מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופה מאוד לגבי השתרשות!!שירה03/04/2016
שלום,
בבדיקת דם היום, 4 ימים לאחר האיחור בווסת (שבועיים וחצי אחרי הביוץ)
בטא-12
פרוגסטרון 6.4
E2- 265
הריון טבעי וספונטני לגמרה
אני מבינה שאלו ערכים לא טובים ולא מבשרים טובות, האם יש דרך "להציל" את ההריון ע"י לקיחת נרות אנדומטרין החל מהיום?
כמובן לעשות בדיקת דם בעוד יומיים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה מאוד לגבי השתרשות!! - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2016אין דרך ״להציל״ הריון שהחל להתפתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיחת אנדוטרין
שיר03/04/2016לא תעזור במקרה הנ"ל?
האם ייתכן ויתפתח בכל זאת הריון תקין לאור הנתונים הנ"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיחת אנדוטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2016תמיכה לא עוזרת להריון לא תקין.
נדיר, יש אפשרות שיתפתח ולכן יש לחזור על בטא, אך הסיכויים קלושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ייתכן הריון תאומים זהים לאחר החזרת עובר אחד?אני03/04/2016
עד איזה שלב הביצית יכולה להתחלק לעובר נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ייתכן הריון תאומים זהים לאחר החזרת עובר אחד? - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2016יתכן, אך זה נדיר.
זה יכול לקרות אחרי החזרה ביומיים הראשונים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ייתכן הריון תאומים זהים לאחר החזרת עובר אחד? - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2016יתכן, אך זה נדיר.
זה יכול לקרות אחרי החזרה ביומיים הראשונים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שניה, אך אחרי שלושה ימים...שוש03/04/2016
שלום פרופסור יקר,
עד שהרופא יחזור אלי בבקשה תאמר לי האם תקין?
בטא ראשונה אחרי 11 ימים מההחזרה (שהייתה ב-21.3) יצאה 78
בטא שניה אחרי 14 ימים מההחזרה 277. תקין?
זוהי תרומת ביצית, באיזה שבוע אני?
תודה רבה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא שניה, אך אחרי שלושה ימים... - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2016נראה תקין ועד בשבוע 4+
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מעקב זקיקים ,,,,שאלה,,,,נטע03/04/2016
הי זקיק מוביל 20, עובי רירית 10 בדיקת דם הlh 3,80, זה הגיוני? התוצאות בדיקת דם לא מתקדמות והזקיק גדל ,, עד איזה גודל הזקיק יכול להגיע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמרו לי היום להזריק פיורגון מחר
נטע03/04/2016אוביטרל ולהגיע להזרעה ברביעי ,זה הגיוני?!? בלי בדיקה לפני ;(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות מעקב זקיקים ,,,,שאלה,,,, - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2016בדיקת דם שאת מריכה לבדוק זה אסטרוגן ופרוגסטרון ולא מה שכתבת.
בדרך כלל על זקיק כזה ,והורמונים טובים נותנים אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרו לי היום להזריק רגיל,
נטע03/04/2016היום פיורוגן, מחר להזריק אוביטרל ולהגיע ברביעי להזרעה, זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרו לי היום להזריק רגיל, - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2016בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובתך אני צריכה להזריק
נטע03/04/2016אוטוטו ואני לא שלמה עם ההוראות שקיבלתי
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אודה לתשובתך אני צריכה להזריק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2016ההליך תקין ,התגובה תקינה וההוראות שקיבלת מצויינות ,המשיכי לפעול לפי הוראות הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול ארוך מחזור לא מגיע
שחר03/04/2016שלום,
IVF ראשון, הותחל פרוטוקול ארוך, הזרקת דקה פפטיל החל מהיום ה21. המחזור לא מראה סימני הגעה.
מה עושים?
יפסיקו לי את הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרוטוקול ארוך מחזור לא מגיע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2016לא יפסיקו ,המצב הנו בהשפעת הדקפפטיל,יתכן ויהיה צורך לבצע בדיקת דם הורמונלית ואולטרסאונד על מנת לבחון את התגובה ולפעול בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להתחיל מחזור IVF חדש עם ציסטה חדשה?גלית03/04/2016
שלום
בת 42, עברתי 4 טיפולי IVF, לצערי ללא הצלחה.
לפני טיפול חדש ב-US התגלתה ציסטה חדשה (ממצא היפואקוגני מעט עכור 26*28ממ)
האם ניתן להתחיל מחזור טיפול חדש כאשר ציסטה נמצאת?
האם המצאות הציסטה אמורה להשפיע על פרוטוקול - פחות גירוי?
האם זה עלול להחמיר את מצב השחלה?
תודה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם להתחיל מחזור IVF חדש עם ציסטה חדשה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/04/2016אם הממצא חדש ,הייתי ממליץ לתת גלולה למניעת היריון לפרק זמן קצר כדי לדכא את הציסטה ואז להתחיל טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת טיפולי הפרייה פעם ראשונהלירון03/04/2016
פרופ' שלום
מתחילה טיפולי הפרייה החודש יש לי 2 שאלות:
שאלה 1:
כמעט בת 40, לאחר 2 הזרעות כושלות והריון כימי אחד לפני חודשיים.
בעבר 4 (לפני 4 שנים) הריונות ללא טיפולים עקב קרישה שהתגלה ולאחר מכן הריון נוסף עם קלקסן 40 היה בסדר.
האם זה שהיה הריון כימי לא בהפרייה וזה שהצלחתי גם להרות מס' פעמים ללא טיפולים יש סיכויי טוב להיקלט בהפרייה?
שאלה 2:
החודש ביוץ לא תקין וזאת לאחר שקיבלתי ווסת לאחר סיום הטיפול בפיוריגון הגוף השתבש האם כאשר יש שיבוש בביוץ זה יפגע בטיפול ההפרייה ובכמות הביציות שישאבו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התחלת טיפולי הפרייה פעם ראשונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/04/2016הסיכוי גזור כמובן מעברך,אולם בעיקר מגילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי יש עוד שאלה
לירון03/04/2016פרופ' אשכנזי שלום
תודה על תשובתך אודה לך עם תענה לי גם על השאלה השנייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ' אשכנזי
לירון03/04/2016פרופ' אשכנזי
לפי תשובתך הצלחת הפרייה תלוייה בעבר שלי אך בעיקב בגיל
אני כמעט בת 40 האם בגילי עדיין אפשר להיקלט בהפרייה עד לפני חודשיים היה לי הריון שלא התפתח לא בהפרייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2016בהחלט קיים סיכוי טוב להיקלט בגיל 40
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הריון נוסף לאחר לידה והריון מivfליטל03/04/2016
שלום רב, לפני 3 חודשים ילדתי לאחר טיפולי ivf. רציתי לדעת אם אני מעוניינת שוב להיכנס להריון האם אני יכולה שוב להתחיל טיפולים או שצריך להמתין תקופה מסוימת? יש לציין שיש לי רק ילדה אחת. אשמח לקבל תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי הריון נוסף לאחר לידה והריון מivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/04/2016יכולה להתחיל טיפול לאלתר,כמובן לאחר ביצוע הבדיקות הנדרשות לפני התחלת טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעט דימום שבוע אחרי החזרה מה הסיבהיולי02/04/2016
שלום לרופאים, היה לי מעט דימום שנפסק 5 ימים לאחר ההחזרה, האם זה יכול להיות מהאנדומיטרין? או התחלה של מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעט דימום שבוע אחרי החזרה מה הסיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2016דימום יכול לרמז על כך שההריון לא נקלט, .אך דימום שפסק יכול להיות גם עקב הריון לכן צריך לחכות בסבלנות לבדיקת הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה בקשר לדימום
יולי03/04/2016האם יכול להיות שהמעט דימום שהיה לי ונפסק זה הפלה של העוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה בקשר לדימום - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2016לא.
הדימום נובע או מאי קליטה או שיכול להיות שכן נקלט ולפעמים יש דימומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות בדיקת מורפולוגיה לגבראני01/04/2016
רציתי הסבר מזה מורפולוגיה
בעלי בבדיקות זרע שעשה יצא לו 80% ומעלה
האם זה תקין? ועוד שאלה אנחנו התחלנו הזרעות על
בסיס זריקות בבדיקות זרע שבעלי הזה כל הזמן
יש תוצאות שונות למעט 2 בדיקות הראשונות שעשה
שיצא לו 15% במקום ו15% איטים בבדיקה השלישית היה 10% מהיר 15% בינונים 15% איטים והבדיקה האחרונה
יצא 30% מהיר 15% בינונים 15% איטים
יש לו וריקוצלה קלה לטענת האורולוג השאלה איך
זה שהבדיקות זרע השתנו והאם ניתן לטפל בזה
בעזרת משהו אחר ולא ניתוח? יש לציין שאנחנו עוד מעט 3
שנים נשואים ורק ב8 חודשים האחרונים התחלנו טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תוצאות בדיקת מורפולוגיה לגבר - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2016את צריכה לשלוח את בדיקת הזרע ולא לפרט מה שכתב כי זה לא מובן.
לוריקוצלה אין שום משמעות.
זרע משתנה מבדיקה לבדיקה ויכול להיות טוב ולפעמים לא טוב.
תשלחי בדיקה ונגיד לך אם הכל תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת הבדיקה זרע הראשונה
אני01/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו עם הקובץ
אני01/04/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת הבדיקה השניה
אני01/04/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזאת השלישית שאיתה עשינו את ההזרעה
אני01/04/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
וזאת השלישית שאיתה עשינו את ההזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2016לדאבוני מאוד קשה לפענח את הבדיקות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה רשמתי את הכל.. סליחה
אני01/04/2016
בדיקה מס 1:
התנזלות- תקין
צמיגות-תקין
צבע- צהבהב
Ph- 8.0
נפח- 3.5 cc
ריכוז תאי הזרע- 10 מליון
ריכוז תאי זרע בזרימה 35 מיליון
אחוז תנועה כללית 30%- 10% בינוני 10%איטי 10%במקום
אחוז השרדות התנועה לאחר 4 שעות-20%- 10% איטי 10% במקום.
חיות-70%
צורות תקינות- 8%
צורות פתלוגיות- 92%
60%- ראש
12%- צוואר
18%- זנב
לאוקטיצים- 3_1 ×106
אריטרוציטים- 3_1 × 106
בדיקה שניה-
התנזלות וצמיגות- תקין
צבע- לבן
Ph- 8.1
נפח- 1.5 cc
ריכוז תאי הזרע- 100 מיליון
ריכוז תאי הזרע בזרימה- 150 מיליון
אחוז תנועה כללית 60%- 40% מהירה 10%בינוני 10% איטי
אחוז השרדות הזרע לאחר 4 שעות- 50%- 30% טובה 20% בינוני.
צורות תקינות -14%
צורות פתלוגיות- 86%
ראש- 40%
צוואר- 16%
זנב- 30%
לאוקוציטים- 1_0 ×106
אריטרוציטים- 1_0 ×106
בדיקה שלישית עם ההזרעה האחרונה שעשינו לפניי שבוע וחצי-
צמיגות- תקינה
נפח- 1.0 cc
ריכוז תאי הזרע- 8 מיליון
ריכוז תאי הזרע בזרימה- 8 מיליון
ריכוז תנועה כללית 50%- 10% מהיר 30% בינוני
10% איטי+ במקום
לאוקוציטים- 3_2 × 106
לאחר ההשבחה-
נפח- 0.5 cc
ריכוז תאי הזרע - 7 מיליון
אחוז תנועה כללית- 50%
לאוקוציטים- +* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה רשמתי את הכל.. סליחה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2016הזרע הסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך זה שאנחנו לא מצליחים
אני02/04/2016לא טיבעי ולא עם הזרעות להכנס להריון?
אין בכלל בעיה? הרופא נשים שלי אמר לי שהזרע מתחת לבנוני אז איך זה יתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך זה שאנחנו לא מצליחים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2016דעתי שונה מהרופא שלך ולכן צריך לראות את כל התיק הרפואי שלך.
זרע של בן זוגך צריך לתת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיק הרפואי אותו הדבר כמו
אני02/04/2016שרשמתי לך לגביי בעלי
אני עברתי בדיקות הורמונליות הכל יצא תקין בדיקה של צילום רחם יצא תקין הכל בסדר ואולטרסאונד שד שיצא תקין.. אצלי הכל בסדר למעט ווסת סדירה אני מקבלת בכל חודש בתאריכים שונים...
כשאנחנו עושים הזרעה מתי טוב לשכב? כי בעלי ברגע שהוא מוציא זרע בפעם השניה יוצא לו ממש קצת לא הרבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיק הרפואי אותו הדבר כמו - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2016אז לפי התיאור שלך הבעיה בביוץ .
הדרך הטובה ביותר לטיפולי ביוץ זה זריקות הורמונליות והזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחודש הזה עשינו הזרעה עם זריקות
אני02/04/2016השאלה היא מה הסיכויים שזה יצליח?
ואם אפשר לענות לשאלה השניה שרשמתי לגביי
אחריי ההזרעה מתי מומלץ לשכב ולהגדיל את הסכויים
כי כשבעלי נותן זרע להשבחה בפעם השניה באותו יום יוצא לו ממש קצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החודש הזה עשינו הזרעה עם זריקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2016באופן כללי ניתן לומר ששיעור ההריונות בטיפול משולב בזריקות להשראת ביוץ בשילוב עם הזרעות תוך רחמיות הינו בין 18-20%.
באשר לשאלתך למרות שקיום היחסים לא מוסיף,הרי שניתן לקיים יחסים או ביום ההזרעה או למחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אתה אומר
אני02/04/2016שזה לא משנה לטוב או לרע אם נשכב ביום של ההזרעה ולמחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אתה אומר - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2016לא נשנה.
באופן כללי, לפי נתוני הזרע, גם ההזרעה מיותרת אך אפשרית.
מה שחשוב זה לגרום לביוץ טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אני לא מבינה משהו
אני02/04/2016הרופא אמר לנו שלפי הנתונים הזרע חלש ואנחנו כבר שנתיים וחצי מנסים להכנס להריון ללא הצלחה
אתה אומר לי עכשיו שהזרע תקין? וצריך פשוט לתפוס את הביוץ? היינו בטוחים שהבעיב בזרע זה מה שאמרו לנו עד עכשיו....
סליחה על זה שאני משגעת באמת....
אבל הריון טיבעי זה אפשרי? כי לנו אמרו שסיכויים קלושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז אני לא מבינה משהו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2016הכול אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם
אני02/04/2016על המענה עזרתם לי מאוד!!!
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 80 לאחר 11 יום מההחזרת עובר אחדשוש01/04/2016
האם מספיק גבוה? הרי 11 יום זה מוקדם לבדוק בטא...
כמובן שאעשה שוב לראות הכפלה ביום ראשון.
תודה על תשובתכם פרופסורים נכבדים, זה בהחלט ירגיע קצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא 80 לאחר 11 יום מההחזרת עובר אחד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2016התוצאה בטווח התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה ושבת נעימה לך
שוש01/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המון תודה ושבת נעימה לך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2016בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים לקראת הקפאת ביציותללא מימון31/03/2016
שלום
אני ביום בתשיעי לטיפול, כרגע מטופלת במנופור 225 וצטרוטייד.
במעקב זקיקים נצפו 18 זקיקים בגדלים בין 10 ל18 ממ.
האם ההפרשים לא גדולים מדי?
מתי לדעתכם יהיה נכון לבצע שאיבה?
לכמה ביציות מוקפאות אפשר לצפות ?
שאלה נוספת,
מעל איזה ערך של E2 מצביע על גירוי יתר?
מה המדדים הנוספים שמצביעים על גירוי יתר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב זקיקים לקראת הקפאת ביציות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2016התגובה שלך מצויינת,חזקה על הרופא שלך שעוקב אחר התגובה שלך כדי למנוע גירוי יתר,בכל מקרה גם אם הערכים ההורמונלים יטפסו לסף גבוה ,השראת הביוץ יכולה להעשות עם דקפפטיל המבטל כמעט לחלוטין את הסיכוי לגירוי יתר,יש לקוות שלפחות 2/3 מהביציות יתאימו להקפאה-בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ והריון האם יש סיכוי או שפיספסתי?לירון31/03/2016
פרופ' שלום
ביום ראשון עשיתי בדיקת דם שהראתה שאני כנראה בייצתי ב-24 שעות האחרונות או שני בתהליכי ביוץ כי החלה ירידה באסטרוגן והפרוגסטרון עלה ל-5 .
באולטרסאונד היה זקיק 20 מ"מ
במידה ובאתי במגע ביום ראשון עם הביוץ היה בשבת יש סיכוי להרון או שפיספסתי?
כי ביום א' היתה קצת ירידה באסטרוגן והיטה זקיק עדיין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ והריון האם יש סיכוי או שפיספסתי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2016בהחלט קיים סיכוי,הביצית שחורגת מהזקיק בשחלה עשויה להיות מפרית בטווח של 24-36 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצית שהוקפאה מתי אפשר להחזיר!ענת31/03/2016
מתי ניתן להחזיר את הביצית שהוקפאה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביצית שהוקפאה מתי אפשר להחזיר! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2016כבר בחודש העוקב לחודש ההקפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן לאחר הביוץ הביצית מחזיקה מעמדלירון31/03/2016
פרופ' שלום
כמה זמן לאחר הביוץ הביצית יכולה לחכות והפרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה זמן לאחר הביוץ הביצית מחזיקה מעמד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/201624-36 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזור אם הטיפול ivf נכשלענת31/03/2016
במידה ונכשל ההפריה מתי אמורים לקבל מחזור ? האם סופרים 14 יום משאיבה?
קבלת מחזור אם הטיפול ivf נכשל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/201612-14 יום לזריקת האוביטרל להשראת הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)