מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוטוקול מומלץ לנשים מבוגרות.16/08/2016
שלום, איזה סוג טיפול פוריות, איזה פרוטוקול מומלץ לנשים מבוגרות (סביבות +43) הרוצות להרות מהביציות שלהן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוטוקול מומלץ לנשים מבוגרות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2016רצוי פרוטוקול קצר עם אנגוניסטים ל-GNRH,ותכשיר להשראת ביוץ המכיל גם הורמון LH(מנופור,פרגובריס,מנוגון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת אנדומטריןאני15/08/2016
שלום, האם אנדומטרין יכול לגרום לתחושה של כיווצים באזור הרחם?
מדובר בתמיכה לאחר החזרת קפואים במחזור טבעי וללא אוביטרל לתמיכה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השפעת אנדומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2016אפשרי אם כי לא שכיח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבדתי הרבה לאחר החזרת מוקפאים ומפחדת משאיבה חוזרתאור15/08/2016
שלום בת 31 שאיבה ב 10.6. 12 ביציות לאחר גירוי יתר החלטנו להקפיא השש עוברים ששרדו מתוך 10 . דבר שאני לא מבינה למה כל כך הרבה לא שורדים ! אם אפשר הסבר .ב 10.8 עברתי החזרת מוקפאים 2 מתוך 4 !! גם לא הבנתי למה כל כך אחוז גדול לא שורד אצלי . בכל מקרה לא נחתי בכלל אחרי החזרה חוץ מהחצי שעה בבית חולים עבדתי הרבה וזזתי הרבה עבודה בינונית עד קלה בגלל החוויה הלא נעימה מגירוי יתר וסכנת חיים החלטתי לא לעבור עוד שאיבה. אז מאוד מפחדת שלא אקלט ונשאר לי רק שני עוברים מוקפאים בלבד האם טעיתי כשלא נחתי האם זה משפיע על הקליטה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עבדתי הרבה לאחר החזרת מוקפאים ומפחדת משאיבה חוזרת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2016הפעילות שלך לא תשפיע על התוצאה,כיום מניידים נשים מייד לאחר ההחזרה,ומורים להן להתנהל באופן רגיל.בכל מקרה על מנת לענות לך על העובדה שרבים מהעוברים לא שרדו,או שדנתקבל שיעור נמוך של עוברים להקפאה ,יהיה צורך להכיר את מכלול הנתונים שלך ושל הטיפול השיזיפי הנדון.
במקומך לא הייתי חוששת מטיפול נוסף-ישנן אמצעים רבים על מנת למנוע גירוי יתר שחלתי שבימים אלו הנו נדיר יחסית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות ותרופות ל ivf להעביר למי שבאמת צריכהLizim15/08/2016
היי בנות, יש ברשותי זריקות ותרופות של טיפולי ivf
אני יודעת כמה המוצרים האלה יקרים ולי סוף סוף אין צורך בהם.
אשמח לתת אותם למי שצריכה באמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד על היוזמה יש קבוצה בפייס
חסוי15/08/2016בפייסבוק קבוצה שנקראת תרופות פוריות מוסרות באהבה
הבנות
שם מדהימות ישמחו לקבל את ההורמונים
אשריך
מקסימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל הכבוד על היוזמה יש קבוצה בפייס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2016ברכות על יוזמות מהסוג הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' אשכנזי היקר בהצלחה לכולן
חסוי16/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להריון טבעי? משהו מוזר קורה לי בגוףאור15/08/2016
שלום!
בתאריך ה-13.7.16 קיבלתי ווסת לאחר טיפול ivf ללא החזרה מכיוון שהבציות שנשאבו היו צעירות ולא היו הפריות.
ב- 27.7.16 וב29.7.16 קיימנו יחסי מין.
ציפיתי לווסת הבאה על מנת להתחיל טיפול ולהפתעתי היא הגיעה ב7.8.16 התחלתי להזריק דקא וביום 3 למחזור הוספתי 400 מונפור לאחר בדיקת דם בה האסטרדיול היה 230 והפרוגסטרון 1.4.
היום הלכתי למעקב זקיקים ודם הרופאה ראתה צ'יסטה ו3 זקיקים משמאל ועוד זקיק בצד ימין.
התקשרו אליי מהיחידה ואמרו שמשהו מוזר קורה בגוף שלי הפרוגסטרון 14.2 והאסטרדיול 219 pg/ml .
נאמר לי להגיע מחר לעשות בדיקת הריון!!!
אני די בהלם האם יש סיכוי כזה? אנחנו בטיפולים בגלל בעיית זרע עשינו ניתוח טסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אור15/08/2016רק לציין כי הווסת החודש היתה דלילה משהו כמו הכתמות בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם יש סיכוי להריון טבעי? משהו מוזר קורה לי בגוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2016הכול אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיון כניסה להריון - מחזור חלש מאודסיגל15/08/2016
שלום,
אני ובעלי התחלנו החודש לנסות להיכנס להריון בעזרת ערכת ביוץ.
הביוץ התקיים ב31.7 וביום חמישי ה11.8 התחילו הכתמות, ביום שישי הזרימה טיפה עלתה אבל מאז זה דעך עד שנראה שהיום כבר כמעט אין כלום אפילו לא הכתמות. אף פעם לא היה לי מחזור כזה חלש בלי זרימה של דם.. חשבתי אולי זה דימום השרשה אז עשיתי בדיקת הריון היום בבוקר והיא יצאה שלילית. מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נסיון כניסה להריון - מחזור חלש מאוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2016יתכן שעוצמת הביוץ שלך לא הייתה אופטימאלית,אם התופעה תחזור על עצמה יהיה צורך בבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להמשיך לנסות או להתקדם לתרומת ביצית נוכח נסיבות להלןלוני15/08/2016
שלום, אני מטופלת פריון בת 41.5,ללא ילדים, שנתיים וחצי בטיפולי פוריות מתרומת זרע בהם שאיבות שמניבות 20-25 ביציות בכל שאיבה, בסביבת 10 עוברים, מחציתם יפים מאוד, שמוחזרים ברובם כטריים ונקלט אחד באופן משמח, קליטות יפות, אבל נופל בטרימסטר ראשון. מהשאר לא נותרים ראויים להקפאה. עברתי את כל הבדיקות המקיפות להפלות והכל תקין. אני בחורה בריאה ולדברי הרופא זה איכות הביציות בלבד.
עד כה היו לי 5 הפלות, אחת בגיל 35 מיחסים ספונטניים ואני די מותשת מהמצב.
הבנתי בגדול שלגביי , הסטטיסטיקה בגדול היא % 10 ביציות תקינות ו90% לא. בוא נודה שזה הימור שיכול להסתיים בגיל 44 בידיים ריקות. עד כה אני צודקת?
אני לא מתעקשת כבר על ביצית שלי, זה יקר, וכן, אני מוותרת על הגנטיקה שלי, ועם זאת אני קוראת שזה גיל מוקדם לפנות לתרומה.
מה הייתם מייעצים לי ספציפית למצבי, להמשיך לנסות בנתונים כאלה או להתקדם לפיתרון מידי יותר של תרומה? אשמח מאוד לשמוע את תגובותיכם. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם להמשיך לנסות או להתקדם לתרומת ביצית נוכח נסיבות להלן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2016המלצתי לבצע החזרת בחסטוציסטים לאחר סקר גנטי שלהם לפני ההחזרה PGS,באופן זה תבוצע סקירת התקינות הגנטית של מספר כרמוזומים חשובים שיבטיחו החזרה של עוברים איכותיים עם פוטנציאל רב יותר להשתרשות ושיעור מזערי לחולל הפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה לפרופ אשכנזי
לוני15/08/2016ראשית ,תודה על המענה. שאלתי היא האם הבדיקה הזו של הבלסטו עולה כסף או שהיא גם ממומנת דרך הקופה? עושים אותה באסותא או שרק במקומות מסויימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך השאלה לפרופ אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2016הבדיקה אינה מבוצעת בשלב זה באסותא,יתכן ויהיה צורך לפנות לבית חולים שערי צדק למטרה זו,באשר להשתתפות עלייך לברר זאת איתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים ובדיקת דם לפני הזרעהפאני14/08/2016
אני ביום השישי למחזור .
לפני טיפול ראשוני בהזרעות. מונפור 600 מולטידוז 125 יחידות כל יום. ולפני הביוץ אוביטרל לתיאום ביוץ.
היום: זקיק בגודל 12*10 מ'מ = ממוצע 11.
אסטרידול 606
פרוגרסטרון 1.7
מתי צפוי הביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים ובדיקת דם לפני הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר15/08/2016כאשר הזקיקים יגיע לגודל 18-20 נותנים אוביטרל ואחרי 36 שעות יהיה ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים במחזור טבעי- ללא לקיחת אסטרופם ואנדומטריןשירלי14/08/2016
שלום פרופסור ותודה מראש על העזרה.
אני בת 24 לאחר 5 מחזורים של החזרת עוברים כולן היו עם תמיכות של אסטרופם ואנדומטרין/ גסטון וכולן כשלו. ונעשתה לי רק שאיבה אחת בחיי.
אני לקראת החזרת עוברים בלוציסטים ללא התערבות מלאכותית של הורמונים.
נודע לי כי לאחר החזרת העוברים במחזור טבעי יש נשים שמקבלות תמיכה של אנדומטרין ויש כאלו שלא מקבלות שום תמיכה.
אשמח לדעת את דעתך בעניין, האם כדאי לקחת תמיכה או לא?
במידה וכן איזה סוג תמיכה ואיזה מינון?
תודה רבה
שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים במחזור טבעי- ללא לקיחת אסטרופם ואנדומטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר15/08/2016התמיכה במחזור טבעי לא הכרחית אך רוב היחידות כן נותנות.
אפשר קרינון פעם ביום או אוטרוגסטן 200 x3.ביום לנרתיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת איכות הזרעמילנה14/08/2016
אשמח לפענוח - האם הבדיקה תקינה?
תודה
פענוח בדיקת איכות הזרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2016בדיקה בגבול התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקת הריון ביתית ובדיקת בטאשירי14/08/2016
אתמול עשיתי 2 בדיקות הריון ביתיות, 14 יום לאחר הביוץ ו15 יום לאחר הזרעה (ו16 יום לאחר הזרקת אוביטרל). הבדיקות הראו תשובה חיובית.
היום, 15 יום אחרי ביוץ, עשיתי בדיקת בטא שהראתה תוצאה שלילית (2.16). המחזור עדיין לא הגיע.
לשאלתי -איך יכול להיות ש דיקה ביתית היתה חיובית ולמחרת בדיקת דם הראתה שלילי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי בדיקת הריון ביתית ובדיקת בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר14/08/2016יש איזשהיא בעיה באחת הבדיקות.
בדיקת הדם היא מאוד מהימנה ואם אין טעות בשם או בבדיקה אזי הבדיקה הביתית היא לא תקינה.לרוב הבדיקה הפחות מהימנה היא הבדיקה הביתית.
ליתר בטחון תחזרי על בדיקת הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. אם יתכן ששתי בדיקות
שירי14/08/2016ביתיות שונות יראו את אותה הטעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. אם יתכן ששתי בדיקות - תגובה
פרופ` דוד בידר15/08/2016אם הדם שליל אז משהוא לא תקין בערכה שיש בידך לבדיקת ההורמון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לגבי מחזור לפרופ אשכנזיאני 123414/08/2016
שלום פרופ
עשיתי מעקב זקיקים לקראת ביוץ והרירית
היתה תקינה כלומר תלת שכבתית ו8ממ
למרות זאת היה לי מחזור קצר של 3 ימים עם זרימה ב
בינונית חלשה .
האם זה תקין ??אני נמצאת במעקב לקראת הריון
האם זה אפשרי עם רירית כזאת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה לגבי מחזור לפרופ אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2016בהחלט אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיון כניסה להריוןעדי14/08/2016
שלום רב, אנו הורים לילד בן שנה ושמונה חודשים. נכנסנו להריון באופן ספונטני ויחסית מהר מאוד לאחר שהתחלנו לנסות. כעת מנסים להרות בפעם השניה מזה כשמונה חודשים ללא הצלחה. האם יכול להיות שבפרק הזמן בין ההריון הראשון לעכשיו חלה איזושהי הדרדרות באיכות הזרע? האם יש טעם לבדוק? או העובדה שנכנסנו להריון אחד ללא בעיה אומרת שהכל בסדר? תודה רבה.
נסיון כניסה להריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2016מאחר ועברה מעל חצי שנה של ניסיונות להרות בקיום יחסים בלתי מוגנים בהחלט יש מקום לפנות לרוא המטפל על מנת להתחיל בירור לפשר העיכוב בכניסה להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות קיום יחסי מין במטרה להיכנס להריוןנועה13/08/2016
התייעצות,
אנחנו זוג כבני 28, מנסים להיכנס להריון לאחר שהפסקתי גלולות לפני כשלושה חודשים.
המחזור שלי סדיר ונע בין 28-30 יום. בדקתי באמצעות מקלוני ביוץ ואני מזהה עליה בהורמון ביום ה-13-14 למחזור, והביוץ לפי הערכתי ביום ה-15/16.
אני טובלת במקווה באופן קבוע ביום ה-13 למחזור ועד כה קיימנו יחסים בכל יום מהיום ה13 עד היום ה-20.
האם יש הגיון לא לקיים יחסים כל יום אלא יום כן יום לא ע״מ לשפר את נתוני הזרע ע״מ שנצליח להיקלט?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תדירות קיום יחסי מין במטרה להיכנס להריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2016בשלב זה של הניסיונות להרות הייתי ממליץ לקיים יחסים על בסיס יומי למשך 4 ימים החל מהיום ה-13למחזור לפרק זמן של 4 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדירות קיום יחסי מין במטרה להיכנס ל
נטלי14/08/2016קחי בחשבון שקיום יחסים יומיומי מביא לירידה בספירת הזרע. למרות שעדיין יש סיכוי להקלט. לדעתי הכי בטוח זה יום כן יום לא סביב מועד הביוץ עד יומיים אחרי. בד"כ הסיכויים לקליטה נעשים מלפני המועד כי אחרי אי אפשר לדעת כמה זמן הבייצית מחכה. תמיד כדאי להקדים אותה. הזרע ממתין יומיים בערך ויש כאלה אומרים 3 ימים. לסיכום כמקדם הגנה זה יום כן יום לא. בהצלחה
תדירות קיום יחסי מין במטרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2016מאחר וסביר להניח שטווח ההשתנות של מועד הביוץ עשוי חהיות בין היום ה-13ליום ה-17,קיום יחסים בטווח הזה רצוי או מידי יום,או לפחות אחת ליומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונה לסירוגין לאחר הזרעהאגם13/08/2016
5 ימים לאחר הזרעה כאבים בבטן תחתונה לסירוגין בצד שמאל האים יש צורך לדאגה?
כאבי בטן תחתונה לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2016במידה והכאבים יתגבאו או יופיע חום יהיה צורך להיבדק
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)