מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמינות של פרופיל הורמולילי08/05/2017
שלום, ידוע שגלולות לא משקיפות תוצאות אמינות של בדיקת דם פרופיל הורמונלי יום שלוש לווסת, שאלתי,
1. האם פרוגילטון גם כזה?
2. האם גם תוצאת Us מעקב זקיקים לא אמינה תחת גלולות או שלהבדיל מבדיקות הדם Us אמין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נטילת הגלולות מעוותת את הפרופיל ההורמונאלי ובד״כ מונעת התפתחות זקיק מוביל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לי08/05/2017אם נטילת גלולות מונעת התפתחות זקיק מוביל אז איך זה שנותנים לנשים בתהליך ivf לקחת גלולות לפני פרוטוקול לשאיבה? (רי מונע התפתחות זקיק)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין מניעה שלאחר הפסקת הגלולה והופעת המחזור הטיפול ההורמונאלי יעורר תגובה זקיקית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעכב זקיקים לפני הזרעהאביטל08/05/2017
שלום למומחים. אני במעכב זקיקים לפני הזרעה ואתמול ניצפו בימין זקיקים קטנים,ציסטה בגודל 20 וזקיק מוביל בגודל 17. היום עשיתי מעכב נוסף וניראו 2 זקיקים בגודל 14 וזקיק מוביל בגודל 18.5. אולי הזקיק המוביל של אתמול נעלם ונישארה הציסטה?או שזה הזקיק שגדל מ 17 ל 18.5? האחיות לא יודעות להבחין. אשמח להתייחסות תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתקבל הרושם שמדובר בזקיק העומד להבשיל תוך יום יומיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי הריון לאחר גרידהani07/05/2017
שלום רב,
אני בת 35, אם ל 2 ילדים מקסימים ב"ה, הריונות ספונטניים, קיסרי.
הריון שלישי הסתיים בגרידה בשבוע 16 עם שארית שיליה, הוסרה בהיסטר' אבחנתית לאחר 4 חודשים. בדרך נעשו ניסיונות בציטוטק.
מאז לא מצליחה להרות. עשיתי היסטר' נוספת לפני 3 שנים, יצאה תקינה, כ"כ צילום רחם תקין.
פרופיל הורמונלי תקין, כולל בדיקת amh, וסת סדירה, עובי רירית סדירה ותקינה. זרע תקין.
נעשו הזרעות, ו 3 טיפולי ivf, ללא הצלחה כלל (זאת אומרת שאפילו לא נקלט הריון שנשר או לא צלח, פשוט כלום).
מרגישה מוטרדת מאד, וחשוב לי לדעת-
האם נכון לבצע היסטרו' נוספת?
האם יש בדיקה נוספת לחלל הרחם שניתן לבצע ולא ביצעתי?
האם לאור עברי, וההתערבות הממושכת ברחם, יש לי סיכוי כלשהו להרות?
איך אני יכולה לברר אם זו עקרות?
אשמח לכל המלצה או הארה.
תודה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין...
ani07/05/2017הריון שלישי המדובר היה לפני 6 שנים.
6 שנים של ניסיונות ללא הצלחה לצערי הרב מאז...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר08/05/2017הסיבה נעוצה , כנראה. בפגיעה ברירית הרחם.
לא ציינת איך נראתה הרירית בטיפולי ההפריה.
אם הרירית לא עבה במיוחד, סביב 4-6 כדאי לעשות ערוגות בהיסטרוסקופיה ולא סתם בדיקה נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית רחם
ani08/05/2017בוקר אור,
ראשית תודה על המענה המהיר ו המקצועי.
ההפריה האחרונה בוצעה בינואר 17, להלן פרוט תוצאות us לענין רירית הרחם:
יום 2 לוסת , עובי 5.5 ממ
יום 5 לוסת, עובי 7.5 ממ
יום 7 לוסת, עובי 10 ממ תלת שכבתי
יום 9 לוסת, עובי 12.8 ממ סדירה קו אמצע
יום 11 לוסת עובי 13.2 ממ תלת שכבתי
שאיבה בוצעה יום 13 לוסת, הוחזר עובר יום 3+ הוחזר בלסטוציסט יום 5, טיפול נכשל.
אינני יודעת מהי היסטרוסקופיה ערוגות, האם לאור הנ"ל הנך רואה צורך בביצוע הבדיקה? בדיקה אחרת כלשהי?
אציין כי בוצע פיפל בטיפול הנל.
כיצד ניתן לדעת מה הפגיעה ברירית הרחם והאם היא ברת תיקון? (אציין שוב, היסטרו' תקינה לצילום רחם תקין).
תודה רבה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם צילום הרחם הוא מהתקופה לפני ההפלה המאוחרת יש מקום לשקול ביצוע צילום נוסף לשלילת פתולוגיה חצוצרתית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
ani08/05/2017תודה שוב על המענה המהיר , מעריכה מאד.
הצילום בוצע כשנתיים לאחר ההפלה. נראו מעברים תקינים ופיזור אחיד.
בכל זאת, יש בדיקה נוספת שאתה ממליץ? אולי לחזור על הבדיקות?
הפגיעה ברחם. אין דרך למקד את הבעיה מבחינה רפואית?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבדיקה האופטימאלית להערכת מצב רירית הרחם הנה היסטרוסקופיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
ani09/05/2017תודה רבה על תשובתכם המקצועית והמפורטת, מעריכה מאד, לא מובן כלל וכלל.
ישר כח והצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בחישוב תאריך הריוןקרן07/05/2017
שלום,
אני בהריון לאחר תרומת ביצית.
רציתי עזרה בחישוב התאריך: תאריך שאיבה 18/3, החזרה של טרי בן 3 ימים 21/3.
לפי איזה תאריך אני מחשבת? אודה לעזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאריך
פרופ` דוד בידר08/05/2017יש לחשב את התאריך מה 4 למרץ שזה נחשב היום הראשון של הוסת האחרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם הזרקתי פרגניל בתאריך 3/5/17אנונימית07/05/2017
אם הזרקתי פרגניל בתאריך 3/5/17 כמה זמן אחרי קבלת הזריקה החומר נמצא בדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר
פרופ` דוד בידר08/05/2017סביב 4 ימים,בכל אופן אנחנו נדע אם את בהריון או שזה בגלל החומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול שמתחיל באסטרופם מהיום הראשון למחזוראני07/05/2017
שלום, כאשר פרוטוקול של טריים מתחיל באסטרופם מהיום הראשון למחזור:
1)כמה ימים בערך לוקחים אותו?
2) האם זה דוחה את התחלת הזרקת ההורמונים? כלומר במקום להתחיל הזרקות ביום השני מתחילים אחרי יותר ימים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ` דוד בידר08/05/2017אין פרוטוקול כזה שמתחילים ביום ראשון עם אסטרופם, ואחר כך זריקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני08/05/2017ההוראות שקיבלתי הן לקחת אסטרופם מהיום הראשון, ואז לבוא תוך 3-4 ימים לרופא. מה המטרה אם כך? האם זה יכול להיות טיפול לכמה ימים כמו גלולות ואז מה קורה כשמפסיקים את האסטרופם, מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שהרופא שלך רוצה כנראה להשפיע על רירית הרחם כבר מתחילת המחזור לפני ההליך ההורמונאלי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול
פרופ` דוד בידר10/05/2017יש כל מיני רעיונות של רופאים לטיפולי פריון.
את צריכה לברר עם הרופא מה מטרת כל טיפול.
אני אישית לא נותן טיפולים כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול IVF ראשון -טיפולי פוריותשירה07/05/2017
היי שמי שירה ואני בת 42 והתחלתי לפני כחודש וטיפול ivf ראשון שהסתיים בהריון לא תקין (הוחזרו 2 עוברים ובבדיקת אולטרסאונד נמצא שק אחד ריק ללא עובר)
לפני כן עשיתי 4 הזרעות מתוכם הראשון נפל בשבוע 6 אם אני לא טועה והשני עד הרביעי לא הצלחתי להכנס להריון,רצוי לציין שאני ביצעתי בדיקת היסטרוקופיה ואולטרסאונד אגן ובדיקות דם ולוקחת כדורים לבלוטת התריס וכל הבדיקות יצאו תקינות...מה לדעתך גורם לכך שאני לא מצליחה להחזיק הריון והאם יש איזה שהוא בעיה שאני צריכה לחשוש ממנה שלא אוכל להביא ילדים לעולם( זרע תורם) אשמח לתשובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול IVF ראשון -טיפולי פוריות
שירה07/05/2017שכחתי לציין כי ב ivf הראשון שלא צלח
נשאבו לי 4 זקיקים מתוכם 2 הופרו והוחזרו לי לרחם..הרופא אמר שהם באיכות מעולה ויפים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
פרופ` דוד בידר08/05/2017הבעיה היא הגיל. יש יותר הפלות ערב איכות הביציות.
זה שהיית בהריון זה מעודד אך צריך גם לשלול מצב של קרישיות יתר.
זה שהחזירו עוברים יפים בגיל 42 זה לא אומר כלום.
אם תפקודי קרישיות היתר תקינים צריכה לבצע פרופיל הורמונלי חדש כדי שנוכל להבין מה טיב הביציות.
בשלב זה, עצם העובדה שהרית תמשיכי בעוד ניסיונות.
צריך לראות את כל התמונה כדי להגיד לך האם תצליח בסופו של דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של ספירת דםלולה07/05/2017
שלום
אני בשבוע 24+4
מצב תוצאות . אני רוה שערכים אדומים . אשמח להסבר...
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר08/05/2017היות והדם נמהל בהריון ביותר נוזלים הערכים הרגילים יורדים כך שהבדיקות בסדר.
בכל אופן רמת ההמוגלובין דורשת לקיחת ברזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
לולה08/05/2017אני אכן לוקחת פרנטל + אקטיפרין וזה עדיין לא עולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית לפני הריוןהילה07/05/2017
שלום רב, אני לפני טיפולי פוריות ורציתי לדעת האם ליטול חומצה פולית ואם כן מה המינון. 400מק׳ג או 5 מ׳ג? בנוסף , רציתי לדעת האם ליטול פרנטל לפני ההריון?
אני בת 36. ללא ילדים.
תודה רבה על המענה.
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית
פרופ` דוד בידר07/05/2017לקחת כל יום 5 מ״ג
הטיפול ניתן ל3 חודשים בלבד , רצוי לפני ההריון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה פולית
הילה07/05/2017תודה רבה על המענה המהיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להספיד את הטיפול?שלי07/05/2017
צהרים טובים.
האם יום של החזרת עוברים נחשב בספירה?
היום ביצעתי בד'ק הריון ביתית לאחר החזרת עובר בן 5 ימים.
ההחזרה בוצעה לפני 6 ימים.התוצאה בבדיקה ביתית יצאה שלילי.האם להספיד הטיפול?תודהנעל מענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר07/05/2017הבדיקה הייתה צריכה להיות חיובית.
ליתר ביטחון תעשי בדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבה לכשלון החזרה ראשונהיובל07/05/2017
שלום רב,
ההיסטוריה שלי:
בת 35, אין הריונות קודמים, עברנו את כל הבדיקות ה׳רגילות׳+קרישתיות, צילום רחם-HSG+היסטרוסקופיה אבחנתית, סקר גנטי. כל הבדיקות תקינות, רזרבה שחלתית תקינה, ורק לאור כאבי מחזור חריפים שמלווים בקרישי דם, עלה חשד לאנדומטריוזיס, אך שום בדיקה לא הצביעה על כך (מעבר לכך שלא סובלת מסימפטומים נוספים). כלומר, אי פיריון על רקע בלתי-מוסבר.
עברתי 3 הזרעות, שאיבה אחת בה נשאבו 18, הופרו 13, הוקפאו 6 בלסטוציסטים והוחזר בלסטו אחד יפה. עובי הרירית לפני השאיבה- 7.5.
קיבלתי תמיכה של דקפפטיל אחד, קרינון ואסטרופם.
ההחזרה הראשונה נכשלה.
עד עתה הייתי רגועה, במיוחד לאור העובדה שהרופא המטפל בעת ההחזרה, התלוצץ איתנו על כך שאין לי מה לדאוג ולא רואה סיבה שאעבור עוד שאיבה. האם מדובר במקרה שכיח, שהכל לכאורה נראה תקין, העוברים יפים והרירית תקינה והנסיון הראשון נכשל? פשוט להמשיך להחזרה של בלסטו׳ נוסף? או האם יש כרגע משהו נוסף לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למרבה הצער שיעורי ההצלחה ב-IVF אינם 100%,וההצלחה מוגבלת בגילך ל30-40% למחזור טיפולי,וזאת למרות ההחזרה של בלסטוציסט,יחד עם זאת סיכוייך להרות טובים למדי ולכן הרופא עודד אותך לגבי סיכוייך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב מעכב לפני הזרעהאורית07/05/2017
בוקר טוב. אני במעכב זקיקים לפני הזרעה. ביום 3.5 ניצפו הרבה זקיקים קטנים. היום 7.5 עשיתי בדיקה נוספת ונימצא רק זקיק אחד בגודל 17 מ"מ. E2- 775
פרוגסטרון- 3.5
LH- 4.5 . היתכן שלפני 4 ימים היו קטנים ופתאום גודל 17 מ"מ? אני חוששת שאולי זה ציסטה ולא זקיק וההזרעה תהיה על ריק? האם לפי הדם אני קרובה לביוץ? אשמח להערכתכם המקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט יתכן שזה זקיק שמתפתח,הביוץ הצפוי תוך יומיים שלושה ממועד הבדיקה הנוכחי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מעכב זרקיקים לפני הזרעה
אורית07/05/2017תודה על תשובתך. מתי לדעתך כדאי לקחת אוביטרל ולבצע הזרעה? תודה רבה!!!
להערכתי אוביטרל צריך להינתן בעוד יומיים ולבצע הזרעה ביומיים העוקבים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה לאיקקלומין סבב שנימאיה07/05/2017
שלום,
אני לאחר סבב שני של איקק'. הראשון לא הוביל להיריון ולגבי השני עדיין לא ידוע.
בשני הסבבים התפתח זקיק אחד והמינון הוא של חצי כדור בלבד.
בסבב האחרון היה זקיק בגודל 18 מ"מ ורירית 6 ולאחר מכן הוזרק אוביטרל. בסבב הראשון הביוץ היה כנראה עם זקיק בגודל 21 מ"מ או קצת יותר (ה- u.s האחרון באותו סבב היה כשהזקיק היה בגודל 21 מ"מ ו- 6.1 רירית).
שאלותיי:
האם ניתן לומר שהתגובה של הגוף טובה?
ככל וסבב זה גם לא יוביל להיריון, לדעתכם מומלץ להמשיך בסבב דומה נוסף? האם כדאי לשלב הזרעה? משאלה שכתבתי לפורום לפני מס' שבועות נאמר לי על ידכם כי בדיקת הזרע די תקינה - יש ערכים שמפצים על מורפולוגיה 3%. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לדאבוני למרות התפתחות זקיקים תקינה בטיפול עם איקכלומין,למרבה הצער התגובה של רירית הרחם אינה אופטימאלית,היה כדאי להוסיף במהלך הטיפול תכשיר אסטרוגני שינטרל את ההשפעה השלילית של איקכלומין על רירית הרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - איקק'
מאיה14/05/2017תודה על המענה.
האם היית ממליץ על המשך טיפול של איקק' (סבב שלישי) + תכשיר אסטרוגני או לעבור לזריקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לעבור לזריקות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ביצוע בדיקת היריוןמאיה07/05/2017
שלום לפרופסורים,
ביום שישי 28.04 בשעה 05:00 בבוקר הזרקתי אוביטרל. מתי לדעתכם המועד הקרוב ביותר לבצע בדיקה? לא יודעת אם זה קשור אבל אני עושה די הרבה פעילות גופנית (חילוף חומרים מהיר וכו').
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ב-15/5
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור טיפול החזרת עובר טבעי. בת 45 EDחגית07/05/2017
שלום. אחרי כישלונות רבים (רירית דקה), החלטנו לנסות טיפול ללא פרוגינובה (בת 45. e"d). הונחיתי להתחיל בדיקות רק ביום 7. הזקיק=10, הרירית=6. E2=381. PR=2.1 LH=10.1. מעולם לא היה לי lh ככ גבוה ביום 7. יש טעם להמשיך המעקב? זה עשוי "להתיישר" בימים הקרובים? האם הערכים האלה אומרים שבחודש הבא חייבים להתחיל עם פרוגינובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בפועל ערכי האסטרון עדיין נמוכים והרירית לא בשלה,המשיכי במעקב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)