מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גירוד בכניסה לנרתיק, מצטערת מראש על השאלה,אך גם זה צריך לשאול...שוש22/03/2016
שלום רב, ומצטערת על השאלה...
אני יום לאחר החזרת עוברים. יש לי גירוד קל חיצוני בכניסה לנרתיק.
האם אוכל למרוח דרמקומבין, פעם פעמיים?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גירוד בכניסה לנרתיק, מצטערת מראש על השאלה,אך גם זה צריך לשאול... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2016יכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לתחושת שריפה ובערה בסרעפת.....ליאת22/03/2016
שלום רב,
יודעת שאמורה לפנות לפורום הריון, אבל לאחר שנים של שימוש בפורום הזה...לא משתמשת בפורום אחר... תודה לכם רופאים יקירם על פורום תומך ומסייע לנשים רבות..
ועכשיו לשאלה שבוע 22 והתחילו לי ממש תחושה של שריפה ובערה בסרעפת מתחת לחזה...למה זה קשור? האם תופעה שצריך להתייחס אליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בקשר לתחושת שריפה ובערה בסרעפת..... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2016תופעה שכיחה עקב מתיחה של העור באזור בעקבות התרחבות הרחם,אין כל מקום לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...ושיהיה לכם חג פורים שמח.
ליאת23/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות מונפור ודקפפטילדנה21/03/2016
האם העובדה שכאשר אני מזריקה זריקות אלא, יוצא לי קצת דם.
האם זה אומר שהחומר לא "נכנס" במקום הנכון.
או שאין לי מה לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זריקות מונפור ודקפפטיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2016אין כל סיבה לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור משמעותי בביוץ וזקיק שגודל לאטלירון21/03/2016
פרופ' שלום
יש לי 2 שאלות אודה לך עם תענה לי?
יום ה-24 לווסת ועדיין לא היה ביוץ בדר"כ ביוץ ווסת בזמן ,אין שחלות פוליצטיות
E2- 438
פרוגסטרון קטן מ-0.8
LH- 11
זקיק 12 מ"מ
רירית 5.4 מ"מ
שאלה 1:
מה הסיבה לאיחור? זה פעם ראשונה בחיים שיש איחור כזה?
אני לפני IVF וחודש שעבר הזרקתי פיוריגון אך קיבלתי ווסת מאז יכול להיות שבגלל שהזרקתי 3 מחזורים הורמונים בהזרעות?
שאלה 2:
האם ניתן להיכנס להריון עם ביוץ מאוחר וזקיק שגודל לאט או שמדובר כנראה בזקיק פגום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור משמעותי בביוץ וזקיק שגודל לאט - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/03/2016בהחלט יתכן שיבוש במחזור לאחר הליך טיפולי,ניתן להרות גם לאחר ביוץ מעוכב שכזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי לגבי זקיק
לירון23/03/2016פרופ' שלום
כפי שאמרתי יש עיכוב משמעותי בביוץ והזקיק גודל לאט הבנתי מימך שגם ניתן להרות בביוץ מאוחר.
האם כאשר זקיק גודל בצורה איטית מדובר בזקיק פגום שיכול להביא להריון כימי ולא תקין?
לפני חודשיים היה לי פשוט הריון כימי עם פיוריגון 50 בהזרעה וגם הזקיק גדל בצורה איטית ופתאם ממש גדול והיה הריון כימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי לגבי זקיק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2016לא בהכרח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת בזמן הנקה ופרופיל הורמונליאני123421/03/2016
שלום.
בת 30 אחרי הריון ivf. אתמול, בדיוק 12 שבועות לאחר לידה קיבלתי וסת לראשונה בזמן הנקה מלאה.
יש לי מספר שאלות
1. האם זה שיש לי מחזור בהנקה אומר שמשהו לא בסדר או שעומד להגמר החלב? כי הבנתי שבהנקה נדיר שמקבלים מחזור.
2. מתכננת להניק עד גיל חצי שנה לפחות אם זה תלוי בי ולאחר סיום ההנקה לאט לאט לחזור לטיפולים לילד נוסף. האם יש טעם לבצע פרופיל הורמונלי בתקופת ההנקה או שעדיף רק לאחר סיום?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
וסת בזמן הנקה ופרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/03/2016לא הייתי ממליץ לבצע פרופיל הורמונאלי תוך כדי הנקה,להופעת דמם או מחזור אין משמעות לגבי טיפול אפשרי כל עוד את מניקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא לאחר הפלה והחזרת עוברין מוקפאיםהילה21/03/2016
שלום,
לפני כחודשיים היתה לי הפלה (ציטוטק) לאחר שהעובר לא התפתח בשבוע 7 (הריון IVF).
ההפלה עברה בצורה תקינה ונאמר לי שהרירית דקה ואין שאריות. כעת אני לפני פרוטוקול של החזרת עוברים מוקפאים והבטא עדיין לא מתאפסת. לפני כשבועיים היתה 24, ירדה ל- 13 ונשארה על הערך הזה. מה יכול לגרום לזה? עד שהבטא לא מתאפסת אני לא יכולה להתחיל פרוטוקול חדש
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא לאחר הפלה והחזרת עוברין מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר21/03/2016כל עוד יש תאי הריון הבטא לא יתאפס.
חייבים לדאוג בסבלנות שהבטא תרד ואם לא אזי אפשר לטפל בבעיה.
תחזרי על הבדיקה ביום ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב, בהריון סובלת ממום מולד בלבסיגל21/03/2016
ברצוני לדעת מתי הכי מוקדם אוכל לדעת האם המום עבר הגנטי עבר?
האם סקירת מערכות מוקדמת עם תלת מימד תוכל לתת לי תשובות מוקדמות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חשוב, בהריון סובלת ממום מולד בלב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/03/2016ראוי לדון בשאלה זו עם היועץ הגנטי והרופא המטפל,המודעים לסוג המום ואפשרויות איתורו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם המינון של גונל אף גבוה? ivfיובל20/03/2016
שלום , אני אשמח להתייעץ מכיון שמתחילה בחודש הבא ivf לראשונה ,לאחר 3 נסיונות של הזרעות ללא הצלחה.יש לי אנדומטריוזיס ואני חוששת מגירוי שחלתי מכיון שהפרוטוקול שהרופא פריון שלי נתן לי הוא 250 מ"ג גונל אף כל יום. עד כה הזרקתי כמות של 50 מ"ג וכמה ימים 75 מ"ג. זה נשמע לי המון! ועוד על הפעם הראשונה.... האם משהי עברה טיפל ראשון עם כמות שכזו? האם אין המון תופעות לוואי דרסטיות ככה כשאין מינון מדורג? והאם יש מקום\פורום שיש את כל האינפורמציה על הרלוונטית על ivf???
תודה רבה!! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יובל
ורד21/03/2016גם אני סובלת מאנדומטריוזיס והגבתי בגירוי יתר למינון של 50גונל F . אך כנראה כל פעעם הגוף מגיב אחרת. בפעם האחרונה בפרוטוקול הזרקתי גונל 300 ולא קרה גרוי יתר. יש לעקוב אחר ההרגשה שלך, תופעות הלוואי וכמובן בדיקות הדם. מקווה שהצלחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יובל22/03/2016הבנתיתודה רבה -עזרת בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם המינון של גונל אף גבוה? ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/03/2016חזקה על הרופא שלך שבחירת המינון הנה פונקציה של גילך,הרזרבה השחלתית שלך ,והרקע הרפואי שלך,כך שסביר להניח שהמינון הטיפולי הנו בטווח הרצוי והנדרש על מנת ליצור תגובה נאותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יובל22/03/2016הבנתי תודה רבה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב בבקשה בבקשה שאלה דחופההה. ............גילי20/03/2016
שלום רב, הריון ivf שבוע 5 בערך לפני בדיקת דופק הייתה לי עכשיו הפרשה חומה, מה זה אומר??? אשמח להבהרה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חשוב בבקשה בבקשה שאלה דחופההה. ............ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/03/2016יש לבדוק אם להכתמה הזו תהיה משמעות קלינית לגבי ההיריון,בצעי ביקורת ביטה ואולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית צמיגית בטיפולי פוריות שנתייםטליה20/03/2016
אני עוברת טיפולי פוריות למעלה משנתיים עכשיו עברתי לרופא חדש והוא בדק את הרירית שלי אחרי השאיבה ואמר שהרירית שלי צמיגית ובגלל זה אני לא נכנסת להריון מה זה אומר רירית צמיגית? ואיך מטפלים בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית צמיגית בטיפולי פוריות שנתיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/03/2016לאחר הביוץ הרירית צריכה להיות צמיגית,לכן לא ברור למה התכוון הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לאישה בגיל 38 כדאי לנסות להרות בפעם הראשונה באופן טבעי או עם IVF?בלה גורפינקל20/03/2016
שלום!יש לי בת דודה שהיום היא בת 38. לפני כשנתיים היא החליטה להביא ילד לעולם, אך אז התברר שיש בעיית פוריות אצל בעלה. הבעיה טופלה וזה כרב מספר חודשים שהמצב הבריאותי תקין, אך היא לא נכנסת להריון. הרופאה שלה המליצה לה על IVF, בגלל הגיל שלה.
בת דודה שלי גרה במוסקבה, והיא לא יודעת האם לסמוך על ההמלצה הזאת.
האם אכן גיל 38 להריון ראשון הוא בעייתי, או שכדאי לחקות עוד כשנה ולנסות להיכנס להריון באופן טבעי?
בתודה מראש
בלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לאישה בגיל 38 כדאי לנסות להרות בפעם הראשונה באופן טבעי או עם IVF? - תגובה
פרופ` דוד בידר21/03/2016הרופאה המליצה נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא פרופיל הורמונלי בהזרעהסיגל20/03/2016
שלום רב, עברתי הזרעה לאחר זריקות פיוריגון, בבדיקת הדם האחרונה לפני ההזרעה התקבלו הערכים הבאים:
אסטרדיול - 1620
פרוגסטרון <2
LH - 1.5
באותו היום היו לי שני זקיקים, אחד בגודל 21 והשני 19.
הוראת הרופא הייתה להזריק אוביטרל וביצעתי את ההזרעה כ-36 שעות לאחר מכן.
שאלה: האם תזמון ההזרעה מתאים לפרופיל ההורמונלי שנצפה? ערך ה-LH נראה נמוך מאוד, האם זה תקין, והאם יש טעם לבצע הזרעה במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא פרופיל הורמונלי בהזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/03/2016מה שעשית זה בדיוק נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה!
סיגל22/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על התשובה! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2016בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא השתרשות מתי ומה מרגישיםאני20/03/2016
היי
אני שישה ימים לאחר הזרעה. רציתי לדעת מתי השתרשות העובר מתחילה וכמה זמן ההשתרשות?
האם מרגישים משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
אני21/03/2016אני בדיוק שבוע אחרי ההזרעה
מתי ההשתרשות? מה מרגישים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה בנושא השתרשות מתי ומה מרגישים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/03/2016ההשתרשות מתרחשת כ-6-7 ימים לאחר ההזרעה,לא מרגישים שום תחושה ספיציפית בעת ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני21/03/2016ב12 לחודש הזרקתי אוביטרל ויומיים לאחר מכן ביצעתי הזרעה. מתי אוכל לעשות בדיקה ביתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/201612-13 יום מההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום של ההזרעה גם נספר?
אני23/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היום של ההזרעה גם נספר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2016לא נספר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא לאחר הפריה חוץ גופיתאור20/03/2016
שלום ,
אני לאחר טיפול ivf בו הוחזרו לי 3 עוברים (1 באיכות טובה ו 2 לא כל כך) .
לאחר 12 יום ביום חמישי ערכי הבטא היו 418
בבדיקה חוזרת ביום ראשון ערכי הבטא היו 1839 .
האם ניתן להסיק משהו מערכי הבטא ועלייתם לגבי כמות העוברים שנקלטו ?
מתי ניתן לעשות us ולבדוק בפועל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא לאחר הפריה חוץ גופית - תגובה
פרופ` דוד בידר21/03/2016יתכן שניים אך לא תמיד זה כך.
יש לעשות אולטרה סאונד 10 ימים אחרי הבדיקה השניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב חזקים בתחילת הריון- אשמח למענהמיטל20/03/2016
היי
אני בשבוע 14 ואני סובלת מכאבי גב מאוד חזקים. לפני ההריון לא היו לי כאבים.
רציתי לדעת האם כדאי לגשת לאורטופד? האם ישנו טיפול לכאבי גב בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב חזקים בתחילת הריון- אשמח למענה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/03/2016כן
צריך להיבדק ותמיד יש טיפול במצבים אלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)