מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח לעזרה עד הרופא נשים. הריון - הפסקת ווסתשוקו20/08/2016
שלום,
אני בת 41,
לצערי fsh גבוה - סיכוי להריון לא הכי טוב.
אמא סיימה ווסת כבת 50, אחותי סיימה בגיל 41-42.
אני עם ווסת שמגיע בזמן (לפחות עד רגע זה)
ב15 לחודש הייתי אמורה לקבל ווסת.
הייתי עם כאבי מחזור (קצת מוזרים) הפרשות חומות שמזכירות התחלה או סיום ווסת.
הווסת לא הגיע. ב18 עשיתי בדיקת דם
מבשר שאין הריון (פחות מ2) .
בבקשה,
א. מה הסיכוי שישנה טעות בבדיקת דם וכן יש הריון ?
ב. האם הגיוני שמסיימת ווסת ?
בלחץ לכאן ולכאן , טרם קיבלתי ווסת והלכו סימני המחזור, יש לי חולשה מאוד גדולה .
אשמח לעזרה קצת בהבנה,
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשמח לעזרה עד הרופא נשים. הריון - הפסקת ווסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2016הערכתי שמדובר בהפרעה במחזור הווסת על רקע הסטטוס ההורמונאלי שלך,ולא מדובר בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיוני שווסת מפסיקה בגיל שכזה
שוקו20/08/2016למה ככה ?? ??
ווסת מסתיימת בגיל 41 ??
יש מה לעשות ? הגיוני ? ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הגיוני שווסת מפסיקה בגיל שכזה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2016כנראה לא מדובר עדיין בהפסקת הווסת אלא בהפרעות במחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריס קשור ל-IVF?אני18/08/2016
בת 39
לאחר 2 ivf שלא צלחו
נתבקשתי לבדוק בלוטת התריס
T4-11.10
T3-5.30
Tsh-5.92
כרגע אני בחודש הפסקה מטיפולים ומחכה למחזור בעוד שבועיים להתחיל זריקות
הרופאה ביקשה שכבר מחר אתחיל כדורי אלטקרוסין.
אשמח לחוות דעתכם. האם יכול להיות שלא אוכל להתחיל טיפול בעוד שבועיים , האם זאת הסיבה לכישלונות ivf?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלוטת התריס .................!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2016במקומך הייתי מבצע בדיקה נוספת של תפקודי הטירואיד,בכל מקרה אם תתחילי טיפול ייעודי לפי הצורך ,ניתן להתחיל את הטיפול הפריוני לאלתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני19/08/2016מה זה טירואיד?
ואם הבנתי נכון אתה אומר שאם היום התחלתי טיפול תרופתי לבלוטה אין מניעה שאתחיל בעוד כשבועיים הזרקות ל ivf?
לא אמורים להיות על תוצאה של 2.5?
תוך כמה זמן הטיפול התרופתי משפיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2016טירואיד-בלוטת התריס
השפעת הטיפול הנה מיידית,ולכן ניתן להתחיל בטיפול הפריוני לאלתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ביוץ אמור להיותאני18/08/2016
בדיקות דם מיום שלישי
E2- 1390
Lh-6.6
Prog-2.19
מתי אמור להיות הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי ביוץ?????????????????????? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2016יש לבצע הערכה מקבילה של גודל הזקיק,בכל מקרה הנתונים ההורמונאליים אינם תומכים בביוץ העשוי להתרחש בטווח של השעות הקרובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי מדוע אינם תומכים בביוץ?
אני19/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא הבנתי מדוע אינם תומכים בביוץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2016רמת הפרוגסטרון וה-LH עדיין נמוכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תגובנ
אני20/08/2016סליחה כנראה לא הבנתי נכון
רשמת בתגובתך הראשונה אינם תומכים בביוץ העשוי להתרחש בשעות הקרובות.
אשמח להסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שוב תגובנ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2016ראי הסבר להלן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' אשכנזי קלקסן והריוןלירון18/08/2016
פרופ' אשכנזי שלום
ברשותך יש לי 2 שאלות
שאלה 1:
יש לי קרישיות יתר וזה התגלה לאחר 4 הפלות ואז נתנו לי קלקסן והיה הריון תקין
עכשיו בטיפולי IVF והיה לי הרייון כימי והזרקתי קלקסן 40 כבר בתחילת הזריקות.
האם יכול להיות מצב שההריון לא החזיק עקב הקרישה למרות הקלקסן שהזרקתי ואספרין כדור ביום או שעצם זה שהזרקתי קלקסן וכדור אספרין מבציע על כך שההריון לא החזיק עקב בעייה גנטית בעובר?
שאלה 2:
בטיפולי IVF נוצרים זקיקים בעקבות זריקות הורמונליות כאשר נוצר הריון שמתפתח בצורה תקינה האם יש חשש לבעייה במהלך הריון בעובר עקב הזריקות ההורמונליות כלומר האם הזקיק ששואבים ומפרים שמביא להתפתחות הריון תקין מספיק טוב להביא לסיום הריון תקין בלי בעייה כל שהיא בעובר בעקבות הזרקת גונאל ומונופור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופ' אשכנזי קלקסן והריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/20161.לא סביר שהטיפול הייעודי בנוגדי קרישה שקיבלת לא הספיק וכתוצאה מכך התרחשה ההפלה
2.ללא קשר לטיפול אם התקבלו עוברים תקינים מבחיה גנטית הרי שלא צפויים קשיים הנובעים מאיכות העובר בהיריון(עוברים פגומים מתקבלים גם בהריונות טבעיים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת לאחר הריון לא תקיןלירון18/08/2016
פרופ' שלום
שאלה 1:
לאחר IVF שני הריון כימי חודש וחצי אחריי קיבלתי ווסת האם יש צורך לחזור על בדיקת בטא? לפני 8 ימים הייתה 150 ולפני 3 ימים קיבלתי ווסת
שאלה 2:
האם זה שקיבלתי ווסת וההריון הסתיים באופן טבעי ללא שום התערבות אומר שהסיכוי לסיבוך מהריון לא תקין נמוך ומאפשר קליטה בנסיון הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת לאחר הריון לא תקין - תגובה
פרופ` דוד בידר18/08/20161.מריך לדאוג שהבטא שלילית.
2.אין שום קשר בין מה שהיה למה שיהיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציות וכמות ביציות שנשארונעמה18/08/2016
שלום רב,
אני בת 37, עוברת טיפולי פוריות פעם שניה. בבדיקות הדם התגלה כי יש לי FSH גבוה (11.5). הרופא המטפל אמר שיש לי עוד חלון הזדמנויות של כשנתייים להכנס להריון.
בשאיבה האחרונה נשאבו 8 ביציות, והופרתה רק ביצית אחת.
שאלתי היא האם כל שאיבה כזו של ביציות מקצרת את פרק הזמן של השנתיים שאמר הרופא? האם יכול להיות שבגלל השאיבות רזרבת הביציות שלי תגמר מהר יותר?
האם שאיבת ביציות בעצם מקרבת את גיל הבלות?
אולי כדאי יותר לעשות הזרעות ולא לשאוב ביציות, שכפי שאני מבינה לא נשארו הרבה מהן כבר?
תודה מראש על התשובות,
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאיבת ביציות וכמות ביציות שנשארו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/08/2016הערכתי היא שהתחזית של הרופא שלך פסימית מדי,להערכתי יש לך שהות גדולה יותר עד למצב של בלות שחלתית,בכל מקרה הביציות הנשאבות אינן מפחיתות את הרזרבה השחלתית שלך הן מגוייסות מפול חודשי שממילא נועד לכליה בהעדר שאיבה-המשיכי בטיפולי ההפריה ללא חשש (פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי ivf רזרבה שחלתית123417/08/2016
שאלה בנוגע לפרוטוקול.
בת 44 בטיפולי ivf רזרבה שחלתית 11. הרופא נתן לי הפעם פרוטוקול
שמתחיל עם הזרקת מונופור ובהמשך צטרוטייד.
מתי נהוג לתת פרוטוקול כזה ?בעבר הזרקתי קודם אלונבה או גונל
האם לא עלול להביא למצב שיגדלו מעט זקיקים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום לכולם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/08/2016אין בעיה עם הפרוטוקול בהתחשב בגילך וברזרבה השחלתית שלך,הפרוטוקול מקובל במצבים אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטי c ואבחון טרום השרשה האם ניתן לבצעדנה17/08/2016
היי שאלה -האם ניתן בטיפולי הפריה לבצע אבחון טרום השרשה לאנטיגן c? בכל מקרה עתידה לבצע pgd עקב טוברוס סקלרוזיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטי c ואבחון טרום השרשה האם ניתן לבצע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/08/2016לא ברור מה הכוונה לאנטיגן C
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלת נוגדנים לאנטי c
דנה18/08/2016עברתי הפסקת הריון בשבוע 35 ועכשיו הייתי בהריון שני עברתי הפלה טבעית בשבוע 5 ונמצא אצלי נוגדנים לאנטי c .אם לעובר שלי יהיה אנטיגן c חיובי הגוף שלי מסוגל לתקוף את כדוריות הדם שלו. רציתי לשאול האם ניתן לבדוק בpgd אם יש לו את האנטיגן c (אם חיובי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לשאלת נוגדנים לאנטי c - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2016הנוגדנים שנוצרו על ידי מערכת החיסון שלך נוצרו כנגד כדוריות דם של העוברים שאותם הפלת, אם בהיריון העתידי העובר ישא חלבונים הקרויים c על פני כדוריות הדם האדומות שלו ,שאותם הוא ירש גנטית מאביו,הנןגדנים המצויים בדמך עלולים לחצות את השליה ולעבור לדמו שם העובר ולפעול כנגד את כדוריות הדם שלו וולגרום להתמוססותם(המוליזה)וכתוצאה מכך -לאנמיה.למרות שהדבר הנו נדיר,כדי שהדבר יתרחש צריכים להתקיים מספר תנאים:
1.האב של העובר נושא את חלבון ה-c על כדוריות הדם האדומות שלו
2. העובר ירש את החלבון מאביו
3. כתגובה לחשיפה לחלבון C נוצרה בדמך כמות נוגדנים מספיקה שיחצו את השיליה ויפעלו כנגד כדוריות הדם של העובר
4.כתוצאה מחציה זו של הנוגדנים יהרסו מספיק כדוריות דם של העובר על מנת לחולל אנמיה
בפועל מצב זה קורה לעיתים נדירותלכן עלייך לפנות במהלך ההיריון הבא למעקב ביחידה להריונות ברי סיכון על מנת לאתר מוקדם ככל האפשר התהוותה של אנמיה מהסוג המדובר בהיריון במהלך ההריון הבא.
באשר לאבחון טרום השרשתי של המצאות חלבון C על פני הכדוריות של העובר-הערכתי היא שישנה סבירות גדולה שניתן לבודד את הגן האחראי להיווצרות החלבון ולאתר עוברים שאינם נושאים אותו כדי להחזירם לרחם בעת טיפול הפריה-בכל מקרה כדאי לברר זאת עם גנטיקאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה שלא נעלמת לאחר טיפולמרינה17/08/2016
שלום רב. לפני כחודש וקצת עשיתי US לפני תחילת הטיפול.שבו נצפה ציסטה. הרופא נתן לי מרשם לגלולות וביקש ליטול אותן במשך שבועיים. אחרי שבועיים ביצעתי בדיקת דם האסדרדול היה 500. אמר לי להזריק 2 צטרוטייד ולא עשה לי US כי שהה בחול. אחרי יומיים האסטרדול אכן ירד ל41.5 והרופא נתן לי אישור להתחיל להזריק. אחרי 4 ימים הגעתי לUS שבו הבנו שהציסטה לא נעלמה אלא שאבה אליה את כל מה שהזרקתי. הרופא הציעה להזריק אוביטרל כי חשב שיש בפנים ביצית ולקיים יחסי מין. סליחה על הסיפור הארוך השאלה שלי: מה התפקיד של הגלולות? מדוע נותנים אותן? להוריד את הציסטה? אם כן מדוע שלי לא התפרקה? ומה הסיכויים שהיא תתפרק בווסת הקרובה אם לא התפרקה בווסת הקודמת ולא בדימום כתוצאה מהפסקת נטילת הגלולות. תודה רבה על מענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטה שלא נעלמת... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/08/2016אם מדובר בציסטה פונקציונלית שנוצרת בעקבות גירוי השחלה או בעקבות תגובה הורמונאלית בלתי תקינה ,הרי שמתן גלולה עם קבלת המחזור מנתרלת את ההשפעות ההורמונאליות המשפיעות על הציסטה ומאפשרת בתנאים אלו להתאפסותה למצב בסיסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה שלא נעלמת
מרינה18/08/2016מתנצלת לא הבנתי כלום.אודה לך על הסבר נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ציסטה שלא נעלמת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/08/2016נטילת הגלולה משתקת את ההליך הביוצי ומונעת גירוי של השחלה המאפשר נסיגה של הציסטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה שלא עוברת
מרינה21/08/2016תודה רבה על המענה הברור והמהיר. שאלה אחרונה: האם יש מניע לא להתחיל טיפול בשל הציסטה? כלומר אם במחזור הקרוב היא שוב לא תתפרק לא אוכל להתחיל את הזריקות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ציסטה שלא עוברת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2016למרות שאין מניעה,הייתי משאיר את השיקול בידי הרופא המטפל המכיר היטב את נסיבות המקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זקיקים ובדיקת הורמונלית - תוצאותמילנה17/08/2016
שלום רב,
אני לפני הזרעה מבנק הזרע.
היום :
אסטרידיול 2196
פרוגרסטרון 1.7
בדיקת זקיקים:
עובי רירית הרחם: 7.7 מ"מ
רירית סדירה.
נוזל דוגלס: מעט נוזל.
שחלה ימנית:
1) 12 מ"מ
2) 9 מ"מ
נמצאו עוד זקיקים עד 10 מ"מ
שחלה שמאלית:
1)18 מ"מ
נמצאו עוד זקיקים עד 10 מ"מ
הרופאה ביקשה ממני היום בערב בשעה 22:30 להזריק אוביטרל.
וביום שישי בוקר סביב 8:30 הזרעה.
האם אין סיכוי לפספס את הביוץ בתווך של היום בערב עד ההזרעה.?
האם בזמן הזה זקיקים נוספים צפויים לגדול בשחלה הימנית?
האם יש סיכוי לבייץ מ 2 שחלות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זקיקים ובדיקת הורמונלית - תוצאות - תגובה
פרופ` דוד בידר17/08/2016מה שהרופא שלך קבע זה נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הפלה מהריון מתרומת זרעחלי17/08/2016
שלום.
בת 38.5 נקלטתי להריון מתורם זרע בivf (חמישי) שהסתיים בהפלה בשבוע 7.
שואלת:
1. האם כדאי להחליף תורם בעקבות ההפלה?
2. האם יש פרוטקול מסויים שמומלץ אחרי ההפלה?
3. מה להערכתך הסיכוי בעתיד להריון תקין?
תודה מראש
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הפלה.................................... - תגובה
פרופ` דוד בידר17/08/20161.לא צריך להחליף תורם.
2.אין פרוטוקול מסויים.
3.הסיכויים תלויים בגיל, בפרופיל ההורמונלי ואיכות העוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיון כניסה להריון תוצאות פרופיל הורמונליעדי17/08/2016
שלום , אני בת 32 מנסה להכנס להריון כשבעה חודשים. בבית פעוט בן שנה ושמונה חודשים מהריון ספונטני. אשמח לחוות דעתכם האם פרופיל הורמונלי תקין? בדיקה נעשתה ביום שני למחזור. אציין כי אני נוטלת גלוקומין לשחלות פוליציסטיות.
פרולקטין 150 mIU/l
LH 5.9 IU/l
FSH 6 IU/l
E2 134 pmol/l
Progesteron 0.8 nmol/L
Testosterone Totla קטן מ 1.5 nmol/L
DHEA-S 3.46 micmol/l* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נסיון כניסה להריון תוצאות פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/08/2016תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה של בטא חיובית לאחר החזרת מוקפאיםמיקי16/08/2016
ב2.8 עברתי החזרת מוקפאים, הוחזר עובר אחד בן 5 ימים. עשיתי אתמול בדיקת בטא יצא 1436 .
זה לא גבוה מידי? האם זה מעיד משהו על תקינות ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאה של בטא חיובית לאחר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2016תוצאה מצוינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על תמיכה בהריון צעיר ומחזוררווית16/08/2016
שלום,
נקלטתי להריון לאחר ivf. הבטא הכפילה את עצמה ב3 הבדיקות שעשיתי, האחרונה היתה 1500.
אין לי תופעות של הריון בכלל (להבנתי אני בשבוע 6 או 7) .
יש לי us ראשון רק ביום ראשון.
האם יכול להיות שההריון לא מתפתח ורק התמיכה מעכבת את המחזור? (אני לוקחת קרינון ו2 אסטרופם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה על תמיכה בהריון צעיר ומחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2016האפשרות הזאת תמיד קיימת,כאמור בדיקת האולטרסאונ תאשש את קיומו שח היריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
רווית16/08/2016האם יש עדיין סיכוי להריון תקין למרות שאין כל תופעות או תחושות הריון?
תודה ועוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2016בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רווית17/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת בטא והורמונים 14 יום מהחזרת 3 עובריםkuki16/08/2016
שלום,
ב3/8 החזירו 3 עוברים
היום בדיקת בטא יצא 414
E2 247
פרוגסטרון 46
האם הE2 לא נמוך מידי?
האם מעיד על הפלה?
לוקחת לתמיכה 3 אנדומטרין ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקת בטא והורמונים 14 יום מהחזרת 3 עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2016התוצאה תקינה,על התמיכה ההורמונאלית בהמשך עלייך לדון עם הרופא המטפל שלך
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)