מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איקוקלומיןרחל03/08/2016
שלום יש לי שחלות פוליצסטיות
הרופא נתן לי איקוקלומין ביוץ זוהה על ידי ערכת ביוץ מחזור אחרון 5.7
ביוץ זוהה 22.7+23.7 ,
מתי ניתן לגלות הריון ??
היום עשיתי בדיקה ביתיית והיו פס חלש מאוד לצד פס חזק
יש לציין שיילדתי לפני חודשיים ולצערי ההריון בשבוע 35 לידת עובר מת עקב קשר בחבל הטבור האם אצטרך מעקב צמוד יותר ??זה משהו שעלול לחזור חלילה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איקוקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2016יש סיכוי סביר שאת בהיריון-בצעי מחר בדיקת דם להיריון,הסיכוי להישנות מקרה כזה אפסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להמשך הריון...............................דנה03/08/2016
שלום,
בת 38.5 הריון ראשון אחרי ivf.
לפני שבוע בus שבוע 6 פלוס 4: נצפה שק הריון וחלמון עם דופק עוברי,גודל השק קטן ב3 ימים.
us מהיום: שק הריון שמור לדבריי הרופא ושק חלמון אבל לא נצפה דופק,גודל קטן בשבוע.
הרופא שלח אותי בכל זאת לבדיקות דם והזמין אותי לus נוסף ביום שני.
האם לדעתכם יש עדיין סיכוי להריון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכוי להמשך הריון............................... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/08/2016בשבוע שבו בוצעה הבדיקה אין מקום לטעות,לכן הערכתי היא שאין סיכוי להיריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שאיבת ביציות, שאלה על איכות העובריםסיגל03/08/2016
שלום רב, אני אחרי שאיבה של 24 ביציות (בהתחלה אמרו שיש 15, שזה גם מספר הזקיקים שנצפה באולטרסאונד לפני השאיבה, אך בהמשך אמרו שיש 24). מתוך ה-24 תחילה היו 17 הפריות, אך היום נאמר לי כי יוקפאו רק 12 עוברים!
האם אחוז ההפריות והמוקפאים תקין? הרי זה אומר שיתר הביציות לא היו תקינות, וזה נשמע לי המון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר שאיבת ביציות, שאלה על איכות העוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/08/2016מעולה,התוצאות אופטימאליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, הרגעת אותי
סיגל03/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה, הרגעת אותי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2016בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציסט וכישלון להניב הריון תקיןלירון03/08/2016
פרופ שלום
מדוע בלסטוציסט טרי בעל 100 תאים אשר הניב הריון והפסיק להתפתח 17 יום לאחר ההחזרה הרי הוא שרד במעבדה והיה איכותי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלסטוציסט וכישלון להניב הריון תקין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/08/2016הוא בהחלט תקין מבחינה מורפולוגית אולם כנראה לא תקין מבחינה גנטית(בתנאי ששאר הנתונים תקינים למשל רירית הרחם,בעיות קרישיות,זיהומים,מבנה חלל הרחם,מחלות רקע,תפקוד בלוטת התריס ועוד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי בלסטוציסט
לירון03/08/2016פרופ אשכנזי תודה על המענה
יש לי בעיית קרישה וטופלתי עם קלקסן 40 + מיקרופרין האם יכול להיות שזה לא מספיק כי יש לי הרגשה שהגוף שלי מגיב קשה מאוד בזמן השמרשות עקב קרישה וגם כל ההריון הקןדם שלי שדיממתי 37 שבועות הייתה אבחנה של סינוסיים ורידיים מדממים ובקושי רב ההריון החזיק.
לפי הרגשת הגוף בזמן השרשה ויש איזור ליד הטבור בבטן שאני מרגישה כאב חד כמו פצע מדמם כמו בהריון הקודם שלי שהחזיק בסופו של דבר מעמד . איזור בוודאות גורם לדימום וכאן מסתיים ההריון
כל הבדיקות תקינות לחלוטין חוץ מחצוצרה אחד שחסומה אך אין בעייה להרות לדברי הרופא והידבקויות שהוסרו ומייד לאחר הסרת ההידבקות היה הריון
אני מרגישה שזה מקרישה לפי הרגשת הגוף מה עושים במצב כזה מלבד קלקסן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי בלסטוציסט - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2016בנסיבות המקרה את בהחלט מקבלת את הטיפול המומלץ והרצוי,יש לקוות לתוצאות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- SOS! אמורה לעבור בדיקה עוד שעה וחציבוקר אור03/08/2016
בוקר טוב,
הופניתי ע"י גניקולוגית+רופא פריון מקופ"ח לעשות הרבה בדיקות דם, שחלקן אמורות באידאל להתבצע ביום ה3 למחזור.
נערכתי כל החודש לעשות זאת היום בבוקר.
החל מאתמול מרגישה לא טוב (בעיקר בחילה חזקה; קצת סחרחורת, כרגע חום נמוך מאוד - בלילה לא בדקתי).
האם אני עדיין יכולה ללכת הבוקר לבצע אותן?
או שמא זה יטה/יעוות את הפרופיל ההורמונלי שלי? ויכול לגרום לפרוטוקול שגוי עבורי בהמשך?
מאוד מאוד לא הייתי רוצה לחכות חודש נוסף.....
אלא אם זה כאמור יפסול את הבדיקות.
הרופא עצמו בחופש השבוע ולא ניתן לתקשר איתו.
המון תודה ומפללת לתשובה זריזה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SOS! אמורה לעבור בדיקה עוד שעה וחצי - תגובה
פרופ` דוד בידר03/08/2016את יכולה לעשות את הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה!!!!
בוקר אור03/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונופור והזרעה בגיל 40........................אגם03/08/2016
התחלתי זריקות מונופור במינון 225 לא הייתה תגובה במעקב זקיקים לאחר 3 ימים העלו מינון ל275 עדיין לא להזרעה ולא נתל יותר מידי פרטים האים בכלל יש תגובה, העלה מינון ל 300לאחר 7 ימים הזרקה שאלתי האים יש בכלל סיכוי( אני בת 40 בעוד חודשיים) וכמה זמן בדרך מזריקים? אני חרדתית ונוטלת ויפאקס האים מותר בהריון וגם לא פוגע בזמן קבלת הזריקות? וכמו ששאלתי לגבי קיום יחסים האים מותר? תודה. ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מונופור והזרעה בגיל 40........................ - תגובה
פרופ` דוד בידר03/08/2016צריכה לשלוח את הפרופיל ההורמונלי.
לפי מה שאת כותבת הרי שאין תגובה ולכן חשוב שתביני מה מצבך לאחר הסבר מפורט מהמטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוד אודה לדעתכם. .שירה02/08/2016
שלום רב, 14 יום לאחר שאיבה (12 יום אחרי החזרה), בטא 350, יומיים לאחר מכן בטא 1178. רמות פרוגסטרון גבוהות.
4 ימים לאחר הבטא השניה נצפה בשעת הצהרים (שעות לאחר החדרת אמדומטרין) הפרשות מעט לא נקיות בניגוב וכתם ורדרד קטן על התחתונית, בהמשך היום לא היה דבר מוסף. למחרת בצהרים כרבע שעה לאחר החדרת אנדומטרין, נצפה דמם אדמדם בניגוב, בהמשך נצפו מעט שאריות דמיות קלות בניגוב. ממה הדבר יכול לנבוע ? בנוסף אבצע מחר בטא שלישית יום לפני המועד המתוכן, לאיזו בטא עלי לצפות מחר אם ביון חמישי שעבר הבטא עמדה כאמור על 1178 ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאוד אודה לדעתכם. . - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2016בצעי אולטרסאונד ותוכלי לדעת אם מדובר בשר/שקי היריון ברחם-בשלב זה ניתן לזהות,בדיקת הביטה אינה משקפת את הסטטוס ההריוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ברשותך. .
שירה02/08/2016לפי החישוב, אני היום בשבוע 5, האם בשלב זה ניתן לראות שק ברחם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי שאיבה ביום ראשון שעבר.........אני02/08/2016
את האוביטרל הזרקתי ביום שישי ב1:00 בלילה וביום
שישי ישיתי החזרה של עובר 1 היום התחלתי להרגיש כאבים
באיזור הרחם כמו לפני מחזור צירונים קטנים כאלו שבאים
והולכים מהבוקר...
מזה??? אני קצת מודאגת כי הווסת צריכה להגיע רק בעוד שבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עשיתי שאיבה ביום ראשון שעבר......... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2016תחושות סבירות לאחר טיפול הפריה,אין בנתונים האלו שום דבר חריג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריית עוברים במעבדותלירון02/08/2016
פרופ שלום
בת 40 ברקע הריון אחד לא מ-IVF
IVF ראשון כישלון וכל הביציות הופרו 20
IVF שני 13 ביציות וכולן הופרו התחלקו ל-9 תאים דרגה A
ימא הריון לאחר החזרה ביום ה-5 של עובר אחד כל השאר לא שרדו
ההריון הפסיק להתפתח
מרגיש לי שתהליך המעבדתי מקשה על התפתחות תקינה של עוברים וכל התהליך הזה של IVF הוא לא פשוט כשזה מגיע להפריית עוברים.
במיוחד שרוב הביציות שלי מצליחות להיות מופרות באופן טבעי ולא ב-ICSI ומתפתחות ל-9 תאים ללא שברים אך לא שורד לאחר היום ה-3
האם מלבד הגיל יכול להיות גם כשל מעבדתי בהפרייה ויכול להייות מצב שהעוברים ישרדו מעל היום ה-3 ברחם ולא במעבדה. הריי המעבדה היותר טובה זה הרחם עצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריית עוברים במעבדות - תגובה
פרופ` דוד בידר02/08/2016אין שום כשל במעבדה.
המעבדה עושה את עבודתה בצורה טובה מאוד וכל העניין הוא גיל הביציות.
תמשיכי להחזיר עוברים ביום 3.
עובדה שהיית כבר בהריון, ככה שהסיכויים עדיין סבירים.
יש לקחת בחשבון שהסיכויים פחות טובים עקב גילך ,אך עד כה, נראה לי ,שהכל בסדר ויש להמשיך להחזיר עוברים ולא לעסוק בפרשנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לדעת באיזה שבוע אני בבקשה ......מאירה02/08/2016
שלום
וסת אחרונה ב16 ליוני
שאיבה בוצעה ב27 ליוני
והחזרת עובר בן שלושה ימים ב30 ליוני
מה השבוע שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לדעת באיזה שבוע אני בבקשה ...... - תגובה
פרופ` דוד בידר02/08/2016שבוע 5
תורידי 14 יום מהשאיבה וזה היום הראשון של הוסת האחרון ,ולפי זה לעשות חישוב של כמה שבועות עברו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אשמח לברר לגבי מיון זרע בהגדלה פי 600מטופלת ivf02/08/2016
נשאבו לי עוברים שהוגדרו מצויינים על אף שהזרע ממש לא טוב. הוחזר עובר אחד שהפך להריון אך נפל שבוע שישי. פעם קודמתגם כן נקלט ונפל - בשניהם הפלה טבעית. הקופה לא מאשרת לי בדיקות קרשיות כי זה עדין לא 3 הפלות. נותרו לי מוקפאים ...אבל יש לי פחד להחזירם שכן הם מאותו סבב ואני ממש חוששת להפלה נוספת (כבר יש לי טראומה מלראות חלקי בשר יוצאים מגופי בהמשכים). בבדיקות שעשו לי נמצא כי אצלי הכל תקין וזה רק בעיית זרע. הבנתי מבנות שעברו מיון זרע שגם להם קרו הפלות וכשהרו במיון ההריון המשיך עד סופו. אני מבינה מהרופא שלי שהקופה לא תתן לי שאיבה נוספת כשיש מוקפאים. אז מה אני בעצם יכולה לעשות???? להחזיר עוברים ללא מיון עם מורפולוגיה 0 כאשר יש סיכויי שזה הגורם להפלה? לא ידעתי כלל עד היום שיש מיון. אני יודעת שבמיון רופאים רבים לא מאמינים כי כביכול אין לו הוכחות אך בשטח התוצאות של חברותיי שונות עם מיון. אני ממש אשמח להכוונה ממכם. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אשמח לברר לגבי מיון זרע בהגדלה פי 600 - תגובה
פרופ` דוד בידר02/08/2016לא צריך שום מיון זרע.
בזמן טיפול בהפריה. במעבדה ,יודעים היטב למיין זרע.
אם יש לך קפואים סימן שמיינו טוב את הזרע ולא צריך לחפש
טיפולים מיותרים.
תחזירי את המוקפאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר היקר- אשמח לעצתך
מטופלת ivf02/08/2016האם להשלכות של עובר מזרע לא טוב יש השפעה על האיכות הגנטית של העובר? או על הפלה בשליש ראשון? (פשוט בייעוץ עם ברטוב אמרו שנושא ההפלות יכול להיות בגלל זה). מה אתה מציע לי בעניין ההפלות? האם פשוט להחזיר ללא בדיקות נוספות? עשיתי עד כה פרופיל הורמונלי- תקין. אולטרא סאונד אגן תקין. אני פוחדת פשוט מהפלה נוספת.
הרופא שלי ממליץ על החזרת מוקפא על בסיס טבעי+אוביטריל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ בידר היקר- אשמח לעצתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2016הידע בנוגע לשלמות ה-DNA של תא הזרע של הגבר מאפשר להעלות את הסיכוי להריון על ידי כך שבמקרים של הפריה חוץ גופית, ניתן לבחור זרע אופטימלי עם DNA תקין ולמנוע את ההשלכות של שימוש בזרע פגום. ככלל, בחירת זרע לצורך הפריה חוץ גופית, יכולה להיעשות באחת מכמה דרכים. ניתן לבחור זרע להפריה לפי מראה - הזרע הנבחר הוא זרע שהראה תנועתיות, בעל צורה נורמלית. דרך נוספת לבחירת זרע היא הסתייעות בבדיקות זרע. עד לא מזמן, בחירה על פי מראה הזרע היתה מקובלת ונפוצה. כיום, יותר ויותר מטפלים טורחים להשתמש בבדיקות המאפשרות זיהוי טוב יותר של תאי זרע בריאים, עם כושר פוריות איכותי, בהנחה כי הזרקתו תוביל ליצירת עוברים טובים יותר ותשפר את שיעורי ההריון בהפריה חוץ גופית.
הבנה זו הביאה להתפתחותן של שיטות נוספות, למיון ובחירת זרע לצורך הפריה. כך, למשל, נפוצה בחירת זרע ב-IMSI. במסגרת זו, מוגדלים תאי הזרע פי 6,000 - באמצעות מערכת אופטית וצורתם נבחנת, כאשר ישנם קריטריונים לזיהוי הזרעים בעלי פוטנציאל הפוריות הגבוה ביותר. בדיקה נוספת בוחנת את יכולתו של הזרע להיקשר לחומר הקרוי Hyaluronan.
בשלבים הסופיים של הבשלת הזרע, הוא מפתח יכולת להיקשר לחומר זה - ויכולת ההיקשרות יכולה להעיד היטב על בריאותו, תקינותו וכושרו הפריוני של הזרע. לפיכך נבחנת יכולת היקשרות זו ונבחרים לביצוע ההפריה רק זרעים בעלי יכולת היקשרות גבוהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי היקר-
מטופלת ivf02/08/2016אם כך אני מבינה שאכן יכולת ההגדלה במקרים מסויימים כאשר אין בעיה אחרת כן יכוחה לסייע על מנת להביא לעובר שמסתיים בולד. מה אני עושה במצב בו יש לי עוברים מוקפאים? האם אין לי זכות כלשהי עם המלצת רופא לבקש שאיבה חוזרת עקב איכות הזרע בעקבות ההפלות ? מה היית עושה במקומי? אשמח להמלצתך מאוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי היקר- - תגובה
פרופ` דוד בידר03/08/2016כפי שהסברתי לך,במעבדות יש את היכולת לקחת את הזרע הטוב ,ומה שאת כותבת לגבי עוברים קפואים ,הרי שאין דבר כזה שהעובר לא בסדר בגלל שאת מעלה תאוריה שהוא נוצר מזרע פגום.
לאחרונה יצאו עבודות שמראות שאין שום יתרון לטכניקות של מיון זרע,אלא רק הוצאות כספיות מצידך.
מיון זרע לא מבטיח שום דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לעשות עוד בדיקת דם ???????לאה02/08/2016
שלום רב
החזרת עוברים הייתה ב 21.7 .. היום זה ה 13 מאז ההחזרה
עשיתי בדיקת שתן בבוקר hcg ויצאו לי שני קווים אחדה כהה והשני בהיר
לאחר מכן עשיתי בדיקת שם שיצאה <5
אני מאוד מבולבלת !!
האם לבצע בדיקה נוספת
וייתכן שעשית את הבדיקה מוקדם מדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לעשות עוד בדיקת דם ??????? - תגובה
פרופ` דוד בידר02/08/2016הבדיקה נעשתה בזמן וערך 5 זה לא הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מינון גונל 25 לפני החזרת עובר מוקפאמיטל02/08/2016
היי,
הרופא שלי מנסה לגרום לי לבייץ הסבב הזה לפני החזרת מוקפא. התחלנו מינון נמוך של גונל 25 (בשאיבה היה לי גירוי קשה מגונל 125 ולכן המינון נמוך)
היום אחרי 6 ימי הזרקה בדיקות דם:
LH 19.4
Estradiol 199
Prog <1.2
באולטרסאונד הרירית 8.6 ממ אבל זקיקים קטנים.
מה אומר הפרוגסטרון הנמוך מהנורמה? האם חייבים להגדיל מינון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מינון גונל 25 לפני החזרת עובר מוקפא - תגובה
פרופ` דוד בידר02/08/2016להחזרת עוברים קפואים לא צריך לגרום לביוץ בצורה כמו שאת עושה אלא על ידי מחזור תחליפי בעזרת כדורים.
רמת פרוגסטרון תמיד נמוכה לפני ביוץ.ורמת ה -LH. גבוהה
וגם הרירית גבוהה מידי ולכן, למרות שאפשר לעשות מה שהרופא שלך עושה ,אך אני חושב שזו שיטה פחות טובה בשבילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה חומה לאחר שאיבת ביציות ביום ראשוןkuki02/08/2016
יום ראשון עברתי שאיבת 7 ביציות,
אחרי השאיבה היה דימום קל בניגוב שפסק.
היום יש הפרשות חומות, וכאבים כמו התכווציות בבטן תחתונה.
מחר אמורה לעבור החזרה.
האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה חומה לאחר שאיבת ביציות ביום ראשון - תגובה
פרופ` דוד בידר02/08/2016כן.
ההפרשה חומה זה דם ישן שנשאר בנרתיק ולאט לאט יופרש החוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית מקייב ופיפל - אודה להתייחסותאיילה02/08/2016
שלום רב,
אני לפני תהליך של תרומת ביצית מקייב כאשר ההחזרה אמורה להיות ביום 15.8.2016.
מחר אמורה להתחיל טיפול.
האם זה לא מאוחר ? גם לעשות פיפל וגם להתחיל טיפול ?
אולי עדיף לחכות לחודש הבא ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביצית מקייב ופיפל - אודה להתייחסות - תגובה
פרופ` דוד בידר02/08/2016לא צריך פיפל בטיפולי תרומת היציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית מקייב ופיפל
איילה02/08/2016ועוד שאלה ..הרירית שלי בקושי 6.5, אחרי 6 כשלונות מתרומת ביצית והיריון אחד שהפסיק בשבוע 10 . אני צריכה להתחיל אסטופם פעמיים בשבוע ממחר. זה לא מאוחר להכין אותי להחזרה מתרומה אם ההחזרה תהיה ב15.8 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תרומת ביצית מקייב ופיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2016את השיקול הספיציפי הזה אמור לעשות הרופא המטפל המכיר את התגובה שלך ולשקול אם מירווח הזמן יספיק לו לעיבוי רירית הרחם באורח אופטימאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)