מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כדורים של אסטרופן ונרות אנדומטריןאנונימית27/03/2016
בתאריך 17/3/16 בוצעה החזרה של עובר מוקפא.
אני לוקחת תמיכה פעמיים ביום כדורים של אסטרופן ונרות אנדומטרין 2 בוקר2 ערב
ב25/3 שאריות התמיכה התחילולצאת לי בצבע חום וזה מתמשך עד היום שהיום כבר בניגוב יש לי מעט דימום.
האם יכול להיות שזה התחלה של וסת? זהו אני יכולה כבר להספיד את הטיפול?
הגיוני שהוסת מגיעה שבוע אחרי ההחזרה. שזה בעצם בתאריך שאני אמורה לקבל.
למרות שאני לוקחת תמיכה.???
האם זה אבוד הטיפול??? אשמח למענה.
אני אמורה לעשות בדיקת דם ב31/3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריכה עזרה דחופה בבקשה!!!!!.......................... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2016לא הייתי מספיד את הטיפול ,יתכן ומדובר בהשפעת הנרות על צוואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידר המשך תוצאת בידקות דםלירון27/03/2016
פרופ' בידר שלום
כנראה הייתה טעות בבדיקה ביום חמישי
2 זקיקים מובילים הבוקר 19 מ"מ 20 מ"מ ללא הזרקת הורמונים
E2 564 כבר בירידה היה 885 יום חמישי
פרוגסטרון 5.2
LH 22.8
מתי הביוץ האם ב-24 שעות הקרובות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרופ' בידר המשך תוצאת בידקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2016אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר המשך תוצאת בידקות דם - תגובה
פרופ` דוד בידר29/03/2016הבדיקות מראות שהיה ביוץ בין שישי לשבת.
ירידת אסטרוגן ועלית פרוגסטרון מופיעה לאחר הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר מעקב זקיקים לט מובןלירון27/03/2016
פרופ' בידרנ שלום
ביום חמישי ביום -27 לווסת (איחור רציני בביוץ) מעב זקיקים 2 זקיקים 13 מ"מ ו-12 מ"מ.
LH-34 פרוגסטרון - 0.9 E2 -885
כתבת לי כי בעקבות עליית LH יש לי הליך ביוץ לא תקין .
אני לאחר 3 הזרעות כושלות (רק אחד הניב הריון כימי)
החודש אני ללא הורמונים וחודש הבא אמורה להתחיל IVF
הבוקר הלכתי לבדיקת אולטראסאונד ויש 2 זקיקים מובילים לדברי הבודקת ממש יפים 19 מ" ו-20 מ"מ .
איך יכול להיות ? אני ללא הורמונים ו-2 זקיקים מובילים ו-LH 34 לפני 3 ימים
כלומר לא היה ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופ' בידר מעקב זקיקים לט מובן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2016הביוץ צפוי להתרחש תוך 24-36 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' בידר מעקב זקיקים לט מובן - תגובה
פרופ` דוד בידר29/03/2016אילו זקיקים לאחר ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת גונאליעל27/03/2016
התחלתי טיפולי פוריות (הזרעה לאחר זריקות גונאל 150 מ"ג, אוביטרול, וכן טבלית פרוגסטון כל יום).
בשבוע האחרון אני מרגישה רגישות בשדיים עד כדי כאב כשאני נוגעת באזור, בנוסף בקיום יחסים אני מרגישה כאב בדופן הפנימי וכן בצד שמאל באזור המותן.
האם יש קשר להורמונים?
לפרוגסטון?
האם השפעת ההורמונים על הגוף היא בימים בו לוקחים את הזריקות, או שיכול להיות מצב שיש השפעה גם בשבועות שאחרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זריקת גונאל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2016בהחלט יתכן שהממצאים נובעים מהתגובה ההורמונלית השחלתית המשפיעה באופן מערכתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יישור שינויים, ניקוי שינויים וטיפולי פוריות עטורי הורמונים והריוןאיילה27/03/2016
שלום רב,
האם ניתן לבצע יישור שינויים, טיפולי שינויים, שיננית, הלבנת שיניים :
1. בזמן טיפולי פוריות עטורי הורמונים.
2. בזמן היריון הכולל תמיכה הורמונלית.
מדובר בהיריון יקר מאוד, ואולי ניתן לדחות לדוגמא טיפולי יישור שיניים.
תודה רבה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יישור שינויים, ניקוי שינויים וטיפולי פוריות עטורי הורמונים והריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2016ניתן לבצע טיפולי שיניים בזמן טיפול ולהשתמש באנטיביוטיקה מתאימה,וכמובן הרדמה,אולם לגבי טיפול ספיציפי יש לברר זאת עם רופא השיניים המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים-מחזור אחרון ב19 לחודשנטע27/03/2016
הי מזריקה פירוגון 75 שבוע, היום הגעתי למעקב זקיקים ולא נראו כלל זקיקים האם זה הגיוני? אני קצת מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב זקיקים-מחזור אחרון ב19 לחודש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2016כנראה שיהיה צורך להעלות את המינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף לפרו' אשכנזי דחיית שאיבת ביציותסקרנית26/03/2016
שלום דוקטור
האם ניתן לבטל שאיבה שאמורה להיות מחר בבוקר?
אציין שלקחתי אתמול בלילה מנה כפולה של אוביטרל.
אני רוצה לדחות את השאיבה ולעשות בבית חולים אחר.
האם זה אפשרי ומה הדרך? איזה תרופה אפשר לקחת כדי לעכב את הביוץ שאמור להגיע בבוקר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף לפרו' אשכנזי דחיית שאיבת ביציות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2016אין אפשרות של דחייה לאחר מצן האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ברחם שבוע 8 הריון תאומים זהיםיסמין26/03/2016
שבוע 8 תאומים זהים. לפני שבוע דימום דם טרי שנפסק אחרי שעה. החל מיום חמישי הפרשות חומות ורודות שנמשך עד היום. נראה היום באולטראסונד דם ברחם בגודל 19/6 מ "מ
האם מהווה סכנה להריון? יש טיפול למצב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום ברחם שבוע 8 הריון תאומים זהים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/03/2016יתכן ויש מקום לתת טיפול הורמונלי תומך בפרוגסטרון למשך תקופה קצרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי טיפול עבור הימצאות דם ברח
יסמין26/03/2016תודה עבור תשובתך. בבדיקת דם שבוצעה אתמול נאמר לי שרמת פרוגרסרון תקינה (נמסר לי שהרמה כ 60 ומשהו לא זוכרת את המספר המדוייק). ואני לוקחת טבליות אנדומטרין וגינלי 3 פעמים ביום מאז החזרת העובר שהתחלק ל 2 ונוצרו תאומים. האם זו תמיכה מספקת למצב של הימצאות דם ברחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לגבי טיפול עבור הימצאות דם ברח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2016בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתית ושאריות אוביטרל שאלהאני26/03/2016
בוקר טוב
לפני כשבועיים בדיוק הזקקתי אוביטרל. כמה זמן נשאר בגוף? לאחר כמה זמן ניתן לעשות בדיקת הריון ביתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה ביתית ושאריות אוביטרל שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/03/2016לאחר שבוע מהזרקת אוביטרל ניתן לבצע בדיקה ללא חשש שיהיו שרידי הורמונן מהזרקת האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממתי בעצם מחשבת ביוץ ? פרופ' אשכנזי היקרשוקו26/03/2016
שלום,
חודש שעבר היתה לי ווסת ב26 לפברואר.
החודש,
ב23 לחודש החל דימום, מעט בשתן ובניגוב. דימום שהראה ווסת אך בעצם לא היה ממש ממש ווסת.
ב25 לחודש הווסת היה כבר בעוצמתו הרגילה.
בבקשה, איך אני בעצם מתחילה לחשב ביוץ ?
מיום ה23 (למרות שזה היה דימום "שטחי" ) או מיום 25 שהדימום היה בעוצמתו ?
אשמח לדעת ... בניסיון להכנס להריון טיבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממתי בעצם מחשבת ביוץ ? פרופ' אשכנזי היקר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/03/2016הופעת מחזור במאפייניו הרגילים ב-25 לחודש אמורה להיות הסמן ליום הראשון של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש הבנתי... אשמח לחידוד
שוקו26/03/2016בעצם לפי מה שאתנץה אומר מהכתם הראשון זה נחשב מחזור ?
אז מה 23 אני מחשבת את הביוץ ?
או רק שהגיע המחזור עצמו בעצמתו הרגילה ? ב25 לחודש ?
תודה רבה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ממש הבנתי... אשמח לחידוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/03/2016מה-25 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות...נטלי25/03/2016
שלום רב,
אחרי כמה זמן אפשר לעשות בדיקה ביתית אחרי החזרת עוברים? ביום ראשון היתה החזרה...תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות... - תגובה
פרופ` דוד בידר25/03/201612 יום לאחר ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר התחלת טיפולי IVFלירון25/03/2016
פרופ' בידר שלום
החודש כמו שענית לי יש לי הליך ביוץ לא תקין עם זקיק קטן וכפי שאמרת בהפרייה ניתן להתגבר על כל המיכשולים האלה.
כל הבלגאן הזה עשה לי כנראה הפיוריגון 50 בהזרעה שכל תהליך הביוץ השתבש לגמרה בזמן ההזרקות והיו תהליכי ביוץ לא טובים חוץ מחודש אחד שהניב הריון כימי וזאת לאחר שהיה עלייה וירידה ושוב עלייה באסטרוגן ואין לי מושג אפילו איך היה הריון, אפילו המלצת לי להפסיק את הטיפול
אף פעם לא היה לי כזה דבר ובדיקות הורמונליות תקינות .
שאלתי מה קורה כאשר אני מתחילה להזריק הורמונים בטיפולי הפרייה נוצר מצב כזה של שיבוש מהורמונים או שבכלל בהפרייה יש תהליך של דיכוי ביוץ?
אני בטיפולי דיקור סיני וללא הורמונים החודש האם יכול להיות שעקב הדיקור הביוץ לא היה תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר התחלת טיפולי IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר25/03/2016הדיקור לא משפיע על כלום.
בטיפולי הפריה יש תוכניות הזרקה אחרות שמתגברות על כל הבעיות שלך ולא תהיה בעיה לשאוב ביציות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא חיובית וירידה חדה בפרוגרסטרוןמיכל24/03/2016
לרופאים שלום,
עברתי החזרה של מוקפא על בסיס טבעי וביום שלישי עשיתי בדיקת בטא להלן התוצאות:
בטא-375
פרןגרסטרון-111.9
היום עשיתי שוב בדיקת דם
בטא- 1158
פרוגרסטרון - 35.5
אני מודאגת לאור הירידה הדרסטית של הפרוגרסטרון..לוקחת תמיכה בוקר וערב של אנדומטרין 100 מ"ג
מה לעשות? להוסיף תמיכה?
אודה לתגובה מהירה תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא חיובית וירידה חדה בפרוגרסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/03/2016אין כל מקום לדאגה,התנודות האחו שכיחות,נטילת התמיכה תמלא את הדרישה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דר' אשכנזי הרגעת אותי!
מיכל25/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה דר' אשכנזי הרגעת אותי! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/03/2016בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לקבל עזרה דחןפה לגבי תכניתסקרנית24/03/2016
שלום חייבת את עזרתך
אני בטיפולי פוריות התחלתי תכנית שבוע מזריקה מונופור 150 ללא תגובה של השחלות העלו את המינון ל250 כבר 4 ימים היום בוצע אולטראסאונד עם 4 זקיקים שחלה שמאלית 23 מ"מ 22, 16,16. אמרו לי לא להזריק אורגלוטרן אבל לפי הגודל היום חוששים שהיה לי ביןץ ופספסנו אותו. היום נתנו לי אורגלוטרן והורידו למינון מונופור 150. עד לבדיקות דם. האם שווה להמשיך טיפול או שננסה חודש הבא כי אין הרבה זקיקים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשמח לקבל עזרה דחןפה לגבי תכנית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/03/2016אם הנתונים ההורמונלים מצביעים שטרם בייצת,אולי יש בכל זאת מקום להשראת הביוץ ומתן אוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת טיפול באמצע עקב ערכים נמוכים של הורמונים - חוות דעתכםכמעט 4524/03/2016
שלום,
התחלתי מחזור טיפול וביום ה 7 להזרקות היו ערכי ההורמונים
ESTRADIOL = 492
LH = 2.88
PROGESTERONE = 0.76
ב US:
שחלה ימנית זקיק 9X9 + קטנים
שחלה שמאלית 10X10+קטנים
עובי אנדומטריום 4.8 מ"מ
על סמך התוצאות לעיל הרופא שלי החליט לעצור את הטיפול אבל להמשיך לעקוב ואולי לבצע הזרעה במקום IVF אם יתפתח זקיק תקין
אתמול - היום ה -13 למחזור, שבוע ללא הזרקות, היו התוצאות הבאות:
ESTRADIOL = 554
LH = 0.80
PROGESTERONE =0.59
ב US
שחלה ימנית 14X14 + 12X13 + קטנים
שחלה שמאלית 18X15 + קטנים
עובי אנדומטריום 7.6 מ"מ
החלטת הרופא על סמך התוצאות היתה לא לבצע הזרעה כי לאור הנתונים, הסיכוי לביצית תקינה הוא נמוך.
מבקשת את חוות דעתכם - האם נכון לוותר על החודש הזה בהסתמך על הנתונים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקת טיפול באמצע עקב ערכים נמוכים של הורמונים - חוות דעתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/03/2016יש לבצע ביקורת בעוד יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)