מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי מחזור לאחר הזרעהאורית04/05/2017
שלום רב,
לפני שבוע עשיתי הזרעה וזאת לאחר זריקות של גונל f ואוביטרל.
יומיים לאחר ההזרעה ועד היום יש לי כאבים וסיפטומים בדיוק כמו לפני מחזור, כמומכן גם התכווצויות ברחם ותחושה כמו של דקירות מדי פעם. רק בעוד שבוע יש לי בדיקת דם לבדיקת הריון והתחושות האלו שאני חווה דיי מלחיצות אותי.
ממה זה נובע?
האם יש סיכוי חלילה שאני אקבל מחזור שבוע פלוס לפני הזמן למרות שהוא מאד סדיר?
תודה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההזרעה יכולה לעורר התכווצויות של הרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילת נבטים בשבוע 4 להריוןאחת04/05/2017
שלום רב ביום שני האחרון (לפני 3 ימים) אכלתי נבטים במסעדה וגילתי למחרת שאני בהריון שבוע 4.... מאז הארוחה לא היו לי תסמינים של מערכת העיכול... ממה שאני מבינה נבטים יכולים לגרום לסלמונלה ואי קולי וליסטריה ואף טוקוסלומנלה.. הבנתי שליסטריה תסמיניה יכולים להופיע אפילו אחרי 90 יום( הדגירה עד 90 יום)... מה עושים במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם הנבטים היו מבושלים הסיכוי חזיהום נמוך ביותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2017באשר ל נבטים לא מבושלים. בחו"ל אירעו מקרי הרעלה חמורים בעקבות אכילת נבטים שלא עברו בישול. הנבטים עלולים להכיל חיידקי סלמונלה או אי קולי, ולכן עדיף לנקוט זהירות ולאכול אותם מבושלים בלבד.
בכל מקרה אם את חושדת עלייך לפנות לביקורת רפואית לביצוע בדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבטן בעת זריקות הורמוניםלאה04/05/2017
האם זה טבעי להרגיש נפיחות בבטן התחתונה בעת מתן הורמונים ?
מה ניתן לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 8 ימים לאחר ביצוע הזרעהאופק04/05/2017
שלום רב,
שמונה ימים מהזרעה בטא 1.5. האם בטא נמוכה שכזאת יכולה לעלות או שהתוצאה סופית?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקדם מדי בצעי בדיקה חוזרת עוד מספר ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלימות בילדות והשפעה על פוריותדלית04/05/2017
שלום,
בילדותי עברתי אלימות קשה שכללה אגרופים ובעיטות לבטן.
כיום מטופלת בIVF עקב קשיים להיכנס להריון, למרות שפיזיולוגית הכל תקין אצלי ואצל בעלי.
האם יתכן קשר בין האלימות בילדות לבעיות הפוריות כיום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דלית05/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
להלן מאמר על קשר אפשרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2017Childhood Abuse Can Cause Endometriosis & Unexplained Infertility
Dawn Davenport
Dawn Davenport
14
Abuse in childhood can cause endometriosis in adulthood.
Childhood physical or sexual abuse and reproductive disorders later in life.
Two studies presented found a link between childhood physical or sexual abuse and reproductive disorders later in life. The first study of over 70,000 women followed for 20 years found that woman who reported sexual or physical abuse in childhood had a 13% greater risk of developing endometriosis. The second study of 131 women found that women who experience sexual abuse were 50% more likely to suffer accelerated ovarian follicle loss at midlife.
The lead researcher of the endometriosis study, Dr. Stacey Missmer, Associate Professor at Harvard Medical School, said that these studies are part of the growing evidence that stress and trauma affects the hormonal and central nervous center and can result in long term chronic disease, including cardiovascular disease, fibroids, diabetes, and reproductive disorders.
When asked, researchers stressed that these studies do not mean that the majority of women with endometriosis or ovarian failure were abused or that the majority of abused children will develop reproductive disorders later in life. They do, however, provide evidence that extreme stress affects the whole body including reproductive health, and that that childhood and adolescence is a particularly vulnerable window for disease development.
Image credit: Howard Stanbury
23/10/2012 | by Dawn Davenport | Categories: Blog, Infertility, Infertility Blog | 14 Comments* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
להלן מאמר הדן בסבירות לאנדומטריוזיס ואי פריון על רקע בלתי מוסבר בדיעור גבוהה יותר בקרב נשים שבילדותן חוו אלימות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע של היריון - היריון פונדקאותayala04/05/2017
שלום רב,
ביום 23.2 - ווסת אחרונה.
ביום 11.3. - החזרת עובר בן 5.
ביום 23.3 - בטא 737
ביום 25.3 - בטא 2453
ביום 27.3 - בטא 7707
ביום 13.4 - US
גודל עובר CRL - 14.5 MM
גיל היריון - 7 + 4
ביום 20.4. - US
גודל עובר - CRL - 19.2 MM
גיל הריון - 8 + 5
יש פה פער של גיל ההיריון (לפי ווסת אחרונה ולפי US).
האם העובר לא גדול מידי ?
האם יכול להעיד על בעייתיות בהיריון ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה שקובע הוא מועד ההחזרה והעובר שהוחזר שהיה ביום החמישי להתפתחותו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איזה שבוע הפונדקאית ? ובדיקת שקיפות
ayala07/05/2017אז איזה שבוע הפונדקאית ??
קבעו לה שקיפות ליום 19.5, זה לא מאוחר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שבוע 10
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי בדיקת NIPTסיגל03/05/2017
לרופאים שלום רב,
אני מנסה לעשות סדר במידע על בדיקת דם NIPT לאיתור הפרעות כרומוזומליות בעובר. אני בת 35 ובהריון אחרי IVF, וכמובן רוצה להימנע במידת האפשר מבדיקת מי שפיר, אך גם חשוב לי מאוד לוודא שהעובר בריא.
1. האם מומלץ לעשות את הבדיקה רק בהינתן תוצאות חריגות של שקיפות עורפית ו/או בדיקות דם בסקר שליש ראשון? או בלי קשר ובנוסף לבדיקות הסקר המסורתיות?
2. האם במקרה של תוצאות תקינות בבדיקת NIPT הדבר פוטר לחלוטין מהצורך לבצע מי שפיר?
3. ולחילופין, במקרה של תוצאות חריגות, חלילה, בבדיקת NIPT, האם עדיין יש צורך לבצע מי שפיר על מנת לבסס אבחנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר04/05/2017אם מעקב הריון תקין אפשרי לעשות את בדיקת הדם שציינת.
מי שפיר יכול לתת יותר אינפורמציה אם עושים צ׳יפ גנטי.
אם הבדיקה לא יוצאת תקינה אז עושים מי שפיר.
מה שהייתי ממליץ הוא; אם הכל תקין בדיקת הדם הינה מספקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה!
סיגל04/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר החזרת מוקפאיםליאת03/05/2017
החזרת מוקפאים ביום ראשון. כשעתיים אחרי הטיפול בשירותים הפרשה דמית בתחתון ובניגוב(אדום). וכשעה לאחר מכן הפרשה חומה. לא המשיכו הפרשות. לסירוגין יש כאבי בטן תחתונה. האם זה שכיח? מעיד על החזרה לא תקינה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדבר אפשרי גם לאחר החזרה תקינה לחלוטין עקב דמם מפציעה של רירית צוואר הרחם הנגרמת ע״י הקטטר המשמש להחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוגע בסיכוי להשתרשות?
ליאת03/05/2017פוגע בסיכוןיי ההשתרשות/קליטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגיסטן וגינאלי במקביל להורמוניםלאה03/05/2017
שלום ,
חושבת שיש לי פטריה בנרתיק .יש מעין הפרשות לבנות וגרד .
היום מזריקה הורמונים . האם ניתן להשתמש באגיסטן וגינאלי במקביל להורמונים ?
אודה לתשובתך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין כל בעיה עם השימוש באגיסטן תוך נטילת ההורמונים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמונרול במקביל להורמונים
לאה04/05/2017ומונרול ניתן לקחת במקביל לזריקות הורמונים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהיה יותר ספציפית
לאה04/05/2017אני בשלב זריקות הורמונים ולפני שאיבה . חושבת שיש לי פטריה או זיהום בנרתיק . האם מותר לקחת אגיסטן או מונרול בשלב זה ?
( מיד לאחר השאיבה אקבל תמיכה לנרתיק ולכן חשוב מאוד ולא יודעת מה עדיף לקחת בשלב זה )
אודה לתשובתך הדחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין בעיה לקחת בשלבים מוקדמים לפני מועד החזרת העוברים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשחלה בצד ימים לכיוון המפסעה מין דקירות כאלו.יעל03/05/2017
היי,,
אני 6 ימים לאחר הזרעה והתחילו לי דקירות בצד ימין לכיוון המפסעה
מה זה יכול להיות? ( טיפול עם גונאל ואוביטרל )
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה מפשעות
יעל03/05/2017סליחה מפשעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יתכן והדבר נובע מתגובה שחלתית עודפת(ציסטה)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה וזה באמת תגובה שחלתית גבוהה עדיין יש סיכוי להריון?
יעל03/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה על תשובות המהירות.
יעל04/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יעל04/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן מאז תחילת הזרקת גונאל אף מתפוגג מהגוף לגמרי?
יעל04/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהשפעת אוביטרל מתי מתפוגג מהגוף ?
יעל05/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עד שבוע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זמן מחצית חיים קצר תוך יום עקבותיו נמוגים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף עזרה- בדיקת ביטא להריוןא03/05/2017
שלום
ב- 13/4 היתה לי שאיבה. ב- 16/4 החזרה.
ב- 1/5 ערך ביטא: 696 והיום 3/5 ערך ביטא: 1000.
אין לי שום הרגשה של הריון, לא עייפות ולא כלום.
1. האם ערכי הבטא תקינים?
2. מתי שוב לעשות בדיקת דם כדי לוודא תקינות בדיקת דם לביטא?
3. האם בדיקת ביטא מראה על תקינות הריון?
3. האם יכול להיות שמדובר בהריון כימי - כי אין לי שום הרגשה ולא עייפות. פשוט כלום.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערך תקין,בצעי בדיקה חוזרת עוד יומיים,בעוד דבועיים בדיקת אולטרסאונד לזיהוי שק היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פרוגסטרון שבוע אחרי החזרהיעל03/05/2017
האם הבדיקה הכרחית?
בסבב הקודם עשיתי את הבדיקה (ערכי פרוגסטרון העידו על תגובה טובה לתמיכה), אבל בסבב הנוכחי הרופאה אמרה שאין צורך. מדוע? האם תגובה טובה לתמיכה היא דבר עקבי בדרך כלל?
האם אתם הייתם מפנים לבדיקה? או אולי כוללים אותה יחד עם בדיקת הבטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר03/05/2017הבדיקה מיותרת ותהיה גבוהה מהמקובל במחזור טבעי עקב לקיחת התמיכה.
כשלוקחים תמיכה של פרוגסטרון אין מצב שלא יהיה מספיק מההורמון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפי השתרשות לאחר הזרעהאני03/05/2017
הייי
היום בבוקר עשיתי הזרעה. מתי צפויה השתרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתרשות
פרופ` דוד בידר03/05/2017מהביוץ שנקבע לך , ההשתרשות היא לאחר 6 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספק בנוגע לטיפול פוריותאוריאן03/05/2017
היי.
אשמח לביאור מעט בנושא.
נוטלת פרוגינובה מה7.4- יום 3 למחזור.
ביום שני הוחזר לי בלסטו' מוקפא(5 ימים טרם ההחזרה נוטלת קרינון).
לפי חישוב ימים אני בסמוך למועד המחזור הבא .כמעט חודש
בערב החזרת הבלסטו' חשתי כאבי מחזור.
האם משמע שהטיפול לא צלח? כבר ניתן לצפות?אם סימני מחזור ממשמשים ובאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספק
פרופ` דוד בידר03/05/2017לא ציינת בדיקות דם טרם ההחזרה.
בכל אופן נטלת פרוגינובה הרבה מאוד מעל המקובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוריאן03/05/2017היי פרופ' בידר.
מספר ימים טרם ההחזרה פרוגסטרון 1
אסטר' 3050.
האם נטילת הפרוגינובה יכולה להכשיל הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
פרופ` דוד בידר03/05/2017לפי הבדיקות זה בסדר.
בכל אופן רצוי לקחת את ה אסטרופם בין 12 ל 16 ימים לפני הפרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספק בנוגע לטיפול
אוריאן04/05/2017היי פרופסור בידר.
אני יומיים מתחבטטת באם לשאול שאלה שמציקה לי.
כאמור ווסת אחרונה ב5.4 מתאריך 7.4 נוטלת פרוגינובה.החזרת בלסטו' מוקפא ב1.5.לא אמורים להחזיר בדיוק שבועיים ממועד הווסת האחרון?כעת אני עם מיחושי מחזור ולעיתים לכלוך בעת ניגוב.האם ההחזרה בוצעה שלא בזמן? כל מה שקראתי עד כה מורה שההחזרות נעשות כשבועיים מהווסת.אודה על הסבר.חייבת לדעת אם להמשיך לתת אמון מלא ברופאי רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספק
פרופ` דוד בידר05/05/2017לרוב זה נכון שמנסים לתת כשבועיים את כדורי האסטרוגן.
בכל אופן הבדיקות היו תקינות ולכן ההחזרה אפשרית.
אני אישית מנסה יות לחקות את המחזור הטבעי.
בעל אופן נרווה שתצליחי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות קביעת מין העוברצביה03/05/2017
שלום לכם,
שאלתי היא האם ניתן לקבוע מראש את מין העובר בדרך כלשהי?
והאם אפשר לאכול סושי בהריון?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין עובר
פרופ` דוד בידר03/05/2017אפשר רק במסגרת הפריה חוץ גופית.
סושי מבושל בלבד מותר, ולא עם דג נא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)