מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהדנה21/04/2016
שלום, אני אחרי שאיבה והזרעה ויש שק.
רציתי לדעת, האם לחמניות של פסח אם זה אפייה בתית ואם זה קנוי האם מותר לאכול זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה למענה. תודה וחג שמח
דנה22/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה למענה. תודה וחג שמח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2016איני רואה כל הוראת נגד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וחג שמח
דנה22/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריצה קטנה אחרי ivfדנה21/04/2016
שאלה אולי מוזרה, אבל אשמח לתשובה.
אני בשבוע 5 וקצת אחרי ivf
ראו לי שק אתמול.
היום נאלצתי לרוץ כמה מטרים במשרד , כך שמן הסתם הריצה לא מהירה.
אך אני לא בכושר כנראה.
האם עשיתי נזק?
דופק אני בודקת רק אחרי פסח, ולכן אני שואלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצה קטנה אחרי ivf - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2016אם המשרד קטן מקילומטר אז זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה - מה זה דקפפטיל? ??לירון21/04/2016
פרופ' שלום
יש לי 2 שאלות חשובות אודה לך עם תענה לי
הודיעו לי ביום שבת שאיבה והזרקתי עכשיו צטרוטייד והיום בערב מנופור 150
ועליי להזריק דקפפטיל , מה זה בדיוק ומתי מזריקים את זה?
הזקיקים נכון להיום בין 16 ל-21 מ"מ (מתוכם 7 מעל 18) האם הם עוד יגדלו עד יום שבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - מה זה דקפפטיל? ?? - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2016כאשר יש חשש לגירוי יתר שחלתי מזריקים דקפפטיל במקום אוביטרל לגרימת ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
לירון21/04/2016פרופ' בידר תודה על המענה
הודיעו לי כי שאיבה ביום שבת לאחר 9 ימ י זריקות והפחתת מינון מנופור ל-150 והיום יום אחרון להזריק ובלילה דקפפטיל עקב רמת הורמון אסטרוןגן ממש גבוה במקור היה בפרוטוקול אוביטרל
מדוע לדעתך דקפפטיל במקום אוביטרל? והאם זה מספיק היום זריקה וזהו עד יום השאיבה בשבת ? לא יהיה ביוץ טבעי?
הזרקתי עכשיו צטרוטייד
אציין יש 15 זקיקים בין 16-21 מ"מ מתוכם 7 זקיקים מעל 18 מ"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר עוד שאלה לגבי הזקיקים
לירון21/04/2016פרופ' בידר האם הזקיקים 16 מ"מ עוד יגדלו עד יום שבת ורירית הרחם שכרגע 8 מ"מ?78
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר עוד שאלה לגבי הזקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2016מטרת הדקפפטיל הוא לגרום לביוץ ולמנוע גירוי יתר
עש לך מספיק זקיקים וגם מה 16 יצאו ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא מס ימים עם הכתמות לפני מחזוראני21/04/2016
שלום , אני אחרי 2 הזרעות שלא צלחו
בזמן הביוץ לקחתי אוביטרל
בדכ המחזור שלי היה מתחיל בהכתמות ויומיים לאחר מכן דימום רציני.
מאז ההזרעות עם האוביטרל המחזור שלי מתחיל בהכתמות בהירות ולפעמים נעלמות ורק לאחר ארבעה ימים מתחיל הדימום.
האם זה אףבסדר? יש סיבה לשיבוש במחזור?
כי בעצם צריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא מס ימים עם הכתמות לפני מחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2016זה תלוי בסוג הטיפול.
אם קיבלת רק אוביטרל זה יכול להיות אבל לא בסדר.
אם את לא מצליחה להרות אזי הטיפול צריך להיות אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני21/04/2016הזרעות עם אוביטרל בלבד.
השאלה אם ההכתמות שנמשכות מס ימים הן בסדר ואופייניות לאוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה לתשובה
אני23/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדיין מחכה לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2016הכתמה טרון מחזורית מצביעה על חסך הורמונלי בשלב המאוחר לאחר הביוץ,ניתן לתקן זאת בטיפול הורמונלי מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק Strep.pyog.gr.A בגרון בהריוןvika21/04/2016
שלום
אני בהריון שבוע 21 +6 אחרי טיפולי IVF
התגלה אצלי חיידק Strep.pyog.gr.A בגרון
קראתי שאחרי שבוע 14 אנטיביוטיקה יכולה לגרום לבעיות שיניים אצל הילוד.
האם מותר לקחת אנטיביוטיקה? ואם כן איזו?
אני ממש בדילמה, לא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק Strep.pyog.gr.A בגרון בהריון - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2016את יכולה לקחת אנטיביוטיקה.
יש סוג מסויים שעושה מה שכתבת אבל אף אחד לא נותן אותו בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר IVF - שלא צלח.....נילי21/04/2016
עברתי הפריה IVF לצערי לא צלח.... יום שישי התחילו דימומים, יום ראשון דימומים חזקים ברמה שכמעט הלכתי למיון, מאז נרגע, דימומים של מחזור, אתמול פסקו, היום שוב חזר.
הייתכן? עד מתי אמור להיות כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום לאחר IVF - שלא צלח..... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2016אם מדובר בקבלת המחזור,הרי שהמאפיינים צריכים להיות דומים לאחו של מחזור רגיל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה חזר
נילי21/04/2016מחזור רגיל, היה לי עד אתמול שנעלם.. פתאום היום שוב חזר.
זה מוזר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה חזר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2016אם ימשך יהיה צורך לפנות לביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר עדכון מעקב לפני IVFלירון21/04/2016
פרופ' בידר שלום
יש לי 3 שאלות אודה לך עם תענה לי
אני חוזרת אלייך עם עדכון בדיקות לאחר 9 ימי זריקות והורדת מינון מנופור ל-150 במקום 225 +צטרוטייד.
יום ה-11 לווסת
מעקב זקיקים:
ימין: 14,16,18,18,16,16,16
שמאל:
21 ,19, 15 ,19,16,16,19,17 מ"מ
רירית 8 מ"מ
האם יש תגובה טובה לאחר 9 ימי זריקות?
מתי אתה חושב שעלי לקחת אוביטרל ותהיה שאיבה?
יש 6 זקיקים שמבחינת גודל מוכנים לביוץ האם הצטרוטייד ימנה ביוץ? וגם האוביטרל עד השאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר עדכון מעקב לפני IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2016אם בדיקות הדם בסדר אז הייתי מחר נותן אוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר עדכון
לירון21/04/2016פרופ' כבר שאלתי קודם
לפי מה שהבנתי האסטרוגן ממש גבוה וכפי שרשמתי נתנו דקפפטיל רק היום ? מה דעתך ? מדוע גם לא מחר עם שאיבה יום שבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר עדכון - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2016השאיבה 36 שעות אחרי דקפפטיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות בדיקהדנה20/04/2016
שלום,
רציתי לדעת האם יש סכנה כלשהו לעובר אם בשליש הראשון נבדקים א ס דרך הנרתיק בהפרש קצר אפילו של יום או יומיים.
פשוט אני אחרי ivfהיום ראו לי שק.
ובגלל פסח בעוד שבועיים יהיה לי תור בשביל דופק אצל הרופא פריון.
העניין שמן הסתם הרופא נשים שלי שאיתו אמשיך לאורך ההריון, גם בטח יקבע לי תור לאותו שבוע.
אז, רציתי לדעת האם יש סכנה לעובר בבדיקה נרתיקית בתדירות גבוהה בתקופה זאת.
ברור לע שבעקרון אין צורך במעקב של יומים, אבל חשוב לי לשעת האם אני גורמת לנזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה למענה. תודה
דנה21/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תדירות בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2016אין כל בעיה,מידת החשיפה לאולטרסאונד הנה קצרה ביותר ללא כל השפעה על ההיריון,גם אם היא נעשית בתדירות גבוהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וחג שמח
דנה21/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך
דנה22/04/2016האם התדירות שלהבדיקה יכול לגרום לשחיקה באזור ולדימום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת ברשותך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2016לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלב החזרת עוברים בהפרייה איך נעשה?לירון20/04/2016
פרופ' שלום
פעם ראשונה IVF אודה לך להסבר
בעוד מס' ימים שאיבה והחזרה. קראתי כי כאשר העוברים הם בניט 2-8 תאים יש החזרה.
וקראתי כי בלסטוציסט מחזירים ביום ה-5-6 וכי מקובל להניח כי בלסטוציסטים מהם בעליי סיכויי הקלטות טובים יותר מאחר שהם בוגרים ומפותחים יותר.
האם זה נכוון? ואפשר לבקש החזרת בלסטויציסטים ?
איך נקבע מה מחזירים לרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה אודה לכם לתשובה
לירון21/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלב החזרת עוברים בהפרייה איך נעשה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2016במידה ויש לך מספר עוברים העולה על 5,ניתן לשקול החזרה כפולה,של עוברים מתחלקים ושל בלסטוציסטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי - החזרת עוברים
לירון21/04/2016פרופ' אשכנזי שלום
כאשר אתה מדבר על החזרה כפולה אתה מתכוון שהחזירו אחד ואחר כך יחזירו עוד אחד?
או שאפשר להחזיר 2 באותה החזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה כן- מחזירים למשל עובר ביום ה5
מישהי21/04/2016אין בעיה עם זה אולם יש שיגידו שזה יכול לגרום להתכווציות ברחם וכתוצאה מכך לחוסר הריון. הפרופסור שאניח אצלו כן עושה זאת כשיש כישלונות. בפרוטוקול ראשון אין צורך להחזיר 2 כי יש מצב שתקלטי ומניסיון הריון של תאומים הוא הריון בסיכון. אני נקלטתי פרוטוקול ראשון עם עובר ביום ה3 והסתיים בע"ה בבני. הסיכון בבלסטוציסט זה שלא כולם ולפעמים אף אחד מהעוברים לא מצליח לשרוד ולהגיע ל5 ימים ואז חלילה נותרת בלי עוברים להחזרה. לכן מציעה לך ביום ה3 ואם לא ילך החזרה כפולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה ההודעה היתה ללירון
מישהי21/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליחה ההודעה היתה ללירון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2016ראי להלן תשובתי הקודמת בהקשר להחזרה כפולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך זה יכול להיות? - ביוץ מחזור ומעקב זקיקיםיעל20/04/2016
עשיתי מעקב זקיקים.
יום חמישי לפני שבועיים הראה שאני לפני ביוץ (זקיק 19, אין נוזל)
ויום ראשון הראה שאני אחרי ביוץ (זקיק 12, יש נוזל).
כלומר הביוץ היה יום שישי או שבת.
והיום יום רביעי, קיבלתי מחזור. הגיוני? הרי המחזור מגיע 14 יום אחרי ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך זה יכול להיות? - ביוץ מחזור ומעקב זקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2016בלי בדיקות דם לאורך התהליך קשה לתת לך תשובה.
העניין גם תלוי בגילך והאם בתחילת מעקב הזקיקים עשו בדיקות דם.
יתכן שהזקיק 9 זה הרבה אחרי ביוץ על זקיק 15 ,למשל, וזה מה שאני חושב שקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה יותר פרטים: - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2016הביוץ היה ביום 16
.
בין 11 ל 14 יום לאחר מכן מגיע הוסת.
המחזור היה תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העברת עוברים מוקפאים לאוסטרליהאמא20/04/2016
שלום,
בקיץ אני עוברת לאוסטרליה למספר שנים עקב רילוקיישן.
יש לי עוברים מוקפאים במדיקל סנטר ואני מעוניינת לקחת איתי את חלקם כדי להכנס להריון שם ולא לעשות את כל הדרך הארוכה והיקרה לשם כך באמצע התקופה.
היכן ניתן למצוא מידע על ההכנות הדרושות? רגולציה?
האם בכלל ניתן להעביר עוברים במיכל הקפאה לזמן טיסה כל כך ארוך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב כולם בלסטוציסטים אם זה משנה
אמא20/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
העברת עוברים מוקפאים לאוסטרליה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/04/2016הדבר אפשרי,אם כי עלייך לתאם זאת מול היחידה במדיקל ואל מול היחידה שתקחוט את העוברים,כמובן שיש לקחת בחשבון את משך הזמן הנדרש ממתן העוברים ועד הגיעם ליעד.בכל מקרה הייתי שוקל זאת אל מול החזרה ייעודית בארץ,שתצריך את נסיעתך לביקור מולדת בעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך פרוגסטרון נמוך בתחילת ההריוןגילה20/04/2016
שלום,
אני 12 אחרי הביוץ , הריון קודם ivf עכשיו טבעי , בטא 52 אבל הפרוגסטרון 17.. האם יש צורך בתמיכה של פרוגסטרון?? יש מרום להילחץ?? בהאיון הקודם מהפריה הייתי עם ערכים יותר נמוכים בהתחלה למרות האינדומטרין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערך פרוגסטרון נמוך בתחילת ההריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/04/2016ערכים הנם פיסיולוגים ומתאימים להיריון ספונטני,אם כי נטילת תמיכה לא תזיק לכל היותר תועיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיבושים מוזרים במחזור וטיפולי פוריותא20/04/2016
שלום
בת 43. מזה חודשיים שהמחזור שלי ממש משובש. עד לפני חודשיים המחזור היה סדיר כל 26 יום. עשיתי IVF בפברואר, מאז המחזור הגיע אחרי 42 יום. אני עכשיו ביום 19 יום מהמחזור ומוטרדת לדעת אם שוב המחזור יתעכב כמו החודש הקודם (42 יום) או שהוא יגיע בזמן. כמובן שאין הריון.
אמורה לעשות IVF עם בוא המחזור. עשיתי בדיקת דם ו-US היום וביום 11 למחזור.
תוצאות: היום לא ראו זקיק מוביל. גם ביום 11 לא ראו זקיק מוביל. רק זקיקים קטנים.
ביום 11 למחזור אסטרדיול - 367 ופרוגסטרון 6.7
היום יום 19 למחזור - אסטרידול - 584, פרוגסטרון 21, ורמת LH = 2.4
מה דעתך לא יודעת אם הביוץ מתעכב או שהיה כבר. האם אני קרובה למחזור? דרך אגב הרירית הוא 5.5. (יש לי תמיד בעיה של רירית דקה שבביוץ טבעי מגיע קרוב ל- 6-6.5).גם ביום 11 וגם היום אותה רמה של רירית. תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיבושים מוזרים במחזור וטיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/04/2016להערכתי את אחרי ביוץ וצפויה לקבל מחזור בקרוב,אלא אם את בהיריון ספונטני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מעקב זקיקים לפני שאיבהלירון20/04/2016
פרופ' שלום
לאחר 8 ימי זריקות יש 14 זקיקים בהגודל בין 14 ל-18 מ"מ
רירית 6.7 מ"מ
כרגע אני עם מנופור225 +צטרוטייד
זקיק 18 זה זקיק שיכול לבייץ אך מצד שני יש עוד זקיקים עוד קטנים .
האם יכול להיות מצב שהזקיק יבייץ לפני השאיבה ? ואיך מונעים את זה עד השאיבה כי יש עוד זקיקים שצריכים לגדול.
מתי הגייוני שאקבל אוביטרל ותהיה שאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מעקב זקיקים לפני שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2016הזקיק לא יבייץ בגלל הצטרוטיד ובערך בעוד 3 ימים כנראה תהיה מוכנה להזרקת האוביטרל.בינתיים נראה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
לירון20/04/2016פרופ' בידר
מחזיקה מדעותייך אתה מאוד דייקן באבחנות ובתשובות ויש לי שאלה
לפי מה שאמרה לי הבודקת הבוקר במעקב זקיקים יש לי תגובה מצויינת ומהירה לגונאל ., זאת הפרייה ראשונה.
בהזרעות קיבלתי פיוריגון התגובה הייתה גרועה ביותר והמלצת להפסיק פרוטוקול כי לדעתך זה לא התאים לי למרות שהיה הריון כימי כאשר באותו חודש הורמון האסטרוגן עלה וירד שהסברת לי שזה לא תקין ואסטרוגן צריך להיות רק בעלייה
הגוף שלי מגיב מצויין לגונאל מדוע אתם הרופאים לאחר 3 הזרעות מפנים להפרייה ולא מנסים אלטרנטיבה אחרת במקרה לייצר לפחות 2-3 זקיקים מובילים .
הפיוריגון לא התאים הגונאלמ כן התאים ואפילו הרירית מגיבה יותר טוב.
האם אתם מפנים ל-IVF לאחר 3 הזרעות עקב סיכוי יותר גבוה להשגת הריון לעומת הזרעה ? הרי עם הייתי מקבלת גונאל מההתחלה בהזרעות יכול להיות שהיתה תגובה שונה אבל הבנתי גם מהרופא כאשר יש ריבוי זקיקים בהזרעות אין לרופא שליטה כמה עוברים יכולים להיקלט. כלומר הכוונה שלי למה במצבים מסויימים בגידיעה שהזריקות לא מתאימות לא נותנים עוד צאנס בהזרעות ורצים ל- IVF שגם לא מבטיח השגת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם דימום ופצע בצוואר הרחם?.שני19/04/2016
שלום פרופסור,
לפני שבוע ביצעתי צילום רחם, היו לי ארבעה ימים של דימום קל ותחושת אי נוחות. לאחר מכן פסק הדימום אך עדיין חשתי במעין כאב באזור האגן.
הלכתי היום לרופא נשים שלי לבדיקה בשל הכאב והוא אמר שהוא לא רואה סימנים לדלקת או משהו חריג.
אציין כי כאשר בשניה שהוא הכניס את המכשיר שעימו פותחים את צוואר הרחם הרגשתי באזור מסויים מין כאב קל.
כעת ראיתי בניגוב שוב מעט מאוד דימום קל.
האם ייתכן שנוצר לי פצע בצוואר הרחם שהרופא לא יכל לראות? האם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם דימום ופצע בצוואר הרחם?. - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2016לא נוצר פצע וזה לא מסוכן.
הכל יסתדר תוך מספר ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)