מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקת מתאונהיפעת11/11/2007
עברתי תאונת דרכים לפני 3 שבועות
בתאונה נפצעתי בגבה ובין הגבות מהמשקפיים שלי שנשברו
היו לי 7 תפרים שבוצעו ע"י פלסטיקאי במיון
כעת יש לי צלקת ואף נפיחות קטנה וקשיחה וגם קצת כואב/רגיש
מה ניתן לעשות על מנת להפחית את הצלקת?
כי בכל זאת... זה על הפנים...
תודה מראש,
יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות טריות
ד''ר יוסף טמאן11/11/2007צלקות בפנים בדרך הטבע גורמים לעוגמת נפש מרובה מאד.
אך יש להמתין בסבלנות ולתת לזמן לעשות את שלו.
אין להחפז בתיקון צלקות בטרם חולפת שנה מהפציעה. זאת מהסיבה שהלקות לרוב משתפרות
פלאים.
מה לעשות בינתיים?
ראשית כפי שכתבתי לך לגלות סבלנות רבה ואורך רוח.
אפשר לאפר, על מנת להסתיר
להמנע מחשיפה לשמש למשך שנה תמימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בשדמוניק11/11/2007
שלום רב,
לפני ארבעה חודשים עברתי ניתוח שד להוצאת גידול שפיר. מאז אני סובלת מכאבים איומים ונוקשות באזור הצלקת. עשיתי ביופסיה וכנראה שהתגלתה אצלי גרנולומה. כיצד ניתן לטפל בדלקת? האם הגרנולומה גורמת לכאבים? האם ניתן להזריק חומר בעצב השד על מנת לשתקו, ולהפסיק את הכאבים תמידית?
המון תודה על תשומת הלב,
מוניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בשד
ד''ר יוסף טמאן11/11/2007בדרך כלל גרנולומה מופיעה על פני העור כגוש כרוביתי ולא בעומק רקמה.
הנוקשות בצלקת נובעת קרוב לודאי מהצטלקות יתר פנימית.
לעיתים בתוכה "נתפש" עצב תחושתי וזה גורם לכאב כרוני.
ממליץ לפנות למרפאת כאב באיזור מגוריך.
טיפול נכון יכול מאד להואיל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה דר', עזרת לי מאוד:)
מוניק12/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי חור בפניםשאלה לי09/11/2007
האם יש אפשרות למלא חור בפנים (שנוצר מאקנה ) בחומר כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש אפשרות למלא חור בפנים
ד''ר יוסף טמאן09/11/2007התשובה חיובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם אילו חומרים וכיצד זה נעשה?זה
שאלה לי12/11/2007נראה אח"כ כמו חלק מהעור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת סיליקוןחוששת08/11/2007
האם גם בשתל מהדור החדש - הקוהסיבי גם יש נטיה להזעת סיליקון? והאם נכון הדבר שלעיתים לא ניתן לקשר להזעה את התופעות הכרוניות של עייפות / כאבים שונים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת סיליקון
ד''ר יוסף טמאן08/11/2007ברמה המיקרוסקופית זה אפשרי עם כל שתל אך לא אצור להיות לזה שום ביטוי למחלה זו או
אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיר להזרקת שומןמאי08/11/2007
אני מעונינת לבוא ליעוץ, אבל אפשר לדעת מחיר לפעולה זו, אפילו בערך? כי אם צריך לחזור על זה כמה פעמים שאני אדע אם יש טעם בכלל להגיע ליעוץ. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקות שומן עצמי
ד''ר יוסף טמאן08/11/2007יש צורך לרוב לבצע מספר טיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנותחת טרייה :)נועה07/11/2007
שלום,
לפני חודש עברתי הגדלת חזה 285cc, כעבור כמה ימים הופיע על חזיית הספורט כתם דם קטן בצד אחד והרופא אמר שכנראה נפתח טיפה התפר ולשים פולידין על הצלקת במשך שבוע.. כעבור שבוע שוב הייתי אצלו והוא אמר שזה נראה טוב אבל להמשיך עוד שבועיים עם פולידין רק באותו צד ואח"כ להחליף לחזייה רגילה..
כרגע המצב הוא שבצד ימין (איפה שלא ירד דם) הצלקת נראית ממש טוב וירד כל הגלד ובצד השני יש עדיין גלד אבל המקום נראה טוב.
האם ניתן להחליף לחזייה עם ברזלים או חזייה בלי ברזלים אם בכלל?
ושאלה נוספת.. בעוד כחודש אני אמורה לטוס לתאילנד לחודשיים. התפקוד שלי כרגע חזר כמעט במלואו, אני עושה כמעט הכל אולי פשוט יותר לאט, ועדיין יש מדי פעם כאבים קלים מאוד של דקירות באיזור התפרים. האם זה אפשרי מבחינתי לנסוע ולהנות לאחר תקופה של חודשיים מהניתוח או שזה מסוכן?? צריך לציין שהנסיעה היא לא למטרת טרקים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל המנותחת הטריה
ד''ר יוסף טמאן08/11/2007להערכתי הכל בסדר ויהיה יותר בסדר.
לעיתים החתך נפתח מעט ואז רואים טיפת דם אך כעבור זמן קצר הכל נרפא היטב.
חזיה עם ברזלים איננה מומלצת למשך 3 חודשים
תוכלי לטוס, טיסה נעימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיוף מכני/קילוףג'ני07/11/2007
שלום,
קראתי רבות על שיוף מכני, ויש כמה דברים שנתרו לא פתורים-
אם הצלקות שלי מתמקדות באזור הלחיים- האים השיוף מבוצע על כל עור הפנים?
ודבר נוסף היכן אני יכולה לבצע דבר כזה? אני מקבלת הפנייה מהקופ"ח?
אודה על עזרתך,
ג'ני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיוף מכני/קילוף
ד''ר יוסף טמאן07/11/2007שיוף מכני מצבצע באיזור המצולק עם שוליים דקים. אין צורך בכל הפנים.
איננו כלול בסל השרותים של קופות ומתבצע על יד כירורג פלסטי מומחה, העוסק בפעולות אלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להגדלת חזהאתי נניקאשויל07/11/2007
שלום רב
אני בחורה בת 25 בריאה
אני ממש רוצה לעבור ניתוח להגדלת חזה אין דבר שאני רוצה יותר מזה
אבל אחרי שהלכתי ליעוץ רופא קצת נבהלתי נתנו לי תחושה כמו של שוק בשר
הוא לא שאל אותי שאלות כמו מה אני רוצה או אם יש מחלה מסויימת פשוט קבע עובדה
וכששאלתי לגביי המרדים הוא קיבל אליי עצבים
אני לא יודעת מה לעשות כי הוא כבר קבע לי תאריך לניתוח ואני ממש לא בטוחה שאני רוצה לעשות אצלו .בתודה מראש אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתי השבויה
ד''ר יוסף טמאן07/11/2007קשה לי להבין הכיצד בחורה בת 25 אשר התרשמה כה לשלילה וזכתה אמנם ליחס ולתשובות
הכתובות בטכסט, קבעה ניתוח אצלו.
מאד לא ברור.
הרי מנתח פלסטי את רשאית לבחור בתמורה לכספך?!
אני מניח שהית באיזה "מכון" ליגה ג.
ממליץ לאור מה שכתבת לבטל מיידית.
כי זה לא מסתיים בניתוח, תהיו קשורים לאחר מכן שנים ארוכות, כמו חתונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי שפתייםשאלה לי07/11/2007
רציתי לשאול האם ייעוץ עם רופא לגבי מילוי שפתיים ללא התחייבות אמור לעלות כסף? ולגבי החומרים הנספגים למילוי שפתיים,האם יש כמה סוגים?ואם כן מה עדיף מביניהם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים
ד''ר יוסף טמאן07/11/2007לרוב לא כרוך בתשלום.
נגזרות של חומצה יאלורונית וקולגנים הם המומלצים, נכון להיום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי שפתיים עם פרלן מומלץ מאוד
מני11/11/2007עשו לי מילוי עם פרלן ,יצא מדהים והחזיק יפה מאוד 8 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה עשית?אצל איזה רופא?תודה רבה!
שאלה לי11/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כואב?היו תוצאות לוואי?מה העלות ?
שאלה לי12/11/2007תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הגדלת חזה חוזרדנה07/11/2007
אני אחרי ניתוח גודל אחד השתלים גדול וגבוהה יותר (אין מצב ללבוש בגד ים בקיץ ככה) כמה חודשים מינימום צריך לחכות בין ניתוח הגדלה לתיקון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השדיים של מאיה
ד''ר יוסף טמאן07/11/2007אינך כותבת כמה זמן את אחרי ניתוח ומה לדעת הרופא שלך סיבת האסימטריה.
האם מדובר בככוץ קופסית או באם הנחה שגויה של השתלים לאחר הניתוח או סיבות אחרות
פרטי לי קצת יותר ואנסה לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר'
דנה08/11/2007שתל אחד פשוט יותר גדול ובולט מהשני הוא טוען שהיה צריך לשים שתל יותר קטן באחד הצדדים (לא היווצרות קופסית) אני חודש וחצי אחרי ניתוח הרופא אמר שכנראה אחרי שלושה חודשים אם לא יסתדר נצטרך תיקון השאלה אם זה מספיק לחכות 3-4 חודשים ולעשות תיקון ? אני מעדיפה לסיים אם זה כמה שיותר מהר לפני הקיץ אבל לא לסכן את עצמי או לעשות נזק יותר לחזה ? כמה זמן לדעתך בידיעה שצריך תיקון כנראה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה
ד''ר יוסף טמאן08/11/2007באם חלה טעות טכנית מזו שאת מתארת רצוי להשות תיקון בהקדם ולא להמתין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר
מאיה08/11/2007למה לא כדי לחכות ? אפשר לעבור ניתוח תיקון כזה בפחות מארבעה חודשיים הפרש ? הבנתי שאסור לנתח (כנראה רק צד אחד ינתח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה
ד''ר יוסף טמאן08/11/2007שאלת וקיבלת תשובה.
באם הוכנס שתל לא נכון אין סיבה להמתין וגם למחרת הניתוח באם המנתח ראה שטעה
הוא רשאי להחליף את השתל לאחר.
אין טעם להכנס לתקופת החלמה מניתוח אחד ושוב להפצע ולעבור תקופת החלמה נוספת.
אך ישנם ניתוחים כושלים או בעלי סיבוכים שחייבים להמתין חודשים לתיקון.
זה לא המקרה שלך על פי הבנתי.
אני תקוה שכעת יותר ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' שאלה אחרונה להבהרה
מאיה09/11/2007אין סיבוך בניתוח ,מנח השתל שונה כנראה והוא התקבל אחר בכל צד אחד פשוט יותר גבוהה (הוכנסו אותם שתלים) הרופא טוען שאולי זה יסתדר אם הזמן אבל לא בטוח,יכול להיות כיס אחד יותר קטן השתל צפוף ובולט נוגעים בחזה מרגישים את השתל יותר גבוהה בצד אחד , אז זה מצב שלא צריך לחכות להחלמה סופית להתעקש להתנתח עכשיו ?
ד''ר יוסף טמאן17/11/2007היות וסיבת האסימטריה אינה ברורה דיה, השורה התחתונה היא להבדק.
תוכלי לפנות לSECOND OPINION לכירורג פלסטי אחר על מנת לקבל תשובה אוביקטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה היאלורוניתמאי06/11/2007
שאלתי בשאלה הקודמת על הזרקת שומן והבנתי שהוא נספג מהר מידי. מה לדעתך על חומצה היאלורונית? וכמה זה עולה: לחיים ושקעים מתחת לעיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה היאלורונית
ד''ר יוסף טמאן06/11/2007חומרי מילוי מקבוצת החומצות היאלורוניות טובים ומומלצים לעיבוי. אך הם גם נספגים!
תוחלת החיים שלהם החא 6 חודשים לערך ואז הגוף מפנה את החומר והמצב חוזר לקדמותו.
לגבי מילוי עם שומן עצמי (שהוא אגב פחות מומלץ מבחינתי לעיבוי שפתיים), הסיפור הוא שונה.
לאחר השתלת שומן עצמי כמחצית נספגת תוך זמן קצר יחסית אך המחצית השניה נשארת
לצמיתות.
ולכן על מנת להשיג תוצאה קבועה נזקקים למספר השתלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי שפתייםאור05/11/2007
הלכתי לשני רופאים שונים לייעוץ למילוי שפתיים
אחד המליץ לי על פרלן והשני על רסטלין
מה ההבדל בינהם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור
ד''ר יוסף טמאן06/11/2007רסטילן -פרלן הוא חומר אחד לא שני חומרים שונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת שומן לפניםמאי05/11/2007
אני רזיתי בתקופה האחרונה בערך 5 קילו ואני מעונינת להוריד עוד קילו שניים ולהישאר כך. בעייתי המאוד מציקה היא שאני מרזה בפנים בצורה לא מחמיאה, העיניים קצת שוקעות ומהלחיים יורד השומן. שאלתי היא האם ניתן להזריק שומן מהגוף או חומר אחר שנספג טוב בפנים ולא משאיר צלקות בעיקר חשוב לי בלחיים ואולי מתחת לעיניים? האם הליך זה כואב, יקר או מסוכן. אשמח לשמוע על כל פרטי הפעולה, תודה מאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת שומן לפנים
ד''ר יוסף טמאן05/11/2007ניתן להשתיל שומן עצמי בכל מקום בפנים היכן שחסר -זאת באופן כללי.
כל שאר השאלות - מענה רק אחרי בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח אףטל04/11/2007
לפני חודש עברתי ניתוח אף. אך מה, האף עדיין נפוח. מהפרונט הוא הצטמצם מעט, אך הפרופיל נותר כשהיה, די גדול..האם יש סיכוי שהפרופיל עוד יקטן?
ושאלה נוספת, אני נוהגת לנקות את האף מנזלת מצטברת באמצעות קיסמי אוזניים. היום קינחתי את האף, וניקיתי עם הקיסם, חשתי בכאב קל ויצא לי חוט לבן עם קשר בקצהו מהאף..היה גם דימום קל. האם גרמתי נזק בניקוי?
וזה בסדר לקנח את האף כבר אחרי 3 שבועות מיום הניתוח, נכון? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח אף
ד''ר יוסף טמאן05/11/2007כן, מאד אפשרי שהאף נפוח עדיין ותוכלי להעריך את התוצאה הסופית בעוד חודשיים.
לגבי החוט שיצא, לא נורא, אחרי חודש אין לו יותר תפקיד.
לקנח אף, קנחי - לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווח בחזהדנה04/11/2007
האם אפשר לצמצם רווח בחזה בהעזרת הגדלת חזה
אני רזה החזה שלי קטן מאד ויש רווח (עצם) באמצע החזה האם אפשר לצמצם את הרווח איזה שתלים מומלצים כדי שיקרבו את החזה אחד לשני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרווח של אירית
ד''ר יוסף טמאן04/11/2007הגדלת שדיים מצמצמת את הרווח בין שני השדיים .
ניתן להגיע לתוצאה אופטימלית במקרה שלך על ידי שתלים נכונים בהם הבסיס רחב יותר
והנחתם ב"כיס" המתאים למבנה בית החזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)