מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- באיזה שלב של ההריון ניתן לראות דופקמירה09/08/2016
מתי נהוג לראות דופק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
באיזה שלב של ההריון ניתן לראות דופק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/08/2016החל משבוע 6 מלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה שלב של ההריון ניתן לראות דופק
נתי10/08/2016אני שבוע 6 פלוס 2.....
ראו שק בגודל תקין אב ל כרגע לא ראו בתוכו כלום. זה הגיוני??? זה אולי מוקדם מדי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
באיזה שלב של ההריון ניתן לר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/08/2016אם חישוב גיל ההיריון הנו מדויק ,הדבר בהחלט מחשיד בכיוון של היריון שלא מתפתח כראוי,בצעי ביקורת חוזרת עוד מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה שלב של ההריון ניתן לראות דופק
מירה14/08/2016החישוב שלי לא היה נכון....
הרופא שלי אמר לי שהתאריך של הווסת האחרונה צריך להיות לפי 30/6/16 (שבועיים לפני ההחזרה, ההחזרה נעשתה ב 14/7)
לפי החישוב הזה עשיתי אולטרסאונד בשבוע 5 פלוס 6.
האם זה כן קצת מוקדם לדופק.???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
באיזה שלב של ההריון ניתן לר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2016אכן,בצעי ביקורת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה בגוף מזריקים דקפפטיל ארוך?אני09/08/2016
באיזה מקום בגוף מזריקים דקפפטיל ארוך?
למה אי אפשר להזריק לבד? מהן התופעות שעלולות להיות כתוצאה מהזריקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איפה מזריקים דקפפטיל ארוך? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/08/2016הזריקה הנה שומנית ומוזרקת תוך שרירית לכן ראוי שתבוצע על יד אדם עם ניסיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה של בדיקת דם - אני אשמח לדעת תשובהדניאל09/08/2016
שלום רב
12 יום לאחר החזרה של 2 עוברים:
ESTRADIOL (E-2) 2823
PROGESTERONE >190.8
BETA-HCG 24 IU/L
מה זה אומר?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוקבת כדי לקבל תשובה...
דניאל09/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה של בדיקת דם - אני אשמח לדעת תשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/08/2016היריון-יש צורך בהמשך מעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה על המענה המהיר!
דניאל11/08/2016עשיתי בדיקה נוספת כעבור יומיים וזה עלה מ24 ל48
זה אינדיקציה חיובית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המון תודה על המענה המהיר! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/08/2016בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר התייעצות לגבי ההמשךלירון09/08/2016
פרופ' בידר שלום
ברצוני להתייעץ איתך
אני בת 40 כל הבדיקות ההורמונליות תקינות במשך מס' חודשים לא הצלחתי להרות יש לי ילדה שנולדה לפני 3 שנים בנסיון להרות באופן טבעי הריתי בנסיון ראשון .
הרופא החליט לעשות בירור ולבסוף התברר שיש לי הידבקויות שהוסרו כחודשיים לאחר מכן הצלחתח להרות ב-IVF ראשון כשאר נשאבו 13 ביציות והופרו 13 ביציות רובם 9 תאים לדברי הרופא עוברים מצויינים.
ההריון התחיל כך שבטא הוכפלה יפה ולפתע ירדה ואני מבינה שזה הריון כימי
את הפרוטוקול הזה בזמנו ממש לא אהבת ויש לי הרגשה שאתה צודק ויכול להיות נכון שהגיל משמעותי באיכות העוברים אבל הבנתי שגם לפעמים פרוטוקול לא טוב יכול לשבש.
הפרוטוקול היה 150 גונאל במשך 6 ימים
מונופר 300 במשך 3 ימים
הזרקת צטריוטייד לאחר 4 ימים מתחילת הגונאל
בזמנו אמרת לי שאתה לא מבין את הפרוטוקול הזה ואת הקפיצה למונופר 300.
גם נראה לי ש-9 ימי זריקות זה מאוד מעט ולא הסתדר לי הירידה במינון של גונאל ל-150 ופתאום 300 מונופר
אודה לך עם עם תגיד לפי ה-150 גונאל כמה מונופור לדעתך צריך לתת לי פעם הבאה? והאם לדעתך מוקדם מידי נותנים לי את הצטרוטייד?
אציין שאני מגיבה מאוד מהר ותוך יומיים יש 8 זקיקים גדולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר התייעצות לגבי ההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר10/08/2016הפרוטוקול צריך להיות כך שבזמן הנכון, וסת יום 3, השחלות יהיו ללא ציסטות ובדיקות הדם צריכות להיות בהתאם.
ביום 3של וסת יש להזריק גונל פ ל 4 ימים במינון 150 ,ולראות מה קורה ואיך התגובה ולפי זה להחליט מה הלאה, ככה שהמינון יהיה בעליה כל הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
לירון10/08/2016פרופ' בידר תודה על המענה ברשותך 2 שאלות
1. אני הבנתי ממך שרק לאחר גונאל 150 במשך 4 ימים ניתן לדעת את ההמשך ושיהיה במגמת עלייה השאלה היא האם צריך להפחית את המונופר כי נראה לי שמגונאל 150 למונופר 300 זה לא טיפול נכון ואני חושבת שארתה צודק באחת התשובות לשאלותיי כתבת לי שלפחות צריך להזריק 10 ימים ולא 8 ימים כמו שהזרקתי
האם אתה חושב שמונופר 225 מספיק או אפילו פחות מ-225 כי יש לי תגובה מהירה מאווד של גדילת זקיקים.?
2. ווסת אחרון 30.6 אני לאחר 10 ימים של הריון שהסתיים כאשר החל דימום.
הבטא ירדה אבל תקוע במשך 8 ימים על 160 ולא יורדת מה עושים פשוט לחכות ולעקוב בבדיקת דם לאיפוס בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר11/08/2016קודם כל הבטא צריכה לרדת ואם לא אז יש לטפל בזה .
לגבי הפרוטוקול, לא צריך להעלות ל 225 אלא ללכת לפי התגובה אחרי 4 ימי הזרקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר סיום הריון ואין ווסתלירון09/08/2016
פרופ' שלום
אני מודאגת
לפני 8 ימים בטא החלה לרדת עקב הריון לא תקין וביום שבת היה דימום חזק פעם אחד בניגוב אני מבינה שמשהו השתבש כי הווסת לא הגיע מה הסיבה? האם יכול להיות עקב רמת ההורמונים הגבוה של הפרוגסטרון והאסטרודיאול עדיין עד לפני שבוע?
האם לחכות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר סיום הריון ואין ווסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2016אם הביטה התאפסה הרי שהדימום שהיה לך יכול להחשב כווסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי
לירון09/08/2016פרופ' אשכנזי שלום
הדימום שהיה לי הוא דימום של יום האם יכול להיות שזה היה ווסת? ולמה רק יום אחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/08/2016אם הביטה התאפסה, אכן זהו המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת לפרופ' אשכנזי
לירון11/08/2016פרופ' אשכנזי שלום
מבדיקות דם שעשיתי אתמול אסטרודיאול ופרוגסטרון גבוהים ובטא לא ירדה בכלל כבר 10 ימים כך שאני מבינה נכון שהדימום שהיה לי לפני 5 ימים הוא לא דימום וויסתי?
והאם צריך להמשיך לחזור על בדיקות דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה נוספת לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/08/2016אם הביטה לא ירדה אינך בווסתעלייך לפנות לביקורת רפואית על מנת למנוע סיבוכים בעקבות ההפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריות גבר - תחתונים הדוקים ורכיבהי09/08/2016
שלום
האם רכיבה על אופניים ותחתוני בוקסר הדוקים יכולים להשפיע על הזרע?
על כמות שנפלטת, איכות ותנועתיות? הגבר בן 46* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות גבר - תגובה
פרופ` דוד בידר09/08/2016לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה -צוואר הרחםדידי08/08/2016
שלום ,
הפונדקאית שלי בהריון תאומים שבוע 18 .
בסקירה בשבוע 15 נמדד צוואר רחם 38 מ"מ
כעת בשבוע 18 צוואר הרחם נמדד 31.5 מ"מ (בחלק הקצר שלו).
הרופא טוען כי תקין לשבוע זה וכי המדידה של שבוע 15 היא לא מדוייקת מאחר ומדידות צוואר מתחילות כעת.
אני מודאגת האם תוכלו להרגיע אותי.
לציין כי הפונדקאית שלי ילדה פעמיים בעבר בשבוע 40 תינוקות במשקלים 3.3 ק"ג
בהריון ללא תקלות .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה -צוואר הרחם - תגובה
פרופ` דוד בידר08/08/2016הרופא שלך טוען נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- SUPER FERTILITY פוריות יתר והקשר להפלות חוזרות ללא סיבה האמנם?לוני08/08/2016
שלום,
אני סובלת מהפלות חוזרות ללא כל סיבה, כל הבדיקות המקיפות תקינות. אני אומנם בת 41 שנתיים בטיפולי פוריות, ועדיין ללא ילדים . אני נקלטת בקלות כל פעם אבל חווה הפלות חוזרות ונשנות ללא סיבה . שוטטתי בנט ונתקלתי במושג SUPER FERTILITY והקשר שלו להפלות חוזרות ללא סיבה, מאמרים באנגלית. אני מצרפת לינק של מאמר יחיד שפורסם סביב הנושא הזה בעיתון הארץ, שכולל מחקר שעשו בקרב נשים. אני מניחה שכמומחי פריון שמעתם על זה. האם יש אמת בדבר? ואם כן, יש איך לטפל? מודה שזה נשמע הזוי. אשמח לתשובתך המושכלת, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SUPER FERTILITY פוריות יתר והקשר להפלות חוזרות ללא סיבה האמנם? - תגובה
פרופ` דוד בידר08/08/2016העניין שציינת הוא לא דומה למצב שלך.המצב לא קיים בגיל 40
הסיבה להפלות שלך באה מסיבה אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
SUPER FERTILITY פוריות יתר והקשר להפלות חוזרות ללא סיבה האמנם? - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2016גם אם הסיבה להפלול לכאורה הנה פוריות מוגברת -עדיין משתמע שהעוברים שלך הנם לא תקינים (הסיבה לכך הנה במרבית המקרים גנטית)לכן אחד הטיפולים המוצעים במקרים אלו הנו טיפול בהפריה חוץ גופית על כל האמצעים לבחירת העוברים האופטימלים עד לאפשרות של אבחון גנטי טרום השרשתי להחזרת עובר תקין מבחינה גנטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות וזרע לא איכותייםי08/08/2016
שלום, מה הטיפול לגבר בגיל 46 שעבר בדיקת זרע והתוצאות הן שהכמות קטנה, והזרע אינו איכותי והתנועתיות נמוכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות הגבר. - תגובה
פרופ` דוד בידר10/08/2016גם זרע כזה יכול לתת הריון.
צריך לנסות להרות לפני כל טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה וקלקסן - קרישיות בדם, בת 40אגם08/08/2016
עשיתי היום הזרעה יש לי 3 זקיקים ( הרופא אמר שיש סיכוי להריון מרובה) הזרקתי אתמול בצהריים אוביטרל והזרעה היום בבוקר האים לא היה צריך לחכות 36 שעות מרגע הזריקה עד להזרעה? האים זה שיש 3 זקיקים לטובתי?( אני בת 40) יש לי קרישיות בדם והרופאים חלוקים האים להתחיל עכשיו קלקסן או כשיש דופק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה וקלקסן - תגובה
פרופ` דוד בידר08/08/2016בדרך כלל צריך לתזמן הזרעות בין 30 ל 40 שעות אחרי האוביטרל.
בגילך הסיכויים להרות בכלל נמוכים ,וגם הסיכויים להריון מרובה עוברים שואפים לסיכויים נמוכים ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ וכאבי ראש עזיםאני08/08/2016
אני כל חודש סובלת לתקופה מאוד קצרה ( יכול להיות 20 דקות עד כמה שעות בודדות) מכאב ראש ממש חזק כך שבקושי יכולה להחזיק את העיניים פתוחות. מאז מעקב הזקיקים אני רואה שזה מתלכד ממש עם הביוץ. אתמול היה לי את הכאב ראש - אני לא חולה ומכיוון שהייתי אצל חמותי השתמשתי במכשיר לחץ דם שלה ויצא 131/88. (הלחץ דם הרגיל שלי הוא 110/70 פלוס מינוס ואף פעם לא יצא לי כזאת קריאה גבוהה). היום כבר אין לי את הכאב ראש ולא לקחתי ולא עשיתי שום דבר במיוחד מניחה שלחץ הדם כבר תקין למרות שלא בדקתי וסיימתי את הביוץ.
האם הכאבי ראש האלה יכולים להוות סימן למה אני לא נכנסת להריון? ובלי קשר הכאב ראש ממש חזק מה ניתן לעשות (חוץ מלהיכנס להריון ולהימנע מביוץ כדי להוריד את העוצמה מראש)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ וכאבי ראש עזים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2016כאבי הראש סביב הביוץ אפשריים בגלל עליית הורמון האסטרוגן המגיע לשיא זמן קצר לפני בהביוץ,באשר ללחץ הדם העניין לא ברור ומחייב בירור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לפני קבלת החלטה על המשל טיפולים או תרומת ביציתאימיי08/08/2016
הי
אני בת 42.7 ובחודשיים האחרונים עברתי טיפולי IVF לא מוצלחים, באחד הזקיקים היו ריקים ובאחרון הייתה ביצית אחת אבל לא איכותית (בלי מעטפת)
הרופא שלי המליץ כי בגלל הגיל והתוצאות המאכזבות (למרות הפקוטוקול העשיר..)לעבור לתרומת ביצית.
מצד אחד, כשאני שומעת את דבריו ההחלטיים - אני מבינה שזה הפיתרון הנכון אבל אני מרגישה שאולי אני מוותרת מהר מידיי.
אשמח לחוות דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לפני קבלת החלטה על המשל טיפולים או תרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר08/08/2016את צריכה לשלוח לנו את תוצאות ההורמונים שלך.
אבל לפי התוצאה שכתבת כנראה שזה נכון לעבור לתרומה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לבקשתך לבדיקות-רצב
איימי08/08/2016Estradiol 288
Progesterone 2.9
Lh 6.70
Testosterone 1.5
Fsh 13.6
Dhea 4.15
Tsh 3.34* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לבקשתך לבדיקות-רצב - תגובה
פרופ` דוד בידר09/08/2016רמת ההורמון FSH היא גבוהה, והיא למעשה יותר גבוהה מאשר בתוצאה היות ורמת האסטרוגן גבוהה ומורידה את ה FSH .
לפי התוצאות את צריכה לפנות לטיפולי תרומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שימוש בגלולות מעלות את רמת האסטרדול בדם?מרינה08/08/2016
שלום, לפני כ3 שבועות התגלתה אצלי ציסטה בשחלה. הרופא המליץ לקחת כשבועיים וקצת גלולות מליאן. אתמול קיבלתי ווסת בצהריים והיום בבוקר ביצעתי בדיקת דם מעקב הורמונלי, האסטרדול יצא 500, האם זה מצביע על כך שהציסטה לא התפרקה או שהערך גבוה בגלל שימוש בגלולות. אשמח לעזרה. הרופא שלי בחול ולא עונה לי. LH 2.8 פרוגסטרון קטן מ1.20. תודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם שימוש בגלולות מעלות את רמת האסטרדול בדם? - תגובה
פרופ` דוד בידר08/08/2016הערך של האסטרוגן זה בגלל הציסטה אך יש להמשיך גלולות וזה יסתדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שימוש בגלולות מפרקות את הציסטה
מרינה09/08/2016תודה על התשובה. האם שימוש בגלולות מורידות את הציסטה, אם לא אז מה המטרה של נטילת הגלולות לאחר גילוי הציטסה... הרופא המליץ להזריק יומיים צטרוטייד ולבצע שוב בדיקת דם, האם צטרוטיד גורם לפירוק של הציסטה? תודה רבה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שימוש בגלולות מפרקות את הציסטה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/08/2016השימוש בגלולות מדכא פעילות הורמונלית ועקב כך הציסטה לא חשופה לפעילות הורמונלית והיא צריכה להעלם.
צטרוטיד מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פוריות לגבר עם כמות קטנהי08/08/2016
שלום, מה הטיפול לגבר שעבר בדיקת זרע והתוצאות הן שהכמות קטנה, והזרע אינו איכותי והתנועתיות נמוכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פוריות לגבר עם כמות קטנה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/08/2016תלוי.
צריך לראות שתי בדיקות ואז אפשר לתת פתרונות.
אין מספיק נתונים בשאלה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות קרינון לאחר דימום, פגיעה בעובררומי08/08/2016
שלום,
אני שבוע 10, לפני מספר ימים היה לי דימום כמו מחזור קל.
הדימום פסק אחרי שעתיים, ומאז יש לי מעט הפרשות חומות.
הרופא נתן לי מרשם לנרות פרוגסטרון, אך אמר שהוא לא משוכנע שזה יעזור.
האם פרוגסטרון יכול להשפיע על העובר?
אני קצת חוששת לקחת.
האם כדאי לקחת בשביל למנוע דימומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נרות קרינון לאחר דימום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/08/2016לא ישפיע על העובר,עשוי להקטין התכווצויות הנובעות מהדימום ,בכל מקרה לא הייתי נמנע מנטילת התכשיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה
רומי08/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על העזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/08/2016בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)