מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות לגבי פרוטקול ומונפורליה16/05/2017
לפני חודשיים עברתי סבב לא ממש מוצלח עם מנופור בכמות של 112 , היה גירוי יתר , המון ביציות אבל לא התפתחו עוברים חוץ מ2...היום עברתי לרופא אחר הוא נתן לי שוב את המנופור אבל במינון נמוך 75. האם יתכן שהתרופה הזו לא טובה לי ובגלל זה לפני חודשיים לא התפתחו עוברים טובים? האם הרופא עשה טעות שנתן לי שוב את אותה התרופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
על סמך הנתונים לא ניתן לבצע ספקולציה כזו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוחה אחרי החזרת עובריםבר16/05/2017
שלום רב
הבוקר ביצעתי החזרת עוברים האם מומלץ לנוח ?
או יכולה לחזור לעבודה כבר מחר ?
בנוסף האם מותר לקיים יחסי מין לאחר החזרת עוברים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכולה לחזור לעבודה ולקיים יחסים החל מעוד 5 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה נוהל קופת החולים לגבי שאיבות ללא החזרה?רוחמה16/05/2017
שלום,
רציתי לברר מהו הנוהל לגבי שאיבות שבוצעו ללא החזרה, מתחת לגיל 35?
לאחר כמה שאיבות ללא החזרה קופת החולים מפסיקה את המימון? מה הנוהל?
שאלה נוספת, האם לאחר שקופת החולים לא מאשרת מימון, ניתן לעבור לקופת חולים אחרת ולהתחיל הכל מחדש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם המטרה הנה שימור פוריות לעתיד הדבר אינו במימון הקופה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם המחזור הנוכחי אבוד?דנית16/05/2017
אתמול(שני)בבוקר קיבלתי לראשונה בחיי התערבות רפואית-אורביטל גונדוטרופין.באולטראסאונד התברר שהביוץ קרוב מאוד-כנראה ב24 השעות הבאות.התחלנו לקיים יחסים יומיים לפני זה כי לא ידענו בדיוק מתי.לאחר שבעלי הגיע לשפיכה 3 פעמים רצופות-שבת,ראשון ושני-כל פעם בסביבות 5 לפנות בוקר,היום גם תיכננו שכך יהיה ולמרבה הצער לא "הלך"לו ואז כבר הילד קם ואי אפשר היה להמשיך ובעלי היה צריך ללכת לעבודה.
האם זה תקין שהוא לא מצליח לשפוך פעם רביעית רצוף(כאשר בין כל פעם ופעם יש הפרש 24 שעות)?גילו 45.וואם נמשיך היום אחרי 36 שעות מהפעם האחרונה שהוא שפך ובהנחה שהוא יצליח(יש לשים לב ש3 שעות אחרי השפיכה האחרונה עדיין לא היה ביוץ אלא הוא היה"קרוב מאוד")האם המחזור הנוכחי עדיין לא אבוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבוד
פרופ` דוד בידר16/05/2017מה שנראה בשלב זה שבעלך אבוד.
אם הזרקת אוביטרל אז הביוץ צריך להיות באופן חד משמעי אחרי 36-40 שעות.
הזרע נמצא במערכת הנקבית 50 שעות לפחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי יספיק האקט שבוצע 3-4 שעות לפני האוביטרל?
דנית16/05/2017באקט שבוצע 3-4 שעות לפני האוביטרל(שנלקח כחצי שעה לאחר אולטרסאונד שבעקבותיו נאמר שהביוץ"קרוב מאוד")היתה שפיכה יפה.זה יכול להספיק לקליטה?(הערה-זרעו תקין על פי בדיקה עדכנית.המורפולוגיה גבולית 4 אחוז אך שאר הפרמטרים תקינים לחלוטין)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לאולי יספיק האקט
דנית16/05/2017גם נסיון ההמשך שלו נכשל.מעולם הוא לא סבל מתופעות של אין אונות.גם כשהיתה לו זיקפה והוא חדר הוא לא הספיק לפלוט זרע ואז נפל לו.אולי כתוצאה מהלחץ שהוא מאוד משתוקק להפרות אותי זה קורה.בכל אופן נבצע נסיונות נוספים ליחסים עם שפיכה.
לפי התמונה שהצגתי בשאלה הקודמת שהיתה שאלת המשך לזו שלפניה-כמה שעות לאחר נטילת האוביטרל עוד כדאי לנסות שבעלי יפלוט זרע לתוכי כדי שזה יהיה אפקטיבי לקליטה עוד במחזור הנוכחי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדשות טובות
דנית16/05/2017סוף סוף כ-30 שעות בקירוב אחרי הפליטה האחרונה הוא הצליח לפלוט שוב(דרך אגב עם שימוש בחומר סיכה KC ג'לי שהוא על בסיס מים שהבנתי שלא אמור או כמעט ולא אמור להפריע לסיכויי ההצלחה לקליטת הריון-נא לתקן אותי אם אני טועה).
סיכום המצב:שבת אחרונה לפנות בוקר-פליטה,ראשון לפנות בוקר-פליטה,גם שני לפנות בוקר פליטה(כל הפליטות האלה היו בסביבות 5 לפנות בבוקר וגם ללא שום חומרי סיכה-גם לא כאלה שהם על בסיס מים.היה שימוש רק במין אוראלי).שני 8-9 בבוקר ביקור אצל הרופא המטפל שמזהה באולטראסאונד ביוץ קרוב ב24-36 שעות הקרובות.ומיד אחרי הזיהוי הזה-לקיחת אורביטל.ואז 38 שעות בקירוב אחרי האורביטל הזה-הוא פולט בפעם האחרונה לסגירת חלון ההזדמנויות של המחזור הנוכחי.
האם לאור כל התאור הנ"ל תוכלו ניתן להעריך את סיכויי הפעם להרות סוף סוף כסבירים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון להודעה הקודמת
דנית16/05/2017ההודעה האחרונה התחילה בטעות עם המילים סוף סוף אחרי 30 שעות מהפליטה האחרונה במקום אחרי 42 שעות מהפליטה האחרונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל עוד התקיימו יחסים בסמיכות למתן האוביטרל,קיים בהחלט סיכוי לההתעברות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסים בסמיכות למתן האוביטרל
דנית17/05/2017בהמשך לתשובה שקיים בהחלט סיכוי להתעברות כל עוד התקיימו יחסים בסמיכות למתן האוביטרל-האם אחד מהנ"ל עונה להגדרה"יחסים בסמיכות למתן האוביטרל":יחסים 52 שעות לפני מתן האוביטרל,28 שעות לפני,3 וחצי שעות לפני,38 שעות אחרי?
תודה פרופסור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצוי לזכור שהבעל הוא לא מכונת פליטות :-)
גלית17/05/2017זו הסיבה אגב שהחלטנו לא להתעסק ביחסים מתוזמנים, זה הופך את הסקס לכל כך קליני ומאולץ, וחבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפחות שלושה מהמועדים הנם ברי פוטנציאל להפרות את הביצית המיועדת לביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה בנושא
דנית17/05/2017אז מתשובתך משתמע שהיחסים שהיו 52 שעות לפני האורביטל הם בלי או אולי בלי פוטנטיאל להפריית הביצית?
תודה פרופסור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סביר להניח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 4 תחילת 5 אחרי החזרת שני עובריםאלה16/05/2017
בטא יום 13 אחרי החזרה 890, יום 15 1928. עד כה היה לי גודש ורגישות בשדיים. הבוקר קמתי כשהכל נעלם... האם זה אומר שהפלה בדרך?
במהלך כל הזמן הזה יש לי כאבים עמומים דמויי מחזור באים והולכים, בטן תחתונה ולפעמים בצד שמאל. הלילה הם היו קצת יותר מורגשים וקמתי בלי רגישות בכלל בחזה. האם זה סימן לכך שההריון לא ימשיך? האם כדאי לעשות בדיקת בטא נוספת? האולטרא סאונד הוא רק בעוד עשרה ימים, אני לא רגועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע
פרופ` דוד בידר16/05/2017ההרגשות לא אומרות כלום.
לי נראה בשלב זה בסדר ובכל מקרה צריך לחכות בסבלנות לאולטרה סאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזזת שולחן אחרי החזרת עובריםדלית16/05/2017
שלום לכם,
שאלה קצת טיפשית אבל אני מפחדת שעשיתי נזק.
אני 6 ימים אחרי ההחזרה וסידרתי קצת את הבית ויצא שגררתי את שולחן הסלון (ששוקל כ20 קג) כחצי מטר... האם עשיתי נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק
פרופ` דוד בידר16/05/2017חצי מטר זה בסדר.
אם זה היה 30 מטר גם לא היה קורה כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה פחות טובה לפרוגובריסלירי16/05/2017
לאחר הפלה סוף סוף הגיע המחזור המיוחל. מחזור כל 21 יום. ביום חמישי קיבלתי מחזור והתחלתי להזריק פרוגבריס אחד ביום.היום בבדיקת אולטרסאונד נאמר לי שהתגובה לא הכי טובה שכן יש 3 זקיקים טובים ועוד 3 לא הכי טובים( בפעם הקודמת בשימוש בפרוגובריס נשאבו 7 ביציות- לבסוף 6 עובריםבמצב מצויין).
האם יתכן שההפלה שיבשה את המערכת אצלי? האם כדאי לעשות את שאיבה? מה הסיכוי של שיצאו עוברים טובים בסבב הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצתי היא לבצע את השאיבה בכל מקרה,כל מה שצריך זה עובר אחד תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
לירי16/05/2017האם יש סיכוי שעד למועד השאיבה (כנראה ביום ראשון) הזקיקים הפחות טובים יהיו טובים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור אחרי שאיבהשרון15/05/2017
שלום לפרופ'. אתמול עברתי שאיבה של 6 ביציות. כל יום האתמול היו לי כאבי מחזור וקושי להרדם על הצד, היום הכאב הזה עבר אבל כל הבטן - מהצלעות ומטה נפוחה ורגישה למגע . לקחתי אקמול שקצת משפר מצב.
האם הכאבים נורמליים?
והאם נהוג להחזיר עוברים ביום השני, כלומר, אתמול שאיבה ומחר החזרה?
תודה על כל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוצמת הכאבים שלך נראית חריגה במקצת,אם הכאבים יתמשכו כדאי שתידעי את הרפא שלך,בהחלט ניתן להחזיר גם ביום 2 לפי שיקולו של הרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 15 מאז החזרת עוברים בטא 1820סיון15/05/2017
נורמלי ? מה זה אומר ?
האם ניתן לדעת אם מדובר בעובר 1 או 2 ?
האם יש סיכונים בבטא גבוהה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כנראה היריון רב עוברי,בשלב זה לא מסתמנים סיכונים כמו היריון מולרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך פרופסור אשכנזי ויום טוב ...
סיון16/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה להחזרה ופעילות גופניתאיילת15/05/2017
בת 43. בשאיבה 6 ביציות כולן עברו מיקרומניפולציה מתוכן התפתחו 3 עוברים.
מחר אמורה לעבור החזרה. כמה מומלץ בגילי להחזיר, אם מעוניינת בילד אחד?
וכמה זמן (ימים) להימנע מפעילות גופנית אחרי ההחזרה? ריקודים אנרגתיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בגילך אין מניעה חהחזיר 2-3 עוברים לפי שיקול הרופא,חזרה לפעילות כעבור שבוע מההחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי פוריות לאחר 2 לידותאני15/05/2017
שלום רב,
אני בת 29 עם 2 ילדים (אחד בן 3 וחצי והשני בן שנה ו10 חודשים) , 2 ההריונות היו ספונטנים ותקינים, גם הלידות היו רגילות ללא בעיות. מאז הלידה ה2 לא השתמשנו באמצעי מניעה אך טרם נכנסתי להריון, מחזור ראשון קבלתי 10 חודשים לאחר הלידה (הנקתי עד גיל שנה ו5 את שניהם) ומאז הוא היה די סדיר 26-29, פרט ל2 מחזורים שנמשכו 32 יום (סמוך לגמילה מהנקה). חשוב לציין שלהריון ה2 נכנסתי בזמן הנקה והמשכתי להניק עד שבוע 20 בערך.
האם מומלץ כבר לפנות לרופא נשים? אילו בדיקות כדאי לעשות בשלב זה? האם רצוי להתחיל כבר בטיפולים כלשהם? מה יכולה להיות הסיבה לקושי בכניסה להריון (להריונות הקודמים נכנסתי בקלות תוך כחודשיים)?
במקומך הייתי ממתין לפרק זמן שלפחות 1/2 שנה לאחר הגמילה מהנקה,לא ניתן לבצע ספקולציה לגבי העיכוב בכניסתך להיריון,בהחלט יתכן שיבוש הנובע מעצם ההנקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בג'ל קרינון ויחסי מיןאסתי15/05/2017
שלום רב, אחרי הזרעה ולתמיכה אני אמורה להשתמש בג'ל קרינון. האם אפשר לקיים יחסי מין בימים של הטיפול בקרינון?
אין מניעה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי אוביטרל והזרעהאני12315/05/2017
שלום
אחרי 12.5 יממות ממתן אוביטרל ו 11 יממות מהביוץ, ביצעתי בדיקת בטא (אחרי שביתית יצאה חיובית) ויצאה בטא 8. יודעת שלא ניתן להגיד ב 100 אחוז, אבל מה רוב הסיכויים שזה, שאריות או שמשהו השתרש בכל זאת?
לא סביר שמדובר בביטוי של זריקת האוביטרל,בכל מקרה בצעי עוד בדיקה עוד יומיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי על הבדיקה כעבור 48 שעות
אני16/05/2017בטא 33 יום 13 לביוץ
יום 11 לביוץ בטא היתה 8
האם בטא 33 ליום 13 לביוץ היא נמוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נמוכה יחסית אולם עדיין לא אבדה התקווה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה נרתיקית וסיכוי להריוןדנה15/05/2017
שלום.
אם ההזרעה היא נרתיקית יש עדיין סיכוי להריון?
חשיפה לזרע ובכלל זה גם בנרתיק עשויה להניב היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לאחר הזרעה ותמיכהאורטל15/05/2017
שלום אני שבוע אחרי הזרעה ולוקחת תמיכה של קרינון עד הבטא. שבוע לאחר הזרעה ביצעתי בדיקות דם . אשמח לדעת אם הכיוון בסדר או שצריך להספיד?
E2-591
פרוגסטרון - 25
LH-6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בינתיים ההורמונים בטווח התקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות לאחר הזרעה ותמיכה
אורטל18/05/2017שלום דוקטור אני שבוע אחרי הזרעה,בהמשך לבדיקה שהיתה ביום 15/5
E2-591
פרוגסטרון - 25
LH-6
היום עשיתי בדיקה 18/5 ויש מעט ירידה אני מבינה מזה שלא ניקלטתי נכון?
E2-539
פרוגסטרון - 23
LH-2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדיין יש תקווה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)