מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חישוב גיל הריון לאחר טיפולי פוריותעדי24/04/2017
שלום רב,
לא בטוחה שזה הפורום הנכון וסליחה מראש אם טעיתי.
ב 9/3 קיבלתי את המחזור האחרון שלי, ב 19/3 התחלתי טיפול בפרוגינובה ואנדומטרין, ב 9/4 בוצעה החזרת מוקפאים וב 21/4 - בטא ראשונה חיובית 1098.
האם תוכלו לומר לי באיזה שבוע אני נמצאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
4+3
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר חודש הפסקה מטיפולחנה24/04/2017
ד"ר שלום ,
ביצעתי שתי הפריות ברצף . עשיתי חודש הפסקה ועכשיו קיבלתי ווסת ארוכה יותר מהרגיל עם יותר דימום מבדר"כ.
האם הגיוני ? האם יש סיבה לדאגה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דאגה
פרופ` דוד בידר24/04/2017אין סיבה לדאגה, זה הכל עניין של תופעות לטיפולים ההורמונליים וזה יסתדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור בידר בבקשה מה דעתך על הסיכויים להריון מהקפאת ביציות?הילה23/04/2017
קיבלתי המלצות חמות עליך שאתה אומר חוות דעת אמיתית. אני רוצה לדעת האם להקפיא ביציות בגיל 37 ? האם ניתן להיכנס להריון בגיל מאוחר איתם? האם אתה מבצע את הטיפול הזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאת ביציות
פרופ` דוד בידר24/04/2017הסיכויים להרות מביציות קפואות קטן מאוד וצריך מספר רב של ביציות, כ 20 ,לסיכויי כלשהוא.
בארצנו אין עוד ניסיון רב לעניין הריונות של ביציות קפואות, אך יש מקומות בעולם, כמו ספרד, ארצות הברית ויפן שמדווחות על תוצאות טובות.
היות ואין לנו משהוא אחר ,אני ממליץ לך להקפיא ביציות ואולי חלק מהן להפרות בזרע תורם שיהיו גם עוברים, אחרת יכולה להרגיש בעתיד שפספסת משהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבוע לאחר החזרת עובריםרות23/04/2017
אני לאחר החזרת 2 עוברים מוקפאים יום שני או שלישי .הוחזרו 3.4.17. בטא ב18.4 2700. איזה שבוע אני איך מחשבים? היום ב23.4.17 הרופא נשים בבדיקה ראה 2 שקים אבל רקים. בלי עובר האם זה בסדר? האם יש בעיה גם אין דופק. עד היום היו לי בחילות וצרבות היום לא היו בכלל.האם זו בעיה? האם צריכה לדאוג מכל המצב האם ההריון בעיתי דואגת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר24/04/2017עדיין מוקדם לראות משהוא.
יש לחזור בעוד עשרה ימים על הבדיקה.
לפי התחושות יש רושם שההריון תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא קליטת עובריםחנה23/04/2017
אחרי 2 הפריות שלא נקלטו . בפעם אחרונה היתה לי דלקת בשתן . האם יתכן שזו הסיבה שהעובר לא נקלט ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליטה
פרופ` דוד בידר24/04/2017לא.
אי הקליטה תלוי בטיב העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיד לאחר החזרת עובריםחנה23/04/2017
ממש שיוצאים מהחדר הרופא אחרי החזרה האם מומלץ לנוח או להמתין קצת בחדר המתנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיד
פרופ` דוד בידר24/04/2017אפשר ישר ללכת הבייתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי זקיקים לפני הזרעהאורית23/04/2017
שלום למומחים. עכב שחלות פוליציסטיות אני בטיפולים להזרעה. לפני הביוץ הגיעו כ 6 זקיקים בגדלים 14-20 מ"מ. לצערי ההזרעה כשלה למרות ריבוי הזקיקים. האם בגלל שיש הרבה זקיקים גדולים זה מפחית את הסיכוי להיקלט ועדיף שיגיעו רק 2 זקיקים מקסימום לביוץ? בידיעה שהזרע תקין וצילום רחם תקין. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים
פרופ` דוד בידר24/04/2017גירוי יתר לא רצוי ואין לתת זריקת ביוץ מעל 4 זקיקים גדולים.
לימינך, למרות ריבוי הזקיקים הסיכויים להריון לא עוברים את ה 50%
בטיפולים או בקיום יחסים באופן טבעי ,כך שיש להמשיך וסיכוייך טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום בייתי שמחה לחוות דעתכםמישהי23/04/2017
היי. הייתי שמחה לשמוע את דעתכם בנוגע להחזרת העובר - האם הוצעה בזמן? והאם יש לי סיכויי טוב להרות לאור הנתונים?בת 38- בעיית זרע בתאריך12.4.17 עשיתי בדיקת זקיקים ודם- על מנת לעשות החזרת מוקפא יום 3. בוצע רק בדיקה אחת ביום ה14 למחזור-
Progesterone Urgent
1.1 nmol/l
LH Urgent
17.8 IU/L
וזקיקים
זקיק בגודל 17 רירית 12 עם קו אמצע.
למחרת קיבלתי הוראה להזריק בערב אוביטריל. משבת 1 קרינון. לאחר מספר ימים מההחזרה קיבלתי זריקה אחת של דקא. ההחזרה הייתה ביום שלישי . מאז אני מקבלת קלקסן,אספירין(בגלל אפלה), 2 קרינון, 2 פרוגינובה. אני כבר ב"ה אמא ל2 ילדים . מהפריה ראשונה . העובר הקפוא הקודם שהוחזר לא נקלט .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין גם e2
מישהי23/04/2017e2- 1176.0 pmol/l. אם ההחזרה הייתה ב18.4 אשמח גם לדעת מתי אוכל לעשות בדיקת דם? האם ה12 ימים כוללים את יום ההחזרה או בלעדיו. תודה רבה לכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיפול מתוזמן הטב ,ויוצר תנאים אופטימאלים להשתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה והעידוד פרופ אשכנזי
מישהי23/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל עובר בשבוע 7סיגל23/04/2017
שלום רב, אני אחרי החזרת מוקפאים ב-20.03.
ב-18.04 העובר שלי היה בגודל 6.2 מ"מ, היום 23.04 בגודל 0.94 מ"מ, מתאים לשבוע 7, למרות שלפי החישוב שלי אני אמורה להיות בשבוע 7+2.
האם זה תקין??? האם קצב התפתחות העובר נורמלי? אני בחרדה נוראית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון, כמובן שהכוונה ל-0.94 ס"מ, כלומר 9.4 מ"מ
סיגל23/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסביר כלומר לא מזהיר? יש מקום לחשש?
סיגל23/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל עובר
פרופ` דוד בידר24/04/2017זה מתאים.
טווח הבדיקה הוא +- 3 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. הריון אחרי הפלה הוא סוג של פסיכוזה. אני חייבת להירגע ולשחחר איכשהו.
סיגל24/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים גבוהים להרות מתרומהפלונית23/04/2017
שלום רב,
אנחנו לפני החזרה לפונדקאית
קיימות כעת 2 מבחנות מתרומת ביצית
במבחנה אחת שני עוברים יום 3 דרגה 1
במבחנה השניה עובר אחד בלסטוציסט דרגה 3BB (יום 6)
1. מה להחזיר קודם? מה הסיכויים הגבוהים יותר להרות?
2. מה המשמעות של דירוג בלסטוציסט, האם הדירוג מעיד על איכות או רק על רמת התפתחות?
3. הייתם ממליצים להחזיר את שלשתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להחזער את שני העוברים יום 3
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 6 ימים אחרי החזרת עובריםדינה23/04/2017
שלום לכם
האם זה הגיוני לא להרגיש שום תחושה 6 ימים אחרי החזרת עוברים?
אני אמורה להרגיש משהו?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פוריות עם פרוגינובהמיכל21/04/2017
שלום
אני בת 41, בטיפולי פוריות
יש לי 8 עוברים מוקפאים והסבב היה אמור להיות לי החזרה בלבד, הרופא אמר לי לקחת פרוגינובה כיוון שחודש שעבר לא היה ביוץ.
לקחתי פרוגינובה כשבועיים וחצי והייתי במעקב, כיוון שהרירית לא התעבתה מספיק (נשארה בסביבות 6) נאמר לי להפסיק לקחת פרוגינובה ולעשות היסטרוסקופיה.
מתי (אם בכלל) אני אמורה לקבל מחזור? (כשבוע לאחר הפסקת הפרוגינובה, היה לי מעט דם בניגוב, ממש לא היה דימום)
אשמח לשמוע את חוות דעתך באופן כללי על הטיפול.
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציינת שיש לי גם אנדומיטריוזיס
מיכל21/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגינובה
פרופ` דוד בידר22/04/2017לקיחת פרוגינובה מונעת ביוץ.
כדי לקבל מחזור תקין יש צורך בלקיחת פרוגסטרון או גלולות ל 10
ימים ואז יגיע וסת כמו שצריך ותנסי 2 אסטרופם ליום 20 ימים ואחר כך בדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות בשחלה לאחר הפלהליר21/04/2017
אז אחרי הפלה עם ציטוטק הרחם נקי אבל התגלו 2 ציסטות בשחלה. הרופא אומר שיתכן ויצא במחזור ואם לא גלולות למשך חודש.
1. האם ניתן להכנס באופן טבעי להריון עם ציסטה בשחלה?
2. האם בשום מצב לא ניתן לבצע שאיבה עם ציסטות בשחלה?
3. עד כמה הדבר פוגע בפוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדובר כנראה בציסטות פונקציונליות תגובתיות לטיפול שיעלמו קרוב לוודאי עם קבלת המחזור,הן לא יפריעו לך להרות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטות בשחלה לאחר הפלה
ליר23/04/2017אמש החל דימום. תוצאות בדיקת דם מהיום:
אסטרדיול : 2,000
LH - 1.7
פרוגסטרון - 2.1
מה זה אומר? הצסטה משבשבת מחזור? לא היה ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט ערכים שלא מתאימים לשלב המחזור,או למצב שאחר ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן לאחר הביוץ יופיע הורמון HCG בדם?יעל21/04/2017
כמה זמן לאחר ביוץ ניתן לערוך בדיקה ביתית?
ובדיקת דם?
(נסיון להרות באופן טבעי, ללא מתן הורמונים שיכולים להשפיע על תוצאות הבדיקה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר21/04/2017שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טלטולים אחרי החזרת עובריםסיוון21/04/2017
שלום . יש לי שאלה שעלולה להשמע טיפשית אבל עדיין מטרידה אותי.
היום היתה לי החזרה של ארבעה עוברים. כחצי שעה אחרי נסענו בדרך משובשת והאוטו ממש קפץ מצד לצד והיטלטל. האם זה יכל להזיק לעוברים או לפגוע בסיכויי ההשרשה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלטולים
פרופ` דוד בידר21/04/2017לא יקרה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)