מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכחת שאלה זו...וכמובן אלפי תודות..הלה16/01/2008
תודה לתשובתך המפורטת
אני עם אנטיביוטיקה - אוגמנטין
הנוזל הפך צהבהב לאחר 5 ימים וביום ה6- הפך שוב לדמי. אציין כי קיבלתי מחזור ביום ה-6 (יום לפני שסיימתי את הגלולות). האם קשור?
על כל פנים , היה והוא יוציא לי את הנקזים מה יהיה עם הנוזל לאן ילך האם אצטרך לבצע ניקוז עם מזרק ? האם תהיה לי דלקת בשד?? האם זה אומר שהשתל לא ייקלט?
והכי חשוב האם זה הכמוית שלא פוסקות זה אומר סיבוך מסוג סרומה??.?
הצילו
וכמובן תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלה.... הצילו
ד''ר יוסף טמאן17/01/2008לצערי אינני יכול לומר לך יותר ממה שכתבתי.
תשובות ספציפיות מאד שאת שואלת מחייבות בדיקה
ולכן זה יהיה מאד בלתי אחראי מצידי לענות על השאלות הנוספות "בשלט רחוק"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ושאלה אחרוןנה על נקזים...הלה16/01/2008
24 סמ"ק מכל שד בטווח של 24 או 12 שעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל-24 שעות
ד''ר יוסף טמאן16/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמה והגדלההלה15/01/2008
ד"ר שלום
עברתי הרמה +הגדלה 365 חזה לפני כ6 ימים
יצאתי הביתה עם נקזים
עד היום אני עם נקז\ים כי בגבול של 24 שעות יוצא לי כ- 45 נוזל
האם נורמלי? נתבקשתי להשאר בינתיים עם הנקזים האם נורמלי?
מה הכמות שמעידה על בעיה?
מתיו עתידים לךהוציא הנקזים ומה יקרה אז להיכן הנוזל יילך?
השדיים נפוחים קשים ודי כואבים האם גם זה נורמלי..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצאתי הביתה עם נקזים
ד''ר יוסף טמאן16/01/2008המנתח פעל נכון כאשר השאיר בגופך נקזים לאחר ניתוח אשר עברת.
תמיד יש הפרשה מסויימת וזה בסדר ולרוב כאשר זו מתייצבת על כ 25 סמך מכל שד, ניתן לסלק את הנקזים.
זה קורה בדרך כלל אחרי כ 4 ימים.
השארה ממושכת יותר מחייבת כיסוי אנטיביוטי הולם בגלל סיכון מסויים מנקז הכלוא בגוף תקופה ממושכת.
אינך מציינצ מהו סוג ההפרשה, דמית מאד, מימית יותר, צהובה, עכורה? זה חשוב לדעת.
עליך להיות במעקב צמוד של הרופא המנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיחזור קרום בתוליןמירי15/01/2008
עד איזה גיל ניתן לבצע שיחזור לקרום הבתולין?
האם ההרגשה היא אכן שוב כמו בפעם הראשונה?
מה העלות הכספית?
לתשובה מהירה אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקרום
ד''ר יוסף טמאן16/01/2008אינני עוסק בניתוחים הללו.
תוכלי לפנות לד"ר עמוס שפירא, גינקולוג מתל אביב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת חזהנועה14/01/2008
שלום רב
לפני כשבוע וחצי עברתי ניתוח הרמת חזה לאחר שבוע החזה בממש טיפה קצת ירד לא שהוא נפל פשוט ירדה נפיחות לא היה ממש ממש למעלה כמו באותו יום של הניתוח
השבוע היתי אצל דיאטנית והיא אמרה לי שאני נורא רזה ואני צריכה לעלות 2 קילו
אם אני עולה או יורדת 2 קילו זה יכול להפיל את החזה שוב? או שעליה של רק 2 קילו לא כזו משמעותית
אני חייבת לציין שכאשר אני עולה במשקל זה תמיד מורגש גם בחזה
תודה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני כשבוע וחצי עברתי ניתוח
ד''ר יוסף טמאן16/01/2008זהו מצב טבעי בו מופיעה צניחה קלה של השדיים עם ירידה של הבצקות וירידה של מתח התפרים.
זה בסדר ובמידה והניתוח נעשה כהלכה הרי זהו גם המצב הראוי. לתנודות קלות של 2 קג במשקל אין
השפעה על השדיים גם אצל בחורה יחסית צנומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומןשירה13/01/2008
מאיזה גיל מותר לעשות שאיבת שון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן
ד''ר יוסף טמאן14/01/2008לא לפני גיל 18 שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיסמין12/01/2008
אני מעוניינת לעבור מילוי שפתיים אבל אני לא רוצה שייצא לי מראה כמו של מורן אייזנשטיין או של מירי בוהדנה..אני רוצה ממש מעט לעבות ושייראה טבעי..האם זה אפשרי?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רוצה טבעי.
ד''ר יוסף טמאן14/01/2008זה נחמד מה שכתבת אבל, את צריכה להגדיר לי מה זה טבעי מבחינתך
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעי זה שזה לא מאוד מלא..ז"א ..
יסמין14/01/2008לעבות את השפתיים מעט.. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חןשרה11/01/2008
יש לי נקודת חן קצת בולטת במרכז הפנים. אייך אני יכולה להורידה בדרך שתשאיר הכי פחות סימן?
האם יש דרך שלא משאירה כלל סימן?
ובאיזה מכון אפשר להורידה? אני מוכנה לשלם כל מחיר עבור תוצאה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן
ד''ר יוסף טמאן11/01/2008נתחיל מהסוף
לא מומלץ ללכת "למכון" אלא לרופא מנתח פלסטי על פי המלצה או היכרות.
רופאי מכונים נמצאים מאחורי הקלעים ואינך יודעת מיהו.
לגבי הטיפול עצמו.
במידה והשומה יחסית שיטחית בעור טיפול ליזר או דומיו מומלץ
במידה ושקועה עמוק בעור, יש לשקול חיתוך + תפירה עדינה.
הכל על פי המצב הקיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת ומתיחת גוףשרון10/01/2008
שלום רב,
אני נמצאת כרגע לאחר חצי שנה של דיאטה מבוקרת. יש לי עור נפול באזור הבטן והירכיים. אני מתעניינת במתיחת והרמת גוף. אבקש עצה והמלצה בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאוסנת
ד''ר יוסף טמאן11/01/2008כאשר תגיעי למשקל גוף אופטימלי אשר קבעת לעצמך, זה יכול להיות זמן טוב להנתח.
קבעי פגישה עם מנתח פלסטי אשר ייעץ לך על פי הממב הקיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומןמורן09/01/2008
שלום, האם בשאיבת שומן השומן לא חוזר למקום בו שואבים אך עלול לחזור למקומות אחרים וכך הם יכולים להשתנות פתאום בצורה קיצונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן
ד''ר יוסף טמאן09/01/2008בעיקרון לא.
מספר תאי השומן קבוע ובאם מסירים אחוז מסויים מהתאים - נשארים עם פחות.
אבל השאלה שלךחשובה.
מדוע, כי נניח במצב של בליטות ואי סדירויות מסויימות בגוף, משפרים בצורה משמעותית איזור מסויים, אזי איזורים אחרים פתאום נראים יותר בולטים וחריגים ולא בגלל סיבה שהשומן הגיע לשם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גומותאודל07/01/2008
היי אני בת 1 ואני מאוד אוהבת גומות שלצערי לא התברכתי...רציתי לדעת אם יש ניתוח לעשיית גומות,אם כן אשמח לדעת פרטים בענין...תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורן בת ה-1
ד''ר יוסף טמאן07/01/2008לא ניתן יקירתי, זו לא פרוצדורה מקובלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן מהרגלייםמורן07/01/2008
שלום רב! קוראים לי שירה אני בת 23 ואני מעונינת לעשות שאיבת שומן מהרגליים..אני כבר בדיאטה כבר 4 שניםרזיתי 15 קילו הייתי שוקלת 80 קילו ועכשיו בין 65לפעמים 63...אני עושה גם הרבה כושר.. הבעיה אצלי בשוקיים וברגליים יש לי רגליים מאוד שמנות שאפילו דיאטה ו כושר לא עוזר להם וזה ממש מטריד אותי ואני רזה מאוד למעלה והידיים שלי גם רזות.. זהממש חוסר פרופורציות פרופורציות אצלי...אני מטר 72 האם אני יכולה לעשות שאיבת שומן ברגליים האם אתה מבצע דברים כאלה.. בכלל עושים שאיבת שומן ברגליים?? צבטתי את הרגליים והרבה שומן נתפס.. אני חושבת שאני מועמדת מתאימה לניתוח...האם זה יראה לי אחרי הניתוח רגליים רזות???.... האם איי פעם יהיה לי רגליים רזות?? כמה דבר כזה יעלה לי??? בתודה מראש שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן מהרגליים
ד''ר יוסף טמאן07/01/2008כפי שהסברתי לא פעם בפורום זה\ שש מטרתה לסלק בליטות בגוף.
במקרים חריגיםכאשר מדובר בירכיים ניתן להקנות עיצוב היקפי.
ניתוח זה בשוקיים הוא מסוכן היות ויכול לגרום לבצקת לימפטית קבועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה דחופה!רונה אליכין06/01/2008
החלטתי לעבור ניתוח להצמדת אוזניים לפני כ3 חודשים בערך.
הגעתי לקליניקה (ידועה בעולם הניתוחים) ושם אני מודה קצת שטפו לי את המוח -אמרו שהוא מנתח באיגוד עולמי וכו' והחלטתי לעבור את הניתוח שם.
עברתי אותו לפני בערך חודשיים ולאורך הדרך היו הרבה סימנים שמשהו לא בסדר.
לדג' כשהרופא המנתח הוריד את החבישה (אחרי שבכיתי להם בטלפון שכל כך לוחץ לי) הוא התפלא שיש שם כמה חבישות ולא זכר שעשה אותם.
ובחדר הניתוח בזמן הניתוח הוא תוך כדי ישב ודיבר שם עם איזה בחור שנכנס והיה נדמה כי הוא לא כך כך מתרכז בניתוח.
עכשיו עברו חודשיים והאוזניים עדיין נפוחות, אדומות וכואבות. יש לי הפרשה לא מובנת של נוזל צהבהב שקוף ואני לא יודעת מה לעשות עם זה.
לאחר הניתוח הרופא המנתח אמר לי לשים "סינטומצין" וכבר גמרתי שפורפרת וחצי.
בעוד כמה ימים יש לי ביקורת אצלו אבל אני חייבת חוות דעת שניה. האם יש משהו שהם לא מספרים לי?? האם הייתי צריכה לעשות משהו אחרת ולא עשיתי??
בבקשה תייעצו לי. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 חודשים לאחר ניתוח
ד''ר יוסף טמאן06/01/2008זו משימה בלתי אפשרית לאבחן בהתכתבות מה קורה אצלך .
אבל אין ספק של יש כאן חריגה משמעותית בתהליך ריפוי.
לכן הנני ליעץ לך להבדק בהקדם ,על ידי מנתח פלסטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת ביו אלקמיד מהשפתייםגלית05/01/2008
שלום רב ד"ר טמאן.
לפני כשנה וחצי הושתל לי ביו אלקמיד לשפה העליונה. לא רק שהתוצאה אינה משביעת רצון ואף כיערה את האזור נוצרו גם גבשושים לא נעימים....וישנם ימים שנגיעה קטנה יכולה לכאוב וזה עובר.אין התפתחות דלקתית או משהו שכזה וגם אין שום סימן לכך חיצונית.
ברצוני להוציא את החומר המיותר הזה מגופי.
יש לציין שפניתי לרופא אשר ביצע זאת והוא ניסה להוציא והצליח מעט ואמר שאת היתר אין ביכולתו לעשות, ומה גם שכל ניסיון כזה עולה כסף כגון להרדים מעט את המקום וכו'.רופא זה הוא מהנחשבים ומהותיקים אך הוא שמדבר על שרלטנים אחרים מתברר ככזה.
ברצוני לפנות לרופא אחר על מנת להוציא חומר זה שכן היצרן הצרפתי הבטיח כי חומר זה ניתן להסרה בצורה פשוטה ואם אין הדבר כך האם ביכולתי לפנות לאפיק משפטי.
ובמיוחד אשמח להמלצה לגבי רופא אשר יוכל להסיר ובמה כרך התהליך.
אודה לתשובתך המהירה.
תודה נראש
גלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביואלקמיד לשפתיים
ד''ר יוסף טמאן05/01/2008כבר לפני מספר שנים התברר כי ביואלקמיד איננו ראוי לעיבוי שפתיים מסיבות רבות, שכיחות
גבוהה של זהומים , גושים ועוד.
לא תמיד קל להסיר את החומר והטענה שזה כמו מים וניתן לשאוב בקלות- אין לה שחר.
הביואלקמיד יש לו שימושים לא רעים במקומות אחרים אך כפי שציינתי לך בשפתיים לא.
מי יטפל בך הלאה?
צר לי אך זו החלטה שלך כי בפורום זה אינני ממליץ או לא ממליץ על שום מנתח פלסטי.
זו לא מטרת הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלוליט-הטיפול היעיל?כרמית05/01/2008
אני בת 30 וסובלת מזה שנים מצלוליט בירכיים
אני מטופלת ב-LPG אך לא מקבל תוצאות יעילות-רציתי שתמליץ לי על הפתרון האידיאלי ביותר להיפטר מהצלוליט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלוליט
ד''ר יוסף טמאן05/01/2008לא מעט כתבתי במאמרים שלי בנושא הצלוליט.
כדאי שתקראי בנושא באתר שלי.
אבל השורה התחתונה היא כזאת.
לא רק שאין טיפול אידאלי לצלוליט,למעשה לא קיים שום טיפול אשר יכול לשפר באופן מהותי את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)