מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת עוברים- האם נפלטו מהגוף??יולי29/03/2016
אתמול בבוקר הוחזרו לי 2 עוברים, לוקחת תמיכה אנדומיטרין פעמיים בוקר ופעמיים ערב לנרתיק, במהלך הלילה היה לי הפרשה רבה, האם זה יכול להיות שהעוברים נפלטו?? מאוד בלחץ אשמח לתשובה מה זה יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים- האם נפלטו מהגוף?? - תגובה
פרופ` דוד בידר29/03/2016לא.
אין קשר בין ההפרשה לעניין העוברים.
העוברים מוחדרים לרחם תחת אולטרה-סאונד, ואם התהליך היה תקין אין דבר כזה ״נפלטו״.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין מבחינת שבוודאות שמו ברחם?
יולי29/03/2016אשמח לפירוט תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין מבחינת שבוודאות שמו ברחם? - תגובה
פרופ` דוד בידר29/03/2016בדרך כלל הרופא עושה את ההחזרה תחת אולטרה סאונד ורואים היטב את הזרקת העוברים לרחם.
מרגע שהם שם הם לא נפלטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום פרופסורים נכבדיםץ רציתי לשאול-אני28/03/2016
הפונדקאית שלי בשבוע 7 להריון . העובר תואם לשבוע 6+3
ויש המטומה בגודל 38*15 .
מה הסיכוי להתפתחות תקינה של ההריון?
(לא ברור לי בדיוק האם יש לה דימומים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פרופסורים נכבדיםץ רציתי לשאול- - תגובה
פרופ` דוד בידר29/03/2016סיכויים טובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטא אחרי החזרת עובר אחדמור28/03/2016
4/3 החזרה
17/3 בטא 125
20/3 בטא 437
27/3 בטא 3415
האם התוצאות תקינות על אף שאין הכפלה?
מתי מומלץ לבצע אולטראסאונד?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בטא אחרי החזרת עובר אחד - תגובה
פרופ` דוד בידר29/03/2016נראה בסדר גמור.
עניין ההכפלה הוא כל יומיים ולא שלושה או יותר.
תעשי אולטרה-סאונד בעוד 10 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיזמון יחסים להשגת הריון האם זה מספיקלירון28/03/2016
פרופ' שלום
יש לי 2 שאלות:
שאלה 1:
עם באתי במגע ביום הביוץ ולמחרת האם זה מספיק להשגת הריון?
שאלה 2:
האם כאשר הזרע תקין וכל הבדיקות תקינות הסיכויים בהזרעה הם אותם סיכויים כמו להרות טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיזמון יחסים להשגת הריון האם זה מספיק - תגובה
פרופ` דוד בידר29/03/2016התשובה לשתי השאלות היא כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וביוץ מאוחר האם יש סיכוי להריון תקין?לירון28/03/2016
פרופ' שלום
לאחר הזרעות שרק אחד הניב הריון לא תקין ומאז קיבלתי מוזור ורק אתמול היה ביוץ לאחר עיכוב רב .
אני ללא הורמונים ואמורה להתחיל טיפולי הפרייה.
הזקיקים לא גדלו מהר ולבסוף התפתחו 2 זקיקים בגודל 20 מ"מ ללא הורמונים
האם יכול להיות הריון תקין עם ביוץ כל כך מאוחר כאשר זקיקים לא גדלו מהר ופתאום הגיעו ל-20 מ"מ
הביוץ היה ביום ה-30 לווסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וביוץ מאוחר האם יש סיכוי להריון תקין? - תגובה
פרופ` דוד בידר29/03/2016כבר כתבתי לך שמדובר בביוץ מוקדם על זקיקים קטנים וכי הזקיקים הגדולים זה כבר לאחר ביוץ.
הסיכויים להריון בכלל קלושים ואין קשר לעובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות אחרי החזרת מוקפאיםמיטל בן דוד28/03/2016
שלום, אני 10 ימים אחרי החזרת מוקפאים על בסיס ביוץ טבעי עם תמיכה של קינון.
נאמר לי לעשות ביום חמישי הקרוב בדיקת דם.
מזה יומיים בדיקת הריון ביתית מראה תשובה חיובית. עם זאת, אתמול במהלך היום הרגשתי מספר פעמים התכווצויות שדומות לכאבי מחזור, ללא דימום.
השאלה שלי היא האם כאבי הבטן הם נורמליים או שעשויים להעיד על בעיה כלשהי?
האם ללכת ליחידה בה אני מטופלת מוקדם מיום חמישי לביצוע בדיקת הדם?
לציין שלא היו לי תופעות דומות בהריון קודם, גם הוא בהפריה חוץ גופית. אך חוויתי נפילה ברמות ההורמונים שהביאו לדימום והעלאת התמיכה בשבוע 6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התכווצויות אחרי החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2016התופעות שאת חשה אינן חריגות,הקדימי את הבדיקה למחר או מחרתיים,ואם התשובה חיובית ,יתכן ויהיה צורך להגביר את התמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה.....
מיטל בן דוד28/03/2016תודה על המענה המהיר,
שוחחתי עם היחידה בה אני מטופלת ולצערי אמרו לי שאין מה לעשות, אין צורך להעלות את מינון התמיכה ולא לבוא לעשות בדיקת בטא לפני היום ה12 להחזרה (העוברים היו בני 3 ימים).
כמו כן, האחות טענה שהבדיקה הביתית שביצעתי אינה אמינה היות והקרינון יכול גם הוא להשפיע על התוצאה.
השאלה שלי היא - האם יכול להיות שהקרינון אכן משפיע על התוצאה?
והאם לדעתך התמיכה שאני מקבלת מספיקה?
לציין שוב שהחזרת המוקפאים בוצעה ע"ב ביוץ טבעי והתמיכה היחידה שאני מקבלת מאז היא קרינון (אחד בבוקר ואחד בערב).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת בבקשה..... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/03/2016צר לי לומר שהאחות טעתה,הקרינון אינו משפיע על התוצאה,וחבל שהאחות הטעתה אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר הפלה טבעית.........אני28/03/2016
שבוע שעבר הייתה לי הפלה טבעית בשבוע 5+3. היום עשיתי בדיקת בטא כדי לראות אם היא התאפסה והאם יש אפשרות להתחיל סיבוב נוסף של ivf. הבטא עומדת על 340, כמה זמן לוקח לבטא להתאפס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת לגבי ההפלה....
אני28/03/2016לאחר ההפלה נאמר לי במיון כי הייתה הפלה שלמה, היום באולטרסאונד הרופא אמר שיש עוד שאריות קרישי דם ברחם. האם זה יוצא לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא לאחר הפלה טבעית......... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2016ההתאפסות אמורה להתרחש תוך שבוע לפחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא לאחר הפלה טבעית......
אני28/03/2016מה לגבי קרישי הדם? זה אמור לצאת לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא לאחר הפלה טבעית...... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/03/2016לא חייב שיהיו קרישי דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מתעכב מאודאב28/03/2016
בת 42.5. ביום 4/2 היתה לי שאיבה. נשאבו 17 ביציות..הוחזרו 4 עוברים היתר הוקפאו. ביום 18/2 קבלתי מחזור ולפי תוצאות בדיקת דם אין הריון. מאז 18/2 עד היום לא קבלתי מחזור - המחזור שלי תמיד סדיר כל - 26 יום. פעם ראשונה שמאז המחזור האחרון ב- 18/2 לא קבלתי מחזור למרות שעברו קרוב ל- 40 יום. תודה על מענה לכל השאלות.
1. מה יכולה להיות הסיבה לאי- קבלת המחזור? מציינת שעברתי 4 שאיבות בחודשים האחרונים ברווח של הפסקה של חודש בין שאיבה לשאיבה? האם יכול להיות סיבות הורמונליות שמעכבות המחזור?
2. האם יכול להיות שהשחלות הפסיקו לעבוד בגלל עומס של כל ההורמונים? או מדובר בגיל הבלות?
3. במידה והמחזור יגיע עוד כמה ימים- אני יכולה להתחיל מחזור טיפול חדש של IVF עם קבלת המחזור או שכדאי לתת לגוף קצת מנוחה והפסקה מהכל למרות שזמני מאוד מתקתק?
אני מאוד מודאגת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור מתעכב מאוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2016הסיבות האפשריות הן:
1.שיבוש במחזור לאחר הטיפול הרודם
2.היריון ספונטני.
לא סביר שאישה עם מאפייני תגובה הורמונאלית שלך ואם מספר הביציות שנשאבו מצויה בתגובה המאפיינת רזרבה נמוכה של השחלה.
עם קבלת המחזור ניתן להתחיל בטיפול לאחתר ביום השלישי של המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בשפתיים בהריון ושימוש בזובירקסגילי28/03/2016
שלום רב, בשבוע 6 בערך לפני בדיקת דופק ויצא לי הרפס בשפתיים. האם אפשר ובטוח למרוח זובירקס? או האם יש משהו טיבעי שיכול לעזור? תודה רבה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרפס בשפתיים בהריון ושימוש בזובירקס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2016התועלת שבשימוש מקומי בזובירקס בהיריון עולה על הסיכון הקיים מהתכשיר ,אם בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלתי על רירית שקטנה בהריוןרונית27/03/2016
אני לוקחת גסטון50
אסטופן 2 מג פעמים ביום
אטרגסטן 400 פעמים ביום
כדי להוסיף עוד משהוא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהמשך לשאלתי על רירית שקטנה בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2016נראה שאת מקבלת תמיכה מספקת,בכל מקרה המשך הטיפול חייב להיות באחריות הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא דימום קל מחזור או הריוןאני27/03/2016
שלום
אני13 יום אחרי הזרעה טבעית. אתמול ביום 12 היה לי דימום קל בניגוב צבע מוזר בהיר
לאחר מכן לא היה כלום
היום גם בקושי היה משהו, רק בניגוב צבע שבקושי היה ניתן להבחין ממש בהיר וגם זה בקושי.
יש לי קצת כאבים בגב תחתון כמו בתחילת מחזןר
לא מצליחה להבין אם זה מחזור או דימום מהריון...
בדכ המחזור שלי מתחיל יומיים בכתמים חומים ולאחר מכן דימום חזק, הפעם הכל שונה.
אשמח לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בנושא דימום קל מחזור או הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2016בכל מקרה כדאי להמתין עוד יום יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני27/03/2016יכול להיות דימום מעין זה בתחילת הריון?
האם זה לא דימום שמחייב בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא שלילית
אני28/03/2016העניין הוא שעדיין המחזור לא הגיע
ביום שבת היה דם קל בניגוב ומאז ממש כמעט ולא. מעט בהיר בהיר בניגוב
מה זה יכול להיות?
ההזרעה שעברתי הייתה טבעית ללא תרופות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת בטא שלילית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2016אם ההכתמה תמשיך ללא דמם ויסתי ברור,הרי שכדאי יהיה לבצע בדיקת ביטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי היום ביטא
אני28/03/2016ויצאה תשובה קטן מחמש
האם יש סיכוי שעדיין לא זוהתה בדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביצעתי היום ביטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/03/2016לדאבוני התשובה שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית שקטנה במהלך נהריון וקוטב עוברירונית27/03/2016
היי ב11/3 בוצע לי החזרת עוברים בלסטו.
ביום שישי האחרון אושפזתי בגלל דימום שהיה .
בוצא אולטרסאוד ולא ראו שק בברור היום ב27/3
נצפה שק .
אבל ראיתי בשלחרור שהיה רשום רירית 6 ושהבטא נכון להיום 3600
בהחזרה זה היה 10 עד כמה זה קריטי שזה קטן?
דבר נוסף לא נמצא עדין קוטב עוברי האם זה תקין ? מתי אמורים לראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
רונית27/03/2016הם רשמו רירית סדירה בעובי 6 מ"מ
רירית שקטנה במהלך נהריון וקוטב עוברי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2016ההמלצה היחידה שלי היא להגביר אתהתמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פוסטינור, אשמח להתייחסותמודאגת27/03/2016
אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין עם קונדום והקונדום נקרע.
אני יודעת בוודאות שהייתי ביום ביוץ.
לקחתי פוסטינור כשעה לאחר קיום יחסי המין.
אני מאוד לחוצה, קראתי המון מידע על התרופה, חלק מהרופאים אומרים שהיא אך ורק מונעת ביוץ ולא תסייע במקרה שכבר היה ביוץ בגוף. במקומות אחרים שקראתי טוענים שבמידה ולוקחים את התרופה אחרי ביוץ היא תמנע את התפתחות הגופיף הצהוב ותמנע השתרשות הביצית המופרית.
הייתי שמחה לדעת מה נכון מבין הדברים שקראתי ומה באמת יעילות הכדור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי פוסטינור, אשמח להתייחסות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2016הפוסטינור משבש את רירית הרחם ובעקיפון השתרשות אפשרית,הכול בתנאי שנלקח לפני הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאריקדונה27/03/2016
שלום רב.
הפונדקאית שלנו אחרי החזרת בלסטוציסט בודד בן 6 ימים.
בדיקת בטא 12 יום אחרי ההחזרה הראתה תוצאה של 817
בדיקת בטא חוזרת לאחר 4 ימים נוספים הראתה תוצאה של 6430
האם התוצאה תקינה?או גבוהה מידי?
תודה מראש
ריקדונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2016תקינה לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעמיים ביום כדורים של אסטרופן ונרותאנונימית27/03/2016
בתאריך 17/3/16 בוצעה החזרה של עובר מוקפא.
אני לוקחת תמיכה פעמיים ביום כדורים של אסטרופן ונרות אנדומטרין 2 בוקר2 ערב
ב25/3 שאריות התמיכה התחילולצאת לי בצבע חום וזה מתמשך עד היום שהיום כבר בניגוב יש לי מעט דימום.
האם יכול להיות שזה התחלה של וסת? זהו אני יכולה כבר להספיד את הטיפול?
הגיוני שהוסת מגיעה שבוע אחרי ההחזרה. שזה בעצם בתאריך שאני אמורה לקבל.
למרות שאני לוקחת תמיכה.???
האם זה אבוד הטיפול??? אשמח למענה.
אני אמורה לעשות בדיקת דם ב31/3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופאה אבל יש סיכוי טוב
vika27/03/2016שאת פוצעת את עצמך בזמן החדרת הנר
אז עדיף שתרגעי כי ככה את יכולה לפגוע בסיכוי הריון יותר
ומקווה שהרופאים יענו לך בהקדם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי התשובה שרשמת לי........
אנונימית27/03/2016היי
זה לא מההחדרה של הנר
זה מרגיש לי כמו התחלה של וסת
אבל עדיין מרגישה חוסר ודאות מקווה לטוב....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)