מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון אחרי הזרעה שלישית עם גונלאני12/04/2016
שלום רב. אני בהריון אחרי הזרעה. יום ראשון בטא 136. באותו יום התחיל כאבי בטן ודימומים . אז עשיתי בדיקת דם יום שני הבטא יצאה 158. האם זה מעיד על הריוו לא תקין? ההפרש בין שתי הבדיקות 24 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון אחרי הזרעה שלישית עם גונל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2016יש סיכוי שההיריון לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים היקרים שאלה תודה ביציותקרן12/04/2016
באיזה גיל מתחיל להיות בעיה עם הביציות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאים היקרים שאלה תודה ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2016באופן כללי מגיל 40
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם וUS מעקב זקיקים לצורך הזרעהא12/04/2016
בת 42.5 . עשיתי היום בדיקת דם ואולטראסונד מעקב זקיקים לצורך הזרעה.
יש עליה ברמת ההורמון אסטרוגן ועליה בעובי רירית הרחם אך לא ראו זקיק. יום 11 למחזור.
מה הסיבה שאין זקיק?
יכול להיות שכבר נגמרו הזקיקים?
איך יכול להיות עליה ברמת האסטרוגן ועליה בעובי הרירית אבל אין זקיק? יכול להיות שיש פיספוס?
מה דעתך? מודאגת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת דם וUS מעקב זקיקים לצורך הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2016מוקדם לעשות ספקולציה ,הייתי ממשיך במעקב ומבצע נוסף לבדיקת האסטרוגן גם בדיקה לפרוגסטרון ו-LH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עוברים שאלה לרופאים היקריםקרן11/04/2016
רופאים יקרים
לפני שבוע עשיתי החזרה של 3 עוברים מוקפאים
4תאים שאמאן לי שמצוינים אני בת 33 רירית הייתה 9 מה הסיכוי הצלחה ??
ועוד שאלה הילד שלי התאשפז יום אחרי השאיבה והייתי חייבת להרים אותו הוא שוקל 14 קילו ובכלל לא נחתי
יש מצב שזה לא יקלט??? תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת עוברים שאלה לרופאים היקרים - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2016אין בעיה בזה שהרמת את הילד.
לעניין הצלחת המוקפאים, שהם לרוב פחות מטריים , את צריכה לשאול את היחידה בה טופלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קרן12/04/2016סליחה יום אחרי ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2016לא תהיה בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בצדדנה11/04/2016
שלום, עשיתי שאיבה ב 27.3 והחזרה ב 29.3
כאשר לפני השאיבה נאלצתי לעשות קוסטינג )איך שקוראים לזה( בגלל חשש לגירוי שחלתי.
לא היו לי כאבים אך ה e2היה גבוה
בסוף שאבו לי 17 ביציות והשאיבה וההחזרה היה תקינה.
אני ביום ראשון עשיתי בטא ויצא 53.
מה שכן היום לאחר שהתכופפתי כמה פעמים לסדר קניות התחיל לכאוב לי הצד
האם זה קשור לגירוי שחלתי פתאום
האם זה אומר הריון חוץ רחמי
או סתם צירוף מקרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב בצד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2016צירוף מקרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בן הזוג יצאה חיובית האם אני עלולה להדבקרונית11/04/2016
אני בהליך הורות משותפת, בבדיקות של בן זוגי נמצא בפנל שתן U.UREAL/PARVUM-PCR
חיובי
א. מה זה אומר בדיוק ?
ב. האם אני יכולה להדבק מזה? (למרות שאנחנו לא מקיימים יחסי מין, אלא טיפול של השבחה והזרעה..?)
ג. במידה וזה עלול להדביק אותי, מה הסיכויים לכך ואילו תסמינים ארגיש במידה ואדבק?
ושאלה האחרונה האם העובר יכול להדבק מזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת בן הזוג יצאה חיובית האם אני עלולה להדבק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2016האפשרות להדבקות קיימת,אם כי לאור העובדה שהפעולה בוצעה לאחר השבחה הדבר מקטין את הסיכוי,הדיר שההיריון נפגע מחיידק זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, המשך שאלה
רונית11/04/2016תודה רבה פרופ' על תשובתך
טרם התחלתי טיפולי הזרעה והשבחה ,אני אמורה להתחיל החודש. השאלה היא מה זה הממצא הזה שיצא אצלו חיובי בשתן, האם זו מחלת מין? כמו כן במידה וחלילה אדבק מה זה אומר לגבי? אילו תסמינים יהיו לי וכיצד זה ישפיע עליי במידה ואדבק?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת בן הזוג יצאה חיובית האם אני עלולה להדבק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2016המיקרואוגניזמים הקרויים מיקופלסמה קטנים מכל חיידק ומכל נגיף. מבין הסוגים השונים נעסוק בשניים המעדיפים לחיות באברי המין הן של הגבר והן של האשה - מיקופלסמה הומיניס ואוראופלסמה אוראליטיקום.
הסוג מיקופלסמה הומיניס בודד ב- 10% - 15 מנשים ללא כל מחלת אברי מין ידועה: ב- 25% - 30 מנשים עם דלקת אגנית: וב- 35% - 40 מנשים עם דלקת אגנית המלווה בהפרשה נרתיקית.
במחקרים נוספים נמצא כי שעור הפריון ירד ב 50% אצל נשים שאצלן בודדו מיקופלסמה, לעומת אלו שאצלן לא בודדו מיקרואורגניזם אלה.
הזיהום במיקופלסמה אצל נשים אינו מורגש, בדרך כלל, ובמקרים שכן מורגש, הוא איננו מרשים ומתבטא בכאב בטן קל, חום נמוך והפרשה נרתיקית.
אצל גברים בעלי יכולת פריונית גבולית, האוראופלסמה נוטה לגרום פגיעה משמעותית יותר.
ניתן לאתר את המיקופלסמה באמצעות נוגדנים בדם שהגוף מייצר כנגדם, ובאמצעות תרבית ישירה שלהם מהאברים המזוהמים או מההפרשות, כמו מהנרתיק והצוואר.
המיקופלסמה והאוראופלסמה רגישים ומגיבים לטיפול אנטיביוטי ממשפחת הטטרציקלינים, כמו הדוקסילין או המינוצין. עובדה זו חשובה, מכיוון שטיפול בטטרהציקלין הפך זה מכבר לחלק הטיפול שיגרתי בליקויי פריון בגבר ובאשה, כך שגם אם אין מבודדים את המיקופלסמה, הטיפול הניתן בלאו הכי עושה את שלו.
לסיכום הייתי ממליץ טיפול מקדים לגבר ורק לאחר מכן את הטיפולים הייעודיים בהשראת ביוץ +השבחה והזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי כניסה להריון בתנוחה אחוריתאחת11/04/2016
היי ידוע לי כי ההמלצה לאחר קיום יחסים היא לשכב על הגב כ20 דקות ולהרים רגליים. מה שקורה כאשר אנחנו מקיימים יחסי מין בתנוחה אחורית (דוגי סטייל). מיד לאחר הגמירה אני יחסית זזה על מנת להתהפך ולחזןר להיות על הגב.... אם התזוזות האלה בעייתיות מבחינת זה שהזרע יוצא ככה? האם עדיף להשאר לשכב על הבטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי כניסה להריון בתנוחה אחורית - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2016לא משנה אם תשכבי על הבטן או תסתובבי על הגב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת טיפולי IVF הזרקת גונאל וקלקסןלירון11/04/2016
פרופ' שלום
שאלה 1:
ממחר אמורה להזריק גונאל 225 למשך 6 ימים אני לא הבנתי האם לשים את העט במקרר או באיחסון בטמ' עד 25 מעלות כל אחד אומר משהו אחר?
שאלה 2:
בהדרכה האחות אמרה לי להזריק קלקסן כאשר אני מתחילה עןד שבוע להזריק מונופור אך היא לא בטוחה האם זה הגיוני ולא צריך עם הגונאל שזה גם הורמונים להתחיל להזריק קלקסן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התחלת טיפולי IVF הזרקת גונאל וקלקסן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/20161.לשים את העט במקרר לא במקפיא
2.באשר חקליקסן כדאי שתפעלי לפי הנחיות הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי לגבי גונאל
לירון12/04/2016פרופ' אשכנזי שלום
לגבי גונאל לא הבנתי כתוב איחסון עד 25 מעלות מרגע הפתיחה ובאסותא אחות אמרה לי במקרר התקשרתי לחברה אמרו לי בטמפרטורת החדר או בקירור עם אני לא בטוחה בטמפרטורה
האם הכי בטוח לשים במקרר ומרגע הפתיחה החומר לא יתקלקל עם אני מחזירה למקרר לטמפרטורת 2-8 מעלות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי לגבי גונאל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2016הבטוח ביותר זה במקרר לא במקפיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי כ"כ גבוה - יש מה לעשות ? מה זהמילקי11/04/2016
בבקשה הצילו..
מה זה ? זה הרזרבה השחלתית ???
פרופיל הורמנלי כזה : FSH Urgent 52.8 IU/L
אומר שזה הסוף???
שאין סיכוי לחלוטין ?
יש דרך להוריד אותו ? טיפול / תרופות משהו
בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופיל הורמונלי כ"כ גבוה - יש מה לעשות ? מה זה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2016אם אכן הבדיקה נלקחה בימים 3-5 למחזור ,הרי שמדובר בבלות שחלתית,האופציה הטיפולית היחידה במצב זה הנו טיפול עם תרומת ביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף אחד לא אמר לי ???
שוקו11/04/2016אני ביום ה16 מהמחזור. קיבלתי ב23 למרץ..
למה הרופא לא יידע אותי ??
זה יכול להעיד על משהו לא תקין ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף אחד לא אמר לי ??? - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2016זה לא מספיק לתת רק את בדיקת ה FSH
צריך גם רמות אסטרוגן ופרוגסטרון.
בכל אופן לדעתי פרופסור אשכנזי צודק, אם אין טעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהfhs גבוהה אבל... - בבקשה מענה
מילקי12/04/2016נכון,
אני מבינה שאם הוא גבוה רק תרומת ביצית תעבור.
(אבקש כמובן בדיקה נוספת, פשוט יש זמן עד קבלת הווסת הבאה )
אבל בבקשה,
אם הבדיקה נעשתה לא בתיזמון הנכון 16 יום לאחר הווסת.
יש לה משמעות ? היא מעידה על משהו ? היא מראה שזה אכן לא ממצא טוב ?
יכול להיות שבזמן הנכון היא תרד משמעותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהfhs גבוהה אבל... - בבקשה מענה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2016צריך בדיקת אסטרוגן ופרוגסטרון על מנת לתת תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה ב-IVF מתי לוקחים בדרך כלל?לירון11/04/2016
פרופ' שלום
באיזה שלב בטיפולי הפרייה אני צריכה לקחת פרוגינובה לפני השאיבה או לאחר ההחזרה
כי ריערית הרחם בדרך כלל 6-7 מ"מ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגינובה ב-IVF מתי לוקחים בדרך כלל? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2016ההחלטה בדבר נטילת תכשיר הורמונאלי מהסוג המדובר הנה החלטה של הרופא המטפל.
בד״כ נטילת התכשיר נעשית לאחר ההחזרה למטרת תמיכה,כל מטרה אחרת הנה בבקרת הרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי לגבי פרוגינובה
לירון11/04/2016פרופ' אשכנזי תודה על המענה , ברשותך יש לי עוד שאלה
הרירית שלי בדרך כלל 6 מ"מ שזה נמוך למרות שהריתי כבר עאם רירית כזאת אך היו דימומים כמו ווסת ופרוגינובה עצר את הדימום.
האם במקרה כזה בכדי להקדים תרופה למכה האם יש מצב שאפשר לקחת פרוגינובה לפני ההחזרה לצורך עיבוי הרירית או שזה מיותר ומיועד לתמיכה רק לאחר ההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי לגבי פרוגינובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2016בהחלט אפשרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי ivf או טיפול טיבעי ? סיכוי גבוה להצלחהמילקי11/04/2016
שלום,
בבקשה שאלה לדעת מה עדיף והסיכוי יותר גבוה להצלחה...
אני בזוגיות. כבת 40 רזרבה שחלתית יחסית גבוה (היום אקבל תוצאת בדיקות)
מה עדיף יותר להצליח לקליטה הריון,
טיפול ivf או באופן טיבעי בהתחשב שאין שום בעיית זרע, בעיה ברחם או כל בעיה אחרת..?
עשיתי את כל הבדיקות לטיפולי ivf בעבר כי ניסתי בטיפולים אך יש לי כרגע זוגיות...
בגדול, אם לא קיימת בעיה איפה יש סיכוי להיקלט להריון יותר טוב בטיפולים שהם ממוקדים או באופן טיבעי שנעשה יום כן יום לא ?
תודה רבה רבה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי ivf או טיפול טיבעי ? סיכוי גבוה להצלחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2016הטיפול הייעודי הטוב יותר הוא הטיפול המבוסס על השראת ביוץ אופטימאלית על מנת להפיק מספר אופטימאלי של ביציות ומכאן עוברים חמורך בחירה סחקטיבית להחזרה,ולהקפאה דבר העשוי חהגדיל את שיעור ההיריון המצטבר מטיפול בודד אחד.
טיפול ובעי בתנאים אלו הנו ברירת מחדל לטיפול הייעודי הקודם כאשר הגשחים בו נספר םעמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה .. אבל
מילקי11/04/2016סליחה אבל קצת ברחו האותיות ... :)
בעצם מה שאתה אומר שהכי נכון זה באופן טיבעי ?
לא טיפול בודד של הפריה?
מה זה אומר השראת ביוץ ?
תודה רבה לך פרופ'...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להוסיף .. לגבי השראת הביוץ
מילקי11/04/2016אוסיף לך מידע שלקחתי בעבר הורמונים רבים ובקושי ייצרתי ביצית או שתיים..
מה שגרם לי לכמה שאיבות ללא ביצית.
ההורמונים לי לא עשו כ"כ עבודה טובה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על התשובה המהירה .. אבל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2016ההפך,טיפול להשראת ביוץ הנו טיפול הורמונאלי הגורם להצפתחות זקיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה ועיקוב המחזור לאחר החזרהנועה11/04/2016
לרופאים שלום,
עברתי החזרת שני עוברים מוקפאים ביום רביעי בתאריך 31/3, אמורה לעשות בדיקת דם להיריון ביופ רביעי הקרוב, בעוד יומיים לפי הנחיית הרופא. חשוב לציין שאני מקבלת תמיכת נרות (אנדומטרין - 3 פעמים ביום + אסטרופם גם 3 פעמים). זו כבר ההפרייה השנייה וההחזרה מס 4 במספר. בדרך כלל, אני מקבלת מחזור אחרי שבוע ויומיים- וחצי גג, ועד כה לא ״החזקתי״ עד בדיקת הדם, כי תמיד הייתי מקבלת מחזור לפני בדיקת הדם להיריון בהרבה. כך שכבר , יש כיוון טוב. אבל עם זאת אני תוהה האם ההורמונים התמכתיים שאני מקבלת הם אלה שמעכבים את המחזור? או באמת להתחיל להתרגש?
(קראתי בהרבה אתרים ופורומים, שהתמיכה לא אמורה לעכב מחזור אבל בחלקן בנות שטענו שכן לכן חשוב לי שתענו לי על הנקודה הזו)
יום טוב והמון תודה על התגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה ועיקוב המחזור לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2016יכולה להקדים את הבדיקה ל-12 לחודש,לא הייתי מבסס אבחנה רק עח סמך עיכוב במחזור שלעיתים עלול להיגרם עקב נטילת התכשירים ההורמונאליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה לחו"ל בשליש השלישי שבוע 31-32נוי11/04/2016
שלום,
בחודש שביעי ב"ה בהריון מאי וי אף.
רציתי לשאול אם יש איזהשהיא בעיה/סיכון לטוס..המשפחה מתכננת לטוס שבוע הבא ואני מתלבטת.
לא רוצה לקחת סיכון קל שבקלים.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיסה לחו"ל בשליש השלישי שבוע 31-32 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2016אין בעיה עם הטיסה,אם כי לא מקובל לטוס בחודש שמיני להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה אבל אני בחודש
נוי11/04/2016שביעי ..לא שמיני...
שבוע 31 הטיסה..
זה משנה?
האם בשביעי כן מקובל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התגובה המהירה אבל אני בחודש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2016לא רצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה מתרומת ביציתרונה11/04/2016
שלום, האם בחורה בת 42 שנקלטת להריון מתרומת ביצית צריכה לעבור גם בדיקת מי שפיר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה מתרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר11/04/2016בעיקרון, לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה - מעקב זקיקים ופרופיל הורמונליטלי11/04/2016
שלום,
בת 29, מנסה להכנס להריון. מחזור לא סדיר.
ביצעתי החודש מעקב זקיקים באולטראסאונד.
במעקב זקיקים ביום 13 (יום חמישי) נראה זקיק דומיננטי בגודל 16 ממ ורירית בגודל 6.5 ממ. היום יום ראשון, יום 16 למחזור הייתה לי תחושה שהביוץ כבר היה בסופש. ואכן באולטראסאונד, הזקיק נעלם ונצפתה רירית בעובי 9.2 ממ. בנוסף ביצעתי היום בדיקות של פרופיל הורמונלי:
אסטרדיול 364
פרוגסטרון 1.5
Lh 11.5
Fsh 6.7
פרולקטין 460
האם הפרופיל ההורמונלי המתואר מתאים למצב של יום/יומיים לאחר ביוץ? אציין כי מדדתי בימים האחרונים חום שחר והבוקר הייתה קפיצה בחום.
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה - מעקב זקיקים ופרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/2016טרם בייצת במועד ביצוע בדיקות הדם,נדרש המשך מעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יכולה להיות הסיבה?
טלי11/04/2016תודה על התשובה.
מה יכולה להיות הסיבה שהזקיק נעלם ולא היה ביוץ? הרירית נראית שכן התעבתה.
האם הגיוני שבבוקר בעת ביצוע הבדיקה טרם בייצתי ובערב כשביצעתי את האולטראסאונד הביצית כבר חרגה ועל כן לא נראה הזקיק הדומיננטי?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרו לי, מה יכולה להיות הסיבה
טלי12/04/2016איך יכול להיות שהיה זקיק דומיננטי והוא נעלם? האם יכול להיות שבגלל שהבדיקת דם הייתה בבוקר והאולטראסאונד בערב אז הביוץ היה בין לבין?
מודה לכם מאוד מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה יכולה להיות הסיבה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2016אכן מוזר,יתכן ושגו בזיהוי של הזקיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)