסטרון 0.8.ב20.3.יום למחרת בבוקר נקבע על סמך אולטראוסאונד מעקב זקיקים כי "כדאי לקיים יחסים במהלך ה2-3 יממות הקרובות".
במחזור הנוכחי הנתונים כאלה.
היום 11.5.17 מהבוקר-אסטרודיאול 379.3,LH היה 3.8 ופרוגסטרון 0.9.
אם כך-וללא אולטרסאונד(שאין באפשרותי לבצע בימים הקרובים)אחרי כמה יממות בקירוב מזמן ביצוע הבדיקה שהניבה את התוצאות האחרונות-כדאי להתחיל לקיים את היחסים על בסיס יומי כאמור במשך 4 יממות רצופות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיום היחסים בעיתויים העוקבים בהחלט מבורך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את התשובה אם אפשר להסביר
דנית12/05/2017"קיום היחסים בעיתויים העוקבים"הכוונה להתחיל כבר כיממה וחצי אחרי התוצאות של הבדיקה האחרונה?(לפני זה פשוא אין לנו אפשרות להתחיל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לריים יחסים ביום וביומיים העוקבים למועד הביוץ הצפוי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה עכורה בשחלה מסוכנת?לאה11/05/2017
שלום ,
הייתי היום בשאיבת ביציות והרופא אמר שהיו לי שתי ציסטות. האחת צלולה והוא שאב אותה והשניה עכורה שעדיף לא לגעת בה . האם ציסטה עכורה זה דבר מסוכן ? האם יכולה להעלם ? אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מסוכן,יתכן ומדובר במוקד של אנדומטריוזיס או סתם מצב של גופיף צהוב ישן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 70. 13 ימים לאחר הזרעהיעל11/05/2017
היי...
לפני 13 יום בעלי ואני עשינו הזרעה
ביום ה 11 פתאום התחיל דימום קל בהיר בהיר שנמשך יום אחד ואז הפרשות כהות לעוד יום. חשבתי שזה מחזור והתאכזבתי מאוד אבל... משהו בתוכי אמר לעשות כן בדיקה ביתית ואכן עשיתי ומצאה חיובית ,, למחרת שזה היה 12 יום מההזרעה עשיתי בדיקת דם שיצאה בטא 70 . יש לי שתי שאלות:
1. האם זה תקין לאחר 12 יום מההזרעה?
2. אם המחזור האחרון היה ב 13/4 וההזרעה ב 28/4 באיזה שבוע אני? הבנתי שסופרים מתאריך האחרון של הווסת.
ביום ראשון כמובן שאעשה עוד בדיקת דם לוודע שהיא עולה בצורה תקינה.
תודה רבה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין ברירה אלא להמתין לתוצאה בעוד יומיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין - תזמון ביום המחזוראור11/05/2017
שלום רב,
לפי מה שידוע לי, הכדור הראשון של האיקק׳ נלקח ביום ה-5 למחזור. מכיוון שיצא לי להגיע לרופא שלי רק ביום ה-7,8 ואז כנראה הוא יוציא לי מרשם נוסף (סבב שני), זה בסדר? או שצריך לחכות חודש נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיף להמתין חודש נוסף אם המחזורים שלך בד"כ הם סדירים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה
תשובה12/05/2017לא סדירים, בלי האיקק׳ הגוף לא מבייץ
יתכן שהרופא יעשה הערכת מצב לפי נתוני האולטרסאונד ובדיקת דם מלווה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השלכות של פוליפ באמצע טיפולמטופלת11/05/2017
שלום. אני בת בת 38 ונמצאת בטיפולים בגלל בעיות זרע. . לפני כשנה הריתי ונפל כנראה כתוצאה מאפלה שהתגלתה אצלי. מכיוון שניסינו פעמים החזרה טבעית עם עובר יום 3 ..החלטנו ללכת על החזרה הורמונלית עם העובר המוקפא האחרון שהוא בלסטו מהסבב הקודם . התחלתי לקחת אסטורפם *3 פעמים ביום החל מהיום השלישי למחזור והיום היום ה11 למחזור , רירית 13 עם מעט נוזל בדגלס..באולטרא סאונד הטכנאית אמרה לי שהיא חושבת שיש לי פוליפ ברחם אבל שאוודא עם הרופא. אין לי דימומים ברוך השם ויש ביוץ סדיר ומחזור גם כן. האחיות אמרו שהרופא הורה לי המשיך בלקיחת האסטורפם ולהוסיף קרינון ולבוא להחזיר את העובר בעוד 5 ימים - יום ג הבא כי נראה לו שזה קפל של הרירית אולי ואם לא אז אם ארצה נבטל החזרה. אני סבלתי כבר בעבר מגידול ברגלי ולכן מאוד מפחדת...האם מחזירים עובר גם אם יש פוליפ ברחם? מה המשמעות של פוליפ בכלל ובהריון אם נקלט? האם אני צריכה לקבל את ההחלטה לגבי זה. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאחר והרופא אינו יכול לתת מענה ב-100% לגבי הפוליפ ההצעה שלו הולמת את המצב,ברור שאם יתברר שמדובר בפוליפ בהיסטרוסקופיה הרי שהרצוי היה להוציאו לפני ההחזרה מאחר והוא בהחלט יכול לשבש את ההשתרשות,בכל מקרה האימור הוא שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ מה ז"א שההימור הוא שלי?
מטופלת12/05/2017אני כמובן רוצה שההחלטה תהיה הכי טובה מבחינת כל הפרמטרים שקודם כל הבריאות וכמובן סיכויי העובר להצלחה.אך לא ברור אם זה פוליפ או קפל מי יכול לראות את זה? האם הרופא ביום ג יזהה ? או שרק בהיסטרוסרופיה רואים ועדיף לקחת סיכון לנסותאחרי שבועיים של תרופות?
אין דרך להעריך בוודאות פרט להיסטרוסקופיה,לכן קיים פו אימור לגבי האפשרות שמדובר בקפל רירית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי האם אתה היית ממליץ להחזיר את העובר?
מטופלת13/05/2017למטופלת שלך? או שהיית מציע לה לדחות את הטיפול..הייתי שמחה לשמוע את דעתך...כי אני לא יודעת מה להחליט...
מאחר ואין מה להיחפז,הייתי קודם כל מברר את הסוגיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 12 אחרי החזרת עובריםאלה11/05/2017
ביום ההחזרה הזרקה של פרגניל
3 ימים אחרי הזרקה של דקפפטיל
היום יום 12 בדיקה ביתית חיובית
האם יתכן שמדובר בשאריות של פרגניל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום 12
פרופ` דוד בידר11/05/2017לא מדובר בשאריות של הזריקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ׳ בידר - טרם עשיתי בדיקת דם
אלה11/05/2017האם יתכן בדיקה ביתית חיובית ובדיקת דם שלילית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלב הריון והתפתחות של השילייהלי11/05/2017
שלום רציתי לדעת באיזה שבוע של ההריון מתפתחת השלייה ברמה כזאת שמה שאני אוכלת שותה ונושמת מגיע לעובר תודה
השפעת הגרמים שציינת מתחילה כבר בשלב ההשתרשות וכמובן לאחריה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר הפריה של ביציותסיון10/05/2017
האם נורמלי ?
נשאבו 12 ביציות אך אף אחת מהן לא הופרתה בהצלחה 😞* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לשלול בעיה עם הזרע הכרוכה בהפרעה להפריה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך ,בעיית זרע נשללה , מה לדעתך המקצועית יכולה להיות אופציה לבעיה נוספת ?
סיון11/05/2017תודה על תגובתך ,בעיית זרע נשללה , מה לדעתך המקצועית יכולה להיות אופציה לבעיה נוספת ?
הסיבות האפשריות-הליך הורמונאלי לקוי,תיזמון לקוי של שאיבת הביציות,,ביציות פגומות גנטית או מורפולוגית,ליקוי מעבדתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ויום מקסים
סיון11/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנות זרע להליך IVFהדר10/05/2017
שלום,
אני עומדת להתחיל בקרוב תהליך IVF (מתרומת זרע).
אני רוצה לוודא: האם שני הסוגים של מנות הזרע - ICI ו- IUI - טובים שניהם לצורך IVF? הבנתי ש-ICI יותר רלוונטי ל-IVF, אבל ברשותי רק מנות IUI שרכשתי מבנק הזרע.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שתיהן טובות לצורך IVF
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מומים בעובר שלא מתגלים במעקב ההריוןדנית10/05/2017
רציתי לדעת האם בגילי 42-43 אם אהיה בהריון-יש סבירות גבוהה יותר לכך שיוולד תינוק עם מום(הכוונה למום שלא ניתן לזהותו במהלך המעקב הריון)מאשר בגילאים צעירים ואם כן-האם זו צריכה להיות סיבה להימנע מהריון בגיל כזה.
בדיקות העזר בהיריון וביצוע בדיקת מי שפיר עם צ׳יפ גנטי +מעקבי האולטרסאונד יסננו את מרבית הפגמים המולדים,ולכן הדבר אינו יכול לשמש עילה להמנע מהיריון בגיל זה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב ימים החזרת מוקפאיםנטע10/05/2017
היי. אני לפני החזרת מוקפאים על בסיס ביוץ טבעי.
הרופאה ביקשה ממני לקחת אוביטרל ביום שישי בבוקר, כאשר החזרת העוברים תהיה רק ברביעי בצהריים.
האם זה הגיוני..?
העוברים הוקפאו ביום השלישי..
זה מוזר שהם מוחזרים לי רק ביום הרביעי..
אודה לתשובה האם זה תקין.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט סביר ותקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעט נוזל ברחם ובדוגלסלי10/05/2017
שלום,
אני בת 33, לאחרונה הופיע חולשה, כאב בטן תחתונה ומעט לחץ באגן. ביצעתי US וגינלי ובו ממצא עם מחיצות וקרומים בשחלה שמאלית ומע נוזל בדוגלס. הטכנאית אמרה שמתאים לאחר ביוץ. קיבלתי מחזור לאחר שבועיים וביצעתי שוב US ביום הרביעי לוסת. נצפה רירית רחם 2 מ"מ, מעט נוזל בחלל. שחלה שמאלית-בתוכה מבנה ציסטי צלול בגודל 13*14 מ"מ. נוזל חופשי בכמות מועטה בדוגלס. מה זה אומר?? מאד בלחץ!!
אשמח למענה מהיר!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה בהקדם..
לי10/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל הממצאים שציינת אינם חריגים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!!
לי11/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)