מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היסטוריה של סוכרת הריון ................רינת08/04/2016
יש לי היסטוריה של שני הריונות עם סוכרת הריון . בעבר הרחוק הרופאה שמתמחה בסיכוני הריון המליצה לעשות העמסה עם גילוי ההריון . לשמחתי בטא חיובית .
מתי מומלץ לבצע העמסה ?? באיזה שבוע בדיוק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטוריה של סוכרת הריון ................ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2016בצעי את הבדיקה לאלתר כולל בדיקה ל-HbA1C
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת . חישוב גיל ההריון אחרי ivfרינת08/04/2016
חפרתי בפורום וכאן רשום שגיל ההריון הוא לפי שבועיים אחורה מהשאיבה . אך ביחידה שלי מתעקשים ללעשות חישוב אחורה של שבועיים מההחזרה . מה נכון ??? האם אין אחידות בעניין זה בין היחידות השונות ?. ההחזרה בוצעה יומיים אחרי השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבולבלת . חישוב גיל ההריון אחרי ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2016מועד השאיבה נחשב כמועד הביוץ ובהתאם נעשה החישוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה08/04/2016
אני אחרי שאיבה והחזרת טריים.
ביום ראשון הקרוב אמורה לעשות בדיקת בטא ראשונה.
בינתיים היום שקמתי משינה, בטעות קמתי במהירות כלומר מעין קפיצה ממצב שכיבה לישיבה, האם התנועה המהירה הזאת יכולה להזיק?
או שאני יכולה להיות רגועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2016יכולה להיות שקטה לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תקין דימום ביום שאחרי צילום רחם?רות07/04/2016
שלום רב,
אתמול בבוקר עשיתי צילום רחם (שהיה תקין). אמרו לי שיכול להיות קצת דימום אחרי, אבל אתמול לא היה כלום חוץ משאריות של חומר הניגוד. היום אחרי הצהריים פתאום הופיע דימום, לא כמו הדימום של הווסת אלא בצבע אדום-ורוד בהיר. אח"כ הייתה הפסקה של כמה שעות ושוב דימום. יש גם רגישות מסוימת בבטן, לא ממש כאבים אבל הבטן קצת קשה ורגישה ומדי פעם מרגישה מעין דקירות. האם זה נשמע תקין? האם הגיוני שיופיע דימום יותר מ 24 שעות אחרי הצילום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם תקין דימום ביום שאחרי צילום רחם? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2016מתקבל הרושם שהכול בטווח התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל בבית...................אני07/04/2016
שלום
הזרקתי אתמול אוביטרל בבית לבד ואני לא יודעת
אם עשיתי את זה טוב
תפסתי את הבטן והזרקתי בקו ישר את הזריקה
נשאר ממש קצת בזריקה
האם הזרקתי נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל בבית................... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2016ההזרקה בוצעה בארח תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת dhea sulphate מה אומרת התוצאה?אנונימית07/04/2016
שלום רב
רציתי לדעת מה אומרת התוצאה של בדיקת dhea sulphate
ערכי הנורמה המופיעות הן
25.9-460.2
התוצאה שקיבלתי הינה 661.5
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאת בדיקת dhea sulphate מה אומרת התוצאה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2016אם אינך נוטלת את התכשיר ישנה פעילות יתר של ההורמון ממקור יותרת הכליות,על הרופא לקחת זאת בישבון כדי לסתור את עודף הפעילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אנונימית07/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת בטא + חישובהילה07/04/2016
היי,
יום ראשון של מחזור אחרון- 4.3.16
שאיבה של 13 ביציות - 16.3.16
הופרו 11 ביציות שגודלו עד לשלב הבלסטוציסט.
ב 21.3 הוזרו 2 עוברים (מתוך 3 שנשארו), אחד באיכות טובה (אך לא מושלמת), אחד באיכות פחות טובה.
בטא ראשונה ב 3.4.16- 115.3
בטא שנייה ב- 5.4.16- 266
ולשאלות:
1. האם ערכי הבטא נראים תקינים?
2. איך מחשבים במקרה זה גיל הריון
תודה רבה וסופשבוע נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלת בטא + חישוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/20161.תקינים
2.שבוע 5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מעקב זקיקים ובדיקת דם אשמח לתשובהמאי07/04/2016
שלום עשיתי בדיקת אולטרסאונד יצא זקיק בגודל 16 בדיקת דם -e2-439 פוגסטרון קטן מ-2, lh-10 מתי צריך להיות ביוץ,מתי לקיים יחסים הכי טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לכתוב היום עשיתי את הבדיקות
מאי07/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות מעקב זקיקים ובדיקת דם אשמח לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2016הסבירות הגבוהה ביותר שהביוץ יתרחש בעוד יומיים שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה יש לי עוד שאלה
מאי07/04/2016מתי אתה מציע לי לקיים יחסים לחכות עד יום ראשון ולעשות בדיקה חוזרת אני מפחדת לפספס יש סיכוי שעם אני יחכה עד יום ראשון אני יפספס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה ממש בלחץ לפספס,תודה
מאי08/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על התשובה יש לי עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2016קיימי יחסים החל משבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ טבעי חודש לאחר פרוטוקול ארוךאני07/04/2016
האם בחודש שלאחר טיפול עם פרוטוקול ארוך (דקפפטיל ומנופור) יש סיכוי לביוץ טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ טבעי חודש לאחר פרוטוקול ארוך - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2016תלוי איזה דקפפטיל הזרקת.
אם זאת הייתה זריקה אחת אז לא יהיה ביוץ כ 3 חודשים.
אם זה זריקות יומיות של דקפפטיל, יתכן ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בטן ודימומים חוזרים בשליש הראשוןרונית06/04/2016
אני בשבוע 6 לפני שבועים בערך היה דימום אושפזתי
הכל נרגע .
יומים אחרי זה גילו 2 שקי הריון אחד ברחם ותקין עם שק חלבון והד עוברי אחד בדרך החוצה וריק .
אתמול שוב דימום קל בצבע ורוד כהה עם התקבצויות בצידי הבטן כל זה התחיל אחרי מריבה בצורה קיצונית עם המנהלת שלי ניגשתי למיון ניצפה דופק .
והשק השני לא ניצפה
היום עדין כאב בטן הולך ובא . האם יש סיכוי שאני במצב של הפלה?
עם כאבי בטן בשלבים אלו הגיונית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטן ודימומים חוזרים בשליש הראשון - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2016בשלב זה ההריון מתפתח בסדר.
כאשר יש דימומים יש גם מיחושי בטן.
אםשר לתת זריקות פרוגסטרון להקלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו פעילות מותרת אחרי החזרת עובריםגלית06/04/2016
שלום,
האם אחת מהפעילויות האלה יכולה לפגוע בהשתרשות והתפתחות הריון:
יוגה, הליכה - בעצימות בינונית
סרט פעולה
טיסה (3-4 שעות)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזו פעילות מותרת אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2016לא.
תכנסי לאתר שלי lbivfclinic ושם יש כתבה שלי העונה על השאלות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שני לאחר לידת תאומים עם קלקסןהילה06/04/2016
ערב טוב, אני 11 חודשים אחרי לידת תאומים שבמהלך ההריון טופלתי בקלקסן עד שבוע 13, ביום שני עשיתי בדיקת דם להריון והבטא יצאה 685, בימי רביעי וחמישי היו לי כתמים חומים ובחמישי בלילה היה דם טרי פעם אחת ולמחרת ביום שישי נעלם הכל, אתמול ב4 בבוקר היה שוב דם טרי ולאחר מכן כתמים חומים והיום בצהריים נעלם הכל, בבוקר הייתי במיון נשים הרופאה ראתה שק הריון בלי עובר עדיין כי ההריון מאוד צעיר שבוע 4 בערך ושהשק גבוה והצוואר רחם סגור והדימום היה כי נים התפוצץ שם ברחם... והפנתה אותי להריון בסיכון. בכללית מתעקשים לא לתת לי קלקסן. האם אני צריכה שוב קלקסן והאם זה יפסיק את הכתמים החומים/דימומים? האם ההריון תקין למרות הדימומים שהיו? מה לעשות? מבולבלת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון שני לאחר לידת תאומים עם קלקסן - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2016למה קיבלת קלקסן בהריון התאומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון שני אחרי לידת תאומים תגובה
הילה07/04/2016אחרי 5 הפלות 4 כימי ואחת גרידה בשבוע 8-9 עשיתי בדיקות ויצא MTHFR הומוזיגוטא משו כזה אז הוחלט לתת לי קלקסן דרך רופא פרטי שהלכתי אליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה מה לעשות?
הילה07/04/2016ממתינה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לתגובה מה לעשות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2016המלצתי היא לנקוט באותה מדיניות כמו בהיריון הקודם-עם הצלחה קשה להתווכח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה מה לעשות? - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2016למעשה אין התויה למתן קלקסן אך מסכים עם פרופסור אשכנזי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון שני אחרי לידת תאומים תגובה
הילה07/04/2016זה לא אומר שאני צריכה לקחת חומצה פולית 5 מ"ג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הריון שני אחרי לידת תאומים תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2016400מ״ג ליום יספיקו בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על פרוטוקול ארוך ומועד בדיקותשחר06/04/2016
שלום,
הותחל פרוטוקול ארוך עם דקפפטיל ביום ה-21.
היום, יום רביעי בשבוע ,זה היום ה-13 להזרקת הדקפפטיל והגיע המחזור. עדיין לא דימום משמעותי.
1. האם נכון יהיה לחשב שמחר זה היום הראשון של המחזור? (במידה ויתחזק)
2.האם ניתן לבצע אולטר' ובדיקת דם ביום ראשון ולא ביום שישי? (ולמעשה להתחיל את המונופור ביום ה4-5 למחזור)
כמובן שעדיין ממשיכה להזריק את הדקפפטיל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על פרוטוקול ארוך ומועד בדיקות - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2016כן לשתי השאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי אשמח לזריקת עידוד בעקבות בטא שנייהדידה06/04/2016
ביום שני עשיתי בדיקת דם אחרי 12 יום מהחזרץ מוקפאים התוצאה הייתה משמחת 113 היום 48 שעות אחריי עשיתי שוב יצא 146 תקין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אשמח לזריקת עידוד בעקבות בטא שנייה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2016לא יצא טוב.
היה צריך לפחות להכפיל את עצמו.
יש לחזור על הבדיקה ביום א כדי לראות שלא הייתה טעות בבדיקה השניה.
מצב כזה מכונה על ידינו כהריון כימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר לעזור לזה..
דידה07/04/2016היי תודה על התשובה!
האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לשמור על ההריון הזה? מה הסיכוי שזה טעות בבדיקה?
כמובן שיש לי תמיכה של נרות וכדורים אני מדברת יותר מזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לעצמי..
דידה07/04/2016מוסיפה שאלה לכל אלו שמלעלה... האם יש מקום לאופטימיות? הרופא המטפל אומר שכל עוד זה עלה זה טוב וכמובן לעקוב ולעשות בדיקה בראשון.. האומנם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר לעזור לזה.. - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2016אי אפשר ל״שמר״ הריון שהוא לא תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה אם זה אבוד...
דידה07/04/2016האם יש סיכוי שבאמת היה טעות בבדיקה כמו שנכתב לי בהתחלה...
השאלה אם זה אבוד... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2016לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקה ביתית אשמח לתשובה בהקדםמאיה06/04/2016
שלום
ב 27.3 בבוקר יום א התחיל לי ביוץ טבעי-- ב22:00 בלילה הזרקתי אוביטרל וקיימנו יחסים ומחרתיים בשלישי 29.3 ביצענו הזרעה
אתמול 5.4 יום ג היו לי מעט כאבים כמו מחזור ובצעתי בדיקה ביתית ויש פס ממש חלש אני יודעת שזה עוד מוקדם לבצע אבל עדיין ראיתי פס חלש דבר שלא קרה בעבר --הבעיה היחידה שהפס הגיע אחרי 20 דק בערך (שלא מסתכלים מעבר ל10 דק) השאלה שלי אם זה סוף אוביטרל שאמור היה כבר לעבור אחרי שבוע
או הריון צעיר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי בדיקה ביתית אשמח לתשובה בהקדם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2016הייתי ממליץ לא לסמוך בשלב זה על הבדיקה ולבצע בדיקה חוזרת בעוד יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה תשובה תשובה
מאיה06/04/2016אוקיי תודה ומספיק בדיקה של שתן ראשון ביום שישי או שאפשר בחמישי כבר ? במידה ואראה פס נוסף עד 10 דק כבר יהיה ניתן להסתמך?
תשובה תשובה תשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2016תעשי ביום שישי
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)