מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שמירת הריון אחרי טיפול ivfליאת10/05/2017
שלום
בת 28 הריון שלישי
שבוע 16 כאבים חזקים מאוד בגב התחתון ורגל ימין נרדמת...
בהריון קודם קיבלתי שמירת הריון משבוע 17 על אותה הבעיה..
האם יכולה להיות בעיה להגיש שוב שמירה על אותה הבעיה?
והאם מתיחסים להריון IVF כשיקול לשמירה?
שאלה נוספת תמיד באולטרסאונד העובר מתאים לשבוע ויומיים יותר ממה שבפועל(זה החזרת מוקפא)לפי איזה חישוב מחשבים את ההריון אולטרסאונד או שבועיים מההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירה
פרופ` דוד בידר10/05/2017אין צורך בשמירת הריון.
הריון מבחנה אינו שונה מהריון רגיל.
את ההריון מחשבים אותו הגבר לכולם וזה מהיום הראשון של הוסת האחרון.
תחסירי 17 יום מההחזרה ותקבלי את היום הראשון של הוסת באחרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
ליאת10/05/2017אז איך פעם קודמת אישרו לי שמירת הריון על אותה הבעיה??
אני בעבודה יושבת 7 שעות בכסא מה שגורם לכאבי הגב להיות יותר חזקים...
והעניין של הרגל אני פשוט מאבדת בה בתחושה במהלך היום...
יכולים לא לאשר שמירה שאושרה על אותה סיבה בהריון קודם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירה
פרופ` דוד בידר11/05/2017אם אורטופד ימליץ לך על מנוחה עקב הבעיה בגב אז את יכולה לבקש
שמירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות-עובי ריריתניסן10/05/2017
שלום רב
אישתי הינה אישה בת 31, בריאה בד"כ למעט מחלה גנטית ויש לנו ילד בן כשנתיים וחצי.
אישתי עברה בחודש שעבר טיפול פוריות בתהליך של PGD. בסיום התהליך לאחר השאיבה היו 10 ביציות, מתוכם 8 הופרו והועברו להקפאה היות שהמכון הגנטי היה סגור בשל חג הפסח. עובי רירית הרחם בשאיבה היה 8 מ"מ.
אישתי חיכתה למחזור חדש ולאחריו החלה טיפול באסטרופם על מנת לעבות את רירית הרחם לקראת החזרת עוברים מופשרים לאחר PGD. אישתי היום 16 יום לאחר השימוש בכדורים בצורה פומית במינון כולל של 6 מ"ג אסטרוגן ביום.
עובי הרירית שנמדדה לאישתי היום הייתה 4 מ"מ בלבד.
איך ממשיכים מבחינה טיפולית במצב כזה?
איך יכול להיות שעובי הרירית בחודש שעבר היה טוב ומספיק להריון והחודש עובי הרירית גרוע כל כך?
אישתי נכנסה להריון בפעם הקודמת ללא בעיה מיוחדת.
בברכה,
ניסן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר10/05/2017לא כל אחת מגיבה לטיפול אותו דבר.
לא הבנתי מה זה פומית. פומית זה דרך הוריד רק שאין טיפול כזה ואני מניח שהיא לוקחת כדורים של פרוגינובה או אסטרופם.כמו כן לא שלחתם בדיקת דם.
בכל אופן אפשר להחזיר במחזור טבעי וגם במחזור של זריקות הורמונליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום מחזור לפרוצדורת ערוגותאני09/05/2017
שלום, עד איזה יום במחזור ניתן לבצע ניתוח/פרוצדורת ערוגות כך שאפשר יהיה להתחיל טיפול מייד במחזור הבא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רצוי לבצע כ-שבוע לםני קבלת המחזור הייעודי לטיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני10/05/2017רק רוצה לוודא, הכוונה לביצוע ערוגות בהיסטרוסקופיה ניתוחית, לא פיפל. גם לזה התזמון הוא שבוע לפני המחזור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למה צריך לבצע את הפרוצדורה הזו בהיסטרוסקופיה?
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני11/05/2017לפי מה שהרופא שביצע היסטרו אבחנתית טוען - בגלל הדבקויות וקצת רירית צלקתית בשילוב עם חשד לאדנומיוזיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא משכנע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני11/05/2017גם הרופא המטפל לא השתכנע...
ועוד שאלה, האם כאב קל יום אחרי ההיסטרוסקופיה האבחנתית והפרשות מימיות חומות (לא דם טרי) שנמשכות כבר יומיים זה תקין, או שחלילה גרם איזשהו נזק וצריך להיבדק בהקדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא סביר שנגרם נזק ,אולם עלייך לפנות לפנות לרופא שלך בשאלה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 12 ימים מהזרעהאופק09/05/2017
שלום רב,
יום 10 מההזרעה בדיקת הריון ביתית שלילית. יום 11 מההזרעה בדיקת הריון ביתית חיובית. יום 12 מההזרעה בדיקת דם בטא 11.6.
יום 13 למחזור בדיקה ביתית חיובית.
האם הריון והאם בטא תקינה לשלב זה ?
המון תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל ערך מעל 5 יחידות הנו בגלל תגובה הריונית,יש חבצע עוד בדיקת ביטה כמותי כדי לאפיין אם המגמה תקינה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי על הבדיקה
אופק11/05/2017שלום רב,
חזרתי על הבדיקה לאחר יומיים, בטא 42. האם תקין?
יש צורך לחזור על הבדיקה שוב ?
המון תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמץ אחרי טיפול הפרייהמירב09/05/2017
שלום רב אני לפני הפרייה שניה, לאחר שהראשון לא התפתח והיה צורך להפילו
אשמח לדעת האם מומלץ לא להתאמץ אחרי הפרייה?
להימנע מנסיעות? אני עובדת מחוץ לעיר ונוסעת יום יום לעבודה נסיעה של שעה.הם יכולים לגרום הפלה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין כל בעיה עם נסיעות ומאמץ סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המנעות ממאמץ לאחר הפרייהמירב09/05/2017
שלום רב אני לפני הפרייה שניה, לאחר שהראשון לא התפתח והיה צורך להפילו
אשמח לדעת האם מומלץ לא להתאמץ אחרי הפרייה?
להימנע מנסיעות? אני עובדת מחוץ לעיר ונוסעת יום יום לעבודה נסיעה של שעה.הם יכולים לגרום הפלה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאמור אין בעיה עם נסיעות ומאמץ סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש הבדל באבחנה של הריון מחוץ לרחם בשבועבת09/05/2017
5 לעומת שבוע 7?
האם בשבוע 7 אם לא רואים שק הריון גם נותנים זריקה או שזה כבר מאוחר מדי?
אני לא רוצה לעשות 2 בדיקות אולטרסאונד גם בשבוע 5 לשק וגם בשבוע 7 לדופק כי קראתי מחקר שמדבר על נזק שנמצא בעוברי עכברים מחשיפה לאולטרסאונד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין שום סכנה כזו בעוברי אדם מחשיפה קצרה לבדיקות אולטרסאונד עוקבות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משכחי כאבים אחרי החזרהשיר09/05/2017
שלום, בקצרה:יש לי אנדומטריוזיס, עברתי ניתוח לפני כמעט 4 שנים (ניתוח קשה), מאז עברתי הריון ולידה ועכשיו שוב בטיפול בשלב של אחרי החזרה (הוחזר ביום ראשון), במהלך הטיפולים אני סובלת מאוד מכאבים באזור האגן ומטה. לוקחת משככי כאבים בין פעמיים ל 3 ביום. עכשיו אחרי החזרה ועדיין יש כאבים כמו במהלך טיפול, מניחה שהגוף עוד לא התאזן הורמונלית. השאלה: האם אני עושה נזק ויכולה לפגוע בהצלחת הקליטה להריון אם אני לוקחת אקמול/ אופטלגין פעמיים ביום? לא מסוגלת לסבול את הכאב. אודה לתשובתכם. תודה רבה ויום מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר שיגרם נזק להיריון מנטילת משכך כאבים לפי הצורך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיער אחרי החזרת עובריםשיר08/05/2017
שלום, אשמח לעזרתכם, אני אחרי החזרת עוברים, האם ניתן לעשות החלקת שיער ללא פורמולין בזמן ההמתנה עד שיודעים אם נקלטתי או לא?
תודה רבה 😊* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בתנאי שהחומרים שבשימוש מותרים בהיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתית בזמן תמיכה הורמונליתדנה08/05/2017
האם תמיכה הורמונלית אסטרופם ואוטרוסגטן יכולה לגרום לתוצאה שגויה של בדיקה הריון ביתית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור של שבועיים בפעם השנייהנועה08/05/2017
שלום
מנסה להרות מספטמבר. בת 36, שני הריונות קודמים ספונטניים ובקלות. מחזור סדיר כחודשיים אחרי לידה על אף הנקה של שנה ושמונה.
כעת מנסה תשעה חודשים ופעמיים כבר היה איחור של שבועיים במהלכם חשבתי שאני הרה וקיבלתי. היום היום הראשון של המחזור. אני חיה כרגע בדרום אמריקה ולכן מרגישה עוד יותר שזקוקה לייעוץ. רופאת נשים כאן אמרה שאין מה לדאוג מכיוון שהריתי בקלות שלנסות וזהו. עשיתי אולטראסאונד אצלה לראות שיש ביוץ וביצית מוכנה ואמרה שהכל טוב. אני מבינה שניתן לעשות איזו בדיקה ביום הראשון של המחזור. כאן בכלל לא מדברים על זה. ומהו בעצם האיחור הזה של בדיוק שבועיים פעמיים? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בצעי פרופיל הורמונאלי ביום 3 למחזור,ובדיקת פרוגסטרון 7 ימים לאחר הביוץ(בד״כ יום 21 למחזור),ושבעלך יבצע בדיקת זרע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכה לאחר החזרהאוריאן08/05/2017
היי
1.5 החזרת בלסטו מוקפא.
היום בטא 15.
האם יש טעם בבדיקה נוספת?
האם נכון שמוקפאים מתחילים בבטאות נמוכות?
חטאתי בחטא הסקרנות ובדקתי טרם המועד.לפי אחות אסותא נאמר לי לבדוק לא לפני ה12 .5.
יש תקווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי כן
דנה08/05/2017בדקת מספר ימים לפני המועד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטאות נמוכת
אוריאן08/05/2017את יודעת אם זה נכון שמוקפאים נותנים בטאות נמוכות בתחילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת.
דנה08/05/2017עד היום החזרתי רק טריים. בכל אופן לדעתי תעשי בדיקה חוזרת ביום שהרופא אמר
ללא ספק חזרי על הבדיקה בעוד יומיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3 שאלות אחרונות
אוריאן09/05/2017פרופ' אשכנאזי.תודה
יש לי 3 שאלות נוספות וזהו
1.האם הקרינון דוחה הוסת עד להפסקת הנטילה?
2.והאם יש בדבר.שעוברים מוקפאים אכן מתחילים מבטא נוספת?
3.האם 8 ימים לאחר החזרה אמורות להיות תחושות כלשהן באם ישנו הריון?
מסיימת בזאת.רב תודות על הסבריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ivf והחזרת עוברים מוקפאיםסיגל08/05/2017
היי אני אחרי החזרת עוברים מוקפאיםעם תמיכה של אוביטרל חצי מזרק שלקחתי לפני יומיים בפעם האחרונה והיום עשיתי בטא ויצא 48😊ואני רק ביום ה12 מהחזרת העוברים .האם התוצאה תקינה ויש הריון למרות התמיכה של האוביטרל שלקחתי לפני יומיים????
לא בטוח שמדובר בהיריון ולא פעילות הנובעת מזריקת האוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפל ודימום כמו מחזוראני08/05/2017
בוקר טוב
האם אחרי פיפל אמור להיות דימום או ממש כמו מחזור ומה הזמן המקסימלי שזה נמשך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל ודימום - מקפיצה
אני08/05/2017מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל ודימום כמו מחזור
אני08/05/2017בבקשה תשובתכם
בד״כ הדימום אינו עוצמתי כמו מחזור ויכול להימשך מספר ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל המשך
אני09/05/2017אז היה לי דימום כמו מחזור מיום שישי יום אחרי הבדיקה ו היום מתחיל רק להיחלש מה זה יכול להיות?
שמחזור הווסת שלך ומועד ביצוע הפיפל היו צמודים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון טבעי בגיל 39שרון08/05/2017
היי
מה הסיכויים להריון טבעי בגיל 39? מנסים כבר שנה... בשנה הזאת הריון שנפל בשבוע 10 ועוד 2 כימיים אחריו. יש לי 2 ילדים מהריונות טבעיים.
כל הבדיקות תקינות כולל היסטרוסקופיה וקרישיות. הרופאים אומרים (2 חוות דעת) להמתין עד שתגיע ביצית תקינה והריון תקין אבל הזמן לרעתי ואני כבר בלחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בשלב זה הייתי שוקל להתחיל טיפול פריוני מבוקר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הכוונה טיפול פריוני מבוקר?
שרון08/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפנות לרופא פריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)