מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח תיקוןדנה04/02/2008
אני צריכה לעבור תיקון הגדלת חזה עשיתי לפני 4 חודשים צד אחד יצא יותר גבוהה וגדול קצת (למרות שבשתי הצדדים אותו כמות) השאלה שלי היא האם עכשיו לנתח צד אחד או שוב את שניהם המנתח טוען שהבדל הגודל הוא בערך 20-25CC ומאותו סוג שתל (אינמד410C) אין כזה הבדל רק הבדלים של 40CC צריך להחליף את סוג השתל או לשים שתל שונה בצד אחד מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לחכות ?
דנה05/02/2008למה צריך לחכות שנה מה ישתנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהעדי02/02/2008
האם קיימות עוד שיטות להגדלת חזה חוץ מניתוח כמו נטילת כדורים או משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
ד''ר יוסף טמאן02/02/2008נראה לי שעניתי לך כבר על שאלה זו.
ובכן דר סיד קולמן בניו יורק מגדיל שדיים גם באמצעות שומן עצמי.
אך שיטטו עדיין במחלוקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומן שהתקשה לאחר ניתוח לשאיבת שומןירון02/02/2008
ד''ר יוסף טמאן שלום,
עברתי ניתוח לשאיבת שומן לפני מספר חודשים. התוצאות באזור המותניים היו טובות, אך באיזור הבטן התחתונה נוצר פס אלכסוני של שומן שהתקשה. ניתן לחוש בו בעת המימוש וגם לראות אותו, ככפל אלכסוני בבטן . הנושא מטריד אותי. רציתי לדעת האם המשכת הדיאטה והורדה באחוזי השומן יפתרו את הבעיה? או האם קיימת דרך אחרת להתמודד עם העניין.
בתודה רבה מראש,
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שומן אשר מתקשה
ד''ר יוסף טמאן02/02/2008יכולה להיות בצקת אך לא סביר שתשאר לאחר מספר חודשים.
האפשרות שנראית בעני כסבירה ביותר לאור התאור, כמובן בהסתייגות רבה היות ולא בדקתי היא כדלקמן.
עברת שאיבת שומן, ונותר פס של שומן אשר לא נשאב.אפשרות נוספת - הצטלקות פנימית בצורת פס.
דורש בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצטלקות פנימית
ירון03/02/2008תודה רבה על התשובה המהירה.
אשמח אם תוכל להסביר לי את המונח הצטלקות פנימית.
האם זה משהו שנשאר? האם ניתן לטפל בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון
ד''ר יוסף טמאן03/02/2008התשובות בגדר בנחה
דורש בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזיה לאחר ניתוח להגדלהחסוי01/02/2008
שלום, לפני חצי שנה עברתי ניתוח להגדלת חזה והייתי רוצה לדעת איזה חזיה הכי יעילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין עדיפות מיוחדת לחזיה
ד''ר יוסף טמאן02/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב ניתוחיםשואלת01/02/2008
הלו. אני אישה בריאה בגיל 35. הורדתי ממשקלי עשרות ק"ג לפני הרבה שנים ומאז.. אני מתוסכלת ממראי. חוששת מניתוח אך החלטתי. ברצוני לבדוק אפשרות של שילוב הרמת חזה, שאיבת שומן ומתיחת בטן.. לאחרונה גם מפנטזת על עיצוב אף. האם זה אפשרי לשלב את השניים הראשונים לפחות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחים משולבים
ד''ר יוסף טמאן02/02/2008ברמת עקרון זה אפשרי אך מאד תלוי במצב הבריאות הכללי ובהיקף הניתוחים אשר מתוכננים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת פטמותאור שלו31/01/2008
יש לי עטרות פטמה גדולות יחסית לגודל החזה ורציתי לדעת איך מתבצע הניתוח להקטנתם והאם יש צורך ודאי בהרדמה מלאה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטמות של אור
ד''ר יוסף טמאן02/02/2008יחסית מדובר בניתוח פשוט בהרדמה מקומית.
הוא מבוסס על כריתת"בייגלה" של עור בגבול העטרה.
לגבי הפטמות עצמן יש מספר שיטות להקטנה כ- 20 , גם בהרדמה מקומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה...?
אור שלו05/02/2008תודה על התשובה המהירה!
ומהו טווח המחירים לניתוח שכזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וסילקוןרוית31/01/2008
שלום
אני בחודש השימני להריון, ולאחרונה החזה מאוד כואב מסביב לפטמות וקשה. חוויתי הריונות בעבר והתחושה עכשיו שונה . עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני שלוש שנים. האם השתלים עלולים להתפוצץ או לשנות מגודלם לאחר הלידה?????..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה והריון
מיכל01/02/2008אני מכירה 3 בנות שעברו ניתוח הגדלת חזה ואחרי זה ילדו, שום דבר לא השתנה, אפילו היניקו את התינוקות, בעוד 3 ימים אני גם נכנסת לניתוח. שיהיה לי בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למיכל
מורן09/10/2008אם את מכירה בנות אחרי ניתוח חזה, וגם את עברת בעצמך הגדלת חזה, אני מניחה שידעת לבחור מנתיח טוב... אצל מי עברת את הניתוח? אני מאוד מתלבטת וטובעת בים של מנתחים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת כתמי לידהjjjj29/01/2008
האםזה אפשרי הסרת פיגמנטציה כתוצאה מחוסר מולנטולין מה שגורם לעור להיראות לבן ולהצמיח עליו שיערות לבנות.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה הריונית
יעלי28/04/2008אשמח לעזור לך , במלזמה הריונית ,,ופגמנטציה האופיינית להריון,,אני קוסמטיקאית בכירה מעל 20 שנה בתחום, להשתמע יעלי,0522428613,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה והריוןקרן28/01/2008
אני מאד רוצה לעשות ניתוח להגדלת חזה.
השאלה שלי היא כמה זמן אחרי הניתוח ניתן להיכנס להריון?
בנוסף הייתי מעוניינת לדעת גם מניסיון של בנות אחרות אם החזה לא משתנה מההריון
או אפילו צונח קצת.
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן וההריון
ד''ר יוסף טמאן28/01/2008מומלץ להמתין לפחות 6 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חוזרנעמונת28/01/2008
אני צריכה להחליף רק שתלים שגדולים ב - 150 CC, נותחתי לפני מס' שנים, האם הניתוח קל? האם הוא שונה מהניתוח הקודם? הניתוח היה מעל השריר וגם היום אני רוצה מעל השריר.
לתשובתך אודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רוצה מעל השריר
ד''ר יוסף טמאן28/01/2008בעבר הרחוק נטיית הלב של המנתחים, לא כולם, היתה להניח את השתלים במנח תת שרירי.
זאת במטרה להשיג ריפוד נוסף לשתל.
ואמנם, כאשר ריקמת השד דלה מאד הרי אין מנוס מכך כי אף אחת איננה רוצה וגם לא התנתח,
שקפלי השתלים יתבלטו במחשוף.
היום הסיפור קצת שונה.
השתלים בנויים בטכנולוגיה חדישה והם סמיכים יותר- קוהסיביים.
ולכן גם בנוכחות רקמת שד דלה ניתן להניחם מעל השריר או במיקרים מסויימים חצי-חצי.
אין ספק היום ובליבי לא היה ספק אף פעם, שיש להניח את השתלים מעל השריר כמה שניתן.
התוצאות תמיד טבעיות יותר, השתל לא "נתקע" גבוה והשדיים צונחים מטה, מעין בועה כפולה וגם מהלך הניתוח ולאחריו יותר נוח ונעים.
מקוה שעניתי לך בצורה ברורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטותאיילה28/01/2008
מה מחזיק יותר טוב את החזה ושומר שיעמוד
חזית ספורט או חזית ברזלים
איילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזיות
ד''ר יוסף טמאן28/01/2008אין הבדל ממש.
זאת עם הברזלים עושה יותר פוש-אפ, אך איננה מיצרת תעודת אחריות שהשדיים ישארו זקופים תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח אףענבל27/01/2008
שלום, אני כבר שלושה ימים אחרי ניתוח אף ורציתי לדעת כמה זמן לוקח לסימנים הכחולים ולנפיחות לרדת, האם אפשר לקנח את האף או אם יש תכשיר שאפשר להעזר בו ולהוציא את גושי הדם מהאף או שעדיף לחכות לרופא שיעשה את זה למרות שאני כבר לא יכולה לנשום, האם ניתן להרכיב משקפי ראייה על הגבס והאם אכילת מוצקים יכולה לגרום לתזוזות העצם?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 ימים לאחר הניתוח
ד''ר יוסף טמאן27/01/2008ענבל יקירתי,
כל זאת יש לשאול את הרופא שניתח אותך לפני 3 ימים. הוא יודע הכי טוב מה נעשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון טבורמיטל27/01/2008
האם אפשר לתקן מראה טבור לאחר מתיחת בטן נקודתי ללא ניתוח נוסף של הבטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטבור של מיטל
ד''ר יוסף טמאן27/01/2008זה אפשרי מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב אני - ספורט לאחר ניתוחאיילה27/01/2008
עברתי ניתוח הרמה והקטנה ללא שתלים
וההחלמה שלי למרות שעברו 3 שבועות יחסית קלה לא כאב לי ולא כואב לי כרגע
רציתי לדעת אם אני יכולה לחזור להתאמן
בפעילות אירובית למרות שאין לי שתלים
ואם כן מה עדיף להתאמן בחזית ספורט או רגילה
תודה נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנעמה
ד''ר יוסף טמאן27/01/2008להתאמן -חודשיים לאחר הניתוח בכל הקשור לפעילות החזה ורצוי עם חזית ספורט-תמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט לאחר ניתוחאיילה27/01/2008
קודם אני רוצה להודות לך על התשובות שתמיד שאלתי ענית לי וזה עזר לי מאוד
ברצוני לשאול לאחר כמה זמן אפשר לחזור לפעילות ספורטיבית כמו אירובי פעילות מאוד מסיבית
לאחר ניתוח הרמה והקטנה
עברתי לפני 3 שבועות ואני מרגישה מצוין
אני יכולה לחזור להתאמן או שצריך לחכות
ויש השלכות יכול לקראות משהו החזה יכול ליפול אם חוזרים לפעילות ספורטיבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה הספורטאית
ד''ר יוסף טמאן27/01/2008חשוב לדעת באם השתלים הונחו מתחת או מעל השריר.
במידה והם נמצאים מתחת, המתיני 3 חודשים לפחות לפני שאת מתחילה בפעילות אינטנסיבית
של בית החזה.
במידה והשתלים במנח מעל - תוכלי להתאמן גם אחרי חודשיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)