מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקיק שלא גודל לאחר הזרעהלירון24/03/2016
פרופ' בידר שלום
ברצוני לקבל את חוות דעתך
עברתי 3 הזרעות שאחד מהם הניב הריון כימי.הפרוטוקול היה פיוריגון 50.
הרופא החליט ללכת ל-IVF .כל הבדיקות ההורמונליות תקינות
החודש אני ללא הורמונים והחלטתי לנסות להרות לבד ועם לא יצליח אמורה חודש הבא להתחיל טיפולי הפרייה.
העניין הוא שאני ביום ה-27 לווסת ואין עדיין ביוץ וזה פעם ראשונה שזה קרה לי בחיים תמיד הווסת בזמן.
במעקב זקיקים שעשיתי היום ללא הורמונים:
2 זקיקים:13 מ"מ,12 מ"מ
רירית 6.6 תלת שכבתית ויפה
הזקיק לא גודל גם לפני 4 ימים היה 12 אך הרירית יחסית בסדר בהזרעות היא הייתה 6 בביוץ
מדוע איחור כזה ולמה הזקיק גודל כל כך לאט? האם יכול להיות שמדובר בזקיק פגום?
האם האיחור נובע עקב זה שהייתי עם הורמונים ולוקח לגוף זמן לחזור לעצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ בידר המשך תוצאת בדיקות דם
לירון24/03/2016פרופ בידר
בדיקות דם שעשיתי היום
E2 885
פרוגסטרון 0.9
Lh 34
איך יכול להיות lh 34 עם זקיק 13 מ״מ זה לא גבוה ונראה כמו ביוץ מתקרב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר המשך תוצאת בדיקות דם - תגובה
פרופ` דוד בידר24/03/2016יש לך תהליך ביוץ החודש שהוא לא תקין ויהיה ביוץ על זקיק קטן.
הטיפולים בהפריה יתגברו על כל המכשולים האלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר ביוץת עם זקיק קטן
לירון24/03/2016פרופ' בידר שלום
תודה על תגובתך יש לי 2 שאלות
שאלה 1:
עם זקיק כל כך קטן אין שום טעם לנסות להרות ?(זקיק 13 מ"מ לא בשל בכלל)
שאלה 2:
מה הסיבה שקורה דבר כזה ? האם זה קשור לטיפול שהיה עם הורמונים בהזרעות והגוף השתבש?
עם פיוריגון 50 גם זה קרה וכל הביוץ והבדיקות השתבשו לי
וגם החודש ללא הורמונים יש שיבוש
אני מוטרדת האם יכול להיות שהביציות לא תקינות יותר?אני בת 39.5
פרופיל הורמונלי תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר ביוץת עם זקיק קטן - תגובה
פרופ` דוד בידר25/03/2016צריך טיפול חדש וזה לא משנה שלקחת פיוריגון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר לגבי ביציות
לירון25/03/2016פרופ' בידר תודה על התייחסותך
כלומר למעשה הליך הביוץ שהשבש מאז ההזרעות הכושלות יכול להיות מטיפול לא מתאים של פיוריגון ולא בהכרח כתוצאה מביציות לא תקינות?
לפני ההזרעות ביוץ היה תקין ובזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר לגבי ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר26/03/2016כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF שאלה על פרוטוקול ארוך ומונופורשחר23/03/2016
שלום,
בתחילת פרוטוקול ארוך, עם דקפפטיל.
באיזה יום של המחזור מתחילים את המונופור? האם אפשר ביום הרביעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IVF שאלה על פרוטוקול ארוך ומונופור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/03/2016אפשר בתננאי שהושג דיכוי שחלתי הולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לבצע הזרעה באותו החודש שמבצעים בו צילום רחם?סיגל23/03/2016
שלום רב,
כנראה שאצטרך לעבור צילום רחם. הבנתי שאת הצילום עושים יומיים-שלושה אחרי הווסת, לפני הביוץ. האם באותו החודש אפשר לעשות הזרעה?
כמו כן, מה עושים עם ההורמונים? אני מטופלת בפיוריגון שמתחילים להזריק ביום החמישי למחזור, האם ניתן להתחיל להזריק פיוריגון, לעשות את הצילום ובהמשך החודש לעבור הזרעה, או שזה לא מומלץ בגלל הקרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם אפשר לבצע הזרעה באותו החודש שמבצעים בו צילום רחם? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/03/2016אם הצילום נעשה במרחק סביר ממועד הביוץ לא צפויה כל בעיה לבצע טיפול,צילום,והזרעה באותו החודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
סיגל24/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין לאחר החזרת עובריםאנונימוס23/03/2016
לפני כשבוע קיבלתי אישור שב"ה נקלטתי להיריון לאחר ניסיון IVF שלישי.
הבטא הראשונית הייתה 260 ולאחר שבוע קפצה ל-6900.
שאלתי הראשונה: האם אפשר לדעת כמה עוברים יש לפי ערך הבטא (הוחזרו 3 עוברים)?
שאלתי השנייה: מתי אפשר לחזור לקיים יחסי מין? האם, במידה ויש יותר מעובר אחד הסיכון בזמן קיום יחסי מין הוא גדול יותר לדימום ו/או להפלה חס וחלילה?
תודה על היחס וחג פורים שמח :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסי מין לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר23/03/2016בדרך כלל זה עובר אחד.
אין קשר אם זה תאומים או אחד לעניין יחסי המין.
אין בעיה לקיים יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא רזרבה שחלתית נמוכה ובדיקת fshאני23/03/2016
היי
מנסה להבין מה אומר המושג fsh גבוה? רזרבה שחלתית ירודה
כמה שאלות שלא ברורות לי. בעצם זה לא מעיד על איכות אלא רק כמות, אבל בחודש מספיק שאישה תבייץ ומספיק ביצית אחת להריון.
אז מה זה אומר בעצם?
בתור אחת עם fsh גבוה , עברתי הזרעה ראשונה על מחזור טבעי ורוצה להבין מה בעצם המשמעות של fsh גבוה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא רזרבה שחלתית נמוכה ובדיקת fsh - תגובה
פרופ` דוד בידר23/03/2016קודם כל הגיל גם מאוד חשוב.
FSH גבוה הוא מבט ראי של השחלה.
כאשר השחלה פועלת בסדר אז ההורמונים של השחלה גורמים לכך שהורמון ה FSH ישאר בערכים מקובלים.
למשל, אם כורתים שחלות, הורמון ה FSH יעלה כי הוא לא ״ רואה״ פעילות שחלתית.
עם הגיל השחלה מפסיקה ליצר ביציות והורמוני השחלה נעלמים ולכן הורמון הFSH עולה, וכך הוא מראה לנו מה קורה עם השחלות.
מעל FSH קשה למצוא ביציות.
גם כאשר ה FSH גבוה מהנורמה זה מראה שיש ירידה בשחלות גם מבחינת כמות וגם מבחינת איכות הביציות.
וכאשר זה בא יחד עם גיל מעל 40, הסיכויים להרות אפסיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעל איזה fsh קשה למצוא ביציות?
אני23/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני23/03/2016אבל עדיין צריך רק ביצית אחת להיריון.
אני בת 39 עם fsh 15 עשיתי הזרעה ( תרומת זרע) על ביוץ טבעי לפי הוראת הרופאה
מחכה לבדיקת דם שבוע הבא.
אז בעצם עם הורמונים הסיכויים גבוהים יותר? .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2016בנסיבות המקרה יש לך סיכוי סביר להרות,המלצתי היא לפנות לטיפול הפריה חוץ גופית המגלם סיכוי טוב יותר להרות בהתחשב בנתונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה סיכויי סבירים יותר?
אני23/03/2016מכיוון שעדיין לא מעל גיל 40?
יש לציין שיש לי ילדה בת ארבע מהריון טבעי ותקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה סיכויי סבירים יותר? - תגובה
פרופ` דוד בידר23/03/2016היות ובהפריה נוצרים עוברים ואנחנו יודעים את איכות הביציות ואיכות העוברים.
מה שקורה בהזרעה אנחנו לא יודעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל לפני שאיבהדנה23/03/2016
אני נמצאת בפרוטקול ארוך. 15 זקיקים.
כאשר לוקחים אוביטרל לפני שאיבה בכמה ערכים בערך האוביטרל מוסיף ל e2 ?
אם זה משנה משקל גוף 77 גובה 1.62* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל לפני שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/03/2016האוביטרל לא קשור לתוספת של ה E2.
האוביטרל גורם לכך שהביצית תשתחרר לתוך הנוזל בזקיק.
אחרי זה הביצית יוצאת מהשחלות בין 36-40 שעות לאחר ההזרקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאן כך לגבי גירוי - תגובה
פרופ` דוד בידר23/03/2016את כרגע בגירוי יתר והרופא שלך לא מעונין להזריק אוביטרל כי זה יכול לגרום לתסמונת של גירוי יתר.
את צריכה טיפול בפרוטוקול אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה נוספת של e2 19500 - תגובה
פרופ` דוד בידר24/03/2016המטרה זה לנסות ל״ הציל״ את המחזור על ידי שמחכים לירידת האסטרוגן.
בכל מקרה זה לא נחשב לטיפול טוב במקרים כאלה.
בפעם הבאה יש לבחור פרוטוקול המתאים למצבים כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר היסטרוסקופיה אבחנתיתג23/03/2016
שלום,
אתמול עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית בבית חולים, הבדיקה נראה תקינה, אבל כבר עברו 24 שעות ועדיין יש לי כאבים(לא חזקים) דמוי מחזור, האם זה בסדר? אם כן, כמה זמן יכולים להיות כאבים?
אלולים להיות סיכונים בבדיקה הזו?
לא היה צריך לקחת אנטיביוטיקה אחרי הבדיקה ליתר בטחון נגד זיהומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2016תחושה של התכווצויות 2-3 ימים לאחר ההיסטרוסקופיה הנה תחושה מקובלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת מוקסיפן וקלקסן לפני שאיבהר.23/03/2016
שלום,
אנו נמצאים כשבוע לפני שאיבה ובעלי צריך ליטול מוקסיפן לצורך טיפול בדלקת חניכיים הוא גם סבל מחום. האם יש לטיפול במוקסיפן או לחום השפעה על איכות הזרע?
שאלה נוספת: הטיפול הוא בפרוטוקול ארוך והחל מיום נטילת הגונאל אני במקביל מזריקה קלקסן. האם יש לאפקט של דילול הדם השפעה על ההורמונים במובן של כמות הזקיקים שתהא פחות בשל השימוש בקלקסן?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נטילת מוקסיפן וקלקסן לפני שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2016לטיפול בקליקסן אין כל השפעה על התגובה ההורמונאלית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבריוסקופ - התיייעצות לקראת IVFזיוה23/03/2016
שלום רב
אנחנו נמצאים בתחילתם של טיפולי IVF ויש לנו התלבטות בין שתי יחידות.
אחד ההבדלים הוא שבאחת מהם יש אמבריוסקופ ובשנייה אין,
אך מצד שני היא פחות נוחה לנו (היחידה עם האמבריוסקופ) מסיבות אחרות - נגישות,זמינות וכד'...
בהנחה שמבחינה מקצועית רמת הרופאים הבכירים בשתי היחידות הינה דומה (גבוהה),
עד כמה משמעותי האמבריוסקופ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמבריוסקופ - התיייעצות לקראת IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2016זהו עוד כלי לזיהוי עוברים איכותיים יותר לצורך החזרה,ובכך להגדיל את פוטנציאל ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר אשכנזי וד"ר בידר היקרים מאד!!!!!!נוי23/03/2016
קודם כל רוצה לאחל לכם פורים שמח!!!!
ששמחת הפורים תלווה אתכם כל השנה..אתם פשוט עושים עבודת קודש!!!!!!
שאלתי היא-אני בשבוע 26 ב"ה ואתמול נפלתי באוטובוס..ממש השתטחתי אבל הבטן נשארה באויר והברכיים קיבלו מכה..לאחר מכן הרגשתי במשך היום תנועות אבל קצת יותר מועטות מכל יום..
יש תור לאוטרסאונד רק עוד שבועיים..האם יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לד"ר אשכנזי וד"ר בידר היקרים מאד!!!!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2016בד״כ לאחר חבלה בהיריון מכל סיבה נדרש מעקב בעיקר רישום מוניטור של פעילות הלב של העובר,ונוכחות התכווצויות של הרחם-יש לפנות למיון יולדות בבי״ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אשכנזי וד"ר בידר היקרים מאד!!!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר23/03/2016אין מקום לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון: אחרי החזרת עוברים מוקפאיםאנונימית22/03/2016
שלום רב ביצעתי החזרת עובר 1 מוקפא בתאריך 17/3/16 מתי ניתן לבצע בדיקת הריון ביתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון: אחרי החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2016ב-30-31 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתית החזרת עוברים מוקפאיםאנונימית22/03/2016
שלום ביצעתי החזרת עובר 1 מוקפא בתאריך 17/3/16.
מתי אפשר לבצע בדיקה ביתית??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה ביתית החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2016ב-30-31 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתית - אמינה ? מתי עושים ?מילקי22/03/2016
אני צריכה לקבל ווסת ב26 (מקבלת סדיר)
אם עשיתי בדיקת הריון ב22 לחודש ... הבדיקה אמינה ? (יצא שלילי) ..
כמה זמן לפני ניתן לבדוק ?
(אציין שללא תרופות פיריון בניסיון טבעי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הריון ביתית - אמינה ? מתי עושים ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2016הבדיקה אינה רכישה מספיק לאיתור היריון בשלב מוקדם למועד המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בקבלת מחזוראב22/03/2016
שלום
בחודש הקודם השתמשתי באסטרופם 3 או 4 ימים, 2 כדורים ליום לקראת החזרת מוקפאים- בסוף לא החזירו את העוברים המוקפאים בגלל רירית דקה. בטבעי יש לי רירית טובה יותר.
עכשיו המחזור מתעב ב- 10 ימים.
מתי אני אמורה לקבלת מחזור??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור בקבלת מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2016בד״כ הופעת המחזור צפויה תוך 2-3 ימים לאחר הפסקת התרופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות בהירות ורודות בתחילת הריוןאני22/03/2016
שלום
ביום ראשון שעבר,שבועיים לאחר החזרת עוברים בטא חיובית שהכפילה עצמה.מיום שבת האחרון יש לי כאבי בטן עמומים בבטן תחתונה, המזכירים כאבי מחזור, הכאב נסבל וזה בא והולך. אבל לפני שלושה נוספו לכך הפרשות ורודות/חום בהיר מעטות מאוד. האם יש סיבה לדאגה או שזה משהו שהוא נורמלי בשלב זה של ההריון? אציין כי אני מקבלת תמיכה של אסטרופם ואוטרוגסטן 200. האולטראסאונד הראשון יהיה רק ב31.3.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות בהירות בתחילת הריון.........
אני22/03/2016בנוסף, קציתי לשאול- אני לא מרגישה כלום, לא בחילות, לא הקאות. לפעמים טיפה סחרחורת. האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפרשות בהירות בתחילת הריון......... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2016מתקבל הרושם שכל הממצאים הינם בטווח התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)