מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפולי ivf או טיפול טיבעי ? סיכוי גבוה להצלחהמילקי11/04/2016
שלום,
בבקשה שאלה לדעת מה עדיף והסיכוי יותר גבוה להצלחה...
אני בזוגיות. כבת 40 רזרבה שחלתית יחסית גבוה (היום אקבל תוצאת בדיקות)
מה עדיף יותר להצליח לקליטה הריון,
טיפול ivf או באופן טיבעי בהתחשב שאין שום בעיית זרע, בעיה ברחם או כל בעיה אחרת..?
עשיתי את כל הבדיקות לטיפולי ivf בעבר כי ניסתי בטיפולים אך יש לי כרגע זוגיות...
בגדול, אם לא קיימת בעיה איפה יש סיכוי להיקלט להריון יותר טוב בטיפולים שהם ממוקדים או באופן טיבעי שנעשה יום כן יום לא ?
תודה רבה רבה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי ivf או טיפול טיבעי ? סיכוי גבוה להצלחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2016הטיפול הייעודי הטוב יותר הוא הטיפול המבוסס על השראת ביוץ אופטימאלית על מנת להפיק מספר אופטימאלי של ביציות ומכאן עוברים חמורך בחירה סחקטיבית להחזרה,ולהקפאה דבר העשוי חהגדיל את שיעור ההיריון המצטבר מטיפול בודד אחד.
טיפול ובעי בתנאים אלו הנו ברירת מחדל לטיפול הייעודי הקודם כאשר הגשחים בו נספר םעמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה .. אבל
מילקי11/04/2016סליחה אבל קצת ברחו האותיות ... :)
בעצם מה שאתה אומר שהכי נכון זה באופן טיבעי ?
לא טיפול בודד של הפריה?
מה זה אומר השראת ביוץ ?
תודה רבה לך פרופ'...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להוסיף .. לגבי השראת הביוץ
מילקי11/04/2016אוסיף לך מידע שלקחתי בעבר הורמונים רבים ובקושי ייצרתי ביצית או שתיים..
מה שגרם לי לכמה שאיבות ללא ביצית.
ההורמונים לי לא עשו כ"כ עבודה טובה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על התשובה המהירה .. אבל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2016ההפך,טיפול להשראת ביוץ הנו טיפול הורמונאלי הגורם להצפתחות זקיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה ועיקוב המחזור לאחר החזרהנועה11/04/2016
לרופאים שלום,
עברתי החזרת שני עוברים מוקפאים ביום רביעי בתאריך 31/3, אמורה לעשות בדיקת דם להיריון ביופ רביעי הקרוב, בעוד יומיים לפי הנחיית הרופא. חשוב לציין שאני מקבלת תמיכת נרות (אנדומטרין - 3 פעמים ביום + אסטרופם גם 3 פעמים). זו כבר ההפרייה השנייה וההחזרה מס 4 במספר. בדרך כלל, אני מקבלת מחזור אחרי שבוע ויומיים- וחצי גג, ועד כה לא ״החזקתי״ עד בדיקת הדם, כי תמיד הייתי מקבלת מחזור לפני בדיקת הדם להיריון בהרבה. כך שכבר , יש כיוון טוב. אבל עם זאת אני תוהה האם ההורמונים התמכתיים שאני מקבלת הם אלה שמעכבים את המחזור? או באמת להתחיל להתרגש?
(קראתי בהרבה אתרים ופורומים, שהתמיכה לא אמורה לעכב מחזור אבל בחלקן בנות שטענו שכן לכן חשוב לי שתענו לי על הנקודה הזו)
יום טוב והמון תודה על התגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה ועיקוב המחזור לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2016יכולה להקדים את הבדיקה ל-12 לחודש,לא הייתי מבסס אבחנה רק עח סמך עיכוב במחזור שלעיתים עלול להיגרם עקב נטילת התכשירים ההורמונאליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה לחו"ל בשליש השלישי שבוע 31-32נוי11/04/2016
שלום,
בחודש שביעי ב"ה בהריון מאי וי אף.
רציתי לשאול אם יש איזהשהיא בעיה/סיכון לטוס..המשפחה מתכננת לטוס שבוע הבא ואני מתלבטת.
לא רוצה לקחת סיכון קל שבקלים.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיסה לחו"ל בשליש השלישי שבוע 31-32 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2016אין בעיה עם הטיסה,אם כי לא מקובל לטוס בחודש שמיני להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה אבל אני בחודש
נוי11/04/2016שביעי ..לא שמיני...
שבוע 31 הטיסה..
זה משנה?
האם בשביעי כן מקובל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התגובה המהירה אבל אני בחודש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2016לא רצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה מתרומת ביציתרונה11/04/2016
שלום, האם בחורה בת 42 שנקלטת להריון מתרומת ביצית צריכה לעבור גם בדיקת מי שפיר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה מתרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר11/04/2016בעיקרון, לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה - מעקב זקיקים ופרופיל הורמונליטלי11/04/2016
שלום,
בת 29, מנסה להכנס להריון. מחזור לא סדיר.
ביצעתי החודש מעקב זקיקים באולטראסאונד.
במעקב זקיקים ביום 13 (יום חמישי) נראה זקיק דומיננטי בגודל 16 ממ ורירית בגודל 6.5 ממ. היום יום ראשון, יום 16 למחזור הייתה לי תחושה שהביוץ כבר היה בסופש. ואכן באולטראסאונד, הזקיק נעלם ונצפתה רירית בעובי 9.2 ממ. בנוסף ביצעתי היום בדיקות של פרופיל הורמונלי:
אסטרדיול 364
פרוגסטרון 1.5
Lh 11.5
Fsh 6.7
פרולקטין 460
האם הפרופיל ההורמונלי המתואר מתאים למצב של יום/יומיים לאחר ביוץ? אציין כי מדדתי בימים האחרונים חום שחר והבוקר הייתה קפיצה בחום.
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה - מעקב זקיקים ופרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2016טרם בייצת במועד ביצוע בדיקות הדם,נדרש המשך מעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יכולה להיות הסיבה?
טלי11/04/2016תודה על התשובה.
מה יכולה להיות הסיבה שהזקיק נעלם ולא היה ביוץ? הרירית נראית שכן התעבתה.
האם הגיוני שבבוקר בעת ביצוע הבדיקה טרם בייצתי ובערב כשביצעתי את האולטראסאונד הביצית כבר חרגה ועל כן לא נראה הזקיק הדומיננטי?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרו לי, מה יכולה להיות הסיבה
טלי12/04/2016איך יכול להיות שהיה זקיק דומיננטי והוא נעלם? האם יכול להיות שבגלל שהבדיקת דם הייתה בבוקר והאולטראסאונד בערב אז הביוץ היה בין לבין?
מודה לכם מאוד מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה יכולה להיות הסיבה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2016אכן מוזר,יתכן ושגו בזיהוי של הזקיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע אחריי הזרעה ותהייה לגביי הריוןעדי11/04/2016
היי, לפניי כשבוע עשיתי הזרעה.ניתנה לי בדיקת הריון לעוד שבוע.אני תוהה מה יהיה.בניגוד לפעמים הקודמות אני תמיד חווה עצבנות מטריפה 10 ימים לפניי המחזור.כעת אני דיי שלווה רק שמלוות אותי בחילות לא מוכרות, נתקפתי בסופ"ש בכאבי ראש קשים מאוד ועייפות וגודש בחזה שלא עוזב אותי.מכיוון המודעות העצמית הגדולה שקיימת בי, תמיד לפניי מחזור אני ממש שומעת את הרעש המוכר שהנה.. עוד מעט זה הולך לקרות, אני צפויה לקבל.הפעם זה לא היה.אני תוהה מה זה אומר וכמובן פוחדת להתאכזב אך נראה שזה לא בשליטתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע אחריי הזרעה ותהייה לגביי הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר11/04/2016זה חא בשליטתו ויש לחכות בסבלנות לבדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב טוב, עדכון בטא ושאלה בעקבות התוצאה המוזרהדידה10/04/2016
אז אחרי ששבוע שעבר (יום שני)הבטא הייתה 113, אחרי יומיים רק 146 היום עשיתי שוב בדיקה הבטא 140.. הרופא המטפל אמר שלא מתייאשים שיכול להיות שבגלל שהחזירו 2 עוברים 1 הצליח להפתח ואחד לא... אשמח לשמוע עוד דעה בנושא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערב טוב, עדכון בטא ושאלה בעקבות התוצאה המוזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2016ההיריון המדובר אינו תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך ביטא נמוך אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאיםע פ10/04/2016
שלום
ב 28.3 החזירו לי 2 עוברים מוקפאים בני 5 ימים.
היום עשיתי בדיקת ביטא וקבלתי 27, האחות בשרה לי שהתשובה חיובית, אך אני מאוד מוטרדת מהערך הנמוך!
האם ההיריון יתפתח כתקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערך ביטא נמוך אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2016אכן יש צדק בדברייך,הסיכוי שההיריון תקין בנסיבותהמקרה נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ופרוגסטרון לאחר הזרעה לפני כשבועיים בדיוקאלה10/04/2016
לום רב.
אני לאחר טיפול בגונאל 87.5 והזרעה ביום ראשון לפני שבועיים בדיוק. ווסת אחרונה היתה ב 17.3.
היום עשיתי בטא שיצאה 293 ופרוגסטרון מעל 180.
האם עליי לחזור על בדיקת בטא? מתי? כמה פעמים?
או שלקבוע לאולטרסאונד דופק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא ופרוגסטרון לאחר הזרעה לפני כשבועיים בדיוק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2016להערכתי בכל מקרה בצעי בדיקה חוזרת ואז את האולטרסאונד הייעודי בהמשך הדרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצוע בדיקת בטא נוספת
אלה11/04/2016תודה רבה על תגובתך.
מתי אתה חושב שכדאי שאני יעשה בדיקה נוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביצוע בדיקת בטא נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2016אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 5 ימים אחרי הזרעה,, מרגישה שונה!נטע10/04/2016
הי אני5 ימים אחרי הזרעה האם זה הגיוני שאני מרגישה שינוי? עיפות, לא מצליחה להירדם, בחילות, הגיוני? אפשר להרגיש כל כך מוקדם?או שזה פסיכולוגי;/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
5 ימים אחרי הזרעה,, מרגישה שונה! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2016יתכן שהדבר נובע מגירוי בעקבות ההזרעה או מהתגובה ההורמונאלית הטיפולית,ולא בגלל האפשרות של היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על יחידת טיפולי פוריות ............עמל10/04/2016
שלום לרופאים ולבנות הפורם
אשמח לקבל המלצה על יחידת פוריות בצפון או במרכז ..
יש לציין שאני בת 25 חולת לופוס
אז אני רוצה להגיע לטובים במקצוע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על יחידת טיפולי פוריות ............ - תגובה
פרופ` דוד בידר10/04/2016כרמל- חיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיתי שם לפני שנתיים ...
עמל10/04/2016היתי שם לפני שנתיים לפני איבחון הלופוס ולא ממש אהבתי
ולא היה לי נוח
אשמח לדעת את חוות דעתך על היחידה בבלינסון ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היתי שם לפני שנתיים ... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2016מצוינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר אוביטרלtamar10/04/2016
26/3 שאיבה
29/3 החזרה ואוביטרל אחד
1/4 אוביטרל נוסף על הבוקר
בנוסף 3 אנדמטרין ביום ו 2 פריגינובה ,. הרופא אמר לבצע בדיקת דם לאחר 12 יום מההחזרה כלומר היום להלן התוצאות:
בטא -97
פרוגסטרון -190
אסטרטדיל 3600
האם הבטא יכולה להחות משאיריות האוביטרל עם שאר הערכים ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא לאחר אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2016מתקבל הרושם שמדובר בהיריון,הבדיקות תרינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות בטא
Tamar12/04/201610/4 בטא 97
12/4 בטא 187
שאיבה 26/3
החזרה 29/3
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות בדיקות בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2016בשלב זה תקין,בצעי עוד בדיקה בעוד ימיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
Tamar12/04/2016תודה רבה על המענה המהיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2016בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות בדיקות בטא - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2016ניתן יהיה לראות דופק ב-26 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
Tamar18/04/2016תודה רבה על המענה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר להחזרת עוברים מוקפאיםאני10/04/2016
לפני החזרת עוברים מוקפאים.
תאריך וסת 30.3. היום באולטרסאונד עובי רירית 11 מ"מ. לוקחת אסטרופם.
התבקשתי לחזור לאולטרסאונד ובדיקות דם ב14.4 והחזרה כנראה ב-17.4. נראה לי מאוד מאוחר. או שזה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בקשר להחזרת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2016ההחיך תקין ולא מעוכב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות ראשונות אחרי החזרה טרייהדנה10/04/2016
בדיקת בטא ראשונה אחרי החזרה.
שאיבה 27/3
החזרה 29/3
בטא 45
e2=150
פרוגסטרון מעל 190 - לוקחת תמיכה של פרוגסטרון.
ומהיום אמורה גם לקחת אסטרופם (פעמיים ביום)
מה הסיכוי שהאסטרופם יציל?
לפני השאיבה הרירית הייתה 10 ותקינה, שאבו לי 12 ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה למענה. תודה
דנה10/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה למענה. תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2016ביכוי טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום וברכה תוצאות אולטרסאונד ובדיקת דםמאי10/04/2016
שלום,קיימתי יחסים בשבת והיום עשיתי שוב בדיקה אולטרסאונד יצא זקיק גודל 22,בדיקת דם יצא e2-1200,פוגסטרון קטן מ-2,lh-34,מתי הביוץ צריך להיות? מתי אתה ממליץ לקיים שוב יחסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום וברכה תוצאות אולטרסאונד ובדיקת דם - תגובה
פרופ` דוד בידר10/04/2016הביוץ סביב מחרתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. על התשובה יש לי עוד שאלה
מאי10/04/2016אם הייתי בשבת אז זה לא טוב כי זה רחוק מהביוץ ואז בפעם הבאה זה יחליש את הזרע?ועוד משהוא מתי להיות שוב הכי טוב
שלום וברכה תוצאות אולטרסאונד ובדיקת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2016מחר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)