מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עוד שאלה לפרופ' בידר תמיכה בהריון ללא טיפוליםלירון09/04/2016
פרופ' בידר האם כאשר יש כאבי מחזור עוד לפני גילוי בטא מרמז שצריך תמיכת פרוגסטרון כאשר מדובר בהריון ספונטני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה לפרופ' בידר תמיכה בהריון ללא טיפולים - תגובה
פרופ` דוד בידר09/04/2016לא נהוג לקחת פרוגסטרון במחזור טבעי או בטיפולים רגילים אלא רק בהפריה חוץ גופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר ושהרירית נמוכה?
לירון09/04/2016פרופ' בידר
לפי תגובתך מקבלים תמיכת פרוגסטרון רק בIVF אז מה קורה שיש הריון עם רירית 6 מ"מ שזה די נמוך ? זה מקשה על הרירית לתמוך בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר ושהרירית נמוכה? - תגובה
פרופ` דוד בידר10/04/2016אין קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fsh 18.90. האם יש סיכוי להרות ב-ivf עם ביציות שלי או שצריך תרומה?נור09/04/2016
שלום לכם רופאים יקרים
אני בת 42, אמא לילדה אחת מ-ivf, נכנסתי להריון עם fsh 13 בהפרייה שנייה.
האם יש לי סיכוי להרות אחרי טיפולים עם הfsh של 18.9, או שהאופציה היחידה מלכתחילה זו תרומת ביצית?
מצ"ב הבדיקה עם שאר הערכים.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר fsh 18.90. האם יש סיכוי להרות ב-ivf עם ביציות שלי או שצריך תרומה? - תגובה
פרופ` דוד בידר09/04/2016רמות האסטרוגן שלך גבוהות ולכן ה FSH יותר גבוה ממה שנבדק
במצב כזה את צריכה תרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. רק עוד שאלה קטנה לחדד את זה
נור09/04/2016תודה רבה. רק עוד שאלה קטנה
האם זה בוודאות או שיש טעם לנסות קודם הליך של הפריה? (הרופא שלי אמר שאפשר לנסות אבל אשמח לסקנד אופיניון). ואם גם אפשר לשאול - איזה מבין הערכים בבדיקה הוא האסטרוגן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעה-הרגשה בון תפוסה אישמח לעצהחנה08/04/2016
שלום בת 24,ביום ראשון האחרון עברתי הזרעה מטופלת פעמיים ביום בנרות מיום רביעי אני מרגישה מין כאבים מוזרים כיאלו הבטן תפוסה.אתמול בבוקר(חמישי ) עשיתי זריקת אוביטרל.האם המצב הזה תקין?האם יכול להיות שההזרעה לא הצליחה?תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הזרעה-הרגשה בון תפוסה אישמח לעצה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/04/2016לאחר לקיחת תרופות ואוביטרל התחושות קיימות וזה לא קשור להצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת מבולבלת מחישוב שבועות מתרומה ואשמח לתיקוןשוש08/04/2016
שלום רב, החזרת עובר קפוא בן 3 ימים הייתה ב-21.3.
הבטא הוכפלה כבר 3 פעמים פלוס בהפרשים של 48 שעות ועולה יפה עד כה.
באיזה שבוע בדיוק 3471אני?
האם מיותרת עוד בדיקת בטא(כי אני בלחץ אחרי הרבה הפלות).
מתי בטא מפסיקה להכפיל עצמה?
האם מעל בטא 2000 אפשר לראות דופק?
אודה לכם על כל התשובות לידע כללי שלי.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קצת מבולבלת מחישוב שבועות מתרומה ואשמח לתיקון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2016הנך בשבוע 5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר תגובת הגוף בהריונותלירון08/04/2016
פרופ שלום
בעבר כתבת לי לא שכיח כאבי מחזור ממש בתחילת הריון .
בעבר 4 הריונות לא תקינים עקב קרישה והיו כאבי מחזור וזה היה הריון
הריון שהתפתח תקין עם קלקסן היו אותם כאבי מחזור בתחלילת הריון בדיוק אותם תופעות כמו ההריונות הכימיים .
שאלתי היא בכל ההריונות התקינים ולא תקינים יש כאבי מחזור עוד לפני גילוי הריון האם זה תקין או שזה פשוט תגובת הגוף שלי בהריונות?
לא ניתן לזהות אצלי בין כאבי מחזור לכאבי הריון בהתפתחות הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר תגובת הגוף בהריונות - תגובה
פרופ` דוד בידר09/04/2016הכאבים האלה כנראה מרמזים על משהוא אך הוא עקב ההריון ולא עקב הופעת וסת.
כנראה הרחם שלך מגיב להריון בצורה כזו וזה יכול להיות קשור להריונות הכימיים.
כפי שאת כותבת, לא ניתן לזהות בין הריון לכאבי מחזור.
מה שמשנה זה האם מגיע דימום עם הכאבים או לא.
זה שקלקסן עזר מסביר גם, במידה מסוימת, את הבעיה של ההפלות החוזרות.
בכל אופן זה כלל לא משנה, העיקר שההריון יתפתח תקין , עם כאבי מחזור או בלעדיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר לפני IVF
לירון09/04/2016פרופ' בידר בוקר טוב
תודה על התגובה יש לי 2 שאלות אני לחוצה לפני IVF אודה לך עם תענה לי
אני אמורה להתחיל הפרייה החודש ועשיתי חודש הפסקה כי הייתי צריכה לקבל פרוטוקול מהרופא וזאת לאחר 3 הזרעות כושלות שרק אחד הניב הריון כימי .
לפני שבועיים כתבת לי שלפי בדיקות דם יש לי ביוץ לא תקין עם זקיק קטן 12.
הרגשתי כאבי ביוץ חזקים במשך 3 ימים ועשיתי שוב בדיקות :
היו 2 זקיקים 20 מ"מ ללא הורמונים נאמר לי שהם ימים ולא היה ביוץ ולפי בדיקות דם האסטרודיול החל לרדת כנראה שהייתי ממש לפני ביוץ או ממש אחרי ביוץ.
אני 10 ימים עם כאבי ווסת קשים ללא דימום וכאבי גב חזקים ואין מחזור ומתחילה לחשוד שזה הריון
שאלה 1:
הביוץ הכי מוזר שהיה לי בחיים ביום -30 לווסת עם 2 זקיקים האם יכול להיות הריון שוב לא תקין?
שאלה 2 :
בהזרעה עקב פיוריגון הזרקתי כבר בזריקות קלקסן הפעם ללא הורמונים הזרקתי 5 ימים לאחר ביוץ על דעת עצמי עקב 5 הריונות כימיים שלא ידעתי שזה עקב קרישה ולא הייתי עם קלקסן . האם במידה ויש הריוןזה מאוחר מידי שהזרקתי 5 ימים אחריי? (חייבת קלקסן ישר בהריונות עם לא לא מתפתח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר לפני IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר10/04/2016כבר הסברתי לך שהזקיקים הגדולים זה אחרי ביוץ ואני לא חושב שיש הריון אך את יכולה לבדוק בבדיקת דם מה קורה.
לגבי הקלקסן זה לא מאוחר אך את עושה וחושבת דברים מבלי שהעניינים ברורים לך.
היית צריכה לקבל הסבר לגבי מה קרה במחזור שהיה, לדעתי , לא תקין, ומה קורה עכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטוריה של סוכרת הריון ................רינת08/04/2016
יש לי היסטוריה של שני הריונות עם סוכרת הריון . בעבר הרחוק הרופאה שמתמחה בסיכוני הריון המליצה לעשות העמסה עם גילוי ההריון . לשמחתי בטא חיובית .
מתי מומלץ לבצע העמסה ?? באיזה שבוע בדיוק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטוריה של סוכרת הריון ................ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2016בצעי את הבדיקה לאלתר כולל בדיקה ל-HbA1C
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת . חישוב גיל ההריון אחרי ivfרינת08/04/2016
חפרתי בפורום וכאן רשום שגיל ההריון הוא לפי שבועיים אחורה מהשאיבה . אך ביחידה שלי מתעקשים ללעשות חישוב אחורה של שבועיים מההחזרה . מה נכון ??? האם אין אחידות בעניין זה בין היחידות השונות ?. ההחזרה בוצעה יומיים אחרי השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבולבלת . חישוב גיל ההריון אחרי ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2016מועד השאיבה נחשב כמועד הביוץ ובהתאם נעשה החישוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה08/04/2016
אני אחרי שאיבה והחזרת טריים.
ביום ראשון הקרוב אמורה לעשות בדיקת בטא ראשונה.
בינתיים היום שקמתי משינה, בטעות קמתי במהירות כלומר מעין קפיצה ממצב שכיבה לישיבה, האם התנועה המהירה הזאת יכולה להזיק?
או שאני יכולה להיות רגועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2016יכולה להיות שקטה לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תקין דימום ביום שאחרי צילום רחם?רות07/04/2016
שלום רב,
אתמול בבוקר עשיתי צילום רחם (שהיה תקין). אמרו לי שיכול להיות קצת דימום אחרי, אבל אתמול לא היה כלום חוץ משאריות של חומר הניגוד. היום אחרי הצהריים פתאום הופיע דימום, לא כמו הדימום של הווסת אלא בצבע אדום-ורוד בהיר. אח"כ הייתה הפסקה של כמה שעות ושוב דימום. יש גם רגישות מסוימת בבטן, לא ממש כאבים אבל הבטן קצת קשה ורגישה ומדי פעם מרגישה מעין דקירות. האם זה נשמע תקין? האם הגיוני שיופיע דימום יותר מ 24 שעות אחרי הצילום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם תקין דימום ביום שאחרי צילום רחם? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2016מתקבל הרושם שהכול בטווח התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל בבית...................אני07/04/2016
שלום
הזרקתי אתמול אוביטרל בבית לבד ואני לא יודעת
אם עשיתי את זה טוב
תפסתי את הבטן והזרקתי בקו ישר את הזריקה
נשאר ממש קצת בזריקה
האם הזרקתי נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל בבית................... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2016ההזרקה בוצעה בארח תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת dhea sulphate מה אומרת התוצאה?אנונימית07/04/2016
שלום רב
רציתי לדעת מה אומרת התוצאה של בדיקת dhea sulphate
ערכי הנורמה המופיעות הן
25.9-460.2
התוצאה שקיבלתי הינה 661.5
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאת בדיקת dhea sulphate מה אומרת התוצאה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2016אם אינך נוטלת את התכשיר ישנה פעילות יתר של ההורמון ממקור יותרת הכליות,על הרופא לקחת זאת בישבון כדי לסתור את עודף הפעילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אנונימית07/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת בטא + חישובהילה07/04/2016
היי,
יום ראשון של מחזור אחרון- 4.3.16
שאיבה של 13 ביציות - 16.3.16
הופרו 11 ביציות שגודלו עד לשלב הבלסטוציסט.
ב 21.3 הוזרו 2 עוברים (מתוך 3 שנשארו), אחד באיכות טובה (אך לא מושלמת), אחד באיכות פחות טובה.
בטא ראשונה ב 3.4.16- 115.3
בטא שנייה ב- 5.4.16- 266
ולשאלות:
1. האם ערכי הבטא נראים תקינים?
2. איך מחשבים במקרה זה גיל הריון
תודה רבה וסופשבוע נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלת בטא + חישוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/20161.תקינים
2.שבוע 5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מעקב זקיקים ובדיקת דם אשמח לתשובהמאי07/04/2016
שלום עשיתי בדיקת אולטרסאונד יצא זקיק בגודל 16 בדיקת דם -e2-439 פוגסטרון קטן מ-2, lh-10 מתי צריך להיות ביוץ,מתי לקיים יחסים הכי טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לכתוב היום עשיתי את הבדיקות
מאי07/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות מעקב זקיקים ובדיקת דם אשמח לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2016הסבירות הגבוהה ביותר שהביוץ יתרחש בעוד יומיים שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה יש לי עוד שאלה
מאי07/04/2016מתי אתה מציע לי לקיים יחסים לחכות עד יום ראשון ולעשות בדיקה חוזרת אני מפחדת לפספס יש סיכוי שעם אני יחכה עד יום ראשון אני יפספס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה ממש בלחץ לפספס,תודה
מאי08/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על התשובה יש לי עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2016קיימי יחסים החל משבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ טבעי חודש לאחר פרוטוקול ארוךאני07/04/2016
האם בחודש שלאחר טיפול עם פרוטוקול ארוך (דקפפטיל ומנופור) יש סיכוי לביוץ טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ טבעי חודש לאחר פרוטוקול ארוך - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2016תלוי איזה דקפפטיל הזרקת.
אם זאת הייתה זריקה אחת אז לא יהיה ביוץ כ 3 חודשים.
אם זה זריקות יומיות של דקפפטיל, יתכן ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בטן ודימומים חוזרים בשליש הראשוןרונית06/04/2016
אני בשבוע 6 לפני שבועים בערך היה דימום אושפזתי
הכל נרגע .
יומים אחרי זה גילו 2 שקי הריון אחד ברחם ותקין עם שק חלבון והד עוברי אחד בדרך החוצה וריק .
אתמול שוב דימום קל בצבע ורוד כהה עם התקבצויות בצידי הבטן כל זה התחיל אחרי מריבה בצורה קיצונית עם המנהלת שלי ניגשתי למיון ניצפה דופק .
והשק השני לא ניצפה
היום עדין כאב בטן הולך ובא . האם יש סיכוי שאני במצב של הפלה?
עם כאבי בטן בשלבים אלו הגיונית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטן ודימומים חוזרים בשליש הראשון - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2016בשלב זה ההריון מתפתח בסדר.
כאשר יש דימומים יש גם מיחושי בטן.
אםשר לתת זריקות פרוגסטרון להקלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)