מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופה בנושא תזמון ביוץ והזרעהאני06/04/2016
היום אני ביום ה8 למחזור. לפני הזרעה על מחזור טבעי.
נצפה זקיק בגודל 19 בצד ימין.
עובי רירית-8 .
E2-1144
Lh-19.60
Prog-1.38
נאמר לי להזריק היום אוביטרל ומחר הזרעה. האם בסדר? האם יש סיכוי שכבר בייצתי? והביוץ התקיים היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה בנושא תזמון ביוץ והזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2016התיזמון סביר ביותר,בכל מקרה טרם בייצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני06/04/20161. לפי מה אפשר לדעת שעדיין לא בייצתי?
2. בהזרעה הראשונה נאמר לי להזריק אוביטרל 36 שעות לפני המועד. מה הסיבה שיכולה להיות ליום לפני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2016רמת ה-LH החלה לטפס דבר המעיד שהליך הביוץ הספונטני שלך החל להתרחש,והרופא שלך עלה על זה טרמפ ונתן לך אוביטרל והזרעה למחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני06/04/2016אז לא הבנתי
הליך הביוץ החל או עדיין לא? או שזה תהליך? לא מצליחה להבין.
במידה והביוץ החל למה יש לתת אוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה
אני07/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2016ההליך מתרחש בטווח של 28-36 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אומרת שהליך של ביוץ הוא 24 שעות
אני07/04/2016ולמה הונחיתי לקבל אוביטרל יום לפני ההזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מחכה לתגובה
אני07/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממש מחכה לתגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2016בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CAH לא קלאסי ובעיות פריון - צריכה עזרה דחופה!יעל06/04/2016
שלום,
אני אשמח לעזרה דחופה.
אני בת 39, נמצאת בטיפולי פוריות שהופסקו עקב עלייה חריגה בערכי Hydroxyprogesterone-17 - 60 nmol/L גדול מ
ובנוסף Androstenedione - 4.76
אובחנתי עם CAH-NC ואני מטופלת בסטרואידים במינון 1 מ"ג ליום.
אני מטופלת בפרדניזון כ-3 חודשים ועד כה לא היה שינוי בערכי ה-17HO (הוא היה על ממוצע של 25)
בנוסף אני מקבלת 50MCG יוטירקס בגלל תת פעילות קלה של בלוטת התריס.
ממה יכולה להיות החריגה בתוצאות הנ"ל? לא עשיתי שינוי תרופתי.
אני אשמח להמלצה דחופה לרופא אנדוקרינולוג שמומחה לבעיות מסוג זה המשולבות בקושי בפריון.
תודה רבה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
CAH לא קלאסי ובעיות פריון - צריכה עזרה דחופה! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2016יתכן שמינון הסטרואידים אינו מצליח לאזן את הערכים החריגים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה בהמלצה לרופא מומחה בתחום
יעל07/04/2016אני לא יודעת. אני ממש אשמח לקבל מידע על רופא שמתמחה ב-CAH לא קלאסי בשילוב עם פריון. זה ממש דחוף.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צריכה עזרה בהמלצה לרופא מומחה בתחום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2016כל מומחה פריון מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש משמעות קלינית ל"רחם קשתי"?רות06/04/2016
שלום רב,
בשעה טובה ביצעתי צילום רחם, התוצאה תקינה, אך מבנה הרחם מתואר כ"קשתי". האם למבנה כזה יש משמעות קלינית לגבי סיכויי כניסה להריון ו/או תקינות ההריון, או שמדובר בווריאנט תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש משמעות קלינית ל"רחם קשתי"? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2016אם הקשתיות אינה עמוקה הרי שלא יהיה לכך משמעות פרוגנוסטית מהותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר ביום שלישי שעבר, אוביטרל כתמיכהאני06/04/2016
אוביטרל כתמיכה ביום חמישי, יומיים אחרי.
בבדיקה ביתית מהיום פס חלש מאוד. האם עדיין שאריות אוביטרל או ייתכן תחילת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עובר ביום שלישי שעבר, אוביטרל כתמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2016בהחלט יתכן שנדובר בשארית הפעילות של האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ איך לחשב אותו נכון בלי בדיקהשוקו06/04/2016
שלום,
אני מנסה כרגע להכנס להריון טביעי (לאחר תקופה של ניסיון ההפרייה)
מתי הביוץ בעצם מתקיים?
מהיום שמופיע הדימום הראשוני (הכתמות/דימום קל) או ברגע שהדימום מגיע כולו ?
לי מופי דימום קל ביותר . (חום) ורק כעבור יומיים יש דימום רציני .
מתחילה לחשב 14-12 יום מיום הדימום הראשוני ?
תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ איך לחשב אותו נכון בלי בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2016במחזור סדיר בין 28 יום הביוץ צפוי לקראת היום 14-15 מיום הופעת הדימום המהותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על חוסר תמיכה הורמונלית לאחר החזרהיולי06/04/2016
שלום לרופאים, אחרי IVF ראשון דימומים החל מהיום החמישי להחזרה פעם חלשים פעמים חזקים, הרופא אמר שאי אפשר להביא לי תמיכה מלבד נרות האנדומנטרין. בגלל שבאותו סבב שאבו לי הרבה ביציות. לא הבנתי את ההסבר שלו. מה הקשר בין שאיבה של כמות רבה של ביציות לבין לא להביא לי תמיכה הורמונלית לאחר ההחזרה?? במיוחד שהרגשתי טוב ולא הייתה כל בעיה. אשמח לתשובה ממכם, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה על חוסר תמיכה הורמונלית לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2016חזקה על הרופא שלך שיש לו נימוקים להחלטתו-עלייך להפנות אליו את השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתשובתך- אשמח להסבר
יולי07/04/2016הרופא אמר לי שזה קשור לגירוי יתר שחלתי ולכן תמיכה הורמונלית יכולה להיות מסוכנת לי כי שאבו לי הרבה ביציות ולכן רק אנדומנטרין לוקחת. האם תוכל להסביר לי את הקשר בין הדברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה לפניי 15 יום ועדיין לא קיבלתיאני06/04/2016
שלום פרופסורים יקרים
עשינו הזרעה לפניי 15 יום ועדיין לא קיבלתי ווסת
לפי ההזרעות האחרות בהזרעה הראשונה קיבלתי ביום ב16 ובהזרעב השניה ביום ה15 אם לקחתי אוביטרל זה לא אמור בדיוק אחריי שבועיים לקבל ווסת? ואם לא אחריי כמה זמן אמורים לקבל? אני פשוט מתה מפחד לעשות בדיקה ולהתאכזב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה לפניי 15 יום ועדיין לא קיבלתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2016המתיני עוד יומיים ובצעי בדיקת דם להיריון אם לא תקבלי מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע להבנת אוביטרל איך בעצם עובדאני05/04/2016
היי
הייתי מעוניינת להבין איך האוביטרל עובד. אם אני אמורה לבייץ ביום שבת ואני מזריקה אוביטרל בשבת זה אומר שהביוץ נדחה ליום שני? לאחר 36 שעות? האם יש חשיבות לשעה?
בעצם זה גם אומר שיש יותר ימים פוריים בעקבות הדחייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בנוגע להבנת אוביטרל איך בעצם עובד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2016האוביטרל מורכב מהורמון HCG הדומה להורמון ה-LH העולה כ-28-36 שעות לפני הביוץ,לאחר שהזקיק הבשיל לגודל אופטימאלי-מתן אוביטרל בנוכחות זקיק בשל גורם להשראת הביוץ בטווח של עד 36 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי הריון כימי ומספר שאלותשרה05/04/2016
שלום וברכה,
4 ימים לאחר איחור במחזור ולמעשה שבועיים וחצי לאחר הביוץ, בטא היתה 12, פרוגסטרון נמוך של 6.4
יומיים לאחר מכן הבטא ירדה ל-11 ובבוקר אותו יום קיבלתי מחזור (הריון ספונטני וטבעי)
מספר שאלות:
1. כיצד ייתכן שקיבלתי מחזור והבטא עדיין לא התאפסה?
2. האם לעשות בדיקת דם בעוד מספר ימים ולוודא איפוס של הבטא?
3. האם ההריון הכימי קשור לפרוגסטרון הנמוך?
4.היית ממליץ לשקול מתן תמיכת פרוגסטרון החל מיום הביוץ? (אנו ננסה שוב טבעי במחזור הקרוב)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בירור לגבי הריון כימי ומספר שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/20161.מה שהשפיע במיוחד הנה הירידה בהורמוני המין (פרוגסטרון,אסטרוגן)הגורמים להופעת המחזור
2.להערכתי עם קבלת המחזור הביטה התאפסה
3.אחת האפשרויות
4.בהחלט אפשרות שהרופא צריך לשקול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא עולה פרוגסטרון יורדלירון05/04/2016
שלום אני לאחר טיפול הפרייה . הוחזרו 3 עוברים. בטא ראשונה 112 ופרוגסטרון 44 בטא שנייה כעבור יומיים 265 פרוגסטרון 48.4 בטא שלישית עבור שבוע 6164 פרוגסטרון 36.4 ההכפלות טובות אך מלחיץ אותי שלמרות שאני מקבלת תמיכה 3 פעמים ביום הפרוגסטרון יורד. אני אחרי הפלה מהטיפול הקודם ממש לפני חודשיים. הבדיקות גם הראו הכפלות ובבדיקה השלישית גם הייתה ירידה קלה מהפרוגסטרון וכעבור כמה ימים היו דימומים. אני לא יודעת אם זה קשור. האם צריך להילחץ שהפורגסטרון יורד והערך שלו לא מאוד גבוה? האם צריך לבקש להגביר את התמיכה ההורמונלית? אני בחרדה נוראית. רופא הפוריות אומר שאין לפרוגסטרון חשיבות רבה בשלב זה והעיקר שהבטא עולה יפה. אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא עולה פרוגסטרון יורד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2016מתקבל הרושם שהערכים בטווח הצפוי,אולם על רקע סיפורך במעי עוד בדיקה בעוד יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת לגבי הקפאת ריקמת שחלהליאת05/04/2016
הציעו לי לעבור תהליך של הקפאת ריקמת שחלה, אני בת 37 לפני כימותרפיה. אני לא מוצאת שום חומר מעודכן בנושא ההצלחות של הליך זה. האם יש להליך הזה הצלחות ? כמה ילדים נולדו בזכות זה ? ואיפה יש חומר מעודכן שאוכל לקרוא על הנושא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מונופור לא משפיע עלי האם יש משהו אחר ?ליאת05/04/2016
במחזור טיפולים האחרון (לצורך הקפאת עוברים לפני כימו) הזרקתי 300 מ"ל מונופור פעמיים ביום. נאמר לי ש600 זה המקסימום. היו לי שני זקיקים ואף אחד מהם לא הופרה, זה כבר מחזור שני ברצף (פעם שעברה הוקפא עובר אחד) האם יש עוד תרופה חוץ ממנופור ( שכנראה לא משפיע עלי) ?
מונופור לא משפיע עלי האם יש משהו אחר ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2016להערכתי הבעיה לא בתרופה אלא ברזרבה השחלתית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה כימית חמישית!!! מתוסכלת מאוד ומבקשת חוות דעתשוש05/04/2016
שלום רב פרופסור, אני כבר ממש מיואשת, מה עוד ניתן לעשות?
כל בדיקה אפשרית עשינו אני ובן זוגי, אלפי שקלים כולל מומחה להפלות חוזרות תל השומר.
הכל הכל תקין.(7 עוברים הפלתי מתורמת זו)
לקחתי עכשיו גם פרגניל, גם דופסטון, גם אנדומיטרין גם קלקסן(ואין לי קרישיות יתר) ובכל זאת לאחר הכפלה יפה של הבטא,עכשיו היא יורדת.
חוץ מלהחליף תורמת, יש עוד רעיון? מרגישה ממש מתוסכלת.
תודה רבה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפלה כימית חמישית!!! מתוסכלת מאוד ומבקשת חוות דעת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2016נסיבות המקרה מצביעים על אפשרות של בעיה מובנית בתגובה של רירית הרחם שלך,לאור מספר הרב של הכשלונות צריך יהיה להתמקד בבעיה זו,או לשקול פונדקאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרירית תמיד יפה עבה ותלת שכבתית,
שוש05/04/2016תודה על תשובתך המהירה, אבל תסביר לי בבקשה קצת יותר.
והאם תורמת חדשה כן יש סיכויי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענה לי פרופסור אשכנזי
שוש05/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה תענה לי פרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2016לאור העובדה שאת מציינת שרירית הרחם שלך מתעבה לעובי מתאים ובעלת מאפיינים מופולוגים תקינים,הרי שבהלט יש מקום לשקול גם החלפת תורמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי במשך הדימום בזמן המחזורטלי05/04/2016
שלום רב
המחזור שלי סדיר כל כ 28-30 ימים. מתחיל מהפרשות חומות במשך 3 ימים ואז דימום חזק במשך יום אחד, דימום חלש במשך עוד יום ועוד כ 3 ימים הפרשות חומות.
כשאני אחרי טיפולים ומקבלת תמיכה בד"כ אין את ההפרשות שלפני המחזור, אלא ישר דימום חזק במשך יום אחד ודימום חלש במשך עוד יום והפרשות.
האם הדימום הקצר כשלעצמו (בהנחה שכל השאר הדברים תקינים) מהווה בעיה או יכול לרמוז על בעיה כלשהי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי במשך הדימום בזמן המחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2016אם המאפיינים המורפולוגים של רירית הרחם שלך באולטרסאונד,ובדיקת ההיסטרוסקופיה לא מגלה בעיה ברחם או ברירית ,הרי שאין סיבה לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר מוקפא מה הסיכויים להצלחה?לירון05/04/2016
פרופ' שלום
בהחזרת עובר מוקפא יש סיכויי להצלחה או שהסיכויים פוחתים והאם העובר יכול להיות פגום עקב ההקפאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עובר מוקפא מה הסיכויים להצלחה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2016הסיכוי להשתרשות של עובר קפוא הנו כ-15%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי
לירון05/04/2016פרופ' שלום
תודה על תשובתך, ומה הסיכוי של עובר שלא מוקפא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2016מעל 20%,כמובן מותנה באיכות המורפולוגת קצב ההתפתחות שלו והעדר שברים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)